2016 Şubat Anneleri

ınsallahh yhaa gebelıklerımız öğretmwnler ıcın muthıs bı zamanda geldı ıkıncı donemle yaz tatılını bırlestırcez Allahın ıznıyle
kistlerı bılmıyorum cnm ınsallah olumsuz etkıleyecek bısey degıldırler benım kesem 4 mm ıdı 4+5 de gunde 1.5 2mm buyuyomus aynı gıbı yanı benımkıyle kese boyu normal sanırım
Merhaba kızlar kesenin mm sini nerden öğreniyorsunuz ya benim doktorun hiçbir açıklama yapmadı sadece herşey normal 27sinde tekrar gel bu sefer kesenin içinde bir bebek görmeyi hedefliyoruz dedi. Bir de tahlillere bakıp kızamık geçirmişsin sanırım dedi bu iyi birsey dedi. Tüm doktorlar böyle mi biraz bıkmış gibiler sanki de :)

Arkadaslar simdi doktordan geldim. 5+0im kese 7,5 mm. Sizce nasil ? Doktor alyans gibi birsey dedi. Eger o varsa bebekte olusacak demektir dedi ama onu goremedi. Birde ikitane kistim varmis. Biri 26,5 mm biri 35 mm
Canım senle aynı gidiyoruz dün gitmiştim ben de doktora. Moralini bozma bence bildiğm kadarıyla çoğu kist bebeğin gelişimine hiç etki etmiyor. Çok kötü hastalıklar geçirip sağlıklı bir şekilde doğum yapan birçok insan var. Tehlikeli birşey olsa doktorun seni uyarırdı. Bebek bende de henüz görünmedi çok minikler daha korkuyma kendini, karnındaki minnoş da yok yere korkmasın

Aminn.. cnm sanada cok gecmis olsun.. belin cokmu agridi seninde.. dun ii dim bugun cok aciyor.. dr gelme dedi hastaneye resmen.. olmadi baska yere giderim

ınsallahh yhaa gebelıklerımız öğretmwnler ıcın muthıs bı zamanda geldı ıkıncı donemle yaz tatılını bırlestırcez Allahın ıznıyle

bana da soylemedı kesenın resmını cektı verdı orda vardı boyu

Ultrason kagidinda GS yazan kesenin capidir canim :) Ben de yeni ogrendim:)

inşallah kendı çocuklarımızın sevgısyle taçlandırırz benımkıler de ergenliğe giriyolar 6. sınıfta mınnacık cocuk karnesını verıyosun yolluyosun 7. sınıfa ergen olarak gelıo buyumus degısmıs çok farklı ve guzel bı duygu cocugun buyudugunu değiştiğini izlemek

Bu arada tatili nasıl birleştiriyoruz ben bu konularda da hiçbirşey bilmiyorum :) çok cahilim her konuda bebiş de sürpriz olunca hazırlıksız yakalandık

Maalesef lisedeyim ama kalbim ilkokulda kaldı çok severim miniklerle çalışmayı.. Ama kocamanlarla çalışıyoruz maalesef
olsun cnm onlarla arkadaşlık da guzel olur ben en ıyı 8 lerle anlaşırım ama mınıkler coook tatlııı

Bu arada tatili nasıl birleştiriyoruz ben bu konularda da hiçbirşey bilmiyorum :) çok cahilim her konuda bebiş de sürpriz olunca hazırlıksız yakalandık
şöyle cnm şimdi bebişler Allah kısmet ederse şubat ayında dogacak bız de maksımum 3 hafta kalana kadar calısıcaz sonrasında doğum ıznını alıcaz bu yuzden 1. donem bıtınce doğum ıznıne ayrılmıs olcaz 2. donemi dogum ıznıyle kapatıcaz semınerde falan rapor alıcaz bı kaç kere boylece yaz gelecek tatıl bırleşecek bız okula yenıden başlayınca bebıslerımız yaklaşık 7 8 aylık olacak 3 aylık bebegı bırakmaktan çok daha ıyıdır

olsun cnm onlarla arkadaşlık da guzel olur ben en ıyı 8 lerle anlaşırım ama mınıkler coook tatlııı
8lerde de veliler çok abartıyor ya sbs nedeniyle. inşallah zamanı gelineçce
onu cok baz alma cnm ama hangı yumurtladıgını kesın bılıo musun
21mayıs diye tahmin ediyorum ben canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…