bizimkide benle dalga geçti sana çıkmadı bana çıktı kıskaaaaan diye
smsler kapalı bende hiç bildirim aktüel sms gelmedi daha, aşırı mail atıyorlar bana
bende tam sormadım ama 2000- 2500 tl ben başından beri korudayım çok memnunum. evimde eryamanda baya yakın banaÇok sık giremediğim için yeni gördüm mesajını, arkadaşım sincan koruda eylül ayında 2000 lira verdi.
doktorlarıda gerçekten iyi sadece bana uzak :)
AYY CANIM YAA ÇOK ZOR VALLA BENDE İŞTEYİM ŞUAN ZOR DAYANDIM.Yarın doktora gidecem dayanamadım ağrıya ve büyük ihtimalde rapor alacamOyyy site açılmış sessiz geçen günlerin ardından herkes yine burada :) nerdeyse herkesin agrıları sancıları başlamış. Artık bundan sonra böyle bayanlar. Bir çoğumuz 30. Haftalardayız çoğu bitti azı kaldı. Budan sonra yalancı sancılar artacak. Her sancıda boşuna doktora gitmeyin aynı şeyi söyleyip geri gönderiyorlar.
Tokluk birqz yüksek çıkmış büyük ihtimalle 100 mg yükleme ister senden.
Neden erken doğum riskin var canım. Doktor ne dedi?
Kanama olmadığı sürece ve düzenli birkaç dk da bir sancı girmediği sürece problem yoktur canım. Benimde ağrılarım ve sancılarım başladı.bundan sonra hamileliğin sancılı boyutu başlıyor. Allah yardımcımız olsun.
Son 2 gündür bendede var yürüyemiyorum bile. Yavaş yavaş yürüyerek geçirmeye çalılşıyorum ama bendede çok sık var.birde akşamları oğlumu okuldan almaya gidiyorum. Toplamda 20.25 dk yürüyorum ama O kadar zorki daha ne kadar dayanabilecegim bilmiyorum.
yarın gidecem doktora tatlım kontrolüm vardı zaten.Büyük ihtimalle rapor yazdıracam.Dinlenmeden geçmeyecek gibibende de vardı, evde sandalye başında iş yapmaktan olduğunu hissettim, çalışma masasını koltuğun dibine çektim belime destekli yastık koydum birde akşamları eşimi alıp 20 dk yürüyorum 2 gündür ağrım hafifledi sanki
bende kitaplara başlıcam artık tavsiyelerinizi alabilirim kızlarKizlar oğluşumu gordummmm 1.380 gr olmus herseyimiz gayet guzelmis:) bu arada kitap aldim ve mukemmel bi kitap dogumla.ilgili tavsiye ederim.
Canm Molfixten nasıl istedin. Ben bulamamıştmkızlar ben molfixten bir de depend külotundan numune istedim... geldi ikisi de numune isterseniz evinize kadar kargoyla geliyor...
geçen ay da sleepy göndermişti...
Slm şu msj işini anlayamadım alışveriş yaptıktan sonrami atiyorsunuz kod derken nerdeki kod.aydinlatirsaniz sevinirim
yaaa ne programı bu. bende istiyorum show da demişti biri ama benim tv ile hiç alakam yok unuttum hep.dün kü programın kodundan hooppp 50 lira indirim geldi, hemencik e bebekte 99 tl olan sırt çantasını aldım :)
yanina iki emzirme südyeni ekledim eşyalarımız az ama öz oldu azcık ufak bi çanta hazırladım ama daha yıkanmadı sadece neler gidecek neler kalacak onları belirledim
benim kalçadan bacağa inen bir ağrıydı ve gerçekten hemen kesti. hatta bazen 2 gün üst üste almadığım oldu ve ağrı geri geldi. 1 aydır kullanıyorum ben. çok rahatlattı.merhaba bende cok fazla kalca agrısı cekıyorum sol kalcam kuyrk sokundan ıtıbaren gecelerı uykumdan uyanıyorum. magnesyum duzenlı kullanmıyordum fadası warmı kalcayada
bende senle aynıyım canım. benimde y.l. sınavları ocak başı. ama ben daha gerideyim senden. ders çalışmak işkence. birde yanında başka sınavlara çalışıyorum. arada bakanlık sınavlarına giriyorum. çok uykum geliyo çookkkkkHerkese selamlar ne güzel ya son iki aya girdik çoğumuz ve gerçekten zor günler geliyor sanırım çünki benimde rahatım yok..uyumak merdiven çıkmak ders anlatırken kolumu kaldırıp yazmak,
Bebişte maşallah gece çok hareketli bu gece uyumayacak mı demek bilmiyorum.. Bende artık yatağını almak arabasını almak istiyorum ama zamanımız yok..bide ocak başı yüksek lisans sınavlarım var umarım o zamana kadar sürpriz yapmaz.. Ders çalışmakta zor masa başı Çalışanları anlıyorum
yaaa ne programı bu. bende istiyorum show da demişti biri ama benim tv ile hiç alakam yok unuttum hep.
