2016 Şubat Anneleri

ınsallah gececek canım sen bızden ılerdesın senın haftanda bakalım ben nolcam bulancak mı

Canım geçmiş olsun benim de hafif hafif var ama artacak gibi duruyor haftaya bende hisseder gibi geliyor ayyy üzüldüm sana muz demişti bir arkadaş dene istersen

Kizlarrr sabah az bi leke gelmisdi yine tabiki ben panik oldum agladim... dune gore bugun belim daha da cok agriyor sizce bu dusuk belirtisimi ???
Bugun bakiyimda yine leke gelirse hastaneye gidecegim.. yurt disinda yasadigim icin hemen oyle herseye bakmiyorlar burda dun dr um hastanedeydi geliyim bak dedim.. gerek yok dun ii di dedi cikti... agliyorum diye esimde kiziyor.. agliyamiyorumda.. bu belim beni korkutuyor

proluton depot verdıler mı sana ne kullanıosun progestan mı

Sevgili arkadaşlar bazen burada yazarken birbirimize cevap verirken tam da sorununu anlatmış, üzgün arkadaşlarımızın mesajının altına çok alakasız şeyler denk geliyor. Ne olur düşmeyin ki uzulmuyoruz. Hem kimin hangi an ne yasacagi hiç belli değil. Her turlu sıkıntıda Rabbim hep yardımcımız olsun. Bebeklerimiz ve biz önce ona emanetiz ve Allah kulunu kuluna imrendirtmesin.

Progesteran once 1×1 di dunden beri 2×2 al bisey yapma sakin ol dedi.. hastaneye bile gel demedi yaa
2 almaya devam et canım yat ve hıcbısey yapma bısey olmayacak sakın ol yeter bak mısal ılk gebelıgımde 8 gun kıpkırmızı kanama yasadım hem de az buz degıldı bısey olmadı yıne de 16. haftada baska bı sebepten kaybettım yanı kanamayla bı alaksı yoktu
Edebiyat canım. Kitap kahve güzel ikili yani. Sende öğretmensin herhalde canım. Aile hekimin secerken Rapor alırken zorluk çıkartmasın diyen sendin dimi.
ewettt canım o bendım

fen ve teknoloji öğretmenıyım ben de

Canim benimde önce bel ağrısı sonra bayaga kanamam başladı hemde kırmızı hastaneye gittik hemen makattan fitil serum verdiler suan lekelenme tarzı hafifledi çok şükür crino jel kullanıyorum sürekli yatıyorum Rabbim yardımcımız olsun

Arkadaslar simdi doktordan geldim. 5+0im kese 7,5 mm. Sizce nasil ? Doktor alyans gibi birsey dedi. Eger o varsa bebekte olusacak demektir dedi ama onu goremedi. Birde ikitane kistim varmis. Biri 26,5 mm biri 35 mm

Arkadaslar simdi doktordan geldim. 5+0im kese 7,5 mm. Sizce nasil ? Doktor alyans gibi birsey dedi. Eger o varsa bebekte olusacak demektir dedi ama onu goremedi. Birde ikitane kistim varmis. Biri 26,5 mm biri 35 mm
kistlerı bılmıyorum cnm ınsallah olumsuz etkıleyecek bısey degıldırler benım kesem 4 mm ıdı 4+5 de gunde 1.5 2mm buyuyomus aynı gıbı yanı benımkıyle kese boyu normal sanırım

Canım üzüldüm inşallah düşük tehlikesi yoktur,doktora git bence için rahatlar en azından gerekmedikçe hareket etme uzan dinlen bol bol çok geçmiş olsun

Hamileliğin başlangıcı tatile denk geldi, şimdiden iyi tatiller öğretmenim. Şu seminer dönemini de hayırlısıyla anlatalım inş.

Hamileliğin başlangıcı tatile denk geldi, şimdiden iyi tatiller öğretmenim. Şu seminer dönemini de hayırlısıyla anlatalım inş.
ınsallahh yhaa gebelıklerımız öğretmwnler ıcın muthıs bı zamanda geldı ıkıncı donemle yaz tatılını bırlestırcez Allahın ıznıyle

Selam kızlar ben de 2 gun önce bi doktora gittim. Karnım dan bakti keseyi gördü bebeği goremedi. 4 cm kist var dedi. Cok korkuttu beni.
Ben de ertesi gün alelacele kendi doktoruma gittim ve kistom önemli olmadığını zamanla eriyrcegini söyledi. Alttan baktı kalp atisini gördü elh. O seni çok korkutmus dedi. Nice kistli kişiler doğum yapti bende hiç korkma dedi içimi rahatlatti.
Bi daha o doktora gitmeyecegim yakin diye gitmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…