Evet canim naneli olanlari ise yariyorİşe yarıyor yani gerçekten sakız
aynen yaAy bizim bu kizlar cimcime olucaga benziyor buyuyunce zaten kendileri koparirlar
bunu bende deneyeyimEvet canim naneli olanlari ise yariyor
Valla bende 100 tanelik malzeme aldım :) gelecek haftadan sonra evde olacağım yavaş yavaş yaparım inşallahbeni verecek kimse pek yok ama malzemeler 100 lü olduğu için 100 tane cıkıyor lavanta yaptım ben bir sürü göndermişler tül tüy felan da yuzlu kurdeleler de cok mıknatıs ta yuzlu biblo 70 tane istemiştim 30 tanesi de daha basit boncuklu felan oluyor olsun arada kaynar:) kaç tane dağıtırım bilmiyorum önume gelene veririm artık
60i gecersin de inşallah 65 i gecmezsin bende inşallah 65 i doktor bana ayda 2 kilo dedi ben ayda iki kilo alıyorum inşallah önümüzdeki aylarda 2 kiloyu geçmem.Bende canm ne isterse yiyorum ekmeksiz zaten karnım asla doymuyor. Meyve hamurişi çikolata ne ararsan varhamileliğin başından beri 51 kiloydum şimdi 25.haftamda 58 oldum.. İnşallah 60ı 65i falan geçmem
yok canım malesef başka bi arkadaşımda ona gidiyor ama kadın o konuda kesin numarasını vermiyor ... kadını seviyordum normal doğumcu falan diye birde evi hastanenin karşısında gece de olsa kendisi kalkıp geliyor doğumlara o yüzden rahattım ama bu numara vermemesi olayı özellikle şu son hafta yani şeker yüklemesinden sonra mesela bir gün bebeğim hareket etmedi ben doktoruma ulaşıp bilgi almak istedim ama numarası bende yok. o kadar para veriyoruz hizmet bu olmamalı . offffffffff
benim ay sonunda gelecek kısmetse :)Kizlar mobilyalalari ne zaman eve yerlestireceksiniz?
ben ne yersem bebeğimde onu yer, tadını öğrenir modundayım. bence fastfood kesinlikle yememelisin. hamurişi zaten sana da bebeğe de faydalı değil. asitli ve hazır içecekleri tavsiye etmiyorum. beyaz ekmek yerine buğday ekmeği tercih etmelisin.
önceliklerin sıvı yemekler, bol meyve ve kuruyemiş ıhlamur, süt, haşlanmış patates ve yumurta -ki bunlar tokluk hissi verir.-
olmalı. 6 ayımı bitirmek üzereyim toplamda 4 kilo aldım. tabi ona rağmen iri bir bebeğim olduğunu söyledi dr.
yani bilmiyorum özellikle poğaça, geçen sabah 1 tane yedim. moralim bozuldu. bütün gün yediğim şeylerden hiç zevk almadım.
benim durum böyle. hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum.
not:bu arada bol su içebilirsin, hem enfeksiyonlara karşı korur. hem metabolizmayı hızlandırır. ödem oluşumunu önler.
Ah canım beni hicbirsy tok tutmaz öncelikle onu söyliyim haslanmis patates yoğurt süt hiçbirşey tutmaz . Güzel tavsiyelerin icin teşekkür ederim bunları gayet iyi biliyorum . Ama yapmak istemiyorum herseyi yemek istiyorum. Bebeğede kendime de yarari yok biliyorum ama iştahim fazlasiyla açık öncedende böyleydi
Valla brn yiyorum da aliyorum arkadaşım napim bundan sonrada bu kadar alsak raziyimboy 152
başlangıç 53,6
şuan 61,4
25. haftaya girdim. 8 kilo aldım
bu haftadan sonrada olsa değiştirri miydin.. aynı hastanede başka doktora mı gitsem acaba ya :/ sonuçta hastane çok iyi bi hastane diğer doktorlarda veriyormuş duyduğuma göre sadece bizimkisi vermiyor
hastaneyi arayınca bağlıyorlar ama akşamları yada acil bir durum olduğunda direkt ulaşamıyoruz işte öyle oluncaPeki hastaneyi arayinca baglamiyorlar mi? Benim doktorum hastaneyi ara bir sorunda hemen bana ulaşırsınız demişti i yüzden vermemişti.
Canim ihmal ettim sizi valla çok yoğundum sıkıntılı geçiyor biraz benim hamilelik suyum geldi arada bugün de çok kasılmam var doktora gidiyorum.şimdi çok mutsuzum
aralık ilk haftası randevum. o gün konuşacağım artık tekrar isteyeceğim o zamanCanım açık açık konuş durumu anlat. Tedirginligini vs soyle mantıklı bir cevabı olursa eyvallah yok olmazsa değiştirebilirsin. Acil durumda nasıl size ulaşacağını de. Geçen ki tedirginliğini anlat canım. Yanı konuşmadan değiştirme. Belki o da evinin yakın olmasından dolayı gerek duymamış olabilir. Ya da önceden yaşadığı bir sıkıntı . ben öğretmenim ve velilerime numara vermiyorum. Okuldan ulaşım bana diyorum çünkü ilk yılında gece 12 de hocam bu öğrencinin su ödevi ne olcak diye arayan velim vardı. Bu yüzden o yıl çok zorlandim gece yarısı telefonlarından ve karar aldım. O da farklı bir durum rahatsızlık yaşamış olabilir. Önce işin özü doktoruna bu rahatsızlığı anlat canım.
kızlar doğum iznine kaçıncı haftada çıkmayı düşünüyorsunuz[/QUOTE
Ben 37 ye kadar direncem canım. Sonraya atmak istiyorum ki dönemi kapatmaya çalışayım. Okula donsem dönem ortası her şey karışacak dersleri yeniden paylasacagiz. Bu da öğrenciyi olumsuz etkiler. EE simdi de öyle çocukları olumsuz etkiler dönem bitmek üzere okulu birakmam o yüzden dayanabildigim yere kadar dayanacagim inşallah.
midemizi süreklş yukarıya ittirdikleri için cok normal hatta artacakta son aylardaKızlar midem okadar yanıyo ki artk dayanamıyorum. Önceleri sadece gece yatınca oluyodu ama şmdi sürekli yanmaya başladı reflü gibi.. Süt falan da içtim ama yumuşatmadı
Canım mutlaka dr unla konuş telefonunu vermesi gerek çok önemli. Benim Dr um gece gündüz saat kaç olursa olsun birşey olduğunda mutlaka arayacaksin diyor hem de her gidisimde. Allah korusun acil bir durumda ulaşabilmelisin bence. .bu haftadan sonrada olsa değiştirri miydin.. aynı hastanede başka doktora mı gitsem acaba ya :/ sonuçta hastane çok iyi bi hastane diğer doktorlarda veriyormuş duyduğuma göre sadece bizimkisi vermiyor
bu gidişimde konuşacağım canım vermezsede değiştireceğim . aynı hastanede başka doktora giderim olmazsa.Canım mutlaka dr unla konuş telefonunu vermesi gerek çok önemli. Benim Dr um gece gündüz saat kaç olursa olsun birşey olduğunda mutlaka arayacaksin diyor hem de her gidisimde. Allah korusun acil bir durumda ulaşabilmelisin bence. .
O huy bende de var hamilelikte daha da arttı bu huy ilaç içmeyim die çok Ağrın varsa git canımKizlar baya baya bel agrim ve sag yanim agriyo dr a gitsem mi acaba bende de bi huy var dr a gitmem icin illa surunmem gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?