2016 Şubat Anneleri

kiskiskis Canm Molfix yeni doğan almıştın sen dimi ? Kaçlı ne kadara aldın acaba.. Ben göbek bağı oyuntulu var sanıyodm ama yokmuş :/

maalesef canım, dün izinliydim ama bugün gelmek zorunda kaldım. off bitsin bugün..
dicektim rapor falan alsan. ama dün alınca.. sıkıntı oluyor değil mi.. bende iyi değilim bugün pek. başım ve boğazım ağrıyor. grip olucam sanırım

ayy :) bende heyecanlandım.. bende haftaya 30 olucam. tamam canım tatlı yerim ve tok giderim sağolasın :) Galiba 2 hafta arayla gidicez bundan sonra kontrole dimi

Arkadaşlar düzenli magnezyum kullanmama rağmen geceleri bacağıma kramp giriyor? Yani ne yapıcam bilmiyorum. Günde bir kere içmek yetmiyor mu acaba

birde maden suyuda içmeyi dene canım banada yetmiyor sanki maden suyu içinde iyi gelıyor oda magnezyum gorevı goruyormus

sen canını hiç sıkma canını ıyı beslemıssındır ne güzel yedıgın bebegıne yarıyor demekki canım

kiskiskis Canm Molfix yeni doğan almıştın sen dimi ? Kaçlı ne kadara aldın acaba.. Ben göbek bağı oyuntulu var sanıyodm ama yokmuş :/

Canım bende molfix 1 numara yenidoğan aldım 2-5 kilo için. 1 paket yete şimdilik kilosuna vücuduna göre alırım lâzım oldukça. Ben uygun bi marketten 23 yada 24 liraya almıştım. 70'li göbek bağı oyuntulu ve ıslak mendil hediyeli

Anladm tsk ederim canim. Ah ah bende ikiz cok istemistim esim tek yumurta ikizi :) ama nasip belki 2. Ye :)

İkiz durumu baba tarafından kaynaklanmıyormuş cnm, anne tarafndan olması ikiz ihtimalini artırıyormuş senin tarafnda varsa belki bide tabi Allah vergisi olursa bilemem :)

İkiz durumu baba tarafından kaynaklanmıyormuş cnm, anne tarafndan olması ikiz ihtimalini artırıyormuş senin tarafnda varsa belki bide tabi Allah vergisi olursa bilemem :)
Anne tarafimdada var baba tarafimdada ama iste dedigin gibi Rabbim.nasip edecek olacak. Cok güzel birsey ya hele buyuduklerinde insanin gogsu kabariyor :) arkadasimi ikiz erkek bebekleri var mest oluyorm onlara bakarken :)

Rabbim duaların sonunda sana dünyalar tatlısı bi bebiş nasip etmiş ne güzel canım :) bende daha kendimi olgun görmüyorum yaşım genc 21 ama 17 gibi görüyorum kendimi bide minyon bi bayanim. Dün alışverişteyken kızlardan biri göbeğimi farketmemiş öğrenci sandım valla diyor bizler anne olucaz ilginç geliyor insana gerçekten :)

Anne tarafimdada var baba tarafimdada ama iste dedigin gibi Rabbim.nasip edecek olacak. Cok güzel birsey ya hele buyuduklerinde insanin gogsu kabariyor :) arkadasimi ikiz erkek bebekleri var mest oluyorm onlara bakarken :)

Hemde aynı anda arkadaş gibi ikisini birden büyütmek hem zor hemde çok zevklidir bence :) aynı zaman diliminde 2 evlatttt süper bişeydirrr

Ins olmaz cnm Rabbim bebeklerimizi korusun
Maşallah kızım 1.700 olmuş Dr lar kg ii dedi o beni biraz rahatlattı. . Bide şu rahim ağzı uzunluğu bi uzasa tekrar.. söz verdim kendime daha bişey Yapmıcam zaten.. şimdilik 3 daha hastanede yatmam lazım. .

Selam kızlar, sürekli takipteyim ama yazmıyorum. Pasif katılımcıyım :) 8 yıl önce iki kez kaburga ameliyatı olduğum için şuan zor bir hamilelik geçiriyorum ayrıca hormonlar eklem yerlerimde iltihap yaptığı için ellerimi kullanamıyorum eskiler beni bilir aslında ilk günden bu yana takipteyim sadece sıkıntılarımdan dolayı pek yazmıyorum. Oğlumun odası geldi dün sizlerle paylaşmak istedim fotolar aşağıda :)

Eklentiler

• image.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 153
  • image.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 152
  • image.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 151
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…