Roxy super bir deterjan ama renk acma ozelligi var bilginiz olsun. Annem yillardir kullanir ozellikle perdeleri tertemiz yapiyor ve ic camasirlarini da. Ama bebislerin kiyafetlerinde renk varsa soldurabilir aklinizda olsun. Ben hacisakir granul almistim bebislerin kiyafetleri yikanim begendim tavsiye ederim hem yumusatiyor hem tatli bir sabun kokusu kaliyor. İlk defa denedim hosuma gitti.Roxy iyi yani öyle mi
Evet bu takimlardan aldim ve dedigim sitede fiyatlari cok uygun. Birsuru yelek vs de aldim o sitedenBenim dediğim çıtcitli degil incecik beyaz kumaştan . Ic zibin .
Bende roxy aldım ..
Banada oluyo cnm...dinlenince geciyo bendeki..bigun oluyo bigun olmuyo...doktora sordum skinti yok dedi..sende gidince bi sor istersenKarnımın alt kısmı sancıyo kızlar ayaklarımı kendime çekerken de
ben kullandım hıc fayda etmedı cnm doktor donaxyl verdı sımdı onu kullanıyorum ama bakalım sonuc nolcakKızlar vagihex kullanan oldu mu aranız da
Kendi dr.m tek yumurta dedi her defasinda ama ayrintili usg.deki dr cift dedi ama sonucta gec gormustu o buyuk ibtimal tek yum.canimcnm sevındım :) cok tatlıdırlar... senın tek yumurtaydı degıl mı... tıpatıp olcaklar...
Kaç günde bir kullandın canm. Doktor bana 3günde 1 dediben kullandım hıc fayda etmedı cnm doktor donaxyl verdı sımdı onu kullanıyorum ama bakalım sonuc nolcak
Hastane çıkışımızı bitirdim patiklerindeki fiyonkları keseyim mi biraz daha mı küçük yapsaydm kararsz kaldm siz ne düşünüyosunuz nasıl olmuş kızlar
Eki Görüntüle 1694752
Atletleri var setin içinde ama bu daha uygun sanırım alcamTamam anladım sımdı su dıkıssız uzun kollu bluz dıyelım. Ic dıyınce kafam karıstı:) Ice gıyılen bırseyden bahsedıyorsun dıye dusundum. Ben o zıbının altına cıtcıtlı atlet gıyılır dıye dusundum ama.
Evet bende o siteye baktim ucuz diye alamadim resmini çekip atarsan cok sevinirim çok minik mi ve kumaşı nasıl tavsiye edersen bende o siteden alayim acil bakim seti diyo ama kış çocuğu olacak içlik şart.Ben indirimli bebe diye bi siteden 4 paket aldim. Acil durum seti mi oyke bi isimle geciyordu. Sade zibin seti
Aynen herşeyiniz di başka bi Dr belki yanlış ölçülmüştür dedi zaten ultrasona göre de değişiyomyuş 2,5 kiloyu geçseler kuvözde kalmazlar umarım bir de birinin başı dönmüşcnm diamniyotik dikoryonik mi senin herseyi ayri mi¿ bi problem olsaydi doktor soylerdi zaten gonlunu rahat tut ki onlar da rahat olsun... ins birbirlerine cok yakin kilolarda alcaz minikleri ins hepimizin bebegi 3u gecerde kilo olarak rahat ederiz... gerci kuvez siniri 2,5 kilo ama 3`u gecerse gonlumuz daha rahat olcak gibi...
Evet canim hatta hamilelikten sonra da bi sure kullanin diyorlar hamilelikte eksilenleri yerine koymak icin ustelik emzirirken de vucutta eksiklik oluyorMultivitamin ve omegayı hala kullanıyor musunuz?
cnm daha once dogum yapmadim... canta hazirlamadim ama iyi gibi duruyo boyutu... biraz koy olmadi arabayla gideceksiniz bagaja da koy biraz biseyler... esin yanindakiler yetmediginde arabadan getirir...hanimlar henuz kiyafetleri yikamasamda hangi cantalari kullanacagima karar verdim
minik tekerlekli valizi bebek icin hazirliyacagim. hastane cikisini battaniyesini vs seffaf posetlere koyup koyucam,bezi,kremi vs de bu cantada olcak
kendim icinde normalde bebek bakim icin aldigim cantayı hazirliycam. kendime koyacagim gecelik pijama sutyen orkid tarak vs icin bu canta yeter diye dusunuyorum.sizce nasil boyutlari
Ben birakmistim yeniden basladim doktorum onerdiMultivitamin ve omegayı hala kullanıyor musunuz?
Canım kullanmanı tavsiye ederim doğum esnasında kan kaybedeceğimiz için kullanmamiz şart, doktorum demiri özellikle kendimiz için kullanmamız gerektiğini belirttiMultivitamin ve omegayı hala kullanıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?