Evet canım hızlı olmazsan ustune bile cis yapıyorlar gitsin. Yeğenim den biliyorum. Yazık bi kere kuzucuk kendi yüzüne yapmış. Hep altını alanların acemiliği, ağırlığı demek kiOğluşu olacak annelere küçük bir tavsiye..
Bezini açtığınız zaman ilk zamanlar mutlaka yapıyorlar o yüzden çişde olsa elinizde 2 tane temizleme mendili(pamuğu) olsun. Açar açmaz hemen pipişin üzerinw koyun. Kakaysa temizleyin en son yeni bez koyup pipişteki mendili alıp hemen kapatıno zaman üzeriniz çişlenmez ayrıca erkek bebek sahibi annelerin biraz daha atik ve hızlı olması gerekiyor
Çok güzel olmuş ellerine sağlık, papyonunu nasıl yaptın, bende bu magnetten yapmayı düşünüyorum, bi de keçeleri ince olandan mı yoksa kalın mı?Günaydın kızlar annem ile ilk denememizi yaptık nasıl olmuş sizce?
Yanakları allık olacak alamadım daha bunu boya ile yaptık.
okudum arkadaşım Rabbim kabul etsin. inşallah o da sağlıkla hayırla evlatlarına kavuşur*ÖNEMLİ LÜTFEN OKUYUN.*İyi geceler anneler uyku tutmadı beni bu gece çok sevdiğim bir arkadaşım yarın 5. Tüp bebek denemesi için transferi yapılacak ve 41 tane hamile kadından yasin toplamak için niyet etmiş çok üzülüyorum onun durumuna benden yardımistedi tanıdığın hamile bayanlar varsa söyle misin diye bnm de aklıma 7 aydır bu süreci birlikte geçirdiğim sizler geldiniz allah rızası için yasin topluyorum ona duyarsız kalmicağınıza eminim kimler gerçekten yürekten isteyerek okuyabilir her hamile kadının sadece 1 tane okuması lazım rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın onu anlıyorum gerçekten çok zor bende bir tüpbebek annesi olarak ona yardım etmek için sizlerden yardım istiyorum arkadaşlar okuyacak olanlar lütfen bana dönüş yapsınlar şimdiden allah hepinizden razı olsun ve sizlerin evlatlarını sizlere bağışlasın
Canım keçeler ince kagıt gibi olanlardan. Kalınlar güzel olmuyor tüylü gibiler zaten. Bende magnet aldım arkalarına silikon ile yapıştıracagım. Papyonuda kalın ve ince kurdeladan. Kalın kurdelayı katlayıp ortasına ince kurdela yapışştırdık. En son küçük poşetlere koyacagım bittikten sonraki halinide paylaşırım. Kurdelaların fotosunu ekledim canım.Çok güzel olmuş ellerine sağlık, papyonunu nasıl yaptın, bende bu magnetten yapmayı düşünüyorum, bi de keçeleri ince olandan mı yoksa kalın mı?
Ben siyahı daha çok begendim
selamlar kızlar hangisini alayım sizce kararsız kaldım oylama yapabilirseniz çok sevinirim
fazla yer kapladı kusura bakmayın
teşekkürler canım yorum için :)Ben siyahı daha çok begendim
Bence mavi canim hem bebegin erkek bebek arabisiyla daha uyumlu olur
selamlar kızlar hangisini alayım sizce kararsız kaldım oylama yapabilirseniz çok sevinirim
ilk çok güzelmiş yaa :)
evet canım bebek erkek bende nerde rengarenk bişi var onu seviyorum :) teşekkürler :)Bence mavi canim hem bebegin erkek bebek arabisiyla daha uyumlu olur
onun başka versiyonlarıda var bende alslında beğendim ama küçük gibi mi çok anlmadımilk çok güzelmiş yaa :)
Benim de büyümedi yaa azıcık büyüseydi iyiydiSelamlar kızlar :)
Bebişin kıyafetini yıkamak için erken mi ya?
Yarın 30. Haftaya giriyoruz nasipse. Yıkayıp kaldırsak tozlanır flan mı acaba?
Bir de benim göğüslerimde doğru dürüst büyüme olmadı yaa :))) sadece rengi koyulaştı. Süt mü yoktur nedir anlamadım millet Kocaman oluyor flan diyor. Doğumdan sonra mı büyüyecek nolacak :)
Biz gideceğiz eşimleKızlar buraya gidilir ben daha hastane çıkışı zıbınlar dışında daha bir şey almadım burdan bakarım siye düşünüyorum çok mu geç olur acaba 30.haftadaym
İlkini çok beğendim ben de. Ilkinin baska fengi yok mu kii.Ben de çanta arayışı içindeyim canım. Nerden bunlar?
Canim bende yapacagim magnet becerebilirsem. Keceleri ve magneti netten mi aldin kac mm kece almam lazim fikir verebilir misin ekledigim modeli dusunuyorumCanım keçeler ince kagıt gibi olanlardan. Kalınlar güzel olmuyor tüylü gibiler zaten. Bende magnet aldım arkalarına silikon ile yapıştıracagım. Papyonuda kalın ve ince kurdeladan. Kalın kurdelayı katlayıp ortasına ince kurdela yapışştırdık. En son küçük poşetlere koyacagım bittikten sonraki halinide paylaşırım. Kurdelaların fotosunu ekledim canım.
bunlar amazonda canım. yurt dışından getircem. işin garip tarafı ilki 20 $ diğerleri 24 $İlkini çok beğendim ben de. Ilkinin baska fengi yok mu kii.Ben de çanta arayışı içindeyim canım. Nerden bunlar?
Benimde ilki cok hosuma gittibunlar amazonda canım. yurt dışından getircem. işin garip tarafı ilki 20 $ diğerleri 24 $
aslında sondakiler daha hesaplı ve daha kullanışlı gibi. ama bende ilkini çok beğendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?