Sanada günaydın canım,hayırlı cumalar :)Günaydın anneler :) cumaniz mübarek günümüz hayrolsun...
Biraz kes fiyonklari canm ellerine saglik cok guzel olmuslar :)Hastane çıkışımızı bitirdim patiklerindeki fiyonkları keseyim mi biraz daha mı küçük yapsaydm kararsz kaldm siz ne düşünüyosunuz nasıl olmuş kızlar
Eki Görüntüle 1694752
Cok guzelmis canim farkli hem.Günaydın şekerler
Benim hiç tarzım değil lohusa tacı, lohusa terliği vs gibi şeyler...
amaaaa bu tacı görünce dayanamadım, bundan yaptıracağım
https://www.instagram.com/p/9YqjDxqKJ_/?taken-by=gonul_esintisi
Günaydın arkadaşlar hayirli cumalar
Cantalarini hazrlamaya başlayan arkadslar var.eminim unutulmamistr masallah hersey dusunuluyor yine de hatrlatayim dedim nacizane.olmazsa olmaz cunku.lansonih in gogus ucu kremi.
Kizimda bilmiyodum ilk dogumumdu.o gogus ucu agrisini anlatamam size.kaniyordu artik.ve her emdikce ben acidan agliyodum.cok kotuydu cidden.lansonih tek seferde iyilestrdi digerlerinin aksine.aklinzda olsun
Canım ben kilolu hamile olduğum için b12 vitamininm eksik olduğu halde sadece b 12 vitamini verdi. Doktorum Multivitaminler kilo almanı kolaylaştırır dedi. Vitamin ve demir hapını doğumdan sonrada birkaç ay kullanacakmışım. Omega vermedi balıktan al dedi. Yiyebiliyorsan gerek yok. Sonuçta ilaçMultivitamin ve omegayı hala kullanıyor musunuz?
Aynen aynen.annem takmış onu kafaya.ama ılık kozlenmis olacakmış. kocayi sirf bunun icin eve gönderecek bu anamGünaydın canım ben daha hiç bişeye başlayamadım bu hafta sonu bebek odası bakcam inşallah artık başlayayım çok az vakit kaldı çünkü..
Bende şöyle bişey duydum bebek emmeden önce hastaneye soğan götürüp göğsüne sürdüğünde yara olmuyormuş. onu ilk etapta sürmeliymişsin... ben bunu da yapmayı düşünüyorum..
Aynen aynen.annem takmış onu kafaya.ama ılık kozlenmis olacakmış. kocayi sirf bunun icin eve gönderecek bu anam
hastane çaantası listesine eklenilsin;Ahahahah benim annemde takmış kafaya işte yanımda soğanla gidicem diyor ablama yapmıştı hiç yara olmamıştı onun çok rahat emziriyordu
Gunaydin cnm.evet hazrliklar baslasin.isin en guzel kismi.saglikla olsun hersey...Günaydın canım ben daha hiç bişeye başlayamadım bu hafta sonu bebek odası bakcam inşallah artık başlayayım çok az vakit kaldı çünkü..
Bende şöyle bişey duydum bebek emmeden önce hastaneye soğan götürüp göğsüne sürdüğünde yara olmuyormuş. onu ilk etapta sürmeliymişsin... ben bunu da yapmayı düşünüyorum..
hastane çaantası listesine eklenilsin;
Kuru soğan
mor soğan mı yoksa turuncu mu lütfen detaylar önemli
bebeği koklayanlar bu çocuk lahmacun kokuyor diyecekler
Gunaydin cnm.evet hazrliklar baslasin.isin en guzel kismi.saglikla olsun hersey...
