Gunaydin canim ondan cok dikkatli olmak gerek kucucuk cocugun eline kalemmi verilir verdiysen de yaninda duracaksin dikkatli olursak insallah biceycik olmaz evlatlarimizaGünaydın annişler hayırlı cumalar
Sabah sabah büyük panik yaşadım karşı komşunun bakıcısı çağırdı, 1.5 yaşında ki kiz burnuna bisey sokmus cikartamiyorum gel bak diye. Pipet aldim gittim burnu hafif kan içinde yatırdık baktim boya kaleminin ucunu sokmuş, pipetle olmadi cimbizla denedik yumusamis sürekli kırılıyor bebekte fena ağlıyor dayanamadim babayı aradık geldi götürdü hastahane de çıkarmışlar. Böyle durumlarda napacagim nasil basa cikacagim artik bunu düşünüp dururum ben
Gunaydin canim ondan cok dikkatli olmak gerek kucucuk cocugun eline kalemmi verilir verdiysen de yaninda duracaksin dikkatli olursak insallah biceycik olmaz evlatlarimiza
Yook ya abartma :)) iradene guvenNe güzel. bende 4 kg ile devam ediyorum şuan. Ama korkuyorum çok alırım diye... asıl bundan sonra kilolar
Bn her gece yatarken canım kullandım ama yaramadiKaç günde bir kullandın canm. Doktor bana 3günde 1 dedi
Ben ptesi gittim dr a 1400gr di bugun 28+3uz :)29 haftalık hamişler bebişlerin kilosu nasıl? Biz doktordan geldik şimdi 1.470 olmuş minnak çok az kaldı gelmedine çok heycanlı
benim dün 1470 demişti doktor. biraz tombik dedi. sana da dedi mi29 haftalık hamişler bebişlerin kilosu nasıl? Biz doktordan geldik şimdi 1.470 olmuş minnak çok az kaldı gelmedine çok heycanlı
Canim senin ilkmi ben 88 kilo oldum hamilelikte 6 kilo aldim benim ikinci daha catlaklar dolmadievet sabah tartı dedi ki 92 kilosun bu da +7 kilo almışım demek
ve karnımın sağ kısmında kaşıntıdan sonra ki kırmızıya benzer iki cizgi olmuş dünden beri da duruyor umarım çatlaklık değildir, henüzzzzzz hazır değilimmm beeeeeeeeenn
Canim senin ilkmi ben 88 kilo oldum hamilelikte 6 kilo aldim benim ikinci daha catlaklar dolmadi
Beni de sağlık ocagindan çağırdılar kiloma tansiyona falan bakacakmis hemşire. . Acı gerçeklerle karsilasacagim az sonraevet sabah tartı dedi ki 92 kilosun bu da +7 kilo almışım demek
ve karnımın sağ kısmında kaşıntıdan sonra ki kırmızıya benzer iki cizgi olmuş dünden beri da duruyor umarım çatlaklık değildir, henüzzzzzz hazır değilimmm beeeeeeeeenn
Beni de sağlık ocagindan çağırdılar kiloma tansiyona falan bakacakmis hemşire. . Acı gerçeklerle karsilasacagim az sonra
Ben çatlak kremini sürmeye çok useniyorum ya yakında çatlarımbu usengeclikle nasıl bebek bakacağım bilmiyorum
ahha demek benim haricimde de üşenenler varmış :)umarım çoook acıtmaz o gercekler
ben duş sonrası bebek yağını asla ihmal etmiyorum ama gün içnde bende üşeniyorum,
o lafı anam bana der sen bu üşengeçlikle neden cocuk doğuruyorsun ki
ahha demek benim haricimde de üşenenler varmış :)
bende banyo ettikten sonra sürüyorum sadece gün içinde sürmüyorum nasılsa çatlayacağım her türlü diyorum ne bileyim
Kızlar yaptıgımız bebek şekerlerinin sepetini nereden aldınız? İnternette bir çok site var ama hamgisi güvenilir acaba
Kızlar 2014 aralık annesiyim ankarada zekai tahir burak hast doğum yapacaklar için bi tavsiyem var orda vip doğum var 500 lira veriyosun sancını özel bi odada çekiyosun eşin annen yanında oluyo diğer türlü ne biri oluyo yanında nede telefon falan ben o hatayı yaptım son anda para vermeyelim boşuna dedim ama ailem 17 saat boyunca haber alamadı sadece ekrandan isim çıkmasını beklediler yazık onlarada sadece aklım geldi fikir veriyim dedim hayırlı doğumlar
Ahh ahh dustan sonra bile sursem iyidir neyse artık zorlayayim bari kendimiumarım çoook acıtmaz o gercekler
ben duş sonrası bebek yağını asla ihmal etmiyorum ama gün içnde bende üşeniyorum,
o lafı anam bana der sen bu üşengeçlikle neden cocuk doğuruyorsun ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?