2016 Şubat Anneleri

Ben doğumdan memnundum yani doğum işte sancı cekerken herşeye isyan ediyosun falan:) sadece keşke dediğim vip oda nettende bakabilirsin doğuma kadar zamanını orda geçiriyosun milletin içinde değil ve eşin ailen yanında olunca rahat ediyosun ben son dk vazgeçtim salaklık yaptım sen yapma normalde bulantım çoktu ve sürekli hast yattım onun gibi olur sandım üzerinde hiçbişey olmadan giriyosun yani telefon falan yok ben 17 saatte doğurdum dışarda bekleyenler perişandı özellikle annem beni gördü tansiyonu çıktı çok zordu ama o odada olsaydım annem doğuma girene kadr yanımda olurdu yada telefondan nete girerdim rahat ederdim normal doğum yanlısı bi hastane ben doğum sırasında hay aklıma tükürüyüm keşke gidip sezeryan yapsaydım dedim ama 5 gün sonra hast kontrole gittiğimde kot pantolonumu giydim saç makyaj topuklu bile giydim düşün o derece rahattım özel oda konusunda odası bol tabki sezeryan diyolarda önceden isim falan yazdırsınlar sen doğumdyken gerekirse cazgırlık çıkarsınlar annenler benim annem ordaki adamı boğacakmıştı adam sezeryan öncelikli deyince benim kızım içerde 1 gündür eziyet çekiyo onun canı yokmu diye hemen vermişler:)

Bebek arabasnı erkenden almayın derim baya bi araştırın ben baby 2 go aldım 4 tekerlekli olandan süper gidiyo ama hiç kullanışlı değil ve en az bikaç ay sonra kullanırsınız acele etmeyin biz 700 lira verdik dığumdan 4 ay önce almıştık şimdi çok pişmanız aklınzda bulunsun

paradontax diş macunu çok iyiymiş sanırım geçiomuş kullanınca onu almayı düşünüyorum. doktora kadar geçmezse doktoruma sorcam artık yapcak bşy yok

Bayanlar iyice bunaldım ben gebelik bitse sonrası ayrı dert zaten.. Gebeliğin kendi ayrı bi dert ne olacak böyle hiç birşey düzene girmeyecek gibi geliyor sanki bundan sonra benim hiç hayatım olacak gibi

daha mantıklı böyle olması ben bıberonla alakalı bır bılgı sahıbı degılım cok tesekkur ederım cnm yenıdogan uc almak cok mantıklı gaz sancısı cok olmuyormus yorumlar o sekıldeydı cok saol tatlım :)

Ben aldım canım. Uzun surelı yatmak ıcın uygun olmazk bence cunku sırt kısmı ınce ve derınlıgı kısa . Uzun sure yatırmak ıcın en fazla 2 ay uygun olur o da altına ek bırsey koymak kosuluyla.

evet canım benım aldıgım ve senın alacagın bıberonda gaz onleyıcı ozellık var. Bır de uzun surelı ısıya dayanıklıymıs.

Bayanlar iyice bunaldım ben gebelik bitse sonrası ayrı dert zaten.. Gebeliğin kendi ayrı bi dert ne olacak böyle hiç birşey düzene girmeyecek gibi geliyor sanki bundan sonra benim hiç hayatım olacak gibi
Aa neden oyle dusunuyorsunuz.keyfini cikarmaya bakin.ilk gebelikte biraz zorlaniliyor evet ben oglumu hayatima dahil etmekte epey zorlandim aslinda oyle degil o dogsugundada herseye kaldigi yerden devam etmk getekmis 2.de insallah oyle yapmicam kasmiycam kendimi.hamilelik cok guzel

Ben aldım canım. Uzun surelı yatmak ıcın uygun olmazk bence cunku sırt kısmı ınce ve derınlıgı kısa . Uzun sure yatırmak ıcın en fazla 2 ay uygun olur o da altına ek bırsey koymak kosuluyla.
Mağazada göremedim ben nettende çok fazla anlaşılmıyor peki sen kücük besik almayı düşünüyomusun canım biz hala karar veremedik yatağıda sallanıyor ama günlük yanmda olsun diye ana kucağı mı yoksa küçük beşik mi alalım diye

Bu konu beni de düşündürüyor. Hayatım bambaşka olacak gibi geliyor ama öyle olmamalı diii mi? Ailemize yeni bir üye katılacak. tabi ki ona göre olacak birçok şey ama biz degismiycez. Keyfini çıkarmak lazim

Yaa ben bazi insanlarin "hayatin cook degisicek, hic birsey eskisi gibi olmuyacakk.." derken ki o cekemeyen tavirlarini hic anlamiyorum.. oysaki zaten hersey kendiliginden olucak, biz bebege asik olucaz, onsuz yapamicaz.. hayatimiza kattigimiz yeni misafir bizim bas tacimiz goz nurumuz olucak, hepsini de seve seve ve tum ictenligimizle yapicaz.. O yuzden baskalarina laf dusmez.. tabiki keyfine bak

Cok dikkat etmek gerekiyor canim evini bebege gore duzenliyorsun zaten her turlu tehlikeli seyleri (kesici , yutulabilecek kadar kucuk vb.) en ustlere tasiyorsun mutfakta bakliyat da kesici seyler de kalmiyor asagilarda ondan sonra evinde daha rahat oluyorsun ama yine de goz onunden ayirmamak gerekiyor kizim su an 2yasinda evde sandalyeyle geziyor her yere tirmaniyor gozum surekli uzerinde. Ama tabi ki Rabbim koruyor onlari. Onlarin yaptiklarini biz yapsak hastanelik oluruz

üf benim sormak istediğim bir sürü konu var ama hastaneye gittiğimde bu konularda kiminle muhatap olmalıyım bilmiyorum.
bir de eşim doğuma girsin istiyorum. Markete bile gittiğinde herşeyi ben yapıyorum diye söyleniyor, görsün bakalım herşeyi kim yapıyormuş
şakası bir yana o duyguyu birlikte yaşamak istiyorum (bayılmazsa )

Kesinlikle dogru. Annem dalga geciyor benle sen 5 tane de dogursan gezmeye devam edersin bic bi seyinden kalmazsin diye ama gezince ark.larla vakit gecirince hem biz desarj oluyoruz hem de cocuklarin da gezmeye etrafini tanimaya olan ihtiyacini karsiliyoruz. Bi ark.im kizi cok havale geciyor diye ozellikle kisin cok cikaramadi disari. Asosyal bi cocuk oldu baska cocuklarla oynamayi hic bilmiyor. Ben de kizimdan 6ay kucuk oglu olan bi ark.la daha da sik gorusmeye basladim ilk baslarda cocuklarla ugrasmaktan konusamiyorduk bile ama su an biri 25aylik digeri 19 aylik. Cok guzel oynuyorlar beraber biz de keyfini suruyoruz

Ayyy benim adami kan tutuyor tansiyonu 8/4e dusuyor bayiliyor

29 haftalık hamişler bebişlerin kilosu nasıl? Biz doktordan geldik şimdi 1.470 olmuş minnak çok az kaldı gelmedine çok heycanlı
Ben de 29+4de gittim dr.a 1300kusur gr olmuslar seninkinin masallahi var benimkiler ikiz oldugundan tam gunlerinde seyrediyorlar

Keyfini cıkaracagım bişey yokki işte 2-3 ay sonra basımıza gelecekleri bekliyorum ve sonrasını.. Birsürü Sinir stres uykusuzluk... Hiç birşey eskisi gibi olmayacak artık bi hayatım olmayacak gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…