2016 Şubat Anneleri

Rabbim esirgesin canım. Sukur hepsini atlatiyorsun. Geçip gidecek hepsi. Bir arkadasinda ikili testten sonra çok kötü olmuştu bu yüzden benim yaptirmama şiddetle karşı çıkmışti. Sukur dünyalar tatlısı akıllı bir evladı var.

Erkekler çok rahat kesinlikle. Onlar anlamıyor bizi. Sadece taşıyoruz sanıyorlardı. Bilmiyorlar ki taşımaktan da öte onlar için yaşıyoruz. Her yediğim ona zarar verir mi diye düşünüp bugün ceviz yemedim diye üzülüyorum ama bu ona saçma geliyor evet saçma belki ama bu duyguyu ilk defa yaşıyorum. Ve cahilim sanki.

Ben de yaxamiyorum çok deftere ki yazmayı çok seven biriyim. Korkuyorum sebepsiz yere...

İnşallah hepsi geçecek ve gelecek yıl bu zamanlar çocuklarımız belki de kanepelere kalkıp yurume çabaları gösterecek :) güzel günler göreceğiz inşallah...

Kizlar artik bebek hareket edince beni sarsiyor Nasil yapiyor bilmiyorum ama iyice guclendi, erkek diye mi ki acaba?.. Daha simdiden boyleyse ileride ne yapicam ben

İnşallah kuzum o günleride görücez.. Allah bebeğimize sağlık bizede sabır versin :))

benim de bacak aramda degisik bi agri var... boyle sanki arada bi uyusuyor gibi... birde sol kalcadan bacaga dogru yerde inanilmaz derecede agri ve sanci oluyor... yururken yatarken donme sirasinda egilirken... bunlar erken dogum riski olusturmaz ins... sali gitcem hast. sorcam bakalim...

Kızlar çok fena gribim nefes almakta güçlük çekiyorum bebeğim etkilenmez inşallah

evet bu hafta hastalık haftamız belli oldu :)
hepimize geçmiş olsun inşAllah, Acil şifalar diliyorum,
zamanında gelin veledler daha sizin gelmenize var, içerinin keyfini çıkarın

Kizlar artik bebek hareket edince beni sarsiyor Nasil yapiyor bilmiyorum ama iyice guclendi, erkek diye mi ki acaba?.. Daha simdiden boyleyse ileride ne yapicam ben

Beni de öyle :) bazen noluyor ya diyorum
Hele derste oturarak ders anlattığımda yapıyorsa kalakaliyorum :) güçlü kuvvetli erkeklerimiz :)

Kızlar en iyi göğüs ucu kremi hangisi? Mustela mi? Yoksa l ile başlayan bir marka vardı o mu

ben de iki haftadır ağrılarla boğuşuyorum daha çok erken gibi geliyor bana da. geçen gece artık acile gittik korktum çok. bilr de benim tam midemin olduğu bölge çok kasılıyor ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. şimdiden böyle ise bir ay sonra ne olacak çok merak ediyorum

geçmiş olsun canım. benim ağrım yok ama hafif çürümüi yani belli. dolguyla hallolur aslında. 3 ayda ilerler diye korkuyorum. dolgu yaptırmak bile şuan korkutuyor beni bebeğe bişi olacak diye. belkide beklemeliyim bilmiyorum.

Kızlar ben Ogluşumu hissediyorum da neresi ayağı neresi totosu anlayamıyorum :))
Kendinize çok dikkat edin tam hastalık mevsimi yaa sürekli mandalina yemekten için çıktı ama iyi geldi

Benim bebek kız ama masallah tekmesi pek kuvvetli.bazende garibime hickirik tutuyor.hop hop hop çarpıyor

Kızlar faceden reklam vardi ebebekten indirim kuponu veriyordu gördünüz mü. 125 uzerine 40 30 20...tl filan ilk girenlere grup grup . Baktım ki kimse bi şey yazmamis hala devam ediyorsa bi bakın. Ben ateş ölçer aldım 6520 160 a geldi. İi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…