kızlar, akşam olunca kasıklarım çok ağrıyo. ağrıyı azaltıcı bişi biliyor musunuz?
aynen bende öyleyim, yatamıyorum kalkamıyorum oturamıyoırum. ne yapacağımı şaşırıyorum resmen.Geçmiyor canım ben akşam ları ne yatabiliyorum nede oturabiliyorum canım
Kızlar bebeğinizin boyu kaç cm
Yaa esim dudaklariyla hissetmeye calisti, arada bir bosluk var bu poposu dedi :))) ahahaha cook komik oluyor kizlar.. yavas yavas aramiza katilacagini hissetmeye basladim.. ayyy cok heyecanliiiAyyy aman allahım ne güzel yaaaa bende de belli olsa öyle ne hoş bşy :)
benmkide sadece tekmeliyor arada dönüyor bişeyler yapıyor ama hiç dışardan belli olmuyor. tekme atarken bi yükselme oluo ama sanki tam anlamadım ama dışardan belli olmasını çok istiyorum o çok güzel bi duyguymuş =)
maşallah senin bebişinede =)
bende mümkün olduğunca dinlenmeye çalışıyorum ama ağrıdan rahat yatamıyorum kiyorulduğun için bebeğin kasıklarına baskı yapıyor bende cok agrı cekıyordum ultrasonda baktık ki dizleriyle kasıklarımın oraya bastırıo dınlenınce yerını değiştirıyor.Ayaklarını uzat dınlen canım baska turlu gecmıyor
832gr dı. Dr bişileri ölçtü tombul olacak bu dedi ama baktım o haftaya gore normaldi gramı..Peki cnm kilosu kaç gr canım
Yaa esim dudaklariyla hissetmeye calisti, arada bir bosluk var bu poposu dedi :))) ahahaha cook komik oluyor kizlar.. yavas yavas aramiza katilacagini hissetmeye basladim.. ayyy cok heyecanliii
Aynen yürüyemiyorum da dizlerim çok ağrıyor şimdi den böyleyse son ayı düşünemiyorumaynen bende öyleyim, yatamıyorum kalkamıyorum oturamıyoırum. ne yapacağımı şaşırıyorum resmen.
Canım nişan için çok erken.. sümüksü kahve veya kırmızı renkli bir akıntı. Hamilelik boyunca rahimin agzını tıkayan madde... normalde doğum zamanı gelir. Ama olurda böyle bir akıntı görünce hemen gitmek lazım. Kiminin doğumu hemen başlarmış kiminin günler sonra başlarmış. İnş bi sıkıntı yoktur. Ne dedi doktor?Ben sabah sabah doktora firladim. Kendimi iyi hissetmiyorum. Daha muayene olmadim Doğum nişanı ne demek? Nasıl anlarız geldiğini?
