Benimki de inanmıyordu ağlarken saka yapıyorsun diyordu. Dün her şeyi anlattım. Korkularimi, endiselerimi... Şok oldu, hak verdi sukur. Bakalım kaç gün gidecek :) ben normalde de çok hassasim
Umarım anlar artık :)
Kizlar artik bebek hareket edince beni sarsiyor Nasil yapiyor bilmiyorum ama iyice guclendi, erkek diye mi ki acaba?.. Daha simdiden boyleyse ileride ne yapicam ben
geçmiş olsun canım. benim ağrım yok ama hafif çürümüi yani belli. dolguyla hallolur aslında. 3 ayda ilerler diye korkuyorum. dolgu yaptırmak bile şuan korkutuyor beni bebeğe bişi olacak diye. belkide beklemeliyim bilmiyorum.
Bebege hiç bi etkisi yok canım röntgen çektirmek yasak kanal tedavisinde kanallar iyice temizlendimi diye röntgenle bakıyırlar ama dolgu öyle degil. Uyuştursa bile sadece agzın uyusuyor bebişe zararı yok. Sen yinede doktoruna sor. Ben ilk hamileliğimde yaptırmıştım.
Gercekten erkek bebeklerin kiyafetleri cok az ustelik memur kiyafeti gibi simdiden kahverengi ve lacivert cogunlukta. Benim bi kizim var cicili bicili almaya alistim 2.hamileligimde gozum yine kiz kiyafetlerine kayiyordu ikizlerim de kiz
Canim bende senin gibiydim kız kiyafetlerindeydi hep gözüm. ilk çocuk erkek olunca sevinemedim giydiremicem diye. Ama öyle güzel şeyler buluyorum ki oğluma, şimdi kızlara almaya çok zorlanıyorum. Sen alabildin mi ufak tefekte olsa?
Canim bende senin gibiydim kız kiyafetlerindeydi hep gözüm. ilk çocuk erkek olunca sevinemedim giydiremicem diye. Ama öyle güzel şeyler buluyorum ki oğluma, şimdi kızlara almaya çok zorlanıyorum. Sen alabildin mi ufak tefekte olsa?
Ya 2 gündür aklımda benimde acaba bebeğim çok aşağı mi indi de o kadar altta canım yanıyor. Karnımı uzunca ovalıyorum kıpırdı aşağıda oluyor. Sali günü randevu aldım bakalım insAllah iyiyizdir
Insallah canim yaa birde hafif agrim oluyo benim ben daha bu hafta gittim doktora birsey yoktu ama strese bagli belkidir agrim diye doktora da gitmek istemiyorum insallah doktor kontrolun iyi gecer
Insallah canim yaa birde hafif agrim oluyo benim ben daha bu hafta gittim doktora birsey yoktu ama strese bagli belkidir agrim diye doktora da gitmek istemiyorum insallah doktor kontrolun iyi gecer
Kızlarrrrrrr el emeğiiii göz nuruuu bebek şekerimm, ilk denememm, ama çoook zahmetliymiş, kalıpları hazırlamak bu hale getirmek bir hayli zamanımı aldı :/ .. Ben biraz değiştirdim tabi, isim gelicek henüz belli olmadığı için boş bıraktım şimdilik :) Fikirlerinizi bekliyorummm
Kızlarrrrrrr el emeğiiii göz nuruuu bebek şekerimm, ilk denememm, ama çoook zahmetliymiş, kalıpları hazırlamak bu hale getirmek bir hayli zamanımı aldı :/ .. Ben biraz değiştirdim tabi, isim gelicek henüz belli olmadığı için boş bıraktım şimdilik :) Fikirlerinizi bekliyorummm
Çok teşekkürler kızlar, arkasına magnet yapıştırıcam kolye şeklindede şeker yapmayı düşünüyorum, onu boynundan alır yerler geriyede magnet kalır bir yere yapıştıtırlar artık :)