2016 Şubat Anneleri

Hep oyle dıyolar ama bızde tam tersı oldu. Bebek ıcın ılk aylar para bıktırmıstım ucretsız ızın ıcın o para gıttım esım yuzunden, bı de durduk yere 3 kredı odemeye basladım Ucretsız ızın de elzem benım ıcın napıcam bılmıyorum ama hala umudum var. Su kısmet bır an once gelsın

Donmeselerde kafaya takmiycam. Doktorun soyledigi hic bir seyi internetten aramama karari almistim ama bugun merak edip makat gelise baktim meger sıkıntılı bir durummus okuduguma gore. Keske bakmasaydim. Ama kafaya takmiycam :)
takma canım takma daha önümüzde uzun haftalar var 10 defa şekil değiştirecek onlar

bugün okurum mutlaka canım allahın izniyle,, rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah. çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum :/

Kiymetini bil bol bol uyu mambia cim

RABBIM yardim eder canim ALLAHyardimcin olsun ins

gunaydin haminlar bugun 29+1 olduk cok sukur ... gogus ucarim artik baya hasaslasti ve gecen hafta garmastan gel basladim .. 7 - 8 aylikken basla diye doktorum tavsiye etti dogumdan sonra gogus uclari yara olmasin diye.. yaklasik 10 haftamiz kaldi heycan dorukta korkular sarmaya basladi .. sizde durumlar nasil ?

ben aldım bir tane canım. AllAH NASİP ETSİN İNŞALLAH

Ya sorma, hediyeler filan geldide eksikler biraz azaldi.. ama ilk donem icin idare edicem artik, kv ve kp gelicekler onlarda alicaklar birseyler sagolsunlar, yavas yavas toparlariz heralde.. :) Allah buyuk

nnagihan

Takma diyecegim ama malesef olmuyo birak yikasinlar ugrassinlar sonrada sen bildigin gibi yaparsin

Bende esime su aralar sinir oluyrm yaa hic sorunumuz yok sirf su 3. Kisiler yuzunden huzurumuz kaciyo.. su ailesine hayir demeyi bilmiyoooo

Canım sen yinede dikkatli ol hamilelikte yüksek şeker çok riskli.. Allah korusun bazı durumlarda bebeklerde doğuşta şeker bile olabiliyormuş. Yükleme yaptırmayacaksanda sen kendin dikkat et arada yüksek çıkıyormuş baksana

Günaydın kızlar . evdeyim ben bugün ise gidemedim. Rahatsızdim gece sabah kalkamadim: ( basım boğazım felaket agriyor, ıhlamur koydum kahvaltı yapacağım .. Hep dedim hasta olmamaliyim.. Bir anda geldi işte

Günaydın kızlar annem ile ilk denememizi yaptık nasıl olmuş sizce?
Yanakları allık olacak alamadım daha bunu boya ile yaptık.
ay çok tatlııııı
benim kayınvalidem ben yapacağım dedi bende tamm dedim :)
gittiği bebek mevlütlerinde bişeyler görmüş ama hiç birini beğenmemiş..geçen gün foto attı numunelik bikaç örnek yapmış nasıl olmuş mu diye sordu:)bende olmuş dedim bakalım

Evet canım kesinlikle. İştah açtığını düşünmüyorum yada ben farkedemedim bilmiyorum ama her gun artıyordu kilom Smdı normal seyrinde alıyorum kiloyu. Zaten tiksinip de yiyemediğim önemli bir besin grubu yok maşallahım var :) zaten herzaman hapa karşıydım grip olurdum hap içmezdim ne olursa olsun doğal bulmuyorum yerim alırım o vitamini :))

YA BENIMDE GOGUS UCLARIM , SANKI SUT CIKMISTA KURUMUS GIBI SEYLER BULUYORUM arada baktıkça temızlıyorum falan. ama temızleyerek uyarıyormuyum acaba zarar mı verıyorum bılmıyorum. bılgısıolan var mı o konuda :/

Bende toplamda 10 kg aldım Canım ama 11 12 olmustur tartım bozuldu artık tartmıyor düşün bu hafta hiç tartılamadım. Ama mesela kayınvalidemler beni 4 aydır falan görmuyordu Aaa hic kilo almamıssn bir tek karnın var dedi kiii kendisi aşırı kilo takıntılıdır merhaba demeden önce kilonu ölcer tartar hemen gıcık bi yorum yapıstırr o bile böyle dediyse demekki cok farketmıyor

Canım banada oluyor hafif hafif temizlıyorum ama benim bildiğim göğsü sıkmadan herhangi bir etkisi olmuyor yani göğüs ucuyla pek alakalı değil kasılmalar diye biliyorum. Yinede kibar davranmak gerekiyor.

Günaydın kızlar . evdeyim ben bugün ise gidemedim. Rahatsızdim gece sabah kalkamadim: ( basım boğazım felaket agriyor, ıhlamur koydum kahvaltı yapacağım .. Hep dedim hasta olmamaliyim.. Bir anda geldi işte
geçmiş olsun canım, dikkat et kendine. bol bol sıvı tüket.

Ayy sevgi pıtırcıkları burdaki herkesin içinde bir can var ne acayip geldi şimdi :) neyse konuma geleyim göğüs kremi aldım lansinoh ne Zaman başlamalıyım başlayan varmı? Çok korkuyorum göğüsün yara olcak emzirmekten soğurum diye keyifli keyifli emzirmek varken tedbirini almak lazım. Herkes de anlatmasa olmaz kanlar doluyordu cocugun agzına yok efendim emzirmek eziyetti yok efendim yaralardan dolayı çığlık basıyordum :) bende korkuyorum haliyle. Bi Allah'ın kuluda demedi ki cok keyifli emzirdim hiç yara olmadı beni bulmuyor böyleleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…