2016 Şubat Anneleri

Hayır torpil falan değil özelde sakın yapma bak ben özelde yapcam diye kendimi paraladım ama sezeryana yönlendirildim büyük doğumda normal yaptım normal doğum yaparsın inş o odayı ben çok araltırdım torpil falan değil gidip ordan bilgi alabilirsin ben vip doğumla ilgili görüşmek istyorum de gezdirsinler seni o an oda boşsa ki çoğu zaman boş oluyo bi araştır derim

Eşim sağolsun süpriz yapmış kendi kendine kapı süsü ismarlamis dün geldi kapısına astik
Beni heyecan basmaya başladı kızlarrr, sagsalim alsaydik bi kucağımıza hayırlısıyla

Eklentiler

• IMG_20151119_203251.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 120
Heh birde o var evet hassas diş eti macunu al dedi.
Yook ya abartma :)) iradene guven Ben cok aciksam bile yogurtla gecistiriyorum, gayette iyi gidiyor.. bundan sonraki hedefim 4-5 kilo mesela :)
Ben aburcubur yiyorum işte ondan korkuyorum. Sen iyi gidiyorsun yememen çok güzel :)

Eşim sağolsun süpriz yapmış kendi kendine kapı süsü ismarlamis dün geldi kapısına astik
Beni heyecan basmaya başladı kızlarrr, sagsalim alsaydik bi kucağımıza hayırlısıyla

ayy canım süper ya çok beğendim güle güle kullan nasıl astınız bizim kapıda ascak yer yok da fikir alsam senden ya da yapıştırsak düşer mi ki?

Cok hosuma gitti bu yaa.. bende Deniz koyarsam ismini boyle birsey kendim yapabilirim :).. Gule gule kullan

Yaaa aslinda dusundumde avatarimi degistirdigimde bebegin cinsiyetini bile bilmiyordum, amniyosentezle ugrasiyordum, biraz moral olsun diye boyle yapmistim.. ve Allahin isine bakin ki bebegim erkek oldu ve benimde aklimda Deniz ismi var.. Bu resimdeki gibi birsey yapip kapi susu yapabilirim bence :) cokta sirin olur hihi :)) ..

ona da bi bakayım, peki o an denk gelmezse genelde mi olacağım

anneeemm bayıldım yaaa çok şeker maşAllah, okyanus mu adı

ona da bi bakayım, peki o an denk gelmezse genelde mi olacağım

anneeemm bayıldım yaaa çok şeker maşAllah, okyanus mu adı
Evet genel oda var 10 yatak falan sancıyı orda çekiyosun sonra doğum odaları tek kişilik zaten doğum gelince seni oraya alıyolar hemen doğum oluyo zatn

Guzelmıs canım oyle cok satafatlı da degıl tam benım zevkım gule gule kullan

Birazda bu yüzden özele gidiyorum inşallah eşimde gelebilir ya

ben eşim fotoğraf çekimlerimizi yapsın diye içeri girsin istiyorum
hastahane ile görüşün, bazı hastahaneler almayabiliyor katı kurallar varsa
ama çoğunda olur, ilk sancı anında almıyorlar açılma 7 cm falan ulaşınca baba içeri alınıyor
bazen yanda sadece psikolojik destek tek yaparlar bazı doktorlar ise babayı taburenin üzerine çıkartıp
bebeği itmesini isteyip doğuma yardımcı olmasını sağlıyorlar

cnm ben orada yapcam... riskli gebelık bolumunde devam edıyorum.... ozel oda bende ıstıyorum... salı gunu konustum o gun yer var ıse ve anneyle bebegın sağlık durumu ozel oda ıcın uygunsa oraya cıkıyorsun dedıler... onceden ayırma yokmus... bir de dedım sancımı falan orda mı cekıyorum... hayır dedıler.... ıstersen dogumdan sonra doktor degerlendırıyor yer var ise ona gore oraya cıkıyorsun dediler.... bana zaten kesin sezeryan dıyorlar ıkız olmasından dolayı bı gun verırız o gun gelırsınız dedıler aynı amelıyat gunu gıbı oluyormus...

cnm bana da eger o gun yer var ıse doktor annenın ve bebegın durumunu degerlendırıyor ona gore cıkıyorsunuz dedıler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…