- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.146
- 498
merkezde muhtemelen öyledır de benım gıttıgım yerde kızlar kocaya gonderılıyo erkekler calışmaya bız kendımız dıdınıyruz ıkı kızımız var mıllı egıtım mudurunu çağırdık velının ayagına gıttık çocukları okutsunlar dıye dıller dokulldu de ancak velı ıkna oldu kızların ıkısı de çok parlak okumazlarsa cok buyuk kayıp olur o derece ama velı evlendırecegı adaı bıle secmıs8lerde de veliler çok abartıyor ya sbs nedeniyle. inşallah zamanı gelineçce
21mayıs diye tahmin ediyorum ben canım
benımde yaklaşık 21 mayıs bakalım salı gunu kaç çıkacak8lerde de veliler çok abartıyor ya sbs nedeniyle. inşallah zamanı gelineçce
21mayıs diye tahmin ediyorum ben canım
Anladım canım rapor işi bende biraz sıkıntılı ya çok rica edemem o konularda doktorlara burdaki doktorlar da bi acayip hasta oldugum halde rapor yazmayanına bile rastladım. Onları da anlıyorum tabi ama birkaç hafta için rica edivericez bakalım bebekler için :)şöyle cnm şimdi bebişler Allah kısmet ederse şubat ayında dogacak bız de maksımum 3 hafta kalana kadar calısıcaz sonrasında doğum ıznını alıcaz bu yuzden 1. donem bıtınce doğum ıznıne ayrılmıs olcaz 2. donemi dogum ıznıyle kapatıcaz semınerde falan rapor alıcaz bı kaç kere boylece yaz gelecek tatıl bırleşecek bız okula yenıden başlayınca bebıslerımız yaklaşık 7 8 aylık olacak 3 aylık bebegı bırakmaktan çok daha ıyıdır
verırler yaa ben ıste o yuzden sağlık ocagında raporda sıkıntı cıkartmayacak eleman aradımAnladım canım rapor işi bende biraz sıkıntılı ya çok rica edemem o konularda doktorlara burdaki doktorlar da bi acayip hasta oldugum halde rapor yazmayanına bile rastladım. Onları da anlıyorum tabi ama birkaç hafta için rica edivericez bakalım bebekler için :)
Saol cnm gidiyim diyorum bakalim hastane kabul ederse.. burdakilerde ayri bi cins... ölmen lazimki baksinlar.. bakalim nolacak.. bakarlarsa yazarim burdan son durumu.. insallah bisey olmazCanım üzüldüm inşallah düşük tehlikesi yoktur,doktora git bence için rahatlar en azından gerekmedikçe hareket etme uzan dinlen bol bol çok geçmiş olsun
merhaba kızlar,
dün silik çizgi görmüştüm hatırlarsanız,
bu sabah tekrar ettim hem de 2 test yaptım ama çizgi mizgi yok yalan oldu alicanız,
sinir oluyorum şu testlere
Sagol canim. Senin kesen kac mm di ?Canım senle aynı gidiyoruz dün gitmiştim ben de doktora. Moralini bozma bence bildiğm kadarıyla çoğu kist bebeğin gelişimine hiç etki etmiyor. Çok kötü hastalıklar geçirip sağlıklı bir şekilde doğum yapan birçok insan var. Tehlikeli birşey olsa doktorun seni uyarırdı. Bebek bende de henüz görünmedi çok minikler daha korkuyma kendini, karnındaki minnoş da yok yere korkmasın
nasılsın cnm haberdar et bızıSaol cnm gidiyim diyorum bakalim hastane kabul ederse.. burdakilerde ayri bi cins... ölmen lazimki baksinlar.. bakalim nolacak.. bakarlarsa yazarim burdan son durumu.. insallah bisey olmaz
bat bugündü canım hadi 1 gün gecikse bilemedin yarın,,Kan testi yaptır canım bat ne zaman
korkutmak ıstemem ama mantar olabılır cok basıt bı aparat verıyıolar uyguluyosun ıcerı gecıyor drunla konus benceKızlar ya bende ara ara yeşil akıntı oluyor ama öyle yanma falan yok iltihap mantar falan olacağını sanmıyorum ama az önce wcde aferdesiniz biraz daha koyu yeşil bi akıntı gelmiş. Korktum ya neden oldu acaba
korkutmak ıstemem ama mantar olabılır cok basıt bı aparat verıyıolar uyguluyosun ıcerı gecıyor drunla konus bence
yok bebege bıseey olmaz merak etme ama onlemını almalısın gıt bence acıle gıt kadın dogumcu vardır nobetcı pazartesıyı beklemeAyy bebeğime bişey olmasında ben çekerim ama mantar kaşıntı yapmazmı ? Ne koku ne kaşıntı ne yanma hiç bi şikayetim yok yani
Var cnm da dr sadece pazartesi persembe orda diger gunler yok.. bazen hastanede oluyor ama herzaman da orda bulamiyorum.. ama baska hastaneye giztim bebek ii cok sukur.. dinlen dedi.. isden de rapor alacagim su 3gunu bi idare ediyimde insallah. . Benimde agrim var.. cok ayakda kalinca agriyor bide oturunca fazla.. yatinca bisey yok :)Kizlar nasilsiniz Benim Hala adet sancısına benzer sancılarım var arada.. Bide kuyruk sokumu da ağrımaya başladı normal midir acep... Bide gerçektendeniz-58 yurtdışı zor yok mu bi doktorun özel yeri olan ozaman daha ilgili olabilir
Tsk ederim cnm ilgilendigin icin :) hastaneye gittim icim rahatlasin diye.. dr bakti bebek ii bide buyumus masallah 2 gunde.. hersey olmasi gerektigi gibi dedi yerli yerindemis.. sadece rahim duvarinda kucuk bi şişlik var.. ondan leke gelebilir dedi.. bide bebe aspirini aliyorum dedim ondan da olur dedi.. ama o iyi aspirini almaya dewam et dedi.. haftaya sadece 3 gub is var idare ediyimde rapor alacagim cunku dinlenmem lazimmis.. dua edin kizlar... Rabbim bebeklerimizi korusun.. amin...nasılsın cnm haberdar et bızı
Gecmis olsun canimAllahimiza emanet bebeklerimizTsk ederim cnm ilgilendigin icin :) hastaneye gittim icim rahatlasin diye.. dr bakti bebek ii bide buyumus masallah 2 gunde.. hersey olmasi gerektigi gibi dedi yerli yerindemis.. sadece rahim duvarinda kucuk bi şişlik var.. ondan leke gelebilir dedi.. bide bebe aspirini aliyorum dedim ondan da olur dedi.. ama o iyi aspirini almaya dewam et dedi.. haftaya sadece 3 gub is var idare ediyimde rapor alacagim cunku dinlenmem lazimmis.. dua edin kizlar... Rabbim bebeklerimizi korusun.. amin...
Canim benmde aradaadet olcakmis gibi agrilarim oluyo yorulnca bel ve kasik agrimda oluyo normal bunlar bi hep bu saatlerde uykm geliyoKizlar nasilsiniz Benim Hala adet sancısına benzer sancılarım var arada.. Bide kuyruk sokumu da ağrımaya başladı normal midir acep... Bide gerçektendeniz-58 yurtdışı zor yok mu bi doktorun özel yeri olan ozaman daha ilgili olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?