2016 Şubat Anneleri

Merhaba herkese. ... kizimla ilgili sıkıntılarımiz var makat geliş ve bu yüzden kafamiz küçük. ..bpd 5hafta hc 3 hafta geri varmı bizim hobi olan aranızda

Geçen muayenede ters duruyordu acaba duruşu mu degişti yerimi daraldı bilmiyorum çarşamba gidecm doktora İnşallah herşeyi normaldir

Merhaba herkese. ... kizimla ilgili sıkıntılarımiz var makat geliş ve bu yüzden kafamiz küçük. ..bpd 5hafta hc 3 hafta geri varmı bizim hobi olan aranızda

ilk defa mı geri olduğunu söylediler? her seferinde değişebiliyor sonuçta...
kafasının yukarıda olduğu arkadaşım var ama onda böyle bir sıkıntı söylenmemiş... hatta iri bir bebek olduğu söyleniyordu...

Hayır bu pozisyonu aldığından beri geride kafamiz önce 2 haftaya 2 hafta idi sonra 4 haftaya 2 hafta oldu şimdi de 5 haftaya 3 hafta

aynen ilk 5-6 ay hamile gibi değildim... şimdi pert şekilde geziyorum...

Herkese merhaba bende çok sevindim sitenin açılmasına :) bu hafta kontrolümüz var cuma günü ama ben çok merak ediyorum bebek hangi haftalarda doğum pozisyonuna giriyor?? Benim kızım sağ bel yan tarafmda vuruyor hep. Bazen çok huylanıyorum ve ufacik bi acı oluyor. Sizde de böyle olan var mı, normal mi?

Son düzenleme:
dün kü programın kodundan hooppp 50 lira indirim geldi, hemencik e bebekte 99 tl olan sırt çantasını aldım :)
yanina iki emzirme südyeni ekledim eşyalarımız az ama öz oldu azcık ufak bi çanta hazırladım ama daha yıkanmadı sadece neler gidecek neler kalacak onları belirledim

bende de vardı, evde sandalye başında iş yapmaktan olduğunu hissettim, çalışma masasını koltuğun dibine çektim belime destekli yastık koydum birde akşamları eşimi alıp 20 dk yürüyorum 2 gündür ağrım hafifledi sanki

Aa indirim geldiğini nasıl anladın?
Bende yazdım kaydınızı aldık dedi o kadar.
Başka bir gelen giden yok

Bende üşütmüşüm yine. Ofiste duramadım çok üşüdüm. Kaçtım eve geldim. Minnoşlarımla battaniye altındayız şimdi. Heyet raporu almak için araştırmaya girdim. 4 haftam kaldı doğum iznine o arayı heyet ile kapatsam süper olur.

Ohhh forum düzelmiş sonunda gerçekten baya vakit geçiriyormuşuz burada sevindim Y yeliznuri canım yasin-i okudum haftasonu ama yazamadım sıkıntı olunca haber veremeyince huzursuz oldum inşallah arkadaşın en yakın zamanda alır müjdeli haberi bizide habersiz bırakma

Aa indirim geldiğini nasıl anladın?
Bende yazdım kaydınızı aldık dedi o kadar.
Başka bir gelen giden yok

kendi numaramla kaydımı yaptım , kaydınızı aldık dedi,
bir de eşimin numarasından kodu yolladım hemen ona msj geldi
e bebekte 125 tl lik alışverişinize 50 tl indirim kupan kodu diye sms geldi

merhaba benim bebeğimde ters şu an aynen popo aşağıda baş yukarıda dedi doktor. Ama benimkinin baş çevresi 2-3 gün önde bile böle bi sorun yok ve ilk kez duydum ben sizde

Kızlar 30.haftadan sonra 2haftada bir mi kontrole gitmemiz gerekiyor acaba?
Canim banada oyle dedi ama uc hafta olucak maalesef :) .. cokta abartili geldi iki hafta gidipte napicam, zaten normal dogum istiyorum, sancim gelirse kosa kosa giderim hastaneye.. bu kadar test vs kontrol bana cok gereksiz geliyor, gereksiz yere geriliyoruz..

Birde yetmezmis gibi aile doktoruda cagiriyor kan tahlili vs .. yeterli yani :))

merhaba bende cok fazla kalca agrısı cekıyorum sol kalcam kuyrk sokundan ıtıbaren gecelerı uykumdan uyanıyorum. magnesyum duzenlı kullanmıyordum fadası warmı kalcayada

kendi numaramla kaydımı yaptım , kaydınızı aldık dedi,
bir de eşimin numarasından kodu yolladım hemen ona msj geldi
e bebekte 125 tl lik alışverişinize 50 tl indirim kupan kodu diye sms geldi
hımm demek biz kazanmadık :) bende eşimden kendimden girdim kodları...
ay bir de bunlara telefon yazıyoruz ya zırt pırt mesaj geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…