2016 Şubat Anneleri

Kizlar baya baya bel agrim ve sag yanim agriyo dr a gitsem mi acaba bende de bi huy var dr a gitmem icin illa surunmem gerekiyor

Valla bende 100 tanelik malzeme aldım :) gelecek haftadan sonra evde olacağım yavaş yavaş yaparım inşallah

Bende canm ne isterse yiyorum ekmeksiz zaten karnım asla doymuyor. Meyve hamurişi çikolata ne ararsan var hamileliğin başından beri 51 kiloydum şimdi 25.haftamda 58 oldum.. İnşallah 60ı 65i falan geçmem
60i gecersin de inşallah 65 i gecmezsin bende inşallah 65 i doktor bana ayda 2 kilo dedi ben ayda iki kilo alıyorum inşallah önümüzdeki aylarda 2 kiloyu geçmem.

Peki hastaneyi arayinca baglamiyorlar mi? Benim doktorum hastaneyi ara bir sorunda hemen bana ulaşırsınız demişti i yüzden vermemişti.

Bugün eşimin işyerinden bir arkadaşı doğum tebriğine gitmiş,eşimde verilenlerin fotoğrafını çekip bana göndermiş bizde böyle yapalım diyor kolonyası,sabunu,kurabiyesini,anahtarlığı ve badem şekerini hazırlayıp arkadaki karton poşetin içine koyup vermişler hem şık duruyor hem derli toplu fikir olsun sizlerede

boy 152
başlangıç 53,6
şuan 61,4

25. haftaya girdim. 8 kilo aldım
Valla brn yiyorum da aliyorum arkadaşım napim bundan sonrada bu kadar alsak raziyim

Canım açık açık konuş durumu anlat. Tedirginligini vs soyle mantıklı bir cevabı olursa eyvallah yok olmazsa değiştirebilirsin. Acil durumda nasıl size ulaşacağını de. Geçen ki tedirginliğini anlat canım. Yanı konuşmadan değiştirme. Belki o da evinin yakın olmasından dolayı gerek duymamış olabilir. Ya da önceden yaşadığı bir sıkıntı . ben öğretmenim ve velilerime numara vermiyorum. Okuldan ulaşım bana diyorum çünkü ilk yılında gece 12 de hocam bu öğrencinin su ödevi ne olcak diye arayan velim vardı. Bu yüzden o yıl çok zorlandim gece yarısı telefonlarından ve karar aldım. O da farklı bir durum rahatsızlık yaşamış olabilir. Önce işin özü doktoruna bu rahatsızlığı anlat canım.
bu haftadan sonrada olsa değiştirri miydin.. aynı hastanede başka doktora mı gitsem acaba ya :/ sonuçta hastane çok iyi bi hastane diğer doktorlarda veriyormuş duyduğuma göre sadece bizimkisi vermiyor

Canim ihmal ettim sizi valla çok yoğundum sıkıntılı geçiyor biraz benim hamilelik suyum geldi arada bugün de çok kasılmam var doktora gidiyorum.şimdi çok mutsuzum

Ya gerçek mi canım. Stres yapma sıkıntı yapma canım. Her şey yolunda gider inşallah. Hamileleligik suyum derken canım. Yalancı sancilardir onlar canım. Haber ver olur mu. mutsuz olma dua edelim canım benim.

aralık ilk haftası randevum. o gün konuşacağım artık tekrar isteyeceğim o zaman

Kızlar midem okadar yanıyo ki artk dayanamıyorum. Önceleri sadece gece yatınca oluyodu ama şmdi sürekli yanmaya başladı reflü gibi.. Süt falan da içtim ama yumuşatmadı
midemizi süreklş yukarıya ittirdikleri için cok normal hatta artacakta son aylarda

bu haftadan sonrada olsa değiştirri miydin.. aynı hastanede başka doktora mı gitsem acaba ya :/ sonuçta hastane çok iyi bi hastane diğer doktorlarda veriyormuş duyduğuma göre sadece bizimkisi vermiyor
Canım mutlaka dr unla konuş telefonunu vermesi gerek çok önemli. Benim Dr um gece gündüz saat kaç olursa olsun birşey olduğunda mutlaka arayacaksin diyor hem de her gidisimde. Allah korusun acil bir durumda ulaşabilmelisin bence. .

bu gidişimde konuşacağım canım vermezsede değiştireceğim . aynı hastanede başka doktora giderim olmazsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…