2016 Şubat Anneleri

Muhtemelen suyun çok iyi o yuzden bebegın kıpır kıpır diyecek bana aynısını söyledi :) bakalım seninki ne diyecek

A
aynen tamı tamına aynı durumdayız o kadar istiyorlardı güya

Tabiki öyle kimse bilemez beni bu kadar tepkili olmam aslında insanlar Biraz bişeyleri görüp ayırt etsinler ve olması gerekeni isteyip almaya calışsınlarki insanlarda kafalarına göre takılıp meslek ahlakından, doğru olandan uzaklaşmasınlar özellikle sağlık sektöründe...

Muhtemelen suyun çok iyi o yuzden bebegın kıpır kıpır diyecek bana aynısını söyledi :) bakalım seninki ne diyecek

Çok merak ediyorum umarım öyledir. Yanı normalde biz hareket yaparken onlar uyuyor olmalıydı ben yoğun olduğum zaman bile tepik yiyorum. Bir de beni korkutan sanki karnim titriyor bazen düz uzanıyorum o zaman cosuyor tabii ki. Genelde sagima yatiyorum.

Kizlar sag tarafimda devamli benim ufakligin poposunu hissediyorum, bugun cok hareketli iki saattir beni uyutmadi diyebilirim.. Tekme atiyor, esniyor geriyor karnimi.. Kuzum karnimda hastalanmis olamaz demi

Rabbim herseyin iyisini hayirlisini bilir tabi ki ama baya eziyet cekecegiz coxuklar buyuyene kadar Allah yardimcimiz olsun

Inşallah canım. 1 ken 3 çocuk baya zorlayacak bizi. Ben şimdiden düşünüp duruyorum herşeyi. Allah yardımcımız olsun.

Canim cok normal. Benim karnımda öyle 7/24 hareket. Gece de uyumuyor nedense. Dalsamda uyanıyorum ama o kadar harekete dalamıyorum da zaten. Aslında bir kaç saat uyuyor olmalari lazım ama bende yok öyle bir süre. Dr ölçüm bile alamiyor hareketlerinden dolayi. Oğlum da böyleydi nst ye bağlanırdim 2 saat sürerdi. Durmazdi kalp atışları düzensiz çıkardı.

kızlar niye şikayet ediyorsunuz aramıyorlar sormuyorlar diye. ne güzel rahatsınız işte. ya kendileri sizi hiç aramayıp her gün eşinize görümcede dahil beni aramadı etmedi diye dert yansalar. küçük arar diye gazlasalar. eşinizin tel. hiç susmasa bizimki gibi. her gün istisnasız 2 abi bir abla bir kardeş saatlerce tel. görüşmesi yapsalar... valla ben çok çektim bu durumdan. eşimin tel. eve gelince kapatasım geliyor. her gün ne konuşursun. en sonunda çok şikayet ettim artık dışarda konuşuyor eşim, gelince bakıyorum aramışlar mı diye ooooo istisnasız yani o derece :) evimin her haltını bilirlerdi, gaz verirlerdi eşime sürekli abilerde dahil. tel. görüşmeleri sonucu eşim 180 derece dönmüş olarak gelirdi. 2 buçuk yılın sonunda küslük oldu biraz rahatladım. iyi değil ama çekilecek dertte değil sürekli eşinize akıl verilmesi. insan ne kadar kendi bildiğini okusada sürekli dır dır edenler kazanıyor ve karşısındakini etkileyebiliyor.

neyi tartışoıyorsunuz dünden beri anlamış değilim gerçekten. zaten bizim ülkemizde son yıllarda normal doğuma ağırlık verilmedi mi ? sezeryanla gözü neden korkuyo insanların anlamadım. bugüne kadar normal doğum sayısı azdı. ayrıca dediğinize katılmıyorum. neden normal doğum yapanlar idrar tutamama ve cinsellik konusunda sorun yaşıyor ? etrafımda bir sürü arkadaşım var, arkadaşı geçtim normal doğum yapan teyze vs. hiç birinde böyle bir sorun görmedim ben. kadınlarda başka sebeplerdende bu rahatsızlıklar oluşabiliyor sonuçta. yıllardır normal doğum normal doğum diyip durdular, şimdi sizde çıkıp seve seve kesilirim diyorsunuz ben bu durumu gerçekten anlamış değilim :)
hem ülkemizde bir şeyler sorgulanacaksa temele inmek lazım. sadece sağlık değil ülkemizin durumu vahim. dr., hemşire sağlık çalışanları ayrı sistem ayrı sorgulanmalı. özelliklede devlet h. de ne hemşire ne dr. lara asla güvenmiyorum.
kimin dr. u neyi uygun gördüyse o yöntemle yapar doğumu kafa takmaya gerek yok şimdiden.

Ay iyi olsunlar da... İdin garibi doktora gidince hep sessiz sakindi şimdiye kadar :)

Vallahi bu işe ne denir gece gündüz harekwtli olacak demek ki Doğunca yazariz yine birbirimze maşallah ..

