2016 Şubat Anneleri

Bazı doktorlar çok vicdanı z oluyor canım.

malesef çoğu öyle, günde 60 - 70 hamile muayene ediyorlar ve hepsi farklı kültür farklı karakter hepsine yetişmeleri zor ama yinede bu mesleği seçmiş iseler daha anlayışlı olmaları gerekirdi, hassas bir dönemde olduğumuz için fazla gergin ve sinirliyiz, onlarda fazla umursamaz sonuc sinir patlaması. Allah hayırlı doktorla karşılaştırsın inşAllah canımm benim

Böyle Dr lara biraz carlamak lazım sanırım.. Zaten hamile siniri var senin yerine öldüresim geldi

İnşallah canım bn oyüzden hem devlete hemde özele gidiyorum devlette ki pek anlatmıyor bir şey özelde ki yarım saat e yakın muayene ediyor ve her şeyi anlatıyor canım

İnşallah canım bn oyüzden hem devlete hemde özele gidiyorum devlette ki pek anlatmıyor bir şey özelde ki yarım saat e yakın muayene ediyor ve her şeyi anlatıyor canım

bende akropol hastahanesine gideceğim övdüler onu fazla uçukta değil, eşimde acıbadem sigortaya soracaktı boşuna sorma aşar dedim de olsun sorayım dedi, artık nasıl adama patlamışsam

Eki Görüntüle 1687587 Eki Görüntüle 1687588 Eki Görüntüle 1687589
Teyzeler sizce hangisi ? Su beyaz olanin çerçevesinin içine isim yazarım diye dusundum

3 numarayı ele, aldığın oda country tarzı ise 1 numara çok şık olur ama hasthane kapısına 2 numaradan takan çok kişi de bulunuyor :)

Böyle Dr lara biraz carlamak lazım sanırım.. Zaten hamile siniri var senin yerine öldüresim geldi
Al bendende o kadar.. Deli oluyorum bu tur doktorlara, basima gelse orda olay cikar, bakanliga filan sikayet ederim direk.. deli korkuyorlar bakanliga sikayetten puanlari dusuyormus :)

pofff hala beşik araştırma derdindeyim şimdilik favorim
e- bebekte ki ile ikea daki beşikler, ortalama 1 yaşında odasını alırım o zamana kadar kullancam, ama ikisi arasında kaldım pofffff

ikea modelini görüntüsü hoşuma gitti, country tarzı olduğu için sevdim

http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...runleri/00248529/hensvik-bebek-karyolasi.aspx

e- bebekteki sallandığı için sevdim, daha sonra apart takılıp sabitlenebiliyormuş

http://www.e-bebek.com/baby-plus-basic-cam-agaci-yatak-60x120cm_BYP-50512

Canım benim şahsi fikrim ikeadaki.. çünkü benim garip bir takıntım var. Bu e bebekteki beşik hapishaneye benziyor
Ben tercih etmem eğer park yatak almasaydım bu beşiği alacaktım.

Canım benim şahsi fikrim ikeadaki.. çünkü benim garip bir takıntım var. Bu e bebekteki beşik hapishaneye benziyor
Ben tercih etmem eğer park yatak almasaydım bu beşiği alacaktım.

o da sallanmıyor diye arayışa girdim, sonradan ek apart yaptırmak lazım,
bi de diyorum zaten gündüzleri benimle salonda olacak hamak alacagım hamakta takılsın gitsin gel sen bu güzel modeli al büyük ihtimallede ikea ya gidecek kafam

merhaba anneler
Ben de gruba yeni katıldım inşallah şubatta bebeğim doğacak. Bugün itibarı ile 27+0 olduk
Bisey dicem ben buna dikkat ettim de :) Bende bugun 27+0 im ama senin tahmini dogumun 20 subat benimki 15 nasil oluyor ki bu bi kac kisidr daha fark ettim bunu :)

kendini çok mu yoruyorsun gün içinde.. o yüzden ağrır çünkü. mesela ben temizlik yaptığım gün eğer çok ayakta kaldıysam kasığıma çok fena ağrı giriyor bunu da oturup dinlendiğimde anlıyorum ne kadar yoruldğumu.. acayip batıo kasığıma ağtı ve kalçama vuruyor.

Kocam giydirip cikariyor artik napcaz onlar da bize katlansinlr bir az ne kaldi sunun surasinda bi daha ne zaman hamile olacaksak artik yatcaz kalkaz hop dogurmusuz
Bizim ic karin futbol sahasi mubarek 7 aylik olduk azcik buyumus
Kandirmamislardir kisiden kisiye degisir ama ilk hamilelikte insani yoran bi baskacocuk olmuyor ustelik benim ikinci hamileligim ikiz
Valla isin zor tatlim Allah kolaylik versin hic yardim edecek birisi yok mu? Kv ve ya annen gibi?

Kizlar beyaz kokusuz akintisi olan var mi? Doktora basvurmalimiyim bu konuda bilmiyorum?

Kizlar beyaz kokusuz akintisi olan var mi? Doktora basvurmalimiyim bu konuda bilmiyorum?

Evet canım bende var hatta ilaç kullandım bunun için fitil verdi doktorum korkulacak birşey değil ama bol su içmeye bak doktorunda mutlaka fitil vericektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…