Çok tatlı ellerine saglık.. kalıplarını nereden çıkardın?Kızlarrrrrrr el emeğiiii göz nuruuu bebek şekerimm, ilk denememm, ama çoook zahmetliymiş, kalıpları hazırlamak bu hale getirmek bir hayli zamanımı aldı :/ .. Ben biraz değiştirdim tabi, isim gelicek henüz belli olmadığı için boş bıraktım şimdilik :) Fikirlerinizi bekliyorummm
Ahh herkeste farklı bir sorun ama dert aynı ANLAYIŞSIZ kocalarMemleketten yeğeni geldi bu haftasonu, yeğeni 19 yaşında, hemen gitti 150 tl lik mont aldı, sanki babası bu, sık sık bişiler alıyo para gonderıyo ben para tutalım diyorum o rahat rahat harcıyo, haliyle tartıştık, ayrıca ben bu soğukta masraf olmasın diye hamile kabanı almıyorum salak mıyım ben, sabahın 6bucugunda işe gidiyorum, koca göbeğimle bisürü iş yapıyorum, beyimiz anca yorgun, sanki tek yorgun o ama yeğeni geldi beyimize bi enerji geldi, gezmeler tozmalar, sohbet koyu, basbasayken agzını zor acar, 2 gundur susmak bilmiyo, cinsel ilişki desen kaç gundur yok, bitirelim diyo, bebeğe bişi olur diyo, bıktım yorgunlugundan, sankı dedeyle evlıyım, gerızekalı, akrabalarının yanında degısıyo, kımse yokken cok mutluyuz, ısın ıcıne akraba para gırınce dellenıyorum, ıyıkı uzaktayız, süt izninde arabayı ver sen otobüsle git diyorum onda da anlaşamıyoruz, neymiş efendim bnm cesaretim yokmuş, arabayı veremezmiş, ben enayi gibi çalışayım ohh ben de araba alcam o zmn çok doluyum kusura bakmayın daldan dala atladım ama paylaşmak istedim
Oyy maşallah yerim o parmaklarıİyi akşamlar kızlar :)
Alttaki fotoğrafta parmağını cooop cop emen bi pofidik gören var mı?
İşte o benim oğluşum :) Allahım ilk defa net gördük çok heyecanlandım :)
Erkekler hep böyle canım ödün verme sonuçta sende çalışıyorsun versin arabayı sana dolmuşla gitmek seni yorar. Kendi taraflarına gelince neler neler yaparlar ama söz konusu sen olunca oralı olmazlar bnm eşimde hamileliğim i öğrendiğimden itibaren cinsellik bitti birşey olur diyor. Bnm eşimde hiç konuşmaz canım çok sıkılıyor bnde diyorum dede ile mi evlendim diyorum. Erkekler evlenince sıkıcı oluyorlarMemleketten yeğeni geldi bu haftasonu, yeğeni 19 yaşında, hemen gitti 150 tl lik mont aldı, sanki babası bu, sık sık bişiler alıyo para gonderıyo ben para tutalım diyorum o rahat rahat harcıyo, haliyle tartıştık, ayrıca ben bu soğukta masraf olmasın diye hamile kabanı almıyorum salak mıyım ben, sabahın 6bucugunda işe gidiyorum, koca göbeğimle bisürü iş yapıyorum, beyimiz anca yorgun, sanki tek yorgun o ama yeğeni geldi beyimize bi enerji geldi, gezmeler tozmalar, sohbet koyu, basbasayken agzını zor acar, 2 gundur susmak bilmiyo, cinsel ilişki desen kaç gundur yok, bitirelim diyo, bebeğe bişi olur diyo, bıktım yorgunlugundan, sankı dedeyle evlıyım, gerızekalı, akrabalarının yanında degısıyo, kımse yokken cok mutluyuz, ısın ıcıne akraba para gırınce dellenıyorum, ıyıkı uzaktayız, süt izninde arabayı ver sen otobüsle git diyorum onda da anlaşamıyoruz, neymiş efendim bnm cesaretim yokmuş, arabayı veremezmiş, ben enayi gibi çalışayım ohh ben de araba alcam o zmn çok doluyum kusura bakmayın daldan dala atladım ama paylaşmak istedim
Lansinoh canım. Kullandim ve cok memnun kaldım.
