- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 158
- 34
Hayır torpil falan değil özelde sakın yapma bak ben özelde yapcam diye kendimi paraladım ama sezeryana yönlendirildim büyük doğumda normal yaptım normal doğum yaparsın inş o odayı ben çok araltırdım torpil falan değil gidip ordan bilgi alabilirsin ben vip doğumla ilgili görüşmek istyorum de gezdirsinler seni o an oda boşsa ki çoğu zaman boş oluyo bi araştır derimenglish home da kutular var onlardan alacagım sonra o kutuyu bebek bezi ve bebeğin kozmetik eşyalarını kocayağım
bilgilendirme için teşekkür , herkese vermiyorlarmış torpil lazım dediler bu yüzden özel hastahane bakıyorum bende
Heh birde o var evet hassas diş eti macunu al dedi.Hımmm çok kötü oldu bu ya belki gargara falan veriolardır sanıyordum aam olmuyor demekki doktoruma da 1 aralıkta gidicem muayeneye. senin bu dediğini de uygulycam. bi de internette araştırdım paradontax diş macunu çok iyiymiş. buna başlamayı düşünüyorum şimdi...
Ben aburcubur yiyorum işte ondan korkuyorum. Sen iyi gidiyorsun yememen çok güzel :)Yook ya abartma :)) iradene guvenBen cok aciksam bile yogurtla gecistiriyorum, gayette iyi gidiyor.. bundan sonraki hedefim 4-5 kilo mesela :)
Eşim sağolsun süpriz yapmış kendi kendine kapı süsü ismarlamis dün geldi kapısına astik
Beni heyecan basmaya başladı kızlarrr, sagsalim alsaydik bi kucağımıza hayırlısıyla
Seker yuklemesi yaptirmadim, riske atamam bebekimiii :))Heh birde o var evet hassas diş eti macunu al dedi.
Ben aburcubur yiyorum işte ondan korkuyorum. Sen iyi gidiyorsun yememen çok güzel :)
ben de yaptırmadım vicdanım rahatSeker yuklemesi yaptirmadim, riske atamam bebekimiii :))
Cok hosuma gitti bu yaa.. bende Deniz koyarsam ismini boyle birsey kendim yapabilirim :).. Gule gule kullanEşim sağolsun süpriz yapmış kendi kendine kapı süsü ismarlamis dün geldi kapısına astik
Beni heyecan basmaya başladı kızlarrr, sagsalim alsaydik bi kucağımıza hayırlısıyla
Maşallah kuzulara bnmde 25. De kontrolüm bakalım kaçkiilo olmuş bnmki geçen hafta 1 kiloya yakındıBen ptesi gittim dr a 1400gr di bugun 28+3uz :)
Hayır torpil falan değil özelde sakın yapma bak ben özelde yapcam diye kendimi paraladım ama sezeryana yönlendirildim büyük doğumda normal yaptım normal doğum yaparsın inş o odayı ben çok araltırdım torpil falan değil gidip ordan bilgi alabilirsin ben vip doğumla ilgili görüşmek istyorum de gezdirsinler seni o an oda boşsa ki çoğu zaman boş oluyo bi araştır derim
Eşim sağolsun süpriz yapmış kendi kendine kapı süsü ismarlamis dün geldi kapısına astik
Evet genel oda var 10 yatak falan sancıyı orda çekiyosun sonra doğum odaları tek kişilik zaten doğum gelince seni oraya alıyolar hemen doğum oluyo zatnona da bi bakayım, peki o an denk gelmezse genelde mi olacağım
anneeemm bayıldım yaaa çok şeker maşAllah, okyanus mu adı
3M marka askılar var canım yapı marketlerden alabılırsınayy canım süper ya çok beğendim güle güle kullan nasıl astınız bizim kapıda ascak yer yok da fikir alsam senden ya da yapıştırsak düşer mi ki?
Anladm canm çok geçmiş olsnBn her gece yatarken canım kullandım ama yaramadi
Kızlar doğumhaneye eşler girebiliyo mu
Birazda bu yüzden özele gidiyorum inşallah eşimde gelebilir yaözel hastahaneler alıyor, hatta baba ile doğum yaptırıyorlar :)
Birazda bu yüzden özele gidiyorum inşallah eşimde gelebilir ya
Kızlar 2014 aralık annesiyim ankarada zekai tahir burak hast doğum yapacaklar için bi tavsiyem var orda vip doğum var 500 lira veriyosun sancını özel bi odada çekiyosun eşin annen yanında oluyo diğer türlü ne biri oluyo yanında nede telefon falan ben o hatayı yaptım son anda para vermeyelim boşuna dedim ama ailem 17 saat boyunca haber alamadı sadece ekrandan isim çıkmasını beklediler yazık onlarada sadece aklım geldi fikir veriyim dedim hayırlı doğumlar
cnm bana da eger o gun yer var ıse doktor annenın ve bebegın durumunu degerlendırıyor ona gore cıkıyorsunuz dedıler...english home da kutular var onlardan alacagım sonra o kutuyu bebek bezi ve bebeğin kozmetik eşyalarını kocayağım
bilgilendirme için teşekkür , herkese vermiyorlarmış torpil lazım dediler bu yüzden özel hastahane bakıyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?