- 28 Eylül 2015
- 5.409
- 15.255
- 248
canim doktorla gorustun mu bilmiyorum ama boyle durumlarda bolca dinlenin diyor..
Geçmiş olsun canım benimde kasıklarımda ve göbek deliğimin hizasında ağrılarım oluyo doktora kontrolde sormuştum hafif olduğu sürece korkmana gerek yok rahim büyüme baskısından oluyo artık iyice yerini alıyor demişti bide ayaklarını sıcak suya falan soksan bana çok iyi geliyorKızlar bugün çok ağrım var
Canim cok normal bendede iki gun surdu sonra gecti, panik yapma genisliyoruz kolaymi oyle :)).. Ama kasilma sert ve acili oluyorsa o zaman endiselenmeliyiz, bu arada benim bebegim kocaman oldu diyemi bilmiyorum poposu kafasi elime geliyor artik arada bir disa dogru sivriliyor, dokunuyorum iceri kaciyor :)Günaydıncanım bende dün eşimle tartıştım bni delirtti. Gönlümü almaya çalışıyor ama bn uzatacam. Sabah kasık ağrısı ile uyandım normaldir demi canım
Bir iki hafta erken dogabilir, gecte dogabilir, bosver herkes birmi canimetrafımda çok fazla erken doğum örneği var onlardann etkileniyorum sanırım
haha valla çok doğru şu dediğinKizlar benim imzami okuyun kasilmalarin olmasi cok normal vucut kendini hazırlıyor.. Bos yere kendinizi germeyin lutfen. Elin kizi hamile hamile yoga yapar birsey olmaz biz iki is yapinca erken dogummu diye korkuyoruz hemen :))
bende 2 büyük paket aldım bundan..arkadaşımın ablası kullanıyor ve çok memnun..ıslak mendil kullanmayacağım bu pamuk mendilleri ıslatıp kullanacağımNormal pamuk biraz yapışabiliyormuş birde bu hazır ince ince ıslak mendil gibiymiş. O yüzden pamuktan rahat sadece ıslattığında bile hazır ıslak mendil gibi oluyor dedi. Yağ sürmeye gerek kalmaz yanişu kalın ıslak mendiller varya onun gibi....
Gunaydin kizlar dunden oturu hic moralim yok, esimle tartistik bende pek yemek yemedim, ama bugun yeni gun kendime guzel bir kahvalti yaparak baslamayi dusunuyorum gune.. Maalesef bebek sekerlerime haftaya baslicam bugun son malzemeleri alicak gucum yok maalesef
Bende deneyecegim inş memnun kalırımbende 2 büyük paket aldım bundan..arkadaşımın ablası kullanıyor ve çok memnun..ıslak mendil kullanmayacağım bu pamuk mendilleri ıslatıp kullanacağım
Offf offf herkesde aynı dert galibaBen de dun son patlama noktami yaşadım bağıra bagiraa ağladım. İcimde yaşadığım her şeyi anlattım ağlarken. Şok oldu. Hiç böyle dusunecegin aklıma gelmemişti. Ben seni anlayamadım dedi ilk defa. Ama ondan önce iki gün tartıştık. Basmiyor bazen kafaları bizim ne yasadigimizi.
Sanada geçmiş olsun canım böyle ağrılar olacak mı normal mi ki bu ağrılar halen devam ediyorÇok geçmiş olsun canm dün geceden beri aynı ağrı bende de var artk okadar şiddetlendiki dedm heralde doğuruyorum
Offf offf herkesde aynı dert galibaya biz çok hassasız yada kocalar iyice anlayışsız.. ama bence biz biraz fazla takıyoruz. Amaaaan deyip duymazlıktan gelecegiz yoksa olan bize oluyor. Bende geçen sinir patlaması yaşadım. Diyorki bana neden çocuk gibi aglıyorsun ne var bunda.. evet birşey yok ama bazen aglıyorsun işte. Sebebi saçma bile olsa...
Canım randevu alıp gitmiyor musun bende devlete gidiyorum ama hep aynı doktora canım ayrıca özele de gidiyorumValla devlet hastanesi sağolsun belli bi doktorum yok. Salı randevu aldim gideceğim insAllah. . Geçen hafta sandalye tepelerinde uzun süreli oturdum belki o yüzden bilmiyorum. Dünden beri yataktan çıkmadım ne olur ne olmaz.
bi deeeee kızlar bu hamilelik döneminde yumurta akı gibi akintin varsa ne olur. Daha önce de bir iki kere oldu ama onemsemedim. Simdi belim ağrıyor diye korkuyorum
Canım randevu alıp gitmiyor musun bende devlete gidiyorum ama hep aynı doktora canım ayrıca özele de gidiyorum
Maalesef onlar rahat, onlara gore hersey hallolur, ama lafla karin doymuyor, ben cok uzuntu gecirdim testler yuzunden ve psikolojimde her ne kadar bilincli biri olmsamda bozuldu, eski keyfim yok.. Sadece saglikli bir sekilde dogsun istiyorum. Dun gunlugume baktim ikili testten sonra yarida birakmisimBen de dun son patlama noktami yaşadım bağıra bagiraa ağladım. İcimde yaşadığım her şeyi anlattım ağlarken. Şok oldu. Hiç böyle dusunecegin aklıma gelmemişti. Ben seni anlayamadım dedi ilk defa. Ama ondan önce iki gün tartıştık. Basmiyor bazen kafaları bizim ne yasadigimizi.
Benm ağrılarım da devam ediyor bilmiyorum ki olması gerekiyor mu doktor randevum haftaya ozamana kadar bi sorun olmaz inşallahSanada geçmiş olsun canım böyle ağrılar olacak mı normal mi ki bu ağrılar halen devam ediyor
İnşallah canım birşey olmazBenm ağrılarım da devam ediyor bilmiyorum ki olması gerekiyo doktor randevum haftaya ozamana kadar bi sorun olmaz inşallah
Ağrı ayaklarınada veriyormuBenm ağrılarım da devam ediyor bilmiyorum ki olması gerekiyor mu doktor randevum haftaya ozamana kadar bi sorun olmaz inşallah
Yok canm sadece kasıklarımda ama inan hareket bile edemiyorum bazen öyle sancıyoAğrı ayaklarınada veriyormu
Z.yagini bebegin poposu icin kullaniyordum kurumasin diye surekli siliniyor tahris olmasin diye kullaniyordum pamuk isini kolaylastirmislar en azindan disarda rahat kullanim icin alinabilirNormal pamuk biraz yapışabiliyormuş birde bu hazır ince ince ıslak mendil gibiymiş. O yüzden pamuktan rahat sadece ıslattığında bile hazır ıslak mendil gibi oluyor dedi. Yağ sürmeye gerek kalmaz yanişu kalın ıslak mendiller varya onun gibi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?