Bende erken die yıkamadım canım :)Ben de yıkamdım canım. Oda takımım gelsin içinin örtüsünü diktireyim ondan sonra yıkayacağım. Yıkar ütüler yerine yerleştiririm inşallah diye düşündüm ben.
günaydın canım
adet gününden itibaren 40. hafta hesaplanıyor,
40cı hafta gelişimini tamamlayıp doğması gereken hafta
aama bazı bebekler erken bazı beklerde 40 dan sonra gelir
Cnm bir arkadaşım 35. Hafta diğer iki arkadaşım 38. Hafta bir diğer arkadaşım da 40. Hafta doğum yaptı tamamen bebekle alakalı
40haftaya denk geliyor ancak ben sat ı söylediğimde hayır o olamaz yanlış biliyosun falan desi ama kesinlikle doğru sata göre nerdeyse 1 ay daha ilerde olmam gerek
Cnm o zaman bende de problem var bende gündüz pek hissetmiyorum akşamları hissediyorum anne karnındaki bebekler 12 saat uyurmuş demekki bizimkiler gündüz uykusunu seviyorlarYa kızlar bu bebeğin saatte 10 kere hareket etmesi meselesi nedir? Benim gün içinde mümkün değil 10'u bulmaz. Çalışıyorum çoğu Zaman ayakta ya da masabaşındayım nadir hissediyorum o yüzden saatte 10 u mümkün değil bulmaz benim hissettiklerime göre ama ne zamanki akşam eve gidip ayaklarımı uzatıyorum başlıyor fıldır fıldır hareketlenmeye en net o Zaman hissediyorum.
Valla eğer gündüz de her durumda (ayakta otururken yürürken flan) hissetmek gerekiyorsa bende bir problem var
Canım bnm eşim balık burcu hiç özellikleri ni taşımıyor eger özelde yapacaksan doğumu sezaryan da istiyorsan istediğin güne veriyorlarHımmm yaaa benimde kafam karıştı işte.. ben sezeryan düşünüyorum mesela olursa çevremdekiler fazla bekletmezler o zaman 38. hftada alırlar çocuğu dediler... açıkcası bende balık burcuna denk gelsin istiyorum yoksa önemli değil. 20 şubattan önce doğarsa kova oluo istemiyorum 20 şubattan sonra ne zamn doğarsa doğsun önemli değil diyorum =)
gerçi bunu doktoruma söylesem sen manyak mısın falan der herhalde =)
hesaplarıma göre 39. hftaya denk geliyor doğumum bu tarihle ama ne bilim belli olmaz tabi yinede
doğru söyluyorsun haklısın canım inşallah o günler biran önce gelir ve herşey düzene girer... ben o heyecanlı anne adaylarında olmak istiyorum artık herşey gözümde buyuyor hazırlık.. doğum.. sonrasında evime gelip düzenim oturana kadar olan süreç... dediğin gibi düşünmeye calışacağım çünkü sonra pişmanlık yasamak istemiyorum inş hakkımızda hayırlısı olur cok teşekkkür ederim..Tatlim öyle düşünme bence cok ozelsin.milyonlarca insanin olmak istedigi konumdasin.cok kutsal cok ozel bisey yasiyorsun.benim bu ikinci gebelgm ve 4 yil ugrastim.olmasi bile mucize oldu.o surecte gerek bu sitede gerek reelde cocuk sahibi olamayan olmak icin turlu mucadeleler veren bircok insan tanidim.Allahim nasil bi mucizeye sahipmisiz ilkinde kolay hamile kaldgim icin bilememistim.bir evlat kokusu icin ne igneler ne hormonlar ne tedaviler.ne agir psikolojik süreçler gecirenler var.anne olma istegi icgudusel birseyken yanip tutustugu halde kucağinin bos kalmasi,bir turlu olmamasi
Velhasil cok agir cok zor bi sinav
Onun icin bizler sahip oldgumuz bu mucizenin kiymetini bilmeliyz.gercekten evlat sahibi olmak mucize.olmamasi degil
Bu fiziksel degsmler gececek elbet sunun surasinda iki ay kaldi.o cennet kokuluyu kucagina aldginda ne sivilceymis ne kiloymus hicbisey umrunda olmicak
Bunlari dusunup te kendini uzme bos yere.sen guzel ve ozel bi annesin...