Niye ki canım sen öğrenmek istiyorsan cnm sana ultrason kağıdı veriyor ya FL yazıyor o sayıyı 7 ile çarpıyorsun ve boyu ortaya çıkıyosordum bebekimin boyu ne kadar diye ben boy söylemiyorum yanlızca kilosunu söylerim dedi
Ay Benimki de öyle demişti canım. Herkese bi boy söylüyorlar birebir olmasa da tahmin yapabilirler aslında. Boyu ben de hiç bilmiyorumsordum bebekimin boyu ne kadar diye ben boy söylemiyorum yanlızca kilosunu söylerim dedi
Ayyy dimi ne kadar heyecanli bir durum bu ya.. dogum ani filan, bebegimiz bir stres dunyaya gelicek, adapte olmaya calisicak, acikicak meme ariyacak.. belkide gozlerimizin icine bakicak, annemmi bu benim diye.Ahahahah ayyy süper walla tabi heycanlı olur canım benimki hareket edince ben acayip mutlu oluyorum =)
En çok da babasının yanında tekmeliyor. sarılınca falan çok şeker bu bıdıklar yaaa =)
bi de annem söyledi tv de duymuş anneyle baba üst üste ellerini koyup karnına tutunca bebek gülüyormuş mutlu oluyormuş hemen hissediyormuş. ultrasonda belli oluyormuş denenmiş yani =)
çok enteresan yaaa Allah işte ne güzel yaratıyor kucağıma alacağım günü de iple çekiyorum nasıl kime benziyor falan ayyy heycan dorukta
Niye ki canım sen öğrenmek istiyorsan cnm sana ultrason kağıdı veriyor ya FL yazıyor o sayıyı 7 ile çarpıyorsun ve boyu ortaya çıkıyo
Ay Benimki de öyle demişti canım. Herkese bi boy söylüyorlar birebir olmasa da tahmin yapabilirler aslında. Boyu ben de hiç bilmiyorum
Iyide doktor niye atarlaniyor ki.. hic anlamiyorum dogrusu :/ .. sen yinede sorsaydin belkide bir cozumu vardirkızlar kasık ağrım neden azalmıyor benimyürürken ördek gibi paytak paytak yürümek zorunda kalıyor
özellikle yarım saateb fazla oturup kalktığım an aşırı hamlanmışım gibi hareket edemiyorum, sağolsun doktor bey atarlı olunca soramadım
Iyide doktor niye atarlaniyor ki.. hic anlamiyorum dogrusu :/ .. sen yinede sorsaydin belkide bir cozumu vardir
Snnki hepten betermiskızlar niye şikayet ediyorsunuz aramıyorlar sormuyorlar diye. ne güzel rahatsınız işte. ya kendileri sizi hiç aramayıp her gün eşinize görümcede dahil beni aramadı etmedi diye dert yansalar. küçük arar diye gazlasalar. eşinizin tel. hiç susmasa bizimki gibi. her gün istisnasız 2 abi bir abla bir kardeş saatlerce tel. görüşmesi yapsalar... valla ben çok çektim bu durumdan. eşimin tel. eve gelince kapatasım geliyor. her gün ne konuşursun. en sonunda çok şikayet ettim artık dışarda konuşuyor eşim, gelince bakıyorum aramışlar mı diye ooooo istisnasız yani o derece :) evimin her haltını bilirlerdi, gaz verirlerdi eşime sürekli abilerde dahil. tel. görüşmeleri sonucu eşim 180 derece dönmüş olarak gelirdi. 2 buçuk yılın sonunda küslük oldu biraz rahatladım. iyi değil ama çekilecek dertte değil sürekli eşinize akıl verilmesi. insan ne kadar kendi bildiğini okusada sürekli dır dır edenler kazanıyor ve karşısındakini etkileyebiliyor.
Bazı doktorlar çok vicdanı z oluyor canım.şeker için gittim tahlil yüksek çıktı beni dahiliye yolladı orda şekeri yeniden ölçtük falan sonuc için gittim, doktorundan alacaksın dedi, dahiliyemi diğer doktpr mu dedim kendi doktorun dedi, bende gittim sıra aldım 1 saat bekledim sıra bana geldi, dedim bu ağrıyı da sorarım adam niye geldin dedi kan sonucu için dedim onu dahiliyeden alacaksın dedi hmm hemşire buraya yolladı ksra bakmayın dedim , tamam hanfedi çıkın size 3 hafta sonra gelin demiştim o zaman gelin dedi lütfen öncesinde bi daha gelmeyin dedi acaip sinirlendim ama 2 gündür hastahane yormuş beni ağrım var uğraşmıcam senle dedim, eşim bimeri arıyalım dedi, gittim ona patladım 27 hafta olmuşum sen hala bu triplilerle uğraştırıyorsun napacaksan yap bul şu özel hastahaneyi diye, bugün bi iki özeli arayacaktı bende bi yerden randevu aldım uğraşmak istemıyorum devlet ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?