Ben amway kullanmayı dusunuyorum canım sıvı deterjanına geçeceğim ailecek hem makinede kalıntı kalmaz hem tamamen cözünüyor zararsızSelam annişler bebişlerin kıyafetlerini ben daha yeni yıkamaya başlıyacağım fakat deterjan.olarak ne kullandiniz vernelin hem bebekler için deterjani hemdw yumuşaticisi varmiş onu biliyorum veya alerji olmasin diye sabun tozu alip onunla mi yikasam bilemedim siz ne yaptiniz
@argofaaskiminaskiyim Benim doktorumun dediğine göre 32+0'da çalışabilir raporunu almam gerekiyor. Aynı şekilde 37+0'da çalışamaz raporumu almam gerekiyor. O günlerde gelmem gerektiğini söyledi.
Sen git al canım.. Resmi belgen olsun herzamanBenim calistigim yerde calisabilir raporu gerekmedigini soylediler.. kime inanicagimi sasirdim.. yinede aliyim gittigimde ne olur ne olmaz..
kızlar benim aklıma bişey takılıyor..32. haftada rapor alıp uzatıyoruz ya.. bu tarih 32. haftaya girdiğimiz tarih mi oluyor yoksa 31+ ?? mı oluyor ben bunu ayırt edemiyorum kafam karışıyor hesap yaparken..
şu an 30 hafta ile gidiyorum bikaç gün sonra 31. hafta +1 gün olacak ozaman mı rapor alacağım yoksa 32 hafta+1 gün olunca mı??
Mongan yontemi guzel bir kitap birde hakan coker 100 soruda dogal dogum var oda guzel onuda aldm idefix.comda indirim var 2 kitap 25 tl kargoyla 30 tlye gelio. İnternetten arastir bu iki kitabi oneriyorlar. Eger normal dogum istiyorsan :)bende kitaplara başlıcam artık tavsiyelerinizi alabilirim kızlar
Iyiz canim cok sukur sen nasilsinSlm kızlar nasılsınız
istanbul anadolu yakasında olup doktor ve hastane önerisi olan yokmu
normal doğum konusunda ne düşünüyor peki bide muayene ücreti ve doğum ücreti hakkında bilgin varmıBen Delta Hospital Hakan Gurbuz den memnunum canim
Allah o enerjiyi veriyor yaYa birde cocuk var, zordur tahmin edebiliyorum.. ben ikinciyi nasil yapicam hic bilmiyorum dogrusu.. Aksam eve gidince pertim cikiyor, cok gerginim su gunlerde coook
normal doğum konusunda ne düşünüyor peki bide muayene ücreti ve doğum ücreti hakkında bilgin varmı
Al canim raporunu nolur nolmaz bizim idareciler istiyordu ya bi sey gelirse basina diye yani herkes kendini kurtarmaya calisiyor risk dr.lara kaliyor ama bi anda bi sey olunca kimse bi sey diyemezBenim calistigim yerde calisabilir raporu gerekmedigini soylediler.. kime inanicagimi sasirdim.. yinede aliyim gittigimde ne olur ne olmaz..
Ben bitkisel deterjan almistim canim once onunla yikadim sonra bi kac dk suda kaynatmistimKızlar hastane çantamı eksiksiz hazır etmek istiyorum ama kafama takılan biberon ve emziği nasıl sterilize etmeliyim.. Temizledikten sonra napmam lazım bişeye falan mı sarıp muhafaza ediyim Napıyım
Kızlar Karnım çok geriliyor hareketleri canımı yakıyor neler yapmalıyım neden böyle oluyor gece uykudan uyandırıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?