2016 Şubat Anneleri

Bana kitap tavsiye etti bebeğinizi beklerken nasıl beslenmelisiniz diye ama bulamıyorum kitabı. Size sıracaktım bi listeniz varsa yollayıverin bana diye :)

bende yok henüz bir liste: )
kitabı netten sipariş edebilirsin, bulması daha kolay olur, yada bulamadıysan bir kitapçıdan getirmesini isteyebilirsin.

Hem evliliğin hem bebişin hayırlı olsun canım Su anda batmalar ağrılar hepsi normal Bebisin in tadını çıkar : )

Hoşgeldin canım aramıza

Olmaz inşallah canım hemen kötü düşünme Progestan iç doktorun söylediği şekilde Sinirlenmemeye çalış Ayaklarını havaya kaldırarak yat

Ewt dogru diyorsun isden geldim geleli yatiyorum simdi iyi.. nerdeyse yok gibi.. birazda ben telas yapiyorum.. 3kere bebegimi kayip edince korkuyorum iste insallah daha da gelmez bisey..
inşallah canım dualarım senınle Alah ım senıde melegınıde korusun aslıda bız her seyı cok takıyoruz yan komsumun eltısı sprl olmasına ragmen hamıle kaldı 3. ay ögrendı ne vıtamın ne baska bısı bıde o kadar rahattı kı telı kırılmıs spıralın heran fetusu delıp erken dogum ihtimalı vardı dıger cocukları sureklı ustundeydı kucuktu kucaktaydı o kadar tatlı bır kızı varkı tosuncuk maşallah hıc bır seyı yok yanı dıyecegım cok buyuk bır saglık sorunun yoksa rabbım nasıp edecekse verıyor bol bol dua yapacagımız en buyuk şey

kızlar aranızda gebelık gunlugu tutan var mı hanı şu sırın defterler varya ondan

ewet cnm bak bu cok mantıklı oraya gıdınce aklımda ne varsa unutuyorum

Canım ben 5+2 yim ve son iki gündür kasık ağrılarım inanılmaz azaldı yok gibi nerdeyse birden bire böyle kesilmesi normalmi sorarmısın benim için
canım nerdesın sen doktora sordum gayet normal dedı bı anda başlar bıter bulantılar bıle bı olur bı olmaz dedı korkmana gerek yok

Seni merak etmiştim bende bugün sen de gidecektin doktora diye
Başlarda bebeklerin gelişimi geri gibi olsada zamanla bu açığı kapatiyorlarmis O yüzden maşallah bebişine
Kese 18 mm civarında olmuş,gebeliği öğrendiğimden beri kendi doktoruma gidememiştim o da bhcg istedi şimdi sonuçlar çıktı 31bin civarında bir sonuç çıktı,tsh önemliydi benim için biraz kilom var o da 3.1 çıkmış biraz yüksek şimdilik değerlerin çok güzel dedi,hayırlısı bakalım sen ne yaptın canım duyabildin mi kalbini

Çok zekice de olmuyor işte. Basımı yokmuş. Netten istemedim bilmiyorum

o doktorda basımsız kitabı niye önermiş ki sana: )))))
belki değerli bir kitaptır ondan önermiştir...
nette araştırırsan belki bulabilirsin canım, yada yayınevini aramayı deneyebilirsin.
ben birgün çok değerli bir kitabı aradım taradım bulamadım, çok istiyordum okumayı, basımı bitti dediler, bende yayın evini aradım, sizin için ve müşteri memnuniyetiniz için yardımcı olmaya çalışalım size dediler ve o kitabı bana ayarladılar yolladılar allah razı olsun onlardan.

ay yesinler seni: )
inş öyledir canım, bende senin gibi şuan için henüz ev testiyle hamileyim, kolay kolay çıkmaz diye düşünüyorum idrar testinde galiba.

Maşallah canım Kanda da baktir çıkar inşallah acillerden birbuçuk saatte alırsınız sonucu hayırlı olsun

ay yesinler seni: )
inş öyledir canım, bende senin gibi şuan için henüz ev testiyle hamileyim, kolay kolay çıkmaz diye düşünüyorum idrar testinde galiba.
öyle mi canım ev testi dediğin idrar testi di mi idrarda çıkan kanda hayli hayli çıkar güzelim

bu benim testim değil netten buldum ama sonuç buna yakın kızlar

Canım bende dün yaptım test daha dün öğrendim hamile olduğumu :) ve benim ilk testimde aynı böyle çıktı :) sonra tekrar yaptım o daha koyu çıktı. sonrada acile gidip kan testi yaptırdım hemen.. Bence hamilesin canım ama istersen sende git hemen kan testi yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…