2016 Şubat Anneleri

Evet canım bnm tanıdığım kişi de çok memnun
Hakkında hayırlısı olsun

O huy bende de var hamilelikte daha da arttı bu huy ilaç içmeyim die çok Ağrın varsa git canım
Sagol canim cevabin icin,esimi bekliyorum gelsin olmazsa gideyim,benim obur kizda varya onu perisan etmek istemiyorum ama mecbur bicak sapliyorlar sanki.

aa normal doğum için bana 850 demişlerdi.
herkese farklı mı diyorlar acaba. veya fiyatlar mı güncellendi...
Yok ben direk sezeryan sordum. Kaçıncı diye sordu. İkinci dedim. Fiyat 1.300.. 300 lira için iki kişilik oda degmez.. tek kişilik daha rahat..
Canim ihmal ettim sizi valla çok yoğundum sıkıntılı geçiyor biraz benim hamilelik suyum geldi arada bugün de çok kasılmam var doktora gidiyorum.şimdi çok mutsuzum
Geçmiş olsun canım inş önemli bişey yoktur.

kizlar henuz catlamadim ama cok buyuyor artik karnim ikiz oldugu icin daha da buyur gibi... sizce lierac alayim mi... 200 ml 85 tl simdilik bebek yagi kullaniyorum bir de nemlendirici krem...

kızlar bişi sorcam
24 kasım öğretmenler günü için eşim ve kız kardeşime hediye olarak ahşap mühür yaptırmak istiyorum
kız kardeşim (türkçe öğretmeni ) osmanlı hayranı tuğralı kitaplı bi model seçtim
eşimde sınıf öğretmeni ve ona bişy secemedim, hobi olarak yaptığı sevklerine uygun mu bakayım yoksa direk öğrencilerine hitaben yıldızlı gülücüklü aferin yazan bir mühür mü , bilemedim şimdi

Hastane çıkışı nerden ne aldın canım?ben bi türlü karar veremiyorum

Ne guzel hediyeler :) canım eşine de ismi yazılı bir şey yaptırabilirsin.

kizlar henuz catlamadim ama cok buyuyor artik karnim ikiz oldugu icin daha da buyur gibi... sizce lierac alayim mi... 200 ml 85 tl simdilik bebek yagi kullaniyorum bir de nemlendirici krem...
Ben cok korkuyorum catlamaktan.. ablamlarda olmadı bişey ama onlar menim hamile kaldıgım kiloda doğurmuşlardı tek nemlendiriyorlardı bide bebe yağ... Ama ben 163 boy 68 ile gebe kaldım şimdi 74 um 4. Aydan beri kullanıyorum lierac 2*200 cc kullandım 2*200 daha sipariş ettim bebeyağ ile karısık kullanıyorum şimdiye kadar bir defa suruyordum ama bundan sonra gergin olacagı için günde iki sürecem inşallah catlamam

Cok guzel herikisi de :) ne guzel cocugunun ilk hediyesi dersin cok hosuna gider bence

Bende cok sonlarinda kullandm 7 ay a kadar catlamadim sonrasinda azda olsa catladm bunda d suan bisey yok umarim yine 7 den sonra catlamayizzz

Ne guzel hediyeler :) canım eşine de ismi yazılı bir şey yaptırabilirsin.

kocaya seçmek zormuş, modellerine baktım sayfanın içime sinen olmadı bi kez daha kurcalayayım

Cok guzel herikisi de :) ne guzel cocugunun ilk hediyesi dersin cok hosuna gider bence

bak bu aklıma gelmemişti, Duygu sömürüsü yaparız ana oğul

ins cnm bende ara sira digerlerini arasira lieraci kullanayim diyorum... sen internetten mi aliyorsun... en uygun 85e buldum simdilik 200 ml alayim dedim...

Kizlar bisey soracagim ilk cocuklarinizi kaldiriyor musunuz ? Benim cocugum 4 yasinda kaldiriyorum

Bende cok sonlarinda kullandm 7 ay a kadar catlamadim sonrasinda azda olsa catladm bunda d suan bisey yok umarim yine 7 den sonra catlamayizzz
İnşallah... Korkulu rüyam desem yalan olmaz beyaz tenliyim bide... Zaten bacaklarımın üst kısmında ve göğsümde ergenlikten kalma var bebekten sonra göğüsleri yaptıracağım inşallah bacaklara da lazer araştıracagım ama göbekte de olursa offf

ins cnm bende ara sira digerlerini arasira lieraci kullanayim diyorum... sen internetten mi aliyorsun... en uygun 85e buldum simdilik 200 ml alayim dedim...
Ben eczacımıza getirttim ama ne kadar bilmiyorum para almadı internete güvenemedim tek de internette vardı mecbur kabul ettim fiyatları cok farklı değil ama genelde kampanya coplu paketler dısında

Kizlar bisey soracagim ilk cocuklarinizi kaldiriyor musunuz ? Benim cocugum 4 yasinda kaldiriyorum
Benimkisi 20 aylik kucak istiyo mecbur kaldiriyorum,benle oynamak istiyo ustume cikmak istiyo gobegimi korumaya calisiyorum ama engel olamiyorum.Seninkisi 4 yasindaymis daha agirdir,belin agriyor mu benim cok agriyor.Kucagimda uyuyo yerine goturuyorum falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…