Ates ihmale gelmez bence bi acile gitmelisin gebelikte ates iyi degil canim dikkat etKızlar gribime birde Ateş eklendi 38.4çok korkuyorum
Valla tatlım çoğunu elle çizdim daire hariç.. Bulutu yarım bulut yapıp kağıdı ikiye katladım tüm bulut oldu sonrada ikinci kalıbı kestim elle ikinci buludu ufaltarak çizdim, diğerleride çizim örneklere bakarak :)Çok tatlı ellerine saglık.. kalıplarını nereden çıkardın?
Ahh herkeste farklı bir sorun ama dert aynı ANLAYIŞSIZ kocalarne diyeyim ben artık duymazlıktan geliyorum yoksa saçma sapan şeylere bile aglamaya başlıyorum ..
Kayınvalidene niye anlatıyosun kuzum ya, taktik bu, hep yok diyeceksinhepsi kendi tarafına hassas
bebeğimiz için 5 aydır kazandığım paraya ikimiz de el sürmüyoruz, benim hesabımda bekliyor kartımda kocamda
ne gelip gittiğini bildiğ için ondan gizli biriktirme şansım yok, ama gizlice arada kumbarama attıklarım ile
2 çeyrek aldım birde gereksiz bir yüzüğüm var onları anneme teslim ettim acil birşey olur ihtiyacım olr senden alırım diye
kaynanamın gözüne batıyor o para, neden saklıyormuşum kocama vermiyormuşum dedim kocamın hamd olsun bi borcu yok , versem ıvır zıvıra gidecek niye verim, haaa ben kocama kocam da ona verecekk peheyyyy
sadevehuzurlu
Soyadiniz ne bilmiyorum ama Şeyma Hira çok hoş oluyo :)hanımlar kızıma isim arıyorum .şeymanın yanına önerebileceğiniz bir isim var mı:)
Benimkide öyle dedi, ama ben seviyorum birşeylerle uğraşmayı eskiden güzel sanatlarda neler yapardık ahhhh ahh.. Hepsini yapıcam geri dönücem özüme :))Kızlar maşallah çok beceriklisiniz. Bnm eşim ne gerek var die yaptırmıyor
Sonucta parani sen kazaniyorsun ve birikim yapabilirisn esin dusunmuyorsa sen birseyler yap bebegin icin canim yapmalisin yani. Oylesi daha hayirliHanımlar eşinizden gizli para biriktiriyo musunuz? Eşim çok rahat para harcıyo, evimiz yok, masraf çok, hiç birikimimiz yok, 2 maaş her ay gidiyo, gizliden artık bişiler yapsam diyorum bebiş olucak, sonuçta daha çok masraf olucak, o para da gene bizim için, maaşımı alınca kızım için her ay çeyrek alsam ne güzel olur
Cok guzel olmuseline saglik, gonderebilirsen kalibini atailir misin. Ben de keceden kapi susu yapiyorum da bebek kalibi bulamamistim istedigim gibiKızlarrrrrrr el emeğiiii göz nuruuu bebek şekerimm, ilk denememm, ama çoook zahmetliymiş, kalıpları hazırlamak bu hale getirmek bir hayli zamanımı aldı :/ .. Ben biraz değiştirdim tabi, isim gelicek henüz belli olmadığı için boş bıraktım şimdilik :) Fikirlerinizi bekliyorummm
Kayınvalidene niye anlatıyosun kuzum ya, taktik bu, hep yok diyeceksin
Merhaba canim senin de 30. Haftaya az kalmis. Ne zaman izin almayi dusunuyirsun, ikizde calisabilir raporu verilmiyor diye soylediler. Dogumdan sonraya en fazla kac hafta aktariliyor bilgin var miYeri dar gelmeye baslayinca yavaslar merak etme benimkiler de oyle hatta ilk basta deprem oluyor sanmistim avizeye falan baktimsu an da oyle zorluyorlar ki sinirlarini topuklarini dirseklerini secebiliyorum yumurta gibi gobegimden disari cikinti yapiyorlar
Canım nasıl göndersem bilemedim fotosunu çektim işine yarar umarım ama çoğunu internetten bulabilirsinCok guzel olmuseline saglik, gonderebilirsen kalibini atailir misin. Ben de keceden kapi susu yapiyorum da bebek kalibi bulamamistim istedigim gibi
İyi akşamlar kızlar :)
Alttaki fotoğrafta parmağını cooop cop emen bi pofidik gören var mı?
İşte o benim oğluşum :) Allahım ilk defa net gördük çok heyecanlandım :)
Cok tesekkur ederim :)Canım nasıl göndersem bilemedim fotosunu çektim işine yarar umarım ama çoğunu internetten bulabilirsinözelden atıyorum.. Orjinalide bu ekteki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?