2016 Şubat Anneleri

Ben amway kullanmayı dusunuyorum canım sıvı deterjanına geçeceğim ailecek hem makinede kalıntı kalmaz hem tamamen cözünüyor zararsız

@argofa askiminaskiyim Benim doktorumun dediğine göre 32+0'da çalışabilir raporunu almam gerekiyor. Aynı şekilde 37+0'da çalışamaz raporumu almam gerekiyor. O günlerde gelmem gerektiğini söyledi.

Tesekkur ederim canimm. Benim iznim var, onu ayarlamam lazım. Yanı 4 haftamiz var tam olarak değil mi. 17 iş günü iznim var oda 3 hafta + 2 gün yapıyor ben 4 haftaya tamamlamam için 32+3 e kadar çalışıp, iznimi kullanacağım o vakit.. Böyle mi oluyor. Doğru hesap mi yaptiimm

Bugün dr kontrolümüz vardı çok şükür herşey yolundaymış

Yasemin Ela'm 28+5te 1465 gr, 39 cm olmuş
Dr gelişimi 1 hafta önde dedi

Bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alırız inşallah :)

Kızlar hastane çantamı eksiksiz hazır etmek istiyorum ama kafama takılan biberon ve emziği nasıl sterilize etmeliyim.. Temizledikten sonra napmam lazım bişeye falan mı sarıp muhafaza ediyim Napıyım

Benim doktorum doğum izni için tam 32+0da çağırdı canım

bende kitaplara başlıcam artık tavsiyelerinizi alabilirim kızlar
Mongan yontemi guzel bir kitap birde hakan coker 100 soruda dogal dogum var oda guzel onuda aldm idefix.comda indirim var 2 kitap 25 tl kargoyla 30 tlye gelio. İnternetten arastir bu iki kitabi oneriyorlar. Eger normal dogum istiyorsan :)

Ya birde cocuk var, zordur tahmin edebiliyorum.. ben ikinciyi nasil yapicam hic bilmiyorum dogrusu.. Aksam eve gidince pertim cikiyor, cok gerginim su gunlerde coook
Allah o enerjiyi veriyor ya uni.deyken lise ne rahatmis dedim atandim uni.daha rahatmis dedim evlendim bekar yasamak cok rahatmis dedim cocuk oldu cocuksuzluk ne kadar rahatmis ne kadar cok vaktim varmis dedim ama hepsine bi sekilde yetisiyorum mesela temizlige kadin cagiriyorum ikizler gelince sanirim iki ic tane hizmetci tutcam ancak yetisirim

Selamlar Subat anneleri
Seker yuklememizi iki hafta once yaptirdik 75 mg likti bizimki cok sukur birsey cikmadi hersey cok normal ☺☺☺
Sizler nasilsiniz hazirliklar bittimi? Ben mobilya besik alacagim 4 cekmeceli olandan, hem yer tasarrufu hem daha besik gibi geliyor bana ☺

normal doğum konusunda ne düşünüyor peki bide muayene ücreti ve doğum ücreti hakkında bilgin varmı

84tl muayene ucreti. Normal doguma sicak bakiyor yani sezeryan olacagima dair herhangi bir sey soylemedi suana kadar. Doguma katilacak misiniz dedigimde. Spontene olan bisey siz hastaneye gelirken arayacaksiniz bende hazirlikli olacagim. Hemsireler bana bilgi verecek cikip gelecegim demisti.

Benim bebegimde teshisi kolay konulamayan bir kalp problemi cikti. Çapa da konsey de falan birkac prof. incelediler. Kolay gorulebilen birsey degil dediler. O yuzden cok guveniyorum kendisine.

Dogum ucretlerini sormustum bana uygun gelmisti ama net olarak hatirlayamadim simdi. Normal 950, sezeryan 1650 olmasi lazim. Suit odada geceligi 200tl seklindeydi yanlis hatirlamiyorsam. Ama telefonda bilgi veriyorlar yine arayip sorabilirsin

Benim calistigim yerde calisabilir raporu gerekmedigini soylediler.. kime inanicagimi sasirdim.. yinede aliyim gittigimde ne olur ne olmaz..
Al canim raporunu nolur nolmaz bizim idareciler istiyordu ya bi sey gelirse basina diye yani herkes kendini kurtarmaya calisiyor risk dr.lara kaliyor ama bi anda bi sey olunca kimse bi sey diyemez

Kızlar hastane çantamı eksiksiz hazır etmek istiyorum ama kafama takılan biberon ve emziği nasıl sterilize etmeliyim.. Temizledikten sonra napmam lazım bişeye falan mı sarıp muhafaza ediyim Napıyım
Ben bitkisel deterjan almistim canim once onunla yikadim sonra bi kac dk suda kaynatmistim

Kızlar dün E Bebek'ten park yatak aldım. 600 tl lik park yatağa 200 lira hediye Çek'i kazanmış oldum ama saçmalık şu ki az önce internetten alısverıs yaptım 150 liralık ama çek gitti... 200 lirasında kullanmış gibi oldu allahtan daha düşük bir alısverıs yapmamısm :)) aklınızda olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…