2016 Şubat Anneleri

Günaydın herkese keyifli hafta sonları,birşey soracağım en başından beri bu sol tarafa yatmak benim için sorundu şimdi dahada zorlaştı benim kızım sol tarafımda hep oradan hissediyorum tekmeleri,dönmeleri,nst de falanda solumda buldular kızımın kalbini. Gece soluma yattığımda iki sefer uyandım ikisinde de kaburgamın altına toplanmış top gibi olmuş kuzum sıkışmış sanki sırt üstü döner dönmez düzeldi. İllaki şart mı bu sola yatmak okuduğum heryerde sola yatın diyorlar ama kızımda bende çok rahatsız oluyoruz

Kızlar bu çantanın mavisini aldım. Civil de 50 tl yüzde 50 indirimde. İnşallah begenirim

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-28-09-39-36.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 163
Hayır şart değil.ay yavrum rahatsız olmuş.yatma sola o zaman.sağa yat.mümkün olduğunca Sırt üstü yatmasan yeter.

İlk defa duyuyorum böyle birşey ama bakteri niye olsun ki onu anlamadım.. Ayyyy ben her yeri deterjanlıyan generesyondan değilim biraz daha doğalcıyım, alışsın yavrucağımın bünyesi bakteriye virusa :)))
Oyle tabi canim alissin herseye ama su an uzerimize yagmur gibi bakteri virus yagiyor hepsiyle ayni anda karsilasirlarsa bagisikliklari cok cabuk yenik duser benim demek istedigim su aslinda : bebekler mikroplarla yavas yavas karsilassin hepsine bagisiklik saglayabilsin diger turlu Allh korusun ayni anda bi suru mikropla karsilasir bagisikliklari dusuk oldugundan cok agir gecirirler hastaliklari. Anlatabildim mi bilmiyorum ama ben ilk baslarda bagisiklikliklari guclenene kadar onlara yardimci olmaya calisiyorum su an kizim 27aylik henuz kucuk ama cok sukur simdiye kadar hastaliklarini hafif atlatti 5-6aydan sonra hic sakinmadim camurun icine de girdi avm.lerde de gezdik kv kp annem hastalandiginda yanlarina da gittik ayni hastaliklari herkesten kolay atlatti cok sukur

Bebekler icin iyi de ben cok kotuyum cok agir geliyor izne ayrildim simdiden cok yorgun dusuuyorum daha 7-8 hf var daha hizli buyuyecekler nasil tasicaz bilmiyorum

Daha 31.hf.ya yeni girdim ama dayanamadim izne ayrildim ust uste 6saat derse giriyordum her gun.bi asagi bi yukari butun gun ayakta teneffuste performanslar test sorulari.. Eve gelince 2-3saat olu balik gibi bilincsizce bakiyordum etrafa. Kizim da var evde ilgi isteyen ilgi istemese bile tuvalete yetistirmem gereken erkenden ayrildim zaten ogrencilerin ogretmenlerin de odu kopuyordu dogurcam diye

canim sol icin iyi diyorlar ama kesin bi kural degildir sanirim... bende zaman zaman sol zaman zaman sag tarafima yatiyorum... yinede doktora danis... bence cok zorluyor ise arada saga yatmakta sakinca yoktur...

Ya tatlım birde bünye meselesi, kimi sokakta doğar birşey olmaz kiminide sakınırsın hastalıktan gözü açılmaz... Ben rahat bırakıcam, temizliğe önem veririm zaten oda bizimle aynı ortamda bir şekilde büyüyecek :) Dilerim babaya çekmez onun alerjisi var bir sürü şeye maalesef , bende aksine taş gibiyim hiç birşey işlemez

Dr un önceki de sezaryen olduğu için ayrı Titiz davranır sorun olmaz merak etme canım 2 yılı da geçtiyse hatta dr un aynı dr sa içini biliyor senin :) ikizlere erken dopum riski olabiliyor ya ona hazırlık mantığı... Bak işte dr un tedbirli.. Ben 40. Haftada ikiz doğuran da biliyorum hemde cok kısa boylu ve küçük yaş ile talip eden Dr û 34 de alacaktı baska dr A gitti 40 doldu hatta dr normal bile yaptıracaktı :) rahat ol canım sen sadece sık kontrolu ihmal etme :)

Yok canım sürekli sola yatsak çürür sol yanımız :) sırt üstü yatınca hem bebeğe hem bize kan gitmiyor oksijensizlikten hemen başım dönüyor iki dk da yan yatınca da sıkışmış gibi geliyor sırt üstü dönene kadar sürekli ittiriyor başıyla ayaklarıyla 5 dk sağ 5 dk sol derken uyku haram oluyo

Yok canım hiçbişey olmaz. Sırt üstüde yatabilirsin ben ilkindede her türlü yattım. Sapasaglam dogdu. Uyurken nasıl yattığımızı bilmiyoruzki ben uyandığımda çook sırt üstü pozisyonda oluyorum.
Sadece son zamanlarımızda sola yatmaya dikkat etmek iyi olur. Ayrıca bebekker rahatsız olursa içerde çok kımıldıyorlar ittiriyorlar. Bebişinin rahatsız olduğunu anlarsın. Sıkıntı yapma. O kaburganın altına toplanmışsa kendi toplanmıştır. Rahatsız olmamıştır canım. Normalde bile bazen top gibi bir yere toplanıyorlar

Günaydın kızlarr.. Bebek bakım çantası hakkında önerilere ihiyacım var. Çok uçuk fiyatlara olanları almak istemiyorum. Yani daha doğrusu parasından ziyade gerçekten kullanışlı geniş bol cepli bişey istiyorum. Bide sizce sırt çantası olanlarmı yoksa yan askılı olanlar mı iyi

Kızlar temassız Ateş ölçer kullanmış olan varmı almak istiyorum Ama kaliteli güvenilir birşey olsn bana panik yaptırmasın :) aramızda hemşire olanlar vardı onlar bilir aslında

Selam hanımlar Ben üst solunum yollarımı üşütmüşüm burun akıntısı ve tıkanıklığı var hafif öksürük var vs.. ama bebeğim normale göre çok daha az hareket ediyor ( bende kafama takıyorum haliyle çikolata süt hareket ettirecek şeylerde yememe rağmen whatsapptan doktoruma da yazdım üşütmemle ilgili mi diye daha görmedi yazdıklarımı sizlerde de böyle oldu mu yada oluyor mu ?? ((((((((

Canım benimkiler de hiç büyümedi desem yeri var. ben de takıyorum buna ne zaman büyüyecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…