Tatlim o sogani yapmani onermiyorum.benim yengem yapti aynisini.bebek memeden tiksindi o sogan kokusundan dolayi.haftalarca ne mucadele verdiler emsin diye.bebeklerde inat yani bi sogudular mi zor ikna oluyolar:)
Dr u da kizdi hatta sogan surulur mu diye.sahit oldgum icin paylasmk istedim.o kremlerin bi zarari yok bebege.bir hafta once hatta başlayabilirsin.her emme islemi bittikten sonra sürüp göğüs pedi de koyarsan gogsune sorun olmaz.zaten uzun sure kullanilack bisey degil.sut tam olusunca gerek kalmadi bende
Canim ek olarak omega3 lahusa sendromunu bayanlarda azaltiyor, aslinda bir bakima bebekten cok kendin icin almani tavsiye ederim, ama tabi kilo aldiricagini dusunuyorsan bilemem.. bende oyle aman aman kilo alma olmadi. Istahimda gayet normal, eskiden ne yiyorsam onu yiyorum :) Aksine abur cuburlari hayatimdan cikardim :)Canım ben kilolu hamile olduğum için b12 vitamininm eksik olduğu halde sadece b 12 vitamini verdi. Doktorum Multivitaminler kilo almanı kolaylaştırır dedi. Vitamin ve demir hapını doğumdan sonrada birkaç ay kullanacakmışım. Omega vermedi balıktan al dedi. Yiyebiliyorsan gerek yok. Sonuçta ilaç
Canım ben de hacışakirin sabununu aldım. Makinaya ne kadar koyuyorsun ve kaç derecede yıkıyorsun. Ben kaç kez durulamama rağmen sabunlar erimedi ve yıkama esnasında köpükler dışarı taştı makinadan.Roxy super bir deterjan ama renk acma ozelligi var bilginiz olsun. Annem yillardir kullanir ozellikle perdeleri tertemiz yapiyor ve ic camasirlarini da. Ama bebislerin kiyafetlerinde renk varsa soldurabilir aklinizda olsun. Ben hacisakir granul almistim bebislerin kiyafetleri yikanim begendim tavsiye ederim hem yumusatiyor hem tatli bir sabun kokusu kaliyor. İlk defa denedim hosuma gitti.
Ne güzel. bende 4 kg ile devam ediyorum şuan. Ama korkuyorum çok alırım diye... asıl bundan sonra kilolarCanim ek olarak omega3 lahusa sendromunu bayanlarda azaltiyor, aslinda bir bakima bebekten cok kendin icin almani tavsiye ederim, ama tabi kilo aldiricagini dusunuyorsan bilemem.. bende oyle aman aman kilo alma olmadi. Istahimda gayet normal, eskiden ne yiyorsam onu yiyorum :) Aksine abur cuburlari hayatimdan cikardim :)
Beeeen dişçiye bile gittim hiçbişey yapamıyorlarmış. Çok ltihaplıysa antibiyotik veriyorlarmış ama asıl tedavi ilaçları dokunurmuş bebege..kızlar aranızda diş eti problemi yaşayan var mı?
bu hafta benim diş etim şişmeye başladı yavastan. dişlerimde normalde hiç sorun yoktu. bu hafta nedense öyle bir sorunla karşılaştım. diş etim kanamıyor sadece şişti azıcık ve fırçalarken acı çektim..
Bana önerebileceğiniz bişey var mı?
Ne güzel. bende 4 kg ile devam ediyorum şuan. Ama korkuyorum çok alırım diye... asıl bundan sonra kilolar
Beeeen dişçiye bile gittim hiçbişey yapamıyorlarmış. Çok ltihaplıysa antibiyotik veriyorlarmış ama asıl tedavi ilaçları dokunurmuş bebege..
Kekik suyu yapıyordum. Sordum dişçiye okur tabi devam et dedi. Kekikin antibiyotik özelliği varmış. Bir cezveye su koy kaynasın. Kapatıp kekik at içine demlensin süz. Sonra dişlerini fırçalayıp bu sudan (soğuyunca) bir yudum al gargara yap. Yapabildiğin kadar uzun yap 2-3 dk. Yutma ama.. Gerçektende çok faydası oluyor. Agrı ve acıyı alıyor. Birde yumuşak diş fırçası ile diş etlerine masaj yaparak fırçala dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?