2016 Şubat Anneleri

canım korkma yaşayan cok var yakın arkadasımda da oldu ılaclarını al bıde ımkanın varsa dınlen mecburı ıs dısında bır sey yapmamaya calıs korkma doktorun rısk olsa cagırırdı zatn
Ewt dogru diyorsun isden geldim geleli yatiyorum simdi iyi.. nerdeyse yok gibi.. birazda ben telas yapiyorum.. 3kere bebegimi kayip edince korkuyorum iste insallah daha da gelmez bisey..

Ewt dogru diyorsun isden geldim geleli yatiyorum simdi iyi.. nerdeyse yok gibi.. birazda ben telas yapiyorum.. 3kere bebegimi kayip edince korkuyorum iste insallah daha da gelmez bisey..
Allahın ıznıyle gelmıyceek daha canım yalnız stres de yapmamalıyız bıraz da bızım elımızde boşver ne olursa olsun bıraz bencıl olup bebeklerımızı dusunmemıs lazım tabıkı kardes candır ama evlat soz konusu nolursa olsun sınırlenme hanı vardır ya gamsız ınsanlar dunya yıkılsa umrunda olmaz oyle ol cnm benım

Ewt cnm haklisin yatiyorum.. zatende cok az is yapiyordum ewde.. bide mesayi yapiyoruz ya iste gunde 9la 12 saat arasi calisinca oluyor.. cok oturmayi sewmiyor zaten bide belim agrimasa o korkutu az da

Ewt cnm haklisin yatiyorum.. zatende cok az is yapiyordum ewde.. bide mesayi yapiyoruz ya iste gunde 9la 12 saat arasi calisinca oluyor.. cok oturmayi sewmiyor zaten bide belim agrimasa o korkutu az da
belının gecmesı ıcın uzanman lazım o da gecmıs bak sıkıntı yok merak etmeeee

:) ewt oyle insanlar da iyi.. annem kizdi zaten sen bebegini dusun ne kiziyon diye ama bence oda hormonlardan oldu.. birden sinirlendim.. daha tovbe sinirlenirsem.. yansin donsun diyecem.. su bi kacgun bi gecsinde.. sizde sinirlenmeyin kizlar nolur nolmaz

ben asla sınırlenmem en son gebelıgım sınır krızı uzerıne gıttı valla hıcbısey umrumda olmaz benım

ben asla sınırlenmem en son gebelıgım sınır krızı uzerıne gıttı valla hıcbısey umrumda olmaz benım
Al bendende o kadar.. bugun soz verdim kendi kendime.. anneme de bisey diyemedim o kadar istiyor ki kadin 15 yildir torun bekliyor esim bi gelseydi ii di antidepressanim

Al bendende o kadar.. bugun soz verdim kendi kendime.. anneme de bisey diyemedim o kadar istiyor ki kadin 15 yildir torun bekliyor esim bi gelseydi ii di antidepressanim
eşlerimizzzz ah onların cekecegı var bızden az önce eşime küstüm nıye kustun dıyor bılmıyorum küstum dıyorum

Hiçbirinizin doktoru beslenme planı vs verdi mi? Günde şu kadar kalsium bu kadar protein gibi?
ben her gıdısımde soracam heyecandan unutuyorum sormadan cıkıorum ama ben proteın agırlıklı beslenıyorum karbonhıdrat tuketmıyorum

Gogsumun altinda mideme dogru baski var sanki bebek buyudude yapiyo sizdede oyle bi durum var mi annecikler

Bana kitap tavsiye etti bebeğinizi beklerken nasıl beslenmelisiniz diye ama bulamıyorum kitabı. Size sıracaktım bi listeniz varsa yollayıverin bana diye :)
ben dıyetısyene gıdıcem zatı cunku evde yatıyorum zaten kılom fazla bıde ıgne vuruluyorum ustune hareket de cok etmıyorum hiç kılo almama lazım dyetısyenımın lıstesı bana göre olur ama ben yıne de paylaşırım

Seni merak etmiştim bende bugün sen de gidecektin doktora diye
Başlarda bebeklerin gelişimi geri gibi olsada zamanla bu açığı kapatiyorlarmis O yüzden maşallah bebişine

selamün aleyküm kızlar: )
maşaallah topiğimiz çok aktif, yoksa bana mı öyle geliyor?: )
bu arada bugün gebeliğe kanda baktırmak için kan vermeye gitcektim, doktor kanı sabah alıyomuş pazartesi salıya kaldı: )
nasip bakalım...
acele etmemeye karar verdim, akışına bıraktım... ben ne kadar acele etsemde olacağına varıyor onu gördüm...
çok heycanlıyım, çok karışığım kızlar yaaa...
çokta duygusalım
bu arada benim bir geçen midem bulandı, 1-2gündürde baş dönmem var ara ara, birde çok hafiften tada kokuya hassaslık var, birde alınganlık hat safhada: )
onun dışında ara ara karın ağrım oluyo, yalnız farkediyorum stressten karnım daha çok ağrıyo, stress etmemeye çalışın kızlar, birde ille hamilelik şikayetli geçecek diye bişey yok...
bence bol bol dua etmeliyiz, yer gök dua ile...

Amin canım İnşallah

ben her gıdısımde soracam heyecandan unutuyorum sormadan cıkıorum ama ben proteın agırlıklı beslenıyorum karbonhıdrat tuketmıyorum

canım bence madem unutuyon gitmeden soracağın mühim noktaları küçük bir kağıda yaz ordan bak doktorun
yanında: )
ben bir kere bir muayenede böyle yaptım çok iyi oldu: )
doktor bana gülümsedi oku bakalım diye takıldı, ama iyi oldu unutmadım söyledim,
böylece bi daha bi dahada zahmet olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…