Simdi uyuttum kizimi uzattim ayaklarimi cok sukur ikiz olmalari mi yoruyor evde surekli ilgi isteyen bi cocuk daha var o mu yoruyor anlamadim surekli yorgunumZordur canim ya, birde ikinci hamileligin ya daha zor geciyor derler.. Neyse simdi uzat ayaklarini keyfine bak
Ben de kara kara dusunuyorum acaba uyuyabilecek miyim diyeKizlar ne dusunuyorum biliyormusunuz acab bebeklerimiz dogunca buraya yine biseyler yazacak zamanimiz olacak mi
Canim tahmini dogum tarihinden 8hafta oncesini hesaplamak gerekiyor oyle olunca sanirim 31.hfnin bitimine denk geliyor
Canim tam anlayamadim durumu ama kizimda son gunlerde tam olcum yapamadiklarini bebek dogum yoluna girdiginden kafatasi olcusunde sorun olabildigini soylemislerdi olcumlerde bi sorun olabilir umarim ciddi bi seyi yoktur bebisinindolikosefali dedi bir çok Dr
O zaman dogum tarihini verirken 40+6yi mi veriyorlar 40+0i veriyorlarsa 32+0da ayrilabilir isten. Rapor aldim ben ikiz oldugundan 10hf onceden ayriliyoruz raporda sadece 30haftalik ikiz gebelik calisamaz diye yazdilar32 hafta bıttıgınde yanı 32+0 dan sonra rapor alabılıyosun
31+x olunca 32. hafta bıtmemıs oluyor
Selam annişler bebişlerin kıyafetlerini ben daha yeni yıkamaya başlıyacağım fakat deterjan.olarak ne kullandiniz vernelin hem bebekler için deterjani hemdw yumuşaticisi varmiş onu biliyorum veya alerji olmasin diye sabun tozu alip onunla mi yikasam bilemedim siz ne yaptiniz
seninki farklı bir durum sanırım canım İnşallah sağ salim alırız bebeklerimizi kucağımızadolikosefali dedi bir çok Dr
Ya birde cocuk var, zordur tahmin edebiliyorum.. ben ikinciyi nasil yapicam hic bilmiyorum dogrusu.. Aksam eve gidince pertim cikiyor, cok gerginim su gunlerde coookSimdi uyuttum kizimi uzattim ayaklarimi cok sukur ikiz olmalari mi yoruyor evde surekli ilgi isteyen bi cocuk daha var o mu yoruyor anlamadim surekli yorgunum
Benim calistigim yerde calisabilir raporu gerekmedigini soylediler.. kime inanicagimi sasirdim.. yinede aliyim gittigimde ne olur ne olmaz..argofa askiminaskiyim Benim doktorumun dediğine göre 32+0'da çalışabilir raporunu almam gerekiyor. Aynı şekilde 37+0'da çalışamaz raporumu almam gerekiyor. O günlerde gelmem gerektiğini söyledi.
Insallah hepimiz saglikla o haberi veririzBen de kara kara dusunuyorum acaba uyuyabilecek miyim diyebuyuk ihtimal yazabilirsek DOGURDUM BEBISLERIM GELDI deriz bi daha girmeye firsatimiz olmaz
bi süre sonra ihtiyaç oluyor. çalışma odasında film izlmek çok zevkli değildi açıkçası :) çocuk için planlı tv gerek tabi. ne mahrum kalacak, ne bağımlı olacak :)1,5 yıldır evliyiz başta almadık , şimdide cocuk var diye almama kararı aldık ama özledim televizyonu galiba :)
bizde bol bol film dizi indirip aksamları 1 er saat ara işlere verip iseyrediyoruz. bakalım ben ne kadar dayanacağım
Benim calistigim yerde calisabilir raporu gerekmedigini soylediler.. kime inanicagimi sasirdim.. yinede aliyim gittigimde ne olur ne olmaz..
Çok sık giremediğim için yeni gördüm mesajını, arkadaşım sincan koruda eylül ayında 2000 lira verdi.
doktorlarıda gerçekten iyi sadece bana uzak :)
bende tam sormadım ama 2000- 2500 tl ben başından beri korudayım çok memnunum. evimde eryamanda baya yakın bana
Arkadaşnız hangi doktorla doğum yaptı normal mi oldu ben de orda doğum yapmayı planlıyorum da
Sincan koruda hangi doktora gidiyorsunuz tavsiye eder mısınız?
Cnm Allah yardımcın olsun daha ilk bebegim bnm ama yorgunluk var üzerimde bu ara.Allahım sizlere yardım etsin işlerinizi kolaylastirsin bebslerimizin uslu uslu uyuyan pitirciklar olsun <3Simdi uyuttum kizimi uzattim ayaklarimi cok sukur ikiz olmalari mi yoruyor evde surekli ilgi isteyen bi cocuk daha var o mu yoruyor anlamadim surekli yorgunum
Canim bebek buyudukce karnin icinde esniyormus.. cok normal, alisamadinmi dahaKızlar Karnım çok geriliyor hareketleri canımı yakıyor neler yapmalıyım neden böyle oluyor gece uykudan uyandırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?