Canım bu ağrılardan korkmayın doğum sancısı çok başka... aralıklı birşekilde gelmesi gerek ve ıkınma gibi bir his getiriyor insana... bütün kemiklerimiz genişliyor özellikle legen kemiği.. hatta doğumdan sonra ben yataga düz yatıyordum gögsüme bakıyordum. Resmen kaburga kısmım bile genişlemiş gibi geliyordu tabiki böyle bişey yok ama diyecegim ağrılara çok takılmayın. Yatış pozisyonumuzdan dolayı bile agrı çekebiliyoruz. Hergün sola yatarken bir akşam sola yatmak beni öldürüyor. Kasığım sırtım feena agrıyor. Bebişin pozisyonu sagolsun
kizlar merhaba seker yuklemesi yapan var mi aranizda?ben bugun yaptirdim 50gramlik yuklettm 178 cikti. Dr.um 100gramlik yukletmem gerektigino soledi bu kez yaptirmalimiyim kafam iyice karisti?
Cannım bayagı yüksek çıkmış senin.. ben olsam yaptırırdım. Çünkü 100 lükde yüksek çıkarsa sıkı bir diyet verebilir.
Yerim ben onun poposunu seninkide fena benimki de çok kıpırdıyor ama toplanmıyor ben kilolu olunca yeri bol herhalde
Ayy işte ben.. doktoruma sordum hatta kontrolde bile kıpır kıpırdı. Habire tepikliyordu. Hareketlerini de görmüş oldum dans eder gibi omuzlarını çeviriyor kollarını kaldırıyor bacaklarını açıp kapıyor. Ayagını açıp itiyor resmen Dediki suyun çok çok güzel maşallah. Yeri rahat bırak hareket etsin. Bu çok saglıklı ve mutlu olduğunu gösterir dedi. Çok hareket etmesi anormal degil. Etmezse kork dedi zaten birkaç hafta sonra yeri daralacak bu hareketleri özlersin.

Hayırlı cuma lar arkadaşlar 24 olduk şükür . Şali kontrol vardı 623 grm bebeğim bi sorunumuz yok ama suyu biraz falan yine artık Rabbim e bıraktım hayırlısı ile kucağıma alayim insallh. Bnde aynı haftada olup bebeği 700 850 oLanka var. Diyorum ne yiyorsunuz bnde aynı şeyleri yiyorum. Masallh bebekler Tombik. Bn kilo almadım şimdiye kadar 3 kg almadım herhalde bundan diyorum. Sizler in nasıl bebisler

Vallahi benimkide seninki gibiydi haftasina göre gelisimde sorun yok dedi doktor ama burada duyduhun 850 gram filan onlarin 1 hafta ileriden giden gramlar bende gec döllenme oldugu icin ki seninde oyledir belki senin kilonla hicccc alakası yok. Sağlıklı şeyler yesende senden ona geçen yada bebegin iriligi degismiyor yapı ve döllenme farkı kesinlikle. Benim 21. Haftada 450 gramdi burda 650 diyenler oldu o hafta sonra 750 oldu burdakilerin 950 yani standartin alt çizgisini geciyo böyle giderse 40. Hftada 3kilo uzeri olur ama 3.5 uzeri olmaz standaetlar böyle giderse benimki

haklısın canım. kaburgamda baskı bende hissediyorum. artık gebeliği fazlaca hissediyorum. çok rahat 5 ay devirdim ama son zamanlarda zorlanmaya başladım. helede o dönmeler ve sola yatma takıntısı ne uyku kaldı ne bişi :) dön Allah dön neyse bebişler doğsunda sağlıcakla hepsi gheride kalacak inşallah :)

annenin kilosuyla hiç ilgisi yok canım. bende sadece 3 kilo aldım ama bebek 24+4 te 780 gr dı. seni tedirgin etmek için yazmıyorum sakın yanlış anlama. bebek zayıf diye kilo almaya çalışma diye yazıyorum :) sen zayıf kalmaya devam et boşver her bebek aynı olacak diye bişi yok. bazısı minik doğar bazısı iri. artık genlerde işin içine giriyor epey ilerledik. bu saatten sonra bebekler artık genlere görede gelişecek. bende minicik doğmuşum mesela :) dr. sorun yok dediyse takma :)

Kizlar bu göğüs ucu kremlerini artik kullanmaya baslasak mi

Aynenn canim. Benimki de orgu falan oruyor sen bisey alma ben alacagim diyor aldigima niyealdin diyor e anne hadi alacaklarini alalim artik da benden de kaygısı gitsin diyorum ne acele ediyon diyor. Sonucta sinir olan yine ben oluyorum.
Çocuğa bakma mevzuu aciliyor bir hafta annen bir hafta ben bakariz mecbur diyor. Ama evlenip ev tutarken ev bana yakin olsun cocuga ben bakacagim diye kendi mahallesinden ev tutturmayi biliyor. Ben de sonunda dayanamadim kimse benim cocuguma bakmaya mecbur degil. Rizasiyla bakacak olan bakar bakmayacak olan da ona gore gorup sever dedim sustu kaldi.

Kizlar bu göğüs ucu kremlerini artik kullanmaya baslasak mi

Canım benim memişler çooooooook büyüdü
Hep geriliyodu kaşınıyodu ben doktoruma bahsettim sen erken başla kreme dedi, bana bella honey butter organik göğüs kremi verdi, ben aylardır kullanıyorum

Eşim memişlerinle kaç bebe doyar inek ciciği sanki, davul gibi oldular elime sığmıyo diyo nihahaa

Bu arada eşimle barıştık ya çok şükür huzurumuz geri geldi, bikaç gün beni çok üzmüştü ama sigarayı bırakmaya çalışıyo gergin o yüzden oldu dedi affettim eşek sıpasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…