Bu tombik hallerini de ozlersin gun gelir :)
Bende daha yikamadim canim 2 3 hafta daha gecsin diye dusunuyorum hem daha eksiklerimde varKızlar bn daha yıkamadım bebeğimin kıyafetlerini
Canım bnm eşim balık burcu hiç özellikleri ni taşımıyor eger özelde yapacaksan doğumu sezaryan da istiyorsan istediğin güne veriyorlar
Ömer kaan daha uyumlu canım. Bnm eşim çok sakın ama sinirlendi mi hiçbir şey gözü görmüyor romantik değil her balık aynı olacak die de kaydı yok ama. Özel demiş doğumun istediğin güne yaparlar canımEvet özelde yapcam umarım istediğim gibi olur. Sezzeryan istiyorum özellikle bakalım hayırlısı...
Evet burç özelliklerini taşır veya taşımaz bilemiyorum ama çevremde kova burcundaki kişiler hep dengesizler o yüzden balık olsun dedim ne bilim sakin düşünceli bi insan olur dedim hiç olmazsa
ayy bu arada isim olarak oğluma Ömer Kaan ya da Kaan Ömer düşünüyoruz.
eşim Ömer ismini bende Kaan ismini istiyorum. şimdi ikisini bir yazdırdığımızda jangisi daha uyumlu olur??
Ben oda takımı geldi yıkadim utuledim yerleştirdim canım yapacak kimsem yok son ay yapamam diye korktum ben.Kızlar bn daha yıkamadım bebeğimin kıyafetlerini
önemsizlik değil canım ya bazı erkeklerde o kultur yok ilginçtir... bak bir istediğim iki olmaz kartlar elimde hrcarım sınırsız ne aldın ne kadara aldın olmaz ama bu konuda eksik erkeklerin coğu öyle... çevremde bir sürü es var hepsi öyle diyebilirim tek bir istisna gördüm böyle taksitle felan yılda 2 defa esine pırlanta felan alır...onun dısında hiç bir erkek bizleri yani eşlerini değil öyle değerli şeyleri önemsemiyorlar.. keyfin yerinde mutluysan hiç te üzülme maddiyata maddi şeylere takılma.. sana nasıl hissettirdiği önemli olan..Istiyorim tabi istemez olur muyum doğumda diyo ama doğum hediyesiyle mihiri aynı ana getirmeyi planlıyor heralde bugün çok mutsuzum bu hediye mevzusu yüzünden bana evlilik yıl dönümü hediyesi bile almadı . Hemde ilk yılimiz ve 4aylik hamileyken . Ne istiyorsun diyo altin bileklik birseyler diyorum almadı. Ben onu bu kadar sevip önemserken yaptığına bak arkadaşlarim kocalarinin agzina ederken ben bunu tepemden indirmem bak yine agliyom ya moralim cok bozuk ki parasida var ): demekki yeteri kadsr degerli degilim
Benimde alyansimdan başka birsey yok yeni evli kocasina öküz gibi aşık daha 1.5 yilda his bana süpriz yapmadi ki istedigim beklediğimi dile getirdigim halde bugün bu yüzden hep ağlama modundayim. Anlamamazliktan geliyo beni demekki önemsizim .
Canım oda takımını ne ile sildinBen oda takımı geldi yıkadim utuledim yerleştirdim canım yapacak kimsem yok son ay yapamam diye korktum ben.
