- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
- 78
bencede artık rapor alabilirsin canım zorlaştıysa. mg bende bıçak gibi kesti kalça ağrısını. ben gece çok zorlanıyordum. amaseninki başka bir şeydende olabilir. vücut merkezi değişti. iş şartları nasıl mesela, masa başımı ayakta mı bunlarda önemli tabi geçmiş olsunalıyorum tatlım geçen hafta başladım.Doktor yazmıştı.Bu hafta sonu doktor kontrolüm var.belime vuruyor ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum dün yürüyemedim ağladım resmen acıdançok kötü olursam rapor alıcam artık bu ayda
bu arada benim mg magvitol şase. günde 1 tane (365 mg) çok çok faydasını gördüm. senin kullandığında aynısı mı ?alıyorum tatlım geçen hafta başladım.Doktor yazmıştı.Bu hafta sonu doktor kontrolüm var.belime vuruyor ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum dün yürüyemedim ağladım resmen acıdançok kötü olursam rapor alıcam artık bu ayda
Arkadaşım Allahım zamanında sağlıkla nasip etsin hepimize ama ben bu hafta sonu hazırladım valizi. 30. haftadayım ben de.gunaydin hanimlar erken dogm riskimiz vardun hastane cantasi aldik acaba ne zaman hazirlamaya baslasam cantami 29+5 olduk bugun
bu ay bi 20 gün daha alayımda ocağın ilk haftası 32 haftalık olacam.Çalışır raporu alacam.Dayabildiğim kadar dayanacam artık.Bebekle daha fazla zaman geçirebilmek için.İşim masa başı sayılır ama işletmeyle idari bina arasıda gidip geliyorum arada.Burası fabrika olduğu için. Birde yol çok uzun.Sabah servisle gidiyoruz .1 saat 15 dakka yol sürüyor.Oda yoruyor haliylebencede artık rapor alabilirsin canım zorlaştıysa. mg bende bıçak gibi kesti kalça ağrısını. ben gece çok zorlanıyordum. amaseninki başka bir şeydende olabilir. vücut merkezi değişti. iş şartları nasıl mesela, masa başımı ayakta mı bunlarda önemli tabi geçmiş olsun
canım akşam eve gittiğinde dinlenmekten başka çaren yok. ılık duş al. ben de akşama doğru aynı şekilde sağ tarafımda batma yaşıyorum bir ay var aramızda aşağı yukarı. ancak dinlenince ağrım geçiyor. benim şimdi dizlerimde sorun var sanırım artık ağırlığımı taşımıyor bacaklarım. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.bu ay bi 20 gün daha alayımda ocağın ilk haftası 32 haftalık olacam.Çalışır raporu alacam.Dayabildiğim kadar dayanacam artık.Bebekle daha fazla zaman geçirebilmek için.İşim masa başı sayılır ama işletmeyle idari bina arasıda gidip geliyorum arada.Burası fabrika olduğu için. Birde yol çok uzun.Sabah servisle gidiyoruz .1 saat 15 dakka yol sürüyor.Oda yoruyor haliylebenimde magnorm 365 mg suya atılıp içiliyor.perşembe günü başladım ama kesmedi süt ürünüde çok tüketiyorum niye böyle oldum ki ama ben belden de ameliyatlıyım.Belkide o tetikliyorda olabilir Allahım sağ sağlim doğurmayı nasip etsin hepimize inşallah
amin canım inşallah. tabi ameliyattanda olabilir. geçmiş olsun umarım düzelir.bu ay bi 20 gün daha alayımda ocağın ilk haftası 32 haftalık olacam.Çalışır raporu alacam.Dayabildiğim kadar dayanacam artık.Bebekle daha fazla zaman geçirebilmek için.İşim masa başı sayılır ama işletmeyle idari bina arasıda gidip geliyorum arada.Burası fabrika olduğu için. Birde yol çok uzun.Sabah servisle gidiyoruz .1 saat 15 dakka yol sürüyor.Oda yoruyor haliylebenimde magnorm 365 mg suya atılıp içiliyor.perşembe günü başladım ama kesmedi süt ürünüde çok tüketiyorum niye böyle oldum ki ama ben belden de ameliyatlıyım.Belkide o tetikliyorda olabilir Allahım sağ sağlim doğurmayı nasip etsin hepimize inşallah
dinlenince biraz rahatlıyor doğru diyorsun ama yinede gün içinde zorluyor benicanım akşam eve gittiğinde dinlenmekten başka çaren yok. ılık duş al. ben de akşama doğru aynı şekilde sağ tarafımda batma yaşıyorum bir ay var aramızda aşağı yukarı. ancak dinlenince ağrım geçiyor. benim şimdi dizlerimde sorun var sanırım artık ağırlığımı taşımıyor bacaklarım. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize.
ben korudayım canım memnunum. 2500 sanırım doğum.
Sayfa açılmış sonunda.kızlar bebeğim bir haftadır daha yavaş hareket ediyor.hareket sıklığı aynı ama önceden tekmesi beni sarsardı şimdi yavaş yavaş kımıldıyo sadece acaba neden olabilir ??
Ins erken dogum olmaz canim ama risk varsa simdiden hazirla islerini bitir hem kafan rahat olur hem de son zamanlarda onlarla ugrasacagina yatar dinlenirsin erken dogum riski varsa ne kadar dinlenirsen o kadar kardirgunaydin hanimlar erken dogm riskimiz vardun hastane cantasi aldik acaba ne zaman hazirlamaya baslasam cantami 29+5 olduk bugun
Cnm iki ilacı da kullandım fayda etmiyor çok afedetsin bu gece istifra etmekten uyuyamadim midedeki herşey geri geliyor randevuma az kaldı uyku haram resmen cidden yaBende aynı durumdaydım doktoruma söyleyince rennie duo verdi,hayat kurtardı resmen çok zorlanırsam içiyorum sende rennie yada gaviscon kullanabilirsin canım ikiside gebelikte kullanılabilen ilaçlar doktoruna danış istersen bu arada yastık çok şeker ellerine sağlık canım şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?