2016 Şubat Anneleri

Ahh ahh inş canım..

Kizlar artik bebek hareket edince beni sarsiyor Nasil yapiyor bilmiyorum ama iyice guclendi, erkek diye mi ki acaba?.. Daha simdiden boyleyse ileride ne yapicam ben
Ahahaha benimde öyle gece bile uyanıyorum. Geçen gece karnım eşime degiyrdu. Oda uyandı bu ne ya senmi yaptın diyor bide
Bebege hiç bi etkisi yok canım röntgen çektirmek yasak kanal tedavisinde kanallar iyice temizlendimi diye röntgenle bakıyırlar ama dolgu öyle degil. Uyuştursa bile sadece agzın uyusuyor bebişe zararı yok. Sen yinede doktoruna sor. Ben ilk hamileliğimde yaptırmıştım.

Gercekten erkek bebeklerin kiyafetleri cok az ustelik memur kiyafeti gibi simdiden kahverengi ve lacivert cogunlukta. Benim bi kizim var cicili bicili almaya alistim 2.hamileligimde gozum yine kiz kiyafetlerine kayiyordu ikizlerim de kiz

Canim bende senin gibiydim kız kiyafetlerindeydi hep gözüm. ilk çocuk erkek olunca sevinemedim giydiremicem diye. Ama öyle güzel şeyler buluyorum ki oğluma, şimdi kızlara almaya çok zorlanıyorum. Sen alabildin mi ufak tefekte olsa?

Cnm nerden alıyorsun ben bulamıyorum oğluma güzel kıyafet

Insallah canim yaa birde hafif agrim oluyo benim ben daha bu hafta gittim doktora birsey yoktu ama strese bagli belkidir agrim diye doktora da gitmek istemiyorum insallah doktor kontrolun iyi gecer

Insallah canim yaa birde hafif agrim oluyo benim ben daha bu hafta gittim doktora birsey yoktu ama strese bagli belkidir agrim diye doktora da gitmek istemiyorum insallah doktor kontrolun iyi gecer
Strestendir canım hiç merak etme. Bend eşimle tartıştm dün benmde ağrılarım vardı inan bizm moral durumumuzla ilgili bebişin çok iyidir..

hanımlar kızıma isim arıyorum .şeymanın yanına önerebileceğiniz bir isim var mı:)

Kızlarrrrrrr el emeğiiii göz nuruuu bebek şekerimm, ilk denememm, ama çoook zahmetliymiş, kalıpları hazırlamak bu hale getirmek bir hayli zamanımı aldı :/ .. Ben biraz değiştirdim tabi, isim gelicek henüz belli olmadığı için boş bıraktım şimdilik :) Fikirlerinizi bekliyorummm

Eklentiler

• image.webp
    134,1 KB · Görüntüleme: 114
Ellerine sağlık canm çok güzel olmuş ya

Cok sirin olmus canim. Masallah iyi yapmissin.

vaytt sen başlamışssın bile ben fırsat bulamadım daha :)
çok tatlı duruyooooorrr :)

Kızlar şuan ishal olmuş hissediyorum kendimi ama değilm midem de bulanıyor neoluyo anlamadm tedirgin oldm birden oldu

Kızlar şuan ishal olmuş hissediyorum kendimi ama değilm midem de bulanıyor neoluyo anlamadm tedirgin oldm birden oldu
Üşüttünmü canım aman dikkat et, telaşlanma hemen.. Baksana herkes hasta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…