2016 Şubat Anneleri

Çok tatlı ellerine saglık.. kalıplarını nereden çıkardın?
Ahh herkeste farklı bir sorun ama dert aynı ANLAYIŞSIZ kocalar ne diyeyim ben artık duymazlıktan geliyorum yoksa saçma sapan şeylere bile aglamaya başlıyorum ..

Erkekler hep böyle canım ödün verme sonuçta sende çalışıyorsun versin arabayı sana dolmuşla gitmek seni yorar. Kendi taraflarına gelince neler neler yaparlar ama söz konusu sen olunca oralı olmazlar bnm eşimde hamileliğim i öğrendiğimden itibaren cinsellik bitti birşey olur diyor. Bnm eşimde hiç konuşmaz canım çok sıkılıyor bnde diyorum dede ile mi evlendim diyorum. Erkekler evlenince sıkıcı oluyorlar

Valla tatlım çoğunu elle çizdim daire hariç.. Bulutu yarım bulut yapıp kağıdı ikiye katladım tüm bulut oldu sonrada ikinci kalıbı kestim elle ikinci buludu ufaltarak çizdim, diğerleride çizim örneklere bakarak :)

hepsi kendi tarafına hassas

bebeğimiz için 5 aydır kazandığım paraya ikimiz de el sürmüyoruz, benim hesabımda bekliyor kartımda kocamda
ne gelip gittiğini bildiğ için ondan gizli biriktirme şansım yok, ama gizlice arada kumbarama attıklarım ile
2 çeyrek aldım birde gereksiz bir yüzüğüm var onları anneme teslim ettim acil birşey olur ihtiyacım olr senden alırım diye

kaynanamın gözüne batıyor o para, neden saklıyormuşum kocama vermiyormuşum dedim kocamın hamd olsun bi borcu yok , versem ıvır zıvıra gidecek niye verim, haaa ben kocama kocam da ona verecekk peheyyyy

sadevehuzurlu

Kayınvalidene niye anlatıyosun kuzum ya, taktik bu, hep yok diyeceksin

Kızlar maşallah çok beceriklisiniz. Bnm eşim ne gerek var die yaptırmıyor
Benimkide öyle dedi, ama ben seviyorum birşeylerle uğraşmayı eskiden güzel sanatlarda neler yapardık ahhhh ahh.. Hepsini yapıcam geri dönücem özüme :))

Sonucta parani sen kazaniyorsun ve birikim yapabilirisn esin dusunmuyorsa sen birseyler yap bebegin icin canim yapmalisin yani. Oylesi daha hayirli

Cok guzel olmuseline saglik, gonderebilirsen kalibini atailir misin. Ben de keceden kapi susu yapiyorum da bebek kalibi bulamamistim istedigim gibi

Kayınvalidene niye anlatıyosun kuzum ya, taktik bu, hep yok diyeceksin

valla ben yoktan öte sıkışığız demiştim ama kocama sormuş
senin hanımın parası ne alemde bizim maaaaalll !!
anacım onun parasına el sümüyoruz bankada bebek için biriktiriyoruz demiş (anacıl manyak )

sonra da hava atıyor niye vermiyon ben babaannesiyim onun eksiğini herseyini ben yaparım (ama sorsaaan 3 kuruşa muhtaç) .. evlendiğimde de yapmıştı, evlendik bi ay kaynanamda kaldık tayin yeri için diyodu hele tayininiz çıksın evinizi baştan döşeyeceğim tayin ufak ilçeye çıktı bir bardak almadı dahası 1,5 yıldır evliyim daha evime hayırlı olsuna gelmedi nasıl bi evim var bilmez.

Merhaba canim senin de 30. Haftaya az kalmis. Ne zaman izin almayi dusunuyirsun, ikizde calisabilir raporu verilmiyor diye soylediler. Dogumdan sonraya en fazla kac hafta aktariliyor bilgin var mi

Cok guzel olmuseline saglik, gonderebilirsen kalibini atailir misin. Ben de keceden kapi susu yapiyorum da bebek kalibi bulamamistim istedigim gibi
Canım nasıl göndersem bilemedim fotosunu çektim işine yarar umarım ama çoğunu internetten bulabilirsin özelden atıyorum.. Orjinalide bu ekteki

Eklentiler

• image.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 108
keryneia orjinalle aranda ki fark kafasında ki dikişler gibi görünüyor daha ince ve seyrek yapmayı dene :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…