- 28 Eylül 2015
- 5.406
- 15.244
- 248
Bazı doktorlar çok vicdanı z oluyor canım.
Böyle Dr lara biraz carlamak lazım sanırım.. Zaten hamile siniri var senin yerine öldüresim geldişeker için gittim tahlil yüksek çıktı beni dahiliye yolladı orda şekeri yeniden ölçtük falan sonuc için gittim, doktorundan alacaksın dedi, dahiliyemi diğer doktpr mu dedim kendi doktorun dedi, bende gittim sıra aldım 1 saat bekledim sıra bana geldi, dedim bu ağrıyı da sorarım adam niye geldin dedi kan sonucu için dedim onu dahiliyeden alacaksın dedi hmm hemşire buraya yolladı ksra bakmayın dedim , tamam hanfedi çıkın size 3 hafta sonra gelin demiştim o zaman gelin dedi lütfen öncesinde bi daha gelmeyin dedi acaip sinirlendim ama 2 gündür hastahane yormuş beni ağrım var uğraşmıcam senle dedim, eşim bimeri arıyalım dedi, gittim ona patladım 27 hafta olmuşum sen hala bu triplilerle uğraştırıyorsun napacaksan yap bul şu özel hastahaneyi diye, bugün bi iki özeli arayacaktı bende bi yerden randevu aldım uğraşmak istemıyorum devlet ile
İnşallah canım bn oyüzden hem devlete hemde özele gidiyorum devlette ki pek anlatmıyor bir şey özelde ki yarım saat e yakın muayene ediyor ve her şeyi anlatıyor canımmalesef çoğu öyle, günde 60 - 70 hamile muayene ediyorlar ve hepsi farklı kültür farklı karakter hepsine yetişmeleri zor ama yinede bu mesleği seçmiş iseler daha anlayışlı olmaları gerekirdi, hassas bir dönemde olduğumuz için fazla gergin ve sinirliyiz, onlarda fazla umursamaz sonuc sinir patlaması. Allah hayırlı doktorla karşılaştırsın inşAllah canımm benim
İnşallah canım bn oyüzden hem devlete hemde özele gidiyorum devlette ki pek anlatmıyor bir şey özelde ki yarım saat e yakın muayene ediyor ve her şeyi anlatıyor canım
Eki Görüntüle 1687587 Eki Görüntüle 1687588 Eki Görüntüle 1687589
Teyzeler sizce hangisi ? Su beyaz olanin çerçevesinin içine isim yazarım diye dusundum
Al bendende o kadar.. Deli oluyorum bu tur doktorlara, basima gelse orda olay cikar, bakanliga filan sikayet ederim direk.. deli korkuyorlar bakanliga sikayetten puanlari dusuyormus :)Böyle Dr lara biraz carlamak lazım sanırım.. Zaten hamile siniri var senin yerine öldüresim geldi
valla ya Allah yardımcımız olsun :)Aynen yürüyemiyorum da dizlerim çok ağrıyor şimdi den böyleyse son ayı düşünemiyorum
Canım benim şahsi fikrim ikeadaki.. çünkü benim garip bir takıntım var. Bu e bebekteki beşik hapishaneye benziyorpofff hala beşik araştırma derdindeyim şimdilik favorim
e- bebekte ki ile ikea daki beşikler, ortalama 1 yaşında odasını alırım o zamana kadar kullancam, ama ikisi arasında kaldım pofffff
ikea modelini görüntüsü hoşuma gitti, country tarzı olduğu için sevdim
http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...runleri/00248529/hensvik-bebek-karyolasi.aspx
e- bebekteki sallandığı için sevdim, daha sonra apart takılıp sabitlenebiliyormuş
http://www.e-bebek.com/baby-plus-basic-cam-agaci-yatak-60x120cm_BYP-50512
Canım benim şahsi fikrim ikeadaki.. çünkü benim garip bir takıntım var. Bu e bebekteki beşik hapishaneye benziyor
Ben tercih etmemeğer park yatak almasaydım bu beşiği alacaktım.
merhaba anneler
Ben de gruba yeni katıldım inşallah şubatta bebeğim doğacak. Bugün itibarı ile 27+0 olduk
Bisey dicem ben buna dikkat ettim de :) Bende bugun 27+0 im ama senin tahmini dogumun 20 subat benimki 15 nasil oluyor ki bumerhaba anneler
Ben de gruba yeni katıldım inşallah şubatta bebeğim doğacak. Bugün itibarı ile 27+0 olduk
kızlar kasık ağrım neden azalmıyor benimyürürken ördek gibi paytak paytak yürümek zorunda kalıyor
özellikle yarım saateb fazla oturup kalktığım an aşırı hamlanmışım gibi hareket edemiyorum, sağolsun doktor bey atarlı olunca soramadım
Kocam giydirip cikariyor artik napcaz onlar da bize katlansinlr bir az ne kaldi sunun surasinda bi daha ne zaman hamile olacaksak artik yatcaz kalkaz hop dogurmusuzgiymesine zar zor giyiyorum büyük bi sıkıntım yok ama sanırım büyük oldugu için kasıklarıma ağırlık veriyor ağrıdan paytak paytak yürüyorumgecen ayakkabımı bağlayamadım kocamı cagırdım ona bağlattım mecburen
Bizim ic karin futbol sahasi mubarek 7 aylik olduk azcik buyumusBenimde byüdü ama 6 aylık olduğuna inanmıyor kimse.. son zamanlarda büyüyor iyice.. iç karnı geniş olanların geç çıkıyor ne kadar geç büyüse o kadar iyi.. çünkü hareketler çok zorlaşıyor
Valla isin zor tatlim Allah kolaylik versin hic yardim edecek birisi yok mu? Kv ve ya annen gibi?Kandirmamislardir kisiden kisiye degisir ama ilk hamilelikte insani yoran bi baskacocuk olmuyor ustelik benim ikinci hamileligim ikiz
sanırım regl döngüsü her kadının farklı ondan değişiyor.Bisey dicem ben buna dikkat ettim de :) Bende bugun 27+0 im ama senin tahmini dogumun 20 subat benimki 15 nasil oluyor ki bubi kac kisidr daha fark ettim bunu :)
Dogru soyluyorsun canim ne zamandir merak ediyordum nasil oluyor diyesanırım regl döngüsü her kadının farklı ondan değişiyor.
Kizlar beyaz kokusuz akintisi olan var mi? Doktora basvurmalimiyim bu konuda bilmiyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?