2016 Şubat Anneleri

PTZ yi kadın doğumcuya da isteyebilir dahiliye de isteyebilir tam bilmiyorum Ben acilde baktırmıştım gorumcem acilde çalışıyor yanına gitmiştik doktora söyledi o da baktı yani rica ile oldu benim ki

Tmm iste ne guzel bi tane kendi dr un varmis bende bu gittigim dr guvenip yoluma devam edicm heralde

PTZ yi kadın doğumcuya da isteyebilir dahiliye de isteyebilir tam bilmiyorum Ben acilde baktırmıştım gorumcem acilde çalışıyor yanına gitmiştik doktora söyledi o da baktı yani rica ile oldu benim ki
anladım salı gunu gıdıcem kontrole o gun ıstıycem pahalı bı test mı bı de ne kadar zamanda cıkıor

kızlar ayaklarında karıncalanma olan var mı bende oluyo bazenn

hoşgeldın aramıza evettt bız de o samalardan gecıyoruz ben daha yenı yenı rahatladım gıbı bu telaşlarda bı gebelık belırtısı olsa gerek hayırlı olsun gebeliğinnn sağlıkla kucagımıza alırız ınsallah

soğan çekıyor canım yaa kaç gundur soyup yıycem bı tanesını elma gıbı ısıra ısıra bu ne bıcım can cekme

Ölüyorum kızlar bulantıdan dün akşamdan beri öğürmekten kusmaktan resmen karın ve göğüs kaslarım sızlıyor hiç böyle bişey yaşamamıştım bi anda tiksinmeler bulantılar başladı su bile içemiyorum bulantım neden başlamadı diye üzülmeyin halinize şükredin benim durumumda olan var mı aranızda bi çözüm yolu bilen

gecer hafıfler ınsallah canımm benım henuz doğru durust bı bulantım da yok

soğan çekıyor canım yaa kaç gundur soyup yıycem bı tanesını elma gıbı ısıra ısıra bu ne bıcım can cekme
:) :) Ben geçen gün ekmek arası soğan yedim ya eşim yüzüme baktı kaldı. Hatta geçen gün de karnım çok açken lavaş içinde taze soğan geçti aklımdan ama hadi abartmayayım dedim. Okuyanların umarım midesi bulamamıştır.

Okuldaki arkadaslar benle dalga gecerlerdi, sen iki kat cay parasi vermelisin diye. Her ders arasi icerdim. Şimdi de kahvaltıdan bir çayla kalktim. Bebisimiz için vazgeçmek lazım.

gecer hafıfler ınsallah canımm benım henuz doğru durust bı bulantım da yok
İnşallah hafifler canım daha önce topicleri okurken yazanlar abartıyorlar mı acaba diye düşünürdüm az bile yazmışlar neredeyse 24 saat olacak 5 tane çubuk krakerle duruyorum. Bebeğim için katlanırım herşeye ama inan çok zormuş

uffff onu da canım cektiiii soğan cekınce kız mı olur erkek mı acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…