2016 Şubat Anneleri

bizimkide benle dalga geçti sana çıkmadı bana çıktı kıskaaaaan diye
smsler kapalı bende hiç bildirim aktüel sms gelmedi daha, aşırı mail atıyorlar bana

Slm şu msj işini anlayamadım alışveriş yaptıktan sonrami atiyorsunuz kod derken nerdeki kod.aydinlatirsaniz sevinirim

Çok sık giremediğim için yeni gördüm mesajını, arkadaşım sincan koruda eylül ayında 2000 lira verdi.
doktorlarıda gerçekten iyi sadece bana uzak :)
bende tam sormadım ama 2000- 2500 tl ben başından beri korudayım çok memnunum. evimde eryamanda baya yakın bana

AYY CANIM YAA ÇOK ZOR VALLA BENDE İŞTEYİM ŞUAN ZOR DAYANDIM.Yarın doktora gidecem dayanamadım ağrıya ve büyük ihtimalde rapor alacam

yarın gidecem doktora tatlım kontrolüm vardı zaten.Büyük ihtimalle rapor yazdıracam.Dinlenmeden geçmeyecek gibi

Slm şu msj işini anlayamadım alışveriş yaptıktan sonrami atiyorsunuz kod derken nerdeki kod.aydinlatirsaniz sevinirim

sanırım show tv kanalıydı, pazar günü öğlenden sonra orda program var merhaba bebeğim diye 2 kod söylüyor bunu program boyunca dinleyip not ediyorsun ve siteme giriyorsun sana sms ile kod yolluyor, alışverişi tamamlayıp sepete gittiğinde aşağıda solda promosyon kodu yazıyor onu yazınca otomatik olarak 50 lira indirim uyguluyor

yaaa ne programı bu. bende istiyorum show da demişti biri ama benim tv ile hiç alakam yok unuttum hep.

merhaba bende cok fazla kalca agrısı cekıyorum sol kalcam kuyrk sokundan ıtıbaren gecelerı uykumdan uyanıyorum. magnesyum duzenlı kullanmıyordum fadası warmı kalcayada
benim kalçadan bacağa inen bir ağrıydı ve gerçekten hemen kesti. hatta bazen 2 gün üst üste almadığım oldu ve ağrı geri geldi. 1 aydır kullanıyorum ben. çok rahatlattı.

bende senle aynıyım canım. benimde y.l. sınavları ocak başı. ama ben daha gerideyim senden. ders çalışmak işkence. birde yanında başka sınavlara çalışıyorum. arada bakanlık sınavlarına giriyorum. çok uykum geliyo çookkkkk

yaaa ne programı bu. bende istiyorum show da demişti biri ama benim tv ile hiç alakam yok unuttum hep.

benim evimde televizyon bile yok :) tvsiz entel takılanlardanız

kaynanamdaydık dün tevafuken açtık e-bebeğin sunduğu bir bebek programı bende son 15 dk seyrettim bebeğe nasıl gaz masajı yapılacağını anlatıyordu, nasipse her pazar internetten bakmayı düşünüyorum

dün bende programa denk geldim ama kodu falan bilmiyorum bu aralar okadar anne-bebek vs.vs.vs. muhabbetleri dönüyor ki bide programı izlemeyeyim içim şişecek yoksa dedim izlemedim..bilseydim izlerdim

hımmm anladım canım. tv olmaması en güzeli. biz 2 yıl tv siz geçindik. ama film izlemyi çok severiz. bilgisayar ekranı artık küçük gelmeye başlayınca tv almaya karar verdik. ama açılıyor mu diye sorsan bitek haber için. okadar. birde film atıp izliyoruz onda. güzel oluyor :)

dün bende programa denk geldim ama kodu falan bilmiyorum bu aralar okadar anne-bebek vs.vs.vs. muhabbetleri dönüyor ki bide programı izlemeyeyim içim şişecek yoksa dedim izlemedim..bilseydim izlerdim
evet canım ya kaçırmışsın :) artık bidahakine :)

1,5 yıldır evliyiz başta almadık , şimdide cocuk var diye almama kararı aldık ama özledim televizyonu galiba :)
bizde bol bol film dizi indirip aksamları 1 er saat ara işlere verip iseyrediyoruz. bakalım ben ne kadar dayanacağım

Canim tahmini dogum tarihinden 8hafta oncesini hesaplamak gerekiyor oyle olunca sanirim 31.hfnin bitimine denk geliyor

Canım bebek için sabuntozu alırsan yumuşatıcıya gerek yok. Zaten zararlı en son yumuşatıcıyı alıyor çok durlanmış olmuyor. Narin vücutları alerji yapabilir. Sabun tozu yumuşacık yapıyor zaten
AYY CANIM YAA ÇOK ZOR VALLA BENDE İŞTEYİM ŞUAN ZOR DAYANDIM.Yarın doktora gidecem dayanamadım ağrıya ve büyük ihtimalde rapor alacam
Sanada geçmiş olsun canım. Evet çok zor hele evde bir çocuk varken hamile olmak çok daha zor Allah yardımcımız olsun.

Allah kolaylik versin bende bilgisayar muhendisiyim tahmin edebiliyorum halini ikizde 30dan sonra calismiyormussun ben 30a kadar bile daysnamadim simdi rapor aldim. Aile hekiminden ve doktorundsn rapor alabilirsin kendine eziyet etme
Normal rapor aldın demı canım. Dogum ıznınden once mı aldın raporu. Senın ıkız tabu daha zordır. Kac gunluk rapor verebılıyorlar en fazla. Aıle hekıme ne dedın zorluk cıkardımı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…