Roxy sabun tozlu suyla sildim cnm.kopurmuyorduCanım oda takımını ne ile sildin
set
kaynanam önce torununa 2 çorap alsın seti almasa da olur
günaydın tatlım
Marketlerde satılıyor mu canımRoxy sabun tozlu suyla sildim cnm.kopurmuyordu
Vakti zamanında yapmış romantiklik bana gelince böyle oldu . Pasta aldi doğumgunumde hemde cok güzelde son nefesim ol yazdirmis kalp pasta. Hediyede aldı ama süpriz degil bilerek ihtiyacim olanı ama benim icimi acitan evlilik yil dönümü bu arada ağustostaydi ama hatirladikca deli oluyorumm . Ben hamileykem bile onu sevindirmek icin ne şebeklikler yaparken onun bu hali beni üzüyor. O istedigi bi zamanda özel bi gün yookken alirmis iyide öyle birgün hic olmadı.Yok yok ağlama. Ondan bende de var. Yok anacim bunların etrafında zamanında birileri kadınlar küçük de olsa surprixleri sever dememiş. Oysa ben erkek kardeşimi öyle yetiştirdim :)) iki yılı gectik evlilikte, altı uzun yıldır beraberiz. Arada ufak şeyler yapar da arada. Doğum günümde kuzenim demiş oğlum pastsya romantik bir şey yazdır diyeartık öyle kabullendim ki eşimi :) bilmiyor gerçekten de anlamıyor yanı romantizm sıfır :) hiç uzme canını gerçekten napalim alır kartlarını olmadı kendimiz alırız hediyeyi :)
Aynen öyle neler yapıyoruz kıymet bilen yok hep ben veriyorumm . Kibar biri ama memnuniyet problemi var bna verdiğim karşılığı vermediği düşündugum icin sabaha kadsr oturdum. Sabaha karşı uyudun ilkkez kahvalti hazirlamadim ugurlamadim 1.5 yıldır.canım benim mihirde hala gelmedi yalnız değilsin :) bence şu an hamileyiz değerli olmadığın gibi hislere lütfen kapılma, tabii ki değerlisin , vaktini bekle canım benimm.. arada bir kapris yap trip at:) ya zaten o diğerlerinin kocaları olayına girersek,, oo oooooooo biz neler neler yapıyoruz da işte.. kıymetimiz yoklar hiç bitmez.. öyle kök söktüren kıymetli oluyor canım. bu hiç değişmiyor ki.
Ayyy bide kp kv var oda iki hirka orcem dedi birini ormus digerini bilemem dedi vaz gecti heralde kimsenin beni düşündugune inanmiyorum artik. Psikolojim cok bozuk goz yaşım durmuyoAllah onu netmesin, hakkatten erkekler acayip yaratıklar, ayy şimdi iş yerimde konuşuyoruz bu konuyu, bir arkadaşa sadece kp-kv set takmışlar hediye olarak.. abbooowwwwww
Benimde agustosdu aynen öyle normal zamanda alirmis ay sinirlerim çok bozuk çok çok. E dün bilezik al dedim aleni doğumda diyo ah aklıma gelmedi ki normal zamanda al ne doğumu diye dün zaten hep bana dediklerini dedim yani davrandigi gibi davrandigim icin konusmuyoruz.bizimkide seninkine benziyor,
agustosta ilk evlilik yıl dönümümüzdü o güne kadar imalı imaı yemeğe gidelim hediye al yaptım üzerine alınmadı bile, sonra arkadaşının zorlamasıyla ( bana göre öyle) bana çiçek almış o kadar
benimde mihrim alınmadı alınmasada olur altı üstü bir bilezik
hamileliğin verdiği duygusallığı derin yaşıyorsun ve sadece kendini üzüyorsun
erkekler bu tarz şeyleri sevmedikleri için değil, bir kalıba sokmaktan hoşlanmadıkları için yapmaz canım
geçmiş olsun canım dikkat et kendine iyice dinlen
valla onun alyans ile pırlantam aynı cantanın gözündeydı iki ay ikisinide bulamadık sonra alyansı buldum ama hala pırlantam yok gitmiş düşmüş nolmuş bilmıyorum