2016 Şubat Anneleri

kızlar, akşam olunca kasıklarım çok ağrıyo. ağrıyı azaltıcı bişi biliyor musunuz?

yorulduğun için bebeğin kasıklarına baskı yapıyor bende cok agrı cekıyordum ultrasonda baktık ki dizleriyle kasıklarımın oraya bastırıo dınlenınce yerını değiştirıyor.Ayaklarını uzat dınlen canım baska turlu gecmıyor

Yaa esim dudaklariyla hissetmeye calisti, arada bir bosluk var bu poposu dedi :))) ahahaha cook komik oluyor kizlar.. yavas yavas aramiza katilacagini hissetmeye basladim.. ayyy cok heyecanliii

bende mümkün olduğunca dinlenmeye çalışıyorum ama ağrıdan rahat yatamıyorum ki

Yaa esim dudaklariyla hissetmeye calisti, arada bir bosluk var bu poposu dedi :))) ahahaha cook komik oluyor kizlar.. yavas yavas aramiza katilacagini hissetmeye basladim.. ayyy cok heyecanliii

Ahahahah ayyy süper walla tabi heycanlı olur canım benimki hareket edince ben acayip mutlu oluyorum =)

En çok da babasının yanında tekmeliyor. sarılınca falan çok şeker bu bıdıklar yaaa =)

bi de annem söyledi tv de duymuş anneyle baba üst üste ellerini koyup karnına tutunca bebek gülüyormuş mutlu oluyormuş hemen hissediyormuş. ultrasonda belli oluyormuş denenmiş yani =)

çok enteresan yaaa Allah işte ne güzel yaratıyor kucağıma alacağım günü de iple çekiyorum nasıl kime benziyor falan ayyy heycan dorukta

Ben sabah sabah doktora firladim. Kendimi iyi hissetmiyorum. Daha muayene olmadim Doğum nişanı ne demek? Nasıl anlarız geldiğini?
Canım nişan için çok erken.. sümüksü kahve veya kırmızı renkli bir akıntı. Hamilelik boyunca rahimin agzını tıkayan madde... normalde doğum zamanı gelir. Ama olurda böyle bir akıntı görünce hemen gitmek lazım. Kiminin doğumu hemen başlarmış kiminin günler sonra başlarmış. İnş bi sıkıntı yoktur. Ne dedi doktor?

kızlar kasık ağrım neden azalmıyor benim yürürken ördek gibi paytak paytak yürümek zorunda kalıyor
özellikle yarım saateb fazla oturup kalktığım an aşırı hamlanmışım gibi hareket edemiyorum, sağolsun doktor bey atarlı olunca soramadım

Ayyy dimi ne kadar heyecanli bir durum bu ya.. dogum ani filan, bebegimiz bir stres dunyaya gelicek, adapte olmaya calisicak, acikicak meme ariyacak.. belkide gozlerimizin icine bakicak, annemmi bu benim diye.

Bu arada bebekler ilk dogduklarinda anne ile bir butun olduklarini sanirlarmis, ayni bedende yani.. zamanla farkli bedenlerde oldugunu kesvetmek icin, annenin canini acitirlarmis genelde meme isirigi bu yuzden olurmus anne aci cekip tepki verdiginde kendisinin aci cekmedigini farkedince farkli bedenlerde oldugunu tam olarak anliyorlarmis.. ne garip ya :))).. neler neler yasayacagiz kim bilir.. Allahim hayirlisiyla dogurmak nasip etsin hepimizee

hemen herkeste başlamış kasık bel ağrıları. bende ozaman endişe etmiycem artık. normal demekki küçücük yere bir can sığıyor sonuçta baskı yapıyor. benim karnım hiç geniş değil sadece öne doğru ve çok sert. gerildikçe gerildi nefes alamıyoruuummmmm :)

Niye ki canım sen öğrenmek istiyorsan cnm sana ultrason kağıdı veriyor ya FL yazıyor o sayıyı 7 ile çarpıyorsun ve boyu ortaya çıkıyo

hemen bakayım bi

FL: 3* yazıyor :/

Ay Benimki de öyle demişti canım. Herkese bi boy söylüyorlar birebir olmasa da tahmin yapabilirler aslında. Boyu ben de hiç bilmiyorum

valla neden söylemiyor artis bilmiyorum ama tavırları laf sokmaları sinir etti beni, haftaya özelden randevu aldım bakalım inşAllah bu sefer içime siner..

dün gece uyuyamadım e-bebkten sipariş verdim. korse emzirme sütyeni ve hava nemlendirici. bugün mail gelmiş 119 tl ye aldığım hava nemlendirici bugün 99 tl olmuş
ayıp değil mi ya ben aldım diye niye indirim yaptılar

Iyide doktor niye atarlaniyor ki.. hic anlamiyorum dogrusu :/ .. sen yinede sorsaydin belkide bir cozumu vardir

Iyide doktor niye atarlaniyor ki.. hic anlamiyorum dogrusu :/ .. sen yinede sorsaydin belkide bir cozumu vardir

şeker için gittim tahlil yüksek çıktı beni dahiliye yolladı orda şekeri yeniden ölçtük falan sonuc için gittim, doktorundan alacaksın dedi, dahiliyemi diğer doktpr mu dedim kendi doktorun dedi, bende gittim sıra aldım 1 saat bekledim sıra bana geldi, dedim bu ağrıyı da sorarım adam niye geldin dedi kan sonucu için dedim onu dahiliyeden alacaksın dedi hmm hemşire buraya yolladı ksra bakmayın dedim , tamam hanfedi çıkın size 3 hafta sonra gelin demiştim o zaman gelin dedi lütfen öncesinde bi daha gelmeyin dedi acaip sinirlendim ama 2 gündür hastahane yormuş beni ağrım var uğraşmıcam senle dedim, eşim bimeri arıyalım dedi, gittim ona patladım 27 hafta olmuşum sen hala bu triplilerle uğraştırıyorsun napacaksan yap bul şu özel hastahaneyi diye, bugün bi iki özeli arayacaktı bende bi yerden randevu aldım uğraşmak istemıyorum devlet ile

Snnki hepten betermis (( Allah kolaylık versin .dün kaynanam aramış annemi işte izin alırsın küçük kızın gider ablasının yanına diye akıl vermiş anneme .annem de sen babanne olarak gelmiyor musun fln demis yok isim var bilmem ne. Hoş gelmesin ben istemiyorum da annem de sinirlenmiş bi halt yaptığı yok bi de akıl veriyo diye . sınır oldum ben de annem laf çarpmış ben eksikliklerin sen aldım falan diye KV hiç umruna değil guluyomus iyi iyi demiş .maddi olarak annemlern durumu daha iyi herşeyi anneme yıkmaya çalışıyor kadın ya . az önce konuştum annemle yeni öğrendim bunları .Allahım kalbime ferahlık versin anneme de sağlık sıhhat versin ne diyim ...

Bazı doktorlar çok vicdanı z oluyor canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…