2016 Şubat Anneleri

Girlmother

Gogus ucu kremi dogumdan 1 ay yada 2 hafta once baslaniyo cnm.. buarada benim ilk bebegimde ilk baslarda cok hafif oldu yara surekli halis zeytinyagi surdum temizledm hic sorun olmadi sonra guzel bi sekilde emdi.. mutis bi duygu:)

bende lansinoh aldım ve bende en çok şu emzirme olayından korkuyorum. herkes öyle dehşet anlatıyorki doğum sancısı vız gelir yanında sanki öyle bi anlatıyorlar....
ben bugün yarın kullanmaya başlasammı diye düşünüyorum aslında

Aynen canım ben de 58 ile hamile kaldım şu an 69 um ama bacaklarım kalçam ve kollarım yüzüm hala aynı. Görenler aa ne güzel hiç kilo almamışın sadece karnın büyümüş diyor ama gel gör ki ben tartıta 70 görme korkusu ile yaşıyorum.
Ben hamileliğin başından beri sabah aç karna GYNO FERRO Sanol (Demir+Folik asit+ B12) içiyorum ardından İMOM Omega içiyorum. Yatarken de OSTEOCARE (calsium+magnezyum+vitamin d3) içiyorum. Bu haftaki kontrolümde doktor bir gün İMOM bir gün DECAVİT iç dedi. Onu da o şekilde dönüşümlü kullanıyorum. Hatta demirim çok eksik çıktığı için arada GYNO FERRO Sanol'u günde iki kez iç dedi.

Biz başlayalım morincim :)

Bebehouse alisveris sitesi kesfettim cok hosuma gitti bence herkes baksın

Canim yaa valla ..kizlar burda onu aldim sunu yaptim dedikce ben burda stres oldum..yanlis anlasilmasin sakin normal olan o zatende..bu sefer biz baya skistik sanirsam .insallah kismetiyle gelir tabiki ..birde ne benim nede esimin ailesinin bize bi katkisi olmadi simdide olmuyor.dun biraz uzuldum acikcasi herkesin annesi kaynanasi vs biseyler aliyo bizimkiler arayip biseye ihtiyacin varmi sunuda ben yapiyim demiyo..neyse oglumdan yatagim vs var..

Kızlar bugün yatakta sabaha kadar döndüm durdum her dönmemde de uyandm sanırm sırtüstü yatmaym diye stres yaptğmdan.Allah korusun kordon dolanmasndan falan çok korkuyorm.bide bizim üsttekinin yeni bebeği oldu ve sürekli ağlıyor gözüm korktu

Kizlar dun buhar makinem geldi.dun gece kullandık. gercekten rahatlatiyor.iyi bir uyku çekmişim.tavsiye ederim bebekler icin de iyi bence.benimki wollex marka

Böyle tecrübeleri duyunca rahatlıyorum işte :) ne güzelmiş Can'ım darısı başımıza inşallah ..

kizlar e bebek te 150tl alışverişe 50tl hediye ceki var arac gereclerde geçerli bi bakin derim 3gun gecerli

Kizlar dun buhar makinem geldi.dun gece kullandık. gercekten rahatlatiyor.iyi bir uyku çekmişim.tavsiye ederim bebekler icin de iyi bence.benimki wollex marka
Canım bir süre kullandıktan sonra bana tekrar memnun olup olmadığını bildirebilir misin? Ben de almayı düşünüyorum normalde de burnum tıkanırdı hamilelikten beri ise geceleri çok zordayım. Hem suluk takılı hem de havlu ıslatıp koyuyorum peteğe yatarken ama banamısın demiyor. Sabahları artık burnum kanamış ve kurumuş bir halde kalkıyorum.

Teşekkür ederim cnm bugün şart değil 10 gün içinde yani hafta sonu na okuyabilirsiniz sıkıntı olmaz şimdiden allah kabul etsin sendede allah razı olsun

Sagol canım

Canım geçmiş olsun hastanedemi yatıyorsun eve göndermedimi seni? Neyini kontrol ediyorlar şimdi?
Yok canım bugun 3.gün hala yatıyorum yarın belli olacak belki çıkabiliyor um yarın. . Rahim ağzı uzunluğu 1.9 cm diye bide ciğerlerini geliştirdiler iğne ile 2 günde o sürdü.. heran doğum olabilir dediler bugun bana.. evde yat dinlen hiç bi iş yapmak yok.. inş kızım bi ay daha en azından gelmez : (( dua edin nolur.. küçük daha

Ayarlanir bunlarin hepsi tatlim saglicakla bir kucagimiza alalimda..

Bebek house sitesinde casual marka ürünlerde 150 TL hediye çeki var. Almayı düşünenler bir göz atın isterseniz.

kızlar lohusa pijama takımı/gecelik takımı falan aldınız mı?ben gecelik bakıyorum daha rahat olur diye ama uzun bulamıyorum boyları diz hizasında bulduklarımın

tamam canım bildireyim ama o havlu suluk filan bende çok denedim.olmadı bende de. ben ilk defa kullanıyorum ama eşim üniversite yıllarında hep kullanmış o tavsiye etti. çok memnundum ben dedi. öyle aldık. gerçekten de bir rahatlama geliyor. her akşam çalıştıracağız. ben gelişmelerden haberdar ederim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…