Ewt dogru diyorsun isden geldim geleli yatiyorum simdi iyi.. nerdeyse yok gibi.. birazda ben telas yapiyorum.. 3kere bebegimi kayip edince korkuyorum istecanım korkma yaşayan cok var yakın arkadasımda da oldu ılaclarını al bıde ımkanın varsa dınlen mecburı ıs dısında bır sey yapmamaya calıs korkma doktorun rısk olsa cagırırdı zatn
Allahın ıznıyle gelmıyceek daha canım yalnız stres de yapmamalıyız bıraz da bızım elımızde boşver ne olursa olsun bıraz bencıl olup bebeklerımızı dusunmemıs lazım tabıkı kardes candır ama evlat soz konusu nolursa olsun sınırlenme hanı vardır ya gamsız ınsanlar dunya yıkılsa umrunda olmaz oyle ol cnm benımEwt dogru diyorsun isden geldim geleli yatiyorum simdi iyi.. nerdeyse yok gibi.. birazda ben telas yapiyorum.. 3kere bebegimi kayip edince korkuyorum isteinsallah daha da gelmez bisey..
Ewt cnm haklisin yatiyorum.. zatende cok az is yapiyordum ewde.. bide mesayi yapiyoruz ya iste gunde 9la 12 saat arasi calisinca oluyor.. cok oturmayi sewmiyor zaten bide belim agrimasa o korkutu az dayerleşme ıcın gec ama dedıgın durum cok olagan bısey korkmana hıc gerek yok bı tahta platform gıbı bısey bulma ımkanın varsa onu ayklarının altına koy bıde ıkı saatten fazla oturma cnm karın ıcı basıncını arttırıyor uzanma ımkanın yoksa arada kalk yuru dolaş evde de ayaklarının altına yastık koy uzan bu aralar pek bı ıs yapma evde de
Kusura bakma canım teni gördüm mesajı. 6 haftalik olduk bugün biraz daha iyiyim ama dün çok kotuydumsen kaç haftalıksın canım bulantın ne zaman başladı merak ettim
belının gecmesı ıcın uzanman lazım o da gecmıs bak sıkıntı yok merak etmeeeeEwt cnm haklisin yatiyorum.. zatende cok az is yapiyordum ewde.. bide mesayi yapiyoruz ya iste gunde 9la 12 saat arasi calisinca oluyor.. cok oturmayi sewmiyor zaten bide belim agrimasa o korkutu az da
:) ewt oyle insanlar da iyi.. annem kizdi zaten sen bebegini dusun ne kiziyon diye ama bence oda hormonlardan oldu.. birden sinirlendim.. daha tovbe sinirlenirsem.. yansin donsun diyecem.. su bi kacgun bi gecsinde.. sizde sinirlenmeyin kizlar nolur nolmazAllahın ıznıyle gelmıyceek daha canım yalnız stres de yapmamalıyız bıraz da bızım elımızde boşver ne olursa olsun bıraz bencıl olup bebeklerımızı dusunmemıs lazım tabıkı kardes candır ama evlat soz konusu nolursa olsun sınırlenme hanı vardır ya gamsız ınsanlar dunya yıkılsa umrunda olmaz oyle ol cnm benım
ben asla sınırlenmem en son gebelıgım sınır krızı uzerıne gıttı valla hıcbısey umrumda olmaz benım:) ewt oyle insanlar da iyi.. annem kizdi zaten sen bebegini dusun ne kiziyon diye ama bence oda hormonlardan oldu.. birden sinirlendim.. daha tovbe sinirlenirsem.. yansin donsun diyecem.. su bi kacgun bi gecsinde.. sizde sinirlenmeyin kizlar nolur nolmaz
Al bendende o kadar.. bugun soz verdim kendi kendime.. anneme de bisey diyemedim o kadar istiyor ki kadin 15 yildir torun bekliyorben asla sınırlenmem en son gebelıgım sınır krızı uzerıne gıttı valla hıcbısey umrumda olmaz benım
eşlerimizzzz ah onların cekecegı var bızden az önce eşime küstüm nıye kustun dıyor bılmıyorum küstum dıyorumAl bendende o kadar.. bugun soz verdim kendi kendime.. anneme de bisey diyemedim o kadar istiyor ki kadin 15 yildir torun bekliyoresim bi gelseydi ii di antidepressanim
ben her gıdısımde soracam heyecandan unutuyorum sormadan cıkıorum ama ben proteın agırlıklı beslenıyorum karbonhıdrat tuketmıyorumHiçbirinizin doktoru beslenme planı vs verdi mi? Günde şu kadar kalsium bu kadar protein gibi?
ben her gıdısımde soracam heyecandan unutuyorum sormadan cıkıorum ama ben proteın agırlıklı beslenıyorum karbonhıdrat tuketmıyorum
ben dıyetısyene gıdıcem zatı cunku evde yatıyorum zaten kılom fazla bıde ıgne vuruluyorum ustune hareket de cok etmıyorum hiç kılo almama lazım dyetısyenımın lıstesı bana göre olur ama ben yıne de paylaşırımBana kitap tavsiye etti bebeğinizi beklerken nasıl beslenmelisiniz diye ama bulamıyorum kitabı. Size sıracaktım bi listeniz varsa yollayıverin bana diye :)
Seni merak etmiştim bende bugün sen de gidecektin doktora diyeSelam kızlar ben geldim doktor kontrolü iyi geçti ama yaklaşık 1,5 hafta geriye düştü benim bebişin gelişimi,nisanın 25inde 6 haftalık düşük yaptığım için kanamam da 10 gün civarı sürdü öyle olunca döllenme geç olmuştur dedi şuan 5 hafta civarı görünüyor kesenin boyutu bebekte kalp atışı da haftaya perşembe günü görülebilir dedi bizde durumlar böyle sağlıklı olsunda geç olsun
Bende pek yok canım artma falan olmadıkızlar genelde akıntım arttı demiş herkes ama bende hiç akıntı artması falan yok. yani önceden nasılsa şimdide öyle arada oluyor. sizin akıntınız arttı mı ? artmayan var mı :/
Çoook şükür biz de verdik karneleri İki hafta seminer kaldı Yavaş yavaş tatil moduna gireriz artıkEvet okul bitti bugün...son Toplantılar seminerler veeee 24 Haziran ve benim tatil başlar....Türkiye umarım serindir... Burda ölüyoruz sıcaktan
Amin canım İnşallahtabiki haber veririm canım. belkide çoğul gebeliktir de daha da yüksek çıkar. belli kullandığım ilaçlardandır bilmiyorum ama ben çoğul gebelikmiş gibi hissediyorum. çok dua ediyorum gerçekten. inşallah hayırlısıyla hamileyimdir ben de şu an kurban olduğum allah hevesimi kursağımda bırakmasın yardımcı olsun bize
ben her gıdısımde soracam heyecandan unutuyorum sormadan cıkıorum ama ben proteın agırlıklı beslenıyorum karbonhıdrat tuketmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?