2016 Şubat Anneleri

Canım aldığın kilo ile alakalı degil. Herkesin bünyesi farklı bende baştan beri 4 kg aldım ama biraz tombiş gidiyoruz. Zayıf olmasını kafaya takma. Senin bebegi taşıman daha kolay olur. İri bebek hamilelikte zorlandırıyor. Ayrıca kuzenimin 2.5 kg dogdu minnacıktı. Şimdi 6 aylık görsen tostoparlak maşallah :) doğunca hemen büyüyorlar
Kesinlikle canım.. ayrıca sen daha dur 9. Ayda bırak yatmayı dönmeyi otururken bile zorlanacagız

gunaydin anneler cok zor bi geceydi hic uyumadim... kalca bacak agrim cok artti.. bir de simdi yine gozum burnum akmaya basladi... Allahim hepimize kolaylik versin... ilk 4-5 ay iyiydi ama ben artik kendimi cok kotu hissediyorum... hep agrim oluyo dile getirmek istemiyorum ama burada paylasmak istedim... ins subat ayi cabuk gelir...

Günaydın canım... Ayyy anlıyorum seni tatlım hakkaten hamilelik zor iş ilk 5 aya kaar bende çok rahattım iyiydim ama şimdi bende öyleyim.. Bu arada moralim de çok bozuk 6 aylık oldum 10 kilo aldım.. Dün sinirimden ağladım

Bende normal dogum yaptim ne idrarim kaciyor ne de cinsellikte sorun var.Birde genelleme yapilmamasi taraftariyim.Herkesin sartlari,vucut yapisi,dr u hemsiresi farkli.Ne sezeryan ne normal birbirinin alternatifi degil.Sartlara gore degerlendirilmeli kimi normal dogurur cok memnundur tavsiye eder,kimi sezeryan olur onu iyi bulur.Kaldi ki devlet hastaneleri bile birbirininden o kadar farkli ki sahsen ben genelleyemiyorum.

bende kiloyu çok takıyorum kafaya. ama stres yapma lütfen. ben senden bir hafta geriyim, bu sabah 9 kilo almış olduğumla karşılaştım
nisan mayıs gibi başlarız diyetlere veririz kiloları napalım

ay o sıpalar çok yaşasın. benimki de dün üzdü beni. iyice gerildim karnımda bebek 9 nokta şiddetinde sarsıntılar yapıyor.görüyor ama hala laf yetiştireceğim diye uğraşıyordu. sonuçta hormonlarıma yenik düştüm ve ağladım bu sefer aklı başına geldi herifin. sustu gari
bende lansinoh yada gamastan alayım diyorum. ama erken olurmu diye düşünüyordum. benim çok büyümedi ama pul pul siyah siyah noktalar oluştu.elimle kabukları kaldırasım geliyo

Ay kizlar bebek bugunde geriliyor, yine poposu cikti, cok hareketli olucak galiba, gozumu korkuttu

İşte bunu anlatmaya calısıyorum devlet içim konusuyorım milleti körü körüne sezaryen söyle kötü böyle kötü die normal doğuma yönlendirmeye calışacaklarına NORMAL doğum yaptırsınlar eskiden daha normaldi emin olabilirsiniz ilk mesajlarımda demiştim Annelerimiz zamanındaki gibi olsa die şimdi ne Yazıkki içler acısı bir surum var kimse sesini cıkarmıyor el mahkum devlete gitmek zorunda kalanlardan bahsediyorum herşey öyle özelden gibi değil maalesef... O kadar taşrada kadından smear aldım ve normal anatomi bulamadım hangi biri tedaviye gitsin dillendirsin? Neyse bu konuyu daha gazla uzatmayacağım allah insanların yardımcısı olsun akıl fikir ve vicdan versin

Ben sabah sabah doktora firladim. Kendimi iyi hissetmiyorum. Daha muayene olmadim Doğum nişanı ne demek? Nasıl anlarız geldiğini?

Yazın doğum yapan bi akrabam bana lansinoh da verdi, kendi bitirememiş, sağolsun içinde çok var, ihtiyaç olursa onu da sürerim sen de alabilirsin herkes tavsiye edıyo

benım yakın bı arkadaşımda epidural normal doğum yaptı. ama o pek memnun kalmamış. sonradan çıkıyor acısı dedi. yani yine normal doğum ama epiduralsiz dedi. hoş o bünyeden bümyeye değişiyordur muhtemelen ,

Ben sabah sabah doktora firladim. Kendimi iyi hissetmiyorum. Daha muayene olmadim Doğum nişanı ne demek? Nasıl anlarız geldiğini?

doğum nişanı pembe/kırmızı bir renkte akıntıyla bulanık bir akıntı gibi oluyormuş.
her kadında gelecek diye birşey de yok. bazılarında geldikten haftalar sonra doğum başlayabilirken bazılarında ertes gün de doğum gerçekleşebilirmiş.
suyun gelmesi kadar spesfik bir durum değil yani...

bu arada kanaman fallan mı oldu ?

belki normal doğum yaptıktan sonra epidural iyiymiş yaa diyecek
bünyeden bünyeye değişiyor. bir de tabiki dier durumu görmediğimiz için sanki o olsa daha iyi olacaktı gibi geliyor bence insana

Kızlar Düm tahlil yaptırdım kolesterol yükselmiş sizinde yükseliyor mu aile hekimi gebelikten dir dedi

Ay kizlar bebek bugunde geriliyor, yine poposu cikti, cok hareketli olucak galiba, gozumu korkuttu

Ayyy aman allahım ne güzel yaaaa bende de belli olsa öyle ne hoş bşy :)

benmkide sadece tekmeliyor arada dönüyor bişeyler yapıyor ama hiç dışardan belli olmuyor. tekme atarken bi yükselme oluo ama sanki tam anlamadım ama dışardan belli olmasını çok istiyorum o çok güzel bi duyguymuş =)

maşallah senin bebişinede =)

cnm hamilelik gercekten zor... kilonu sikinti yapma cnm bebek iyi ise ne guzel... dogum sonrasu veririz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…