Bana kitap tavsiye etti bebeğinizi beklerken nasıl beslenmelisiniz diye ama bulamıyorum kitabı. Size sıracaktım bi listeniz varsa yollayıverin bana diye :)
Hem evliliğin hem bebişin hayırlı olsun canım Su anda batmalar ağrılar hepsi normal Bebisin in tadını çıkar : )Selamlar,
Geçtiğimiz Salı günü hamile olduğumu öğrendim. Daha 26 günlük evliyim :) Bchg 67.7 çıktı. Düşük bi değer olduğunu söylediler sağlık ocağından. Emin olmak için Pazartesi günü tekrar tahlil yaptıracağım. Bugün sabahtan beri regl ağrısı gibi ağrım var sürekli olarak. Bu da endişelendiriyor. Aynı durumu yaşayanlar var mı aranızda?
Hoşgeldin canım aramızaselam bayanlar
Allah izin verirse bende bugün itibariyle aranızdayım
hamileliğimi daha bugün idrar testi ile öğrendim pazartesi kantesti yaptıracağım
bütün hamişleri tebrik ederim Allah hepimizin bebeğini sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin .
Olmaz inşallah canım hemen kötü düşünme Progestan iç doktorun söylediği şekilde Sinirlenmemeye çalış Ayaklarını havaya kaldırarak yatKIZLAAARRE COK ACIL YARDIM
dun dr dan sonra karni. Hafif yanmaya basladi.. birazda stress yasadim kardesim.yuzunden.. gece uyumadim dogru duzgun agridan.. bugunde ise gittim sanki regel gelecekmis gibi hep agrim vardi.. oglenleyin silince kahverengi pembeli leke geldi bi ara biraz cok oldu sonra az olmaya basladi.. dr aradim hastaneye geliyim diye.. gerek yok dedi.. panik yapma dedi burda bisey yapamam dedi.. progesteron 2×2 al dedi... esime anneme bisey demedim.. hala agrim var belim kopacak sanki.. leke cokaz.. korkuyorum.. dua edin.. bide akil verin nolur aglicam nerdeyse.. sizdede leke geldimi az da olsa hic... dun cok iyidi bisey olmaz dedi dr ama sen gelde onu benim kalbime anlat. Cok kotuyum suan..
inşallah canım dualarım senınle Alah ım senıde melegınıde korusun aslıda bız her seyı cok takıyoruz yan komsumun eltısı sprl olmasına ragmen hamıle kaldı 3. ay ögrendı ne vıtamın ne baska bısı bıde o kadar rahattı kı telı kırılmıs spıralın heran fetusu delıp erken dogum ihtimalı vardı dıger cocukları sureklı ustundeydı kucuktu kucaktaydı o kadar tatlı bır kızı varkı tosuncuk maşallah hıc bır seyı yok yanı dıyecegım cok buyuk bır saglık sorunun yoksa rabbım nasıp edecekse verıyor bol bol dua yapacagımız en buyuk şeyEwt dogru diyorsun isden geldim geleli yatiyorum simdi iyi.. nerdeyse yok gibi.. birazda ben telas yapiyorum.. 3kere bebegimi kayip edince korkuyorum isteinsallah daha da gelmez bisey..
bende yok henüz bir liste: )
kitabı netten sipariş edebilirsin, bulması daha kolay olur, yada bulamadıysan bir kitapçıdan getirmesini isteyebilirsin.
ewet cnm bak bu cok mantıklı oraya gıdınce aklımda ne varsa unutuyorumcanım bence madem unutuyon gitmeden soracağın mühim noktaları küçük bir kağıda yaz ordan bak doktorun
yanında: )
ben bir kere bir muayenede böyle yaptım çok iyi oldu: )
doktor bana gülümsedi oku bakalım diye takıldı, ama iyi oldu unutmadım söyledim,
böylece bi daha bi dahada zahmet olmadı.
canım nerdesın sen doktora sordum gayet normal dedı bı anda başlar bıter bulantılar bıle bı olur bı olmaz dedı korkmana gerek yokCanım ben 5+2 yim ve son iki gündür kasık ağrılarım inanılmaz azaldı yok gibi nerdeyse birden bire böyle kesilmesi normalmi sorarmısın benim için
Kese 18 mm civarında olmuş,gebeliği öğrendiğimden beri kendi doktoruma gidememiştim o da bhcg istedi şimdi sonuçlar çıktı 31bin civarında bir sonuç çıktı,tsh önemliydi benim için biraz kilom var o da 3.1 çıkmış biraz yüksek şimdilik değerlerin çok güzel dedi,hayırlısı bakalım sen ne yaptın canım duyabildin mi kalbiniSeni merak etmiştim bende bugün sen de gidecektin doktora diye
Başlarda bebeklerin gelişimi geri gibi olsada zamanla bu açığı kapatiyorlarmis O yüzden maşallah bebişine
Çok zekice de olmuyor işte. Basımı yokmuş. Netten istemedim bilmiyorum
merhaba canlar,
ben az önce gebelik testi yaptım dayanamayıp veeee silik çizgi gördüm ama belirgin ya belli oluyo yani eşim de gördü bugün bat günüm yarın çok heyecanlıyım şu an doğrudur di mi gerçektir di mi
Maşallah canım Kanda da baktir çıkar inşallah acillerden birbuçuk saatte alırsınız sonucu hayırlı olsunmerhaba canlar,
ben az önce gebelik testi yaptım dayanamayıp veeee silik çizgi gördüm ama belirgin ya belli oluyo yani eşim de gördü bugün bat günüm yarın çok heyecanlıyım şu an doğrudur di mi gerçektir di mi
hayırlı olsun bebeğin :=))
hoşgeldin aramıza
tatlım yarın sabah bi test yapar aynı sonucu görürsem kan testine giderim diyorumMaşallah canım Kanda da baktir çıkar inşallah acillerden birbuçuk saatte alırsınız sonucu hayırlı olsun
öyle mi canım ev testi dediğin idrar testi di mi idrarda çıkan kanda hayli hayli çıkar güzelimay yesinler seni: )
inş öyledir canım, bende senin gibi şuan için henüz ev testiyle hamileyim, kolay kolay çıkmaz diye düşünüyorum idrar testinde galiba.
bu benim testim değil netten buldum ama sonuç buna yakın kızlar
Biliyorum o defterleri ben tutmak istiyorum kalbini bir duyabilsem defter arayışına giricemkızlar aranızda gebelık gunlugu tutan var mı hanı şu sırın defterler varya ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?