- 9 Haziran 2015
- 115
- 110
- 103
ınsallahh yhaa gebelıklerımız öğretmwnler ıcın muthıs bı zamanda geldı ıkıncı donemle yaz tatılını bırlestırcez Allahın ıznıyle
Merhaba kızlar kesenin mm sini nerden öğreniyorsunuz ya benim doktorun hiçbir açıklama yapmadı sadece herşey normal 27sinde tekrar gel bu sefer kesenin içinde bir bebek görmeyi hedefliyoruz dedi. Bir de tahlillere bakıp kızamık geçirmişsin sanırım dedi bu iyi birsey dedi. Tüm doktorlar böyle mi biraz bıkmış gibiler sanki de :)kistlerı bılmıyorum cnm ınsallah olumsuz etkıleyecek bısey degıldırler benım kesem 4 mm ıdı 4+5 de gunde 1.5 2mm buyuyomus aynı gıbı yanı benımkıyle kese boyu normal sanırım
Canım senle aynı gidiyoruz dün gitmiştim ben de doktora. Moralini bozma bence bildiğm kadarıyla çoğu kist bebeğin gelişimine hiç etki etmiyor. Çok kötü hastalıklar geçirip sağlıklı bir şekilde doğum yapan birçok insan var. Tehlikeli birşey olsa doktorun seni uyarırdı. Bebek bende de henüz görünmedi çok minikler daha korkuyma kendini, karnındaki minnoş da yok yere korkmasınArkadaslar simdi doktordan geldim. 5+0im kese 7,5 mm. Sizce nasil ? Doktor alyans gibi birsey dedi. Eger o varsa bebekte olusacak demektir dedi ama onu goremedi. Birde ikitane kistim varmis. Biri 26,5 mm biri 35 mm
Hangi şehirlerdesiniz annecikler :) ben de öğretmenimınsallahh yhaa gebelıklerımız öğretmwnler ıcın muthıs bı zamanda geldı ıkıncı donemle yaz tatılını bırlestırcez Allahın ıznıyle
Aminn.. cnm sanada cok gecmis olsun.. belin cokmu agridi seninde.. dun ii dim bugun cok aciyor.. dr gelme dedi hastaneye resmen.. olmadi baska yere giderimCanim benimde önce bel ağrısı sonra bayaga kanamam başladı hemde kırmızı hastaneye gittik hemen makattan fitil serum verdiler suan lekelenme tarzı hafifledi çok şükür crino jel kullanıyorum sürekli yatıyorum Rabbim yardımcımız olsun
tokat canım sen nerdesın brans neHangi şehirlerdesiniz annecikler :) ben de öğretmenim
ınsallahh yhaa gebelıklerımız öğretmwnler ıcın muthıs bı zamanda geldı ıkıncı donemle yaz tatılını bırlestırcez Allahın ıznıyle
Hangi şehirlerdesiniz annecikler :) ben de öğretmenim[/QUOTE
Evet inş. İkinci dönemi yaz tatilini bağlıycz.
Merhaba phoenix mother, öğretmen anneler olarak çocuk sevgisini inş. kendi çocuğumuzla taçlandıralım. Gerçi benim sıpalar bayağ bir büyük lisede olduğum için.
bana da soylemedı kesenın resmını cektı verdı orda vardı boyuMerhaba kızlar kesenin mm sini nerden öğreniyorsunuz ya benim doktorun hiçbir açıklama yapmadı sadece herşey normal 27sinde tekrar gel bu sefer kesenin içinde bir bebek görmeyi hedefliyoruz dedi. Bir de tahlillere bakıp kızamık geçirmişsin sanırım dedi bu iyi birsey dedi. Tüm doktorlar böyle mi biraz bıkmış gibiler sanki de :)
Ultrason kagidinda GS yazan kesenin capidir canim :) Ben de yeni ogrendim:)Merhaba kızlar kesenin mm sini nerden öğreniyorsunuz ya benim doktorun hiçbir açıklama yapmadı sadece herşey normal 27sinde tekrar gel bu sefer kesenin içinde bir bebek görmeyi hedefliyoruz dedi. Bir de tahlillere bakıp kızamık geçirmişsin sanırım dedi bu iyi birsey dedi. Tüm doktorlar böyle mi biraz bıkmış gibiler sanki de :)
Eskişehirdeyim ben branşım ingilizce :)tokat canım sen nerdesın brans ne
ılk orta lıse hangısındesın peki cnmEskişehirdeyim ben branşım ingilizce :)
Şimdi baktım 0,46cm yazıyor benimkinde deUltrason kagidinda GS yazan kesenin capidir canim :) Ben de yeni ogrendim:)
bugun kaç artı kaçsın pekıŞimdi baktım 0,46cm yazıyor benimkinde deçok minik değil mi
Maalesef lisedeyim ama kalbim ilkokulda kaldı çok severim miniklerle çalışmayı.. Ama kocamanlarla çalışıyoruz maalesefılk orta lıse hangısındesın peki cnm
Adet tarihime göre 5+2yiz bugünbugun kaç artı kaçsın pekı
Bu arada tatili nasıl birleştiriyoruz ben bu konularda da hiçbirşey bilmiyorum :) çok cahilim her konuda bebiş de sürpriz olunca hazırlıksız yakalandıkinşallah kendı çocuklarımızın sevgısyle taçlandırırz benımkıler de ergenliğe giriyolar 6. sınıfta mınnacık cocuk karnesını verıyosun yolluyosun 7. sınıfa ergen olarak gelıo buyumus degısmıs çok farklı ve guzel bı duygu cocugun buyudugunu değiştiğini izlemek
olsun cnm onlarla arkadaşlık da guzel olur ben en ıyı 8 lerle anlaşırım ama mınıkler coook tatlıııMaalesef lisedeyim ama kalbim ilkokulda kaldı çok severim miniklerle çalışmayı.. Ama kocamanlarla çalışıyoruz maalesef
şöyle cnm şimdi bebişler Allah kısmet ederse şubat ayında dogacak bız de maksımum 3 hafta kalana kadar calısıcaz sonrasında doğum ıznını alıcaz bu yuzden 1. donem bıtınce doğum ıznıne ayrılmıs olcaz 2. donemi dogum ıznıyle kapatıcaz semınerde falan rapor alıcaz bı kaç kere boylece yaz gelecek tatıl bırleşecek bız okula yenıden başlayınca bebıslerımız yaklaşık 7 8 aylık olacak 3 aylık bebegı bırakmaktan çok daha ıyıdırBu arada tatili nasıl birleştiriyoruz ben bu konularda da hiçbirşey bilmiyorum :) çok cahilim her konuda bebiş de sürpriz olunca hazırlıksız yakalandık
onu cok baz alma cnm ama hangı yumurtladıgını kesın bılıo musunAdet tarihime göre 5+2yiz bugün
8lerde de veliler çok abartıyor ya sbs nedeniyle. inşallah zamanı gelineçceolsun cnm onlarla arkadaşlık da guzel olur ben en ıyı 8 lerle anlaşırım ama mınıkler coook tatlııı
21mayıs diye tahmin ediyorum ben canımonu cok baz alma cnm ama hangı yumurtladıgını kesın bılıo musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?