2016 Şubat Anneleri

Evet canım hızlı olmazsan ustune bile cis yapıyorlar gitsin. Yeğenim den biliyorum. Yazık bi kere kuzucuk kendi yüzüne yapmış. Hep altını alanların acemiliği, ağırlığı demek ki

Günaydın kızlar annem ile ilk denememizi yaptık nasıl olmuş sizce?
Yanakları allık olacak alamadım daha bunu boya ile yaptık.
Çok güzel olmuş ellerine sağlık, papyonunu nasıl yaptın, bende bu magnetten yapmayı düşünüyorum, bi de keçeleri ince olandan mı yoksa kalın mı?

selamlar kızlar hangisini alayım sizce kararsız kaldım oylama yapabilirseniz çok sevinirim
fazla yer kapladı kusura bakmayın

okudum arkadaşım Rabbim kabul etsin. inşallah o da sağlıkla hayırla evlatlarına kavuşur

Çok güzel olmuş ellerine sağlık, papyonunu nasıl yaptın, bende bu magnetten yapmayı düşünüyorum, bi de keçeleri ince olandan mı yoksa kalın mı?
Canım keçeler ince kagıt gibi olanlardan. Kalınlar güzel olmuyor tüylü gibiler zaten. Bende magnet aldım arkalarına silikon ile yapıştıracagım. Papyonuda kalın ve ince kurdeladan. Kalın kurdelayı katlayıp ortasına ince kurdela yapışştırdık. En son küçük poşetlere koyacagım bittikten sonraki halinide paylaşırım. Kurdelaların fotosunu ekledim canım.

Eklentiler

• 1448632623779-1251755536.webp
    42 KB · Görüntüleme: 102
kızlaaaar yaa, az önce oğlumun nevresim takımı ile yorgan yastığını makinaya atmıştım,
roxy bebek deterjanını kullandım 50 dereceye verdim ama nevresimin bi kaç yerinde sabun kalıntısı kalmış
sanırım makinam hala kafayı yemiş

Benim de büyümedi yaa azıcık büyüseydi iyiydiben yıkadım bile herşeyi niye erken olsun ki .

selamlar kızlar hangisini alayım sizce kararsız kaldım oylama yapabilirseniz çok sevinirim
fazla yer kapladı kusura bakmayın
İlkini çok beğendim ben de. Ilkinin baska fengi yok mu kii.Ben de çanta arayışı içindeyim canım. Nerden bunlar?

Canim bende yapacagim magnet becerebilirsem. Keceleri ve magneti netten mi aldin kac mm kece almam lazim fikir verebilir misin ekledigim modeli dusunuyorum

Eklentiler

• images (4).webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 137
İlkini çok beğendim ben de. Ilkinin baska fengi yok mu kii.Ben de çanta arayışı içindeyim canım. Nerden bunlar?
bunlar amazonda canım. yurt dışından getircem. işin garip tarafı ilki 20 $ diğerleri 24 $
aslında sondakiler daha hesaplı ve daha kullanışlı gibi. ama bende ilkini çok beğendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…