- 28 Eylül 2015
- 5.406
- 15.244
- 248
Istiyorim tabi istemez olur muyum doğumda diyo ama doğum hediyesiyle mihiri aynı ana getirmeyi planlıyor heralde bugün çok mutsuzum bu hediye mevzusu yüzünden bana evlilik yıl dönümü hediyesi bile almadı . Hemde ilk yılimiz ve 4aylik hamileyken . Ne istiyorsun diyo altin bileklik birseyler diyorum almadı. Ben onu bu kadar sevip önemserken yaptığına bak arkadaşlarim kocalarinin agzina ederken ben bunu tepemden indirmem bak yine agliyom ya moralim cok bozuk ki parasida var ): demekki yeteri kadsr degerli degilim
Benimde alyansimdan başka birsey yok yeni evli kocasina öküz gibi aşık daha 1.5 yilda his bana süpriz yapmadi ki istedigim beklediğimi dile getirdigim halde bugün bu yüzden hep ağlama modundayim. Anlamamazliktan geliyo beni demekki önemsizim .
Günaydın,
ne kötü başladım güne sabah sabah metroya yürürken yapıştım yere. diz kapaklarımın üstüne düştüm. aklım bebişte.
oda sarsıldı umarım çabuk kıpırdar
oznur65 Ahh benimm gözüm de o yüzükte ama pırlanta almasada olur ki almaz da bence. Nisanlanirken pırlanta aldi ve ben onu kaybettim. Doğum hediyesi oluyor haberin olsun dedim bunlar hep kapitalizm ozentileri diyip espiri yapti
bskn GGünaydın canim. Iste o benim ilk aylar çok farketmemistim. SSürekli gunesin altında çalıştım sonra da geç kaldim. Kaldığım yerde ufak ilce sık sık merkeze gidemedim. Rengi koyulasinca de gittim yapacak bir şey yok dedi doğumdan sonrasini bekleyeceksin falan diyince bende ustelemedim. Hele dogum yapayim yaza kadar gitmezse güzellik merkezine gidip halledecegim
Ay canım çok dikkatli olmalıyız . geçmiş olsun canım. Rabbim korur. Elli dk sonra dersim var hiç cikasim yok evden. Hazirlanmadim bile korkuyorum karda gitmekten ;(
Ayy canım çok geçmiş olsunnGünaydın,
ne kötü başladım güne sabah sabah metroya yürürken yapıştım yere. diz kapaklarımın üstüne düştüm. aklım bebişte.
Ayy canım çok geçmiş olsunnuzuldumm aman dikkat et inşallah bebişin iyidir o sana sıkı sıkı tutunmusun annesi şimdi iyiyi diye haber verir sana
Orası tabii ki öyle canımm.. onlardan güzel hediyemiz yok ama. alsınlar yaaa ben istiyom vallahBana en buyuk hediye oglum ama olsa fena olmaz hani dogumdn sonra dimi
Normalde ertesi gün geliyor canım ben aksilik yaşamıştım ama 1 hafta geç geldi ama ilgililer sorun cozuyorlar
Benim kocamda almış hediyesini geçen dayanamadı gösterdi televizyonda zen pırlanta reklamı var ya 5 taş yüzük indirimde olan onu almış icine de kızımızın adını yazdırmış inci diye kızımın bana doğum hediyesi olacakmış gösterdi ama takmama izin vermedi geri sakladi
Istiyorim tabi istemez olur muyum doğumda diyo ama doğum hediyesiyle mihiri aynı ana getirmeyi planlıyor heralde bugün çok mutsuzum bu hediye mevzusu yüzünden bana evlilik yıl dönümü hediyesi bile almadı . Hemde ilk yılimiz ve 4aylik hamileyken . Ne istiyorsun diyo altin bileklik birseyler diyorum almadı. Ben onu bu kadar sevip önemserken yaptığına bak arkadaşlarim kocalarinin agzina ederken ben bunu tepemden indirmem bak yine agliyom ya moralim cok bozuk ki parasida var ): demekki yeteri kadsr degerli degilim
Benimde alyansimdan başka birsey yok yeni evli kocasina öküz gibi aşık daha 1.5 yilda his bana süpriz yapmadi ki istedigim beklediğimi dile getirdigim halde bugün bu yüzden hep ağlama modundayim. Anlamamazliktan geliyo beni demekki önemsizim .
Çok hoş sun ya
Allah onu netmesin, hakkatten erkekler acayip yaratıklar, ayy şimdi iş yerimde konuşuyoruz bu konuyu, bir arkadaşa sadece kp-kv set takmışlar hediye olarak.. abbooowwwwwwDogum hediyesi mi canim ben kizimda beklemistim gitti kendi tel.ini yeniledi laf soyleye soyleye bi hal oldum bakalim bunlarda ne yapacak
geçmiş olsun canım dikkat et kendine iyice dinlenGünaydın,
pırlanta kaybeden tek ben değilim ne güzel
telefonumu kırdım 2 ay önce. şimdi eşim diyoki; pırlanta alıyım kaybet yada telefon alıyım kır.
kararı bana bıraktı
Canim seni dusunuyordur da hediye almayi dusunemiyordur erkeklerin genetiginde yok boyle seylerIstiyorim tabi istemez olur muyum doğumda diyo ama doğum hediyesiyle mihiri aynı ana getirmeyi planlıyor heralde bugün çok mutsuzum bu hediye mevzusu yüzünden bana evlilik yıl dönümü hediyesi bile almadı . Hemde ilk yılimiz ve 4aylik hamileyken . Ne istiyorsun diyo altin bileklik birseyler diyorum almadı. Ben onu bu kadar sevip önemserken yaptığına bak arkadaşlarim kocalarinin agzina ederken ben bunu tepemden indirmem bak yine agliyom ya moralim cok bozuk ki parasida var ): demekki yeteri kadsr degerli degilim
Allah onu netmesin, hakkatten erkekler acayip yaratıklar, ayy şimdi iş yerimde konuşuyoruz bu konuyu, bir arkadaşa sadece kp-kv set takmışlar hediye olarak.. abbooowwwwww
Günaydın güzel anneler
Günaydın arkadaşlar.
Dün cilt lekesi olan bir arkadaşı kafaya taktım yorum yazacaktım ama araya kaynamış. Etiketleyemiyorum ismini hatırlayamadım
Ben gebeyken cilt bakımı yaptırıyordum. Tabi benim durum ile aynı değil, benim cilt lekelerim falan vardı yara izlerim bu yüzden gidiyordum.
Son hakkımı kullanmasak mı diye düşünmüştüm. Gebe lekesi olursan kesnlikle gel baştan önlem alırsak hafif atlatırsın doğum sonrası da rahat açılır demişti. Bence bir güzellik merkezine gidip leke açıcıc maske yaptırabilirsin. Veya maskeleri kendin de yapabilirsin
A tabi hiç birşey yapamasan da doğum sonrası lekeler zaten hafifliyor, çok iz kalırsa lekeleri yakma ile siliyorlar
Kızımın kapı süsü de geldi :)artık Odamız yavaştan hazirlaniyor:)
Ürünler kampanya bittikten sonra kargoya veriliyor o yüzden kargo süresi biraz uzun ama iyi markalar alırsan ürünler kaliteli ucuz şeyler dandik oluyorGunaydin anneler
Butikbebe den bisey alan var mi acaba.urunler hosuma gitti de kalitesi nasil siparişler nasıl geliyor bilgisi olan varsa paylasrsa sevinirim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?