2016 Şubat Anneleri

miranda_1986 güzel Anneler çok şükür büyümüşuz boy haftayla uyumlu çok sevindim hepimizin yavruları sağlıklı olur inşallah
ayyy ne sevindiiiiimmmmm <3 demedim mi sana icini ferah tut, bebegin sag saglim buyuyecek diye!

darisi cuma gunu basima olsun. ben de guzel haberleri alayim, seni etiketleyecegim. ay icimden bir ses bizimkiler dogum gunu kardesi olcak diyor :)

bebis belli etti mi cinsiyetini?

mirandam yeni uyandın değil mi sen erkek dedi 2. defasında da çok rahatladım ben yaaa kötü bişey duymak çok zor duymayalım bi daha boş şeyler ya ne güzel olur doğum günü bir 26 mayıs benim doğum günüm biliyor musun mayıs ayını çok severim şanslı bebişler güzel zamanda dünyaya gelece inş

gecmis olsun cnm bende haftaya gitcem ins
Canim ihmal etme, hamilelikte cabuk curuyormus disler zaten, gunde iki kere yikamama ragmen yeterli olmuyor bak dis ipide mutlaka kullan dedi.. Zaten bir bebek dogsun komple bakim yaptiricam agzima

Kizlar burasi subat anneleri topigi :)) saglikli bebisleriniz olsun insallah hosgeldiniz

aaa benimde doktor gunun 30 mayis ama 26 sinda falan dogar dedi. ben saka mi yapiyor nerden oyle bir sey cikti anlamadim. ister misin senin oglanla benim ki gelsin 26 mayista :) allah bagislasin bebislerimizi bize!

aaa benimde doktor gunun 30 mayis ama 26 sinda falan dogar dedi. ben saka mi yapiyor nerden oyle bir sey cikti anlamadim. ister misin senin oglanla benim ki gelsin 26 mayista :) allah bagislasin bebislerimizi bize!
amin inşallah canım ya.. bu arada ultrason kağıdında tahmini doğum tarihi 6 mayıs ama kimbilir ne zaman gelecekler çok isterdim 26 mayıs olsun. bi de eşimle tanışmamız 1 mayısta olmuştu ucundan kıyısından yakalarız belki

Ben karacadan aldım canım hastane cıkısını

10lu takımda neler oluyorkı, bende mıyom var d
eksıgım su zıbın denılen ust, onlardan tek bulamadım yenıdogan ıcın. Sadece hastane cıkısı

Aa sana 10lu takımı söyleyecektim.
Her firmanın farklı oluyor ama genelde;

İç yelek oluyor. Göbek bağını sıkıştırmasın diye.
Göbek bağı üstüne konması için el kadar mendil
Battaniye
Zıbın
Eldiven
Şapka
Alt ve üst iki takım.
Genelde böyle. Hastane çıkışlarında genelde olanlar bunlar.
O iç yelekler ayrı da satılıyor bu arada komple set almadıysan ayrı da alabilirsin. Hatta onukullanmayan çok. Maksimum bir hafta on gün kullanılıyor çnkü.

Hastane çıkışı nerden ne aldın canım?ben bi türlü karar veremiyorum

N11.com dan aldım. Bugüne özel %11indirim vardı. Bir de baktığım üründe indirimdeydi.

http://urun.n11.com/hastane-cikisi-...-co-9-lu-set-organik-hastane-cikisi-P26170604

Ben sade armasız ürün bakıyordum. Çnkü hani battaniyesi defalarca yıkanır da o arma kısmı büzüşür ya :/ o görüntüden nefret ediyorum :)
Aynı duyguyu havluların kenarlarındaki o ksıımlarda da yaşıyorum
Çekele dur açılsın diye

miranda biz buraya nasıl geldik anlamadım topik değişmiş

Gecmis olsun canim benim de dolgum dusmustu sadece dolgu icin de dr onayi gerekiyor mu

Bende dün 1 paket prima bez, alt açma örtüsü, dalin çamaşır deterjanını falan aldım.
Molfix için arkadaşlarım çok pişik yapıyo dedikleri için Prima aldım ben.
Yazin kullandigim prima da molfix de biraz pisik yapti yazlari surekli pisik kremi kullandim ve daha sik degistirdim kizimin bezini hemen hemen butun bez cesitlerini denedim eger cocugunuza alerji yapmazsa prima molfix huggies.i rahatcca kullanabilirsiniz bence

Kızlar n 11 de bugüne özel kraft como park yatak 257 tl ye düşmüş ilgilenen varsa baksın mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…