bende lansinoh aldım ve bende en çok şu emzirme olayından korkuyorum. herkes öyle dehşet anlatıyorki doğum sancısı vız gelir yanında sanki öyle bi anlatıyorlar....Ayy sevgi pıtırcıkları burdaki herkesin içinde bir can var ne acayip geldi şimdi :) neyse konuma geleyim göğüs kremi aldım lansinoh ne Zaman başlamalıyım başlayan varmı? Çok korkuyorum göğüsün yara olcak emzirmekten soğurum diye keyifli keyifli emzirmek varken tedbirini almak lazım. Herkes de anlatmasa olmaz kanlar doluyordu cocugun agzına yok efendim emzirmek eziyetti yok efendim yaralardan dolayı çığlık basıyordum :) bende korkuyorum haliyle. Bi Allah'ın kuluda demedi ki cok keyifli emzirdim hiç yara olmadıbeni bulmuyor böyleleri
Aynen canım ben de 58 ile hamile kaldım şu an 69 um ama bacaklarım kalçam ve kollarım yüzüm hala aynı. Görenler aa ne güzel hiç kilo almamışın sadece karnın büyümüş diyor ama gel gör ki ben tartıta 70 görme korkusu ile yaşıyorum.Benim iştah açıldı mı farkında değilim. Zaten ana ve ara öğünlerimi yapıyorum. Bana kalsa hiç de çok yemiyorum ama tartı öyle demiyor
Aynen bende öyleydim. Hatta ben kan ilacını ve kalsiyumu içiyorum demiştim doktora biz yazıyoruz siz içmiyorsunjz diye triplere girmişti
Ben de bir kaç gün aksattığım oldu. Önceki hafta tkip ettim decaviti üç gün içtiğimde haftayı 300gram ile tamamladım. Tabiki kabızlık vs gibi bir çok şey var etkili olan.
Ama bakalım ne olacak sonum :)
Şuan toplamda kaç kilo aldın?
Ben kendimde hiç 9kilo hissetmiyorum. Bacaklarım kollarım gayet eski ölçüsünde halbuki :/
bende lansinoh aldım ve bende en çok şu emzirme olayından korkuyorum. herkes öyle dehşet anlatıyorki doğum sancısı vız gelir yanında sanki öyle bi anlatıyorlar....
ben bugün yarın kullanmaya başlasammı diye düşünüyorum aslında
Canim yaa valla ..kizlar burda onu aldim sunu yaptim dedikce ben burda stres oldum..yanlis anlasilmasin sakin normal olan o zatende..bu sefer biz baya skistik sanirsam .insallah kismetiyle gelir tabiki ..birde ne benim nede esimin ailesinin bize bi katkisi olmadi simdide olmuyor.dun biraz uzuldum acikcasi herkesin annesi kaynanasi vs biseyler aliyo bizimkiler arayip biseye ihtiyacin varmi sunuda ben yapiyim demiyo..neyse oglumdan yatagim vs var..Yalnız değilsin tatlım bende hiç birşey almadım, sen araba ödüyorsun ben üstüne birde ev kredisi, doktor kontrolleri, e bizim sabit giderler vs birleşince birşey kalmıyorNeyse çocuk kısmetiyle gelir derler bende onu gözlüyorum dört gözle
Girlmother
Gogus ucu kremi dogumdan 1 ay yada 2 hafta once baslaniyo cnm.. buarada benim ilk bebegimde ilk baslarda cok hafif oldu yara surekli halis zeytinyagi surdum temizledm hic sorun olmadi sonra guzel bi sekilde emdi.. mutis bi duygu:)
Canım bir süre kullandıktan sonra bana tekrar memnun olup olmadığını bildirebilir misin? Ben de almayı düşünüyorum normalde de burnum tıkanırdı hamilelikten beri ise geceleri çok zordayım. Hem suluk takılı hem de havlu ıslatıp koyuyorum peteğe yatarken ama banamısın demiyor. Sabahları artık burnum kanamış ve kurumuş bir halde kalkıyorum.Kizlar dun buhar makinem geldi.dun gece kullandık. gercekten rahatlatiyor.iyi bir uyku çekmişim.tavsiye ederim bebekler icin de iyi bence.benimki wollex marka
Canım ben göremiyorum öyle bir kampanya nereden gördün acaba?kizlar e bebek te 150tl alışverişe 50tl hediye ceki var arac gereclerde geçerli bi bakin derim 3gun gecerli
Teşekkür ederim cnm bugün şart değil 10 gün içinde yani hafta sonu na okuyabilirsiniz sıkıntı olmaz şimdiden allah kabul etsin sendede allah razı olsunRabbim yardımcısı olsun. Bugün için mi okunması lzim. Bugün okuyamam ben sanırım. Haftasonu da olursa okurum canım. Bugün çok yogunumun. Okul sonrada misafirlerin var ;(
Rabbim kimseyi aratmasin. Evlat aşkıyla yanan herkese nasip etsin inşallah..
Yok canım bugun 3.gün hala yatıyorum yarın belli olacak belki çıkabiliyor um yarın. . Rahim ağzı uzunluğu 1.9 cm diye bide ciğerlerini geliştirdiler iğne ile 2 günde o sürdü.. heran doğum olabilir dediler bugun bana.. evde yat dinlen hiç bi iş yapmak yok.. inş kızım bi ay daha en azından gelmez : (( dua edin nolur.. küçük dahaSagol canım
Canım geçmiş olsun hastanedemi yatıyorsun eve göndermedimi seni? Neyini kontrol ediyorlar şimdi?
Ayarlanir bunlarin hepsi tatlimCanim yaa valla ..kizlar burda onu aldim sunu yaptim dedikce ben burda stres oldum..yanlis anlasilmasin sakin normal olan o zatende..bu sefer biz baya skistik sanirsam .insallah kismetiyle gelir tabiki ..birde ne benim nede esimin ailesinin bize bi katkisi olmadi simdide olmuyor.dun biraz uzuldum acikcasi herkesin annesi kaynanasi vs biseyler aliyo bizimkiler arayip biseye ihtiyacin varmi sunuda ben yapiyim demiyo..neyse oglumdan yatagim vs var..
tamam canım bildireyim ama o havlu suluk filan bende çok denedim.olmadı bende de. ben ilk defa kullanıyorum ama eşim üniversite yıllarında hep kullanmış o tavsiye etti. çok memnundum ben dedi. öyle aldık. gerçekten de bir rahatlama geliyor. her akşam çalıştıracağız. ben gelişmelerden haberdar ederim seniCanım bir süre kullandıktan sonra bana tekrar memnun olup olmadığını bildirebilir misin? Ben de almayı düşünüyorum normalde de burnum tıkanırdı hamilelikten beri ise geceleri çok zordayım. Hem suluk takılı hem de havlu ıslatıp koyuyorum peteğe yatarken ama banamısın demiyor. Sabahları artık burnum kanamış ve kurumuş bir halde kalkıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?