- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
ins cnm bende ara sira digerlerini arasira lieraci kullanayim diyorum... sen internetten mi aliyorsun... en uygun 85e buldum simdilik 200 ml alayim dedim...
ayyy ne sevindiiiiimmmmm <3 demedim mi sana icini ferah tut, bebegin sag saglim buyuyecek diye!miranda_1986 güzel Anneler çok şükür büyümüşuz boy haftayla uyumlu çok sevindim hepimizin yavruları sağlıklı olur inşallah
mirandam yeni uyandın değil mi senayyy ne sevindiiiiimmmmm <3 demedim mi sana icini ferah tut, bebegin sag saglim buyuyecek diye!
darisi cuma gunu basima olsun. ben de guzel haberleri alayim, seni etiketleyecegim. ay icimden bir ses bizimkiler dogum gunu kardesi olcak diyor :)
bebis belli etti mi cinsiyetini?
Canim ihmal etme, hamilelikte cabuk curuyormus disler zaten, gunde iki kere yikamama ragmen yeterli olmuyor bakgecmis olsun cnm bende haftaya gitcem ins
Kizlar burasi subat anneleri topigi :)) saglikli bebisleriniz olsun insallah hosgeldinizmirandam yeni uyandın değil mi senerkek dedi 2. defasında da çok rahatladım ben yaaa kötü bişey duymak çok zor duymayalım bi daha boş şeyler ya ne güzel olur doğum günü bir 26 mayıs benim doğum günüm biliyor musun mayıs ayını çok severim şanslı bebişler güzel zamanda dünyaya gelece inş
Evet bazen kucagima aliyorum...15 kilo 3.5 yasinda...Kizlar bisey soracagim ilk cocuklarinizi kaldiriyor musunuz ? Benim cocugum 4 yasinda kaldiriyorum
aaa benimde doktor gunun 30 mayis ama 26 sinda falan dogar dedi. ben saka mi yapiyor nerden oyle bir sey cikti anlamadim. ister misin senin oglanla benim ki gelsin 26 mayista :) allah bagislasin bebislerimizi bize!mirandam yeni uyandın değil mi senerkek dedi 2. defasında da çok rahatladım ben yaaa kötü bişey duymak çok zor duymayalım bi daha boş şeyler ya ne güzel olur doğum günü bir 26 mayıs benim doğum günüm biliyor musun mayıs ayını çok severim şanslı bebişler güzel zamanda dünyaya gelece inş
Amin..sanirim yanlis topiktesiniz..subat anneleri burasiaaa benimde doktor gunun 30 mayis ama 26 sinda falan dogar dedi. ben saka mi yapiyor nerden oyle bir sey cikti anlamadim. ister misin senin oglanla benim ki gelsin 26 mayista :) allah bagislasin bebislerimizi bize!
amin inşallah canım ya.. bu arada ultrason kağıdında tahmini doğum tarihi 6 mayıs ama kimbilir ne zaman gelecekler çok isterdim 26 mayıs olsun. bi de eşimle tanışmamız 1 mayısta olmuştuaaa benimde doktor gunun 30 mayis ama 26 sinda falan dogar dedi. ben saka mi yapiyor nerden oyle bir sey cikti anlamadim. ister misin senin oglanla benim ki gelsin 26 mayista :) allah bagislasin bebislerimizi bize!
Ben karacadan aldım canım hastane cıkısını
10lu takımda neler oluyorkı, bende mıyom var d
eksıgım su zıbın denılen ust, onlardan tek bulamadım yenıdogan ıcın. Sadece hastane cıkısı
Hastane çıkışı nerden ne aldın canım?ben bi türlü karar veremiyorum
nasıl geldi mesaj buraya anlamadımKizlar burasi subat anneleri topigi :)) saglikli bebisleriniz olsun insallah hosgeldiniz
ay evet, yanlis oldu galiba. kusura bakmayin. :)Amin..sanirim yanlis topiktesiniz..subat anneleri burasi
miranda biz buraya nasıl geldik anlamadım topik değişmişaaa benimde doktor gunun 30 mayis ama 26 sinda falan dogar dedi. ben saka mi yapiyor nerden oyle bir sey cikti anlamadim. ister misin senin oglanla benim ki gelsin 26 mayista :) allah bagislasin bebislerimizi bize!
ama stokta yok diyor canımm ☺Ama olmaz ki yaa
Beğendiğim her şey çok pahalı oluyor
Gelde başka bir çanta beğen şimdi
https://www.bebekform.com/urun/18-203101_Skip-Hop-Forma-Organizator-Sirt-Cantasi-Mavi.html
Ne güzel ağzı grniş geniş
Hem de sırt çantası
Aa yanlış yazdımama stokta yok diyor canımm ☺
Gecmis olsun canim benim de dolgum dusmustu sadece dolgu icin de dr onayi gerekiyor muVeee tüm işlerimi hallettim, dişime dolgu yaptırdım anestesiz, kırılan diş çürümüş oyduda oydu şağolsun doktor.. Ama yinede dayandımBu arada doktor röntgen çektirdi üzerime kurşun yeleği giyindirerek..
Vee bebeğimi gördük Kuzum 1300gr koca bir delikanlı artık :) Baş aşağı duruyordu sanırımm 22. haftadan beri değiştirmedi, yerini böyle sevdi anlaşılan.. Ya yüzü filan oturmuş daha tatlı birşey olmuş Maşallah.. Artık iki haftada bir gel dedi doktor.. Benden bu kadar kızlar :)
Yazin kullandigim prima da molfix de biraz pisik yapti yazlari surekli pisik kremi kullandim ve daha sik degistirdim kizimin bezini hemen hemen butun bez cesitlerini denedim eger cocugunuza alerji yapmazsa prima molfix huggies.i rahatcca kullanabilirsiniz benceBende dün 1 paket prima bez, alt açma örtüsü, dalin çamaşır deterjanını falan aldım.
Molfix için arkadaşlarım çok pişik yapıyo dedikleri için Prima aldım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?