dün bende programa denk geldim ama kodu falan bilmiyorum bu aralar okadar anne-bebek vs.vs.vs. muhabbetleri dönüyor ki bide programı izlemeyeyim içim şişecek yoksa dedim izlemedim..bilseydim izlerdimyaaa ne programı bu. bende istiyorum show da demişti biri ama benim tv ile hiç alakam yok unuttum hep.
hımmm anladım canım. tv olmaması en güzeli. biz 2 yıl tv siz geçindik. ama film izlemyi çok severiz. bilgisayar ekranı artık küçük gelmeye başlayınca tv almaya karar verdik. ama açılıyor mu diye sorsan bitek haber için. okadar. birde film atıp izliyoruz onda. güzel oluyor :)benim evimde televizyon bile yok :) tvsiz entel takılanlardanız
kaynanamdaydık dün tevafuken açtık e-bebeğin sunduğu bir bebek programı bende son 15 dk seyrettim bebeğe nasıl gaz masajı yapılacağını anlatıyordu, nasipse her pazar internetten bakmayı düşünüyorum
evet canım ya kaçırmışsın :) artık bidahakine :)dün bende programa denk geldim ama kodu falan bilmiyorum bu aralar okadar anne-bebek vs.vs.vs. muhabbetleri dönüyor ki bide programı izlemeyeyim içim şişecek yoksa dedim izlemedim..bilseydim izlerdim
hımmm anladım canım. tv olmaması en güzeli. biz 2 yıl tv siz geçindik. ama film izlemyi çok severiz. bilgisayar ekranı artık küçük gelmeye başlayınca tv almaya karar verdik. ama açılıyor mu diye sorsan bitek haber için. okadar. birde film atıp izliyoruz onda. güzel oluyor :)
Canim tahmini dogum tarihinden 8hafta oncesini hesaplamak gerekiyor oyle olunca sanirim 31.hfnin bitimine denk geliyorkızlar benim aklıma bişey takılıyor..32. haftada rapor alıp uzatıyoruz ya.. bu tarih 32. haftaya girdiğimiz tarih mi oluyor yoksa 31+ ?? mı oluyor ben bunu ayırt edemiyorum kafam karışıyor hesap yaparken..
şu an 30 hafta ile gidiyorum bikaç gün sonra 31. hafta +1 gün olacak ozaman mı rapor alacağım yoksa 32 hafta+1 gün olunca mı??
Canım bebek için sabuntozu alırsan yumuşatıcıya gerek yok. Zaten zararlı en son yumuşatıcıyı alıyor çok durlanmış olmuyor. Narin vücutları alerji yapabilir. Sabun tozu yumuşacık yapıyor zatenSelam annişler bebişlerin kıyafetlerini ben daha yeni yıkamaya başlıyacağım fakat deterjan.olarak ne kullandiniz vernelin hem bebekler için deterjani hemdw yumuşaticisi varmiş onu biliyorum veya alerji olmasin diye sabun tozu alip onunla mi yikasam bilemedim siz ne yaptiniz
Sanada geçmiş olsun canım. Evet çok zor hele evde bir çocuk varken hamile olmak çok daha zorAYY CANIM YAA ÇOK ZOR VALLA BENDE İŞTEYİM ŞUAN ZOR DAYANDIM.Yarın doktora gidecem dayanamadım ağrıya ve büyük ihtimalde rapor alacam
Normal rapor aldın demı canım. Dogum ıznınden once mı aldın raporu. Senın ıkız tabu daha zordır. Kac gunluk rapor verebılıyorlar en fazla. Aıle hekıme ne dedın zorluk cıkardımı?Allah kolaylik versin bende bilgisayar muhendisiyim tahmin edebiliyorum haliniikizde 30dan sonra calismiyormussun ben 30a kadar bile daysnamadim simdi rapor aldim. Aile hekiminden ve doktorundsn rapor alabilirsin kendine eziyet etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?