Roxy super bir deterjan ama renk acma ozelligi var bilginiz olsun. Annem yillardir kullanir ozellikle perdeleri tertemiz yapiyor ve ic camasirlarini da. Ama bebislerin kiyafetlerinde renk varsa soldurabilir aklinizda olsun. Ben hacisakir granul almistim bebislerin kiyafetleri yikanim begendim tavsiye ederim hem yumusatiyor hem tatli bir sabun kokusu kaliyor. İlk defa denedim hosuma gitti.
hanimlar henuz kiyafetleri yikamasamda hangi cantalari kullanacagima karar verdim
minik tekerlekli valizi bebek icin hazirliyacagim. hastane cikisini battaniyesini vs seffaf posetlere koyup koyucam,bezi,kremi vs de bu cantada olcak
kendim icinde normalde bebek bakim icin aldigim cantayı hazirliycam. kendime koyacagim gecelik pijama sutyen orkid tarak vs icin bu canta yeter diye dusunuyorum.sizce nasil boyutlari
Trendyolda twigy terlikler indirimli ve gayet guzel.lohusa terligi olarak kullanilabilir hic ugrasmaya gerek yok.ben bu tarz bisey alicam sonra yikar evde giyerim
Hastane çıkışımızı bitirdim patiklerindeki fiyonkları keseyim mi biraz daha mı küçük yapsaydm kararsz kaldm siz ne düşünüyosunuz nasıl olmuş kızlar Eki Görüntüle 1694752
Tamam anladım sımdı su dıkıssız uzun kollu bluz dıyelım. Ic dıyınce kafam karıstı:) Ice gıyılen bırseyden bahsedıyorsun dıye dusundum. Ben o zıbının altına cıtcıtlı atlet gıyılır dıye dusundum ama.
Evet bende o siteye baktim ucuz diye alamadim resmini çekip atarsan cok sevinirim çok minik mi ve kumaşı nasıl tavsiye edersen bende o siteden alayim acil bakim seti diyo ama kış çocuğu olacak içlik şart.
cnm diamniyotik dikoryonik mi senin herseyi ayri mi¿ bi problem olsaydi doktor soylerdi zaten gonlunu rahat tut ki onlar da rahat olsun... ins birbirlerine cok yakin kilolarda alcaz minikleri ins hepimizin bebegi 3u gecerde kilo olarak rahat ederiz... gerci kuvez siniri 2,5 kilo ama 3`u gecerse gonlumuz daha rahat olcak gibi...
Aynen herşeyiniz di başka bi Dr belki yanlış ölçülmüştür dedi zaten ultrasona göre de değişiyomyuş 2,5 kiloyu geçseler kuvözde kalmazlar umarım bir de birinin başı dönmüş
Evet canim hatta hamilelikten sonra da bi sure kullanin diyorlar hamilelikte eksilenleri yerine koymak icin ustelik emzirirken de vucutta eksiklik oluyor
hanimlar henuz kiyafetleri yikamasamda hangi cantalari kullanacagima karar verdim
minik tekerlekli valizi bebek icin hazirliyacagim. hastane cikisini battaniyesini vs seffaf posetlere koyup koyucam,bezi,kremi vs de bu cantada olcak
kendim icinde normalde bebek bakim icin aldigim cantayı hazirliycam. kendime koyacagim gecelik pijama sutyen orkid tarak vs icin bu canta yeter diye dusunuyorum.sizce nasil boyutlari
cnm daha once dogum yapmadim... canta hazirlamadim ama iyi gibi duruyo boyutu... biraz koy olmadi arabayla gideceksiniz bagaja da koy biraz biseyler... esin yanindakiler yetmediginde arabadan getirir...
Canım kullanmanı tavsiye ederim doğum esnasında kan kaybedeceğimiz için kullanmamiz şart, doktorum demiri özellikle kendimiz için kullanmamız gerektiğini belirtti Doğuma kadar ve sonrasında vücudumuzun çok ihtiyacı olucağını belirtti..