2016 Şubat Anneleri

oznur65 Ahh benimm gözüm de o yüzükte ama pırlanta almasada olur ki almaz da bence. Nisanlanirken pırlanta aldi ve ben onu kaybettim. Doğum hediyesi oluyor haberin olsun dedim bunlar hep kapitalizm ozentileri diyip espiri yapti

bskn GGünaydın canim. Iste o benim ilk aylar çok farketmemistim. SSürekli gunesin altında çalıştım sonra da geç kaldim. Kaldığım yerde ufak ilce sık sık merkeze gidemedim. Rengi koyulasinca de gittim yapacak bir şey yok dedi doğumdan sonrasini bekleyeceksin falan diyince bende ustelemedim. Hele dogum yapayim yaza kadar gitmezse güzellik merkezine gidip halledecegim

Yok yok ağlama. Ondan bende de var. Yok anacim bunların etrafında zamanında birileri kadınlar küçük de olsa surprixleri sever dememiş. Oysa ben erkek kardeşimi öyle yetiştirdim :)) iki yılı gectik evlilikte, altı uzun yıldır beraberiz. Arada ufak şeyler yapar da arada. Doğum günümde kuzenim demiş oğlum pastsya romantik bir şey yazdır diye artık öyle kabullendim ki eşimi :) bilmiyor gerçekten de anlamıyor yanı romantizm sıfır :) hiç uzme canını gerçekten napalim alır kartlarını olmadı kendimiz alırız hediyeyi :)

Günaydın,

ne kötü başladım güne sabah sabah metroya yürürken yapıştım yere. diz kapaklarımın üstüne düştüm. aklım bebişte.
oda sarsıldı umarım çabuk kıpırdar

Günaydın,

ne kötü başladım güne sabah sabah metroya yürürken yapıştım yere. diz kapaklarımın üstüne düştüm. aklım bebişte.

Ay canım çok dikkatli olmalıyız . geçmiş olsun canım. Rabbim korur. Elli dk sonra dersim var hiç cikasim yok evden. Hazirlanmadim bile korkuyorum karda gitmekten ;(

pırlanta kaybeden tek ben değilim ne güzel
telefonumu kırdım 2 ay önce. şimdi eşim diyoki; pırlanta alıyım kaybet yada telefon alıyım kır.
kararı bana bıraktı

Ay canım çok dikkatli olmalıyız . geçmiş olsun canım. Rabbim korur. Elli dk sonra dersim var hiç cikasim yok evden. Hazirlanmadim bile korkuyorum karda gitmekten ;(

canım ya, çok dikkat et. ben minik bi demir parçasına takıldım. olacağı varmış diyorum.

Günaydın,

Ayy canım çok geçmiş olsunn uzuldumm aman dikkat et inşallah bebişin iyidir o sana sıkı sıkı tutunmusun annesi şimdi iyiyi diye haber verir sana

oyyy.. afferimm senin eşinee... çok beğendim ! :) maşallahh maşallah.. işte böyle güzel şeyler duymak istiyorum :)

canım benim mihirde hala gelmedi yalnız değilsin :) bence şu an hamileyiz değerli olmadığın gibi hislere lütfen kapılma, tabii ki değerlisin , vaktini bekle canım benimm.. arada bir kapris yap trip at:) ya zaten o diğerlerinin kocaları olayına girersek,, oo oooooooo biz neler neler yapıyoruz da işte.. kıymetimiz yoklar hiç bitmez.. öyle kök söktüren kıymetli oluyor canım. bu hiç değişmiyor ki.

Dogum hediyesi mi canim ben kizimda beklemistim gitti kendi tel.ini yeniledi laf soyleye soyleye bi hal oldum bakalim bunlarda ne yapacak
Allah onu netmesin, hakkatten erkekler acayip yaratıklar, ayy şimdi iş yerimde konuşuyoruz bu konuyu, bir arkadaşa sadece kp-kv set takmışlar hediye olarak.. abbooowwwwww

bizimkide seninkine benziyor,
agustosta ilk evlilik yıl dönümümüzdü o güne kadar imalı imaı yemeğe gidelim hediye al yaptım üzerine alınmadı bile, sonra arkadaşının zorlamasıyla ( bana göre öyle) bana çiçek almış o kadar
benimde mihrim alınmadı alınmasada olur altı üstü bir bilezik
hamileliğin verdiği duygusallığı derin yaşıyorsun ve sadece kendini üzüyorsun
erkekler bu tarz şeyleri sevmedikleri için değil, bir kalıba sokmaktan hoşlanmadıkları için yapmaz canım

Günaydın,

geçmiş olsun canım dikkat et kendine iyice dinlen

pırlanta kaybeden tek ben değilim ne güzel
telefonumu kırdım 2 ay önce. şimdi eşim diyoki; pırlanta alıyım kaybet yada telefon alıyım kır.
kararı bana bıraktı

valla onun alyans ile pırlantam aynı cantanın gözündeydı iki ay ikisinide bulamadık sonra alyansı buldum ama hala pırlantam yok gitmiş düşmüş nolmuş bilmıyorum, diyo hakkını kullandın o yüzden bi daha da pırlanta ilgimide çekmez oldu, ama sahte bi 5 taşa da hayır demem

Canim seni dusunuyordur da hediye almayi dusunemiyordur erkeklerin genetiginde yok boyle seyler

o arkadaş galiba huzurunmeraklisi idi öyle hatırlıyorum

Kızımın kapı süsü de geldi :)artık Odamız yavaştan hazirlaniyor:)

bayıldım gerçekten çok özenilmiş çok hoşuma gitti güle güle kullan inşallah

bu arada hepinize günaydın :)

Gunaydin anneler
Butikbebe den bisey alan var mi acaba.urunler hosuma gitti de kalitesi nasil siparişler nasıl geliyor bilgisi olan varsa paylasrsa sevinirim:)
Ürünler kampanya bittikten sonra kargoya veriliyor o yüzden kargo süresi biraz uzun ama iyi markalar alırsan ürünler kaliteli ucuz şeyler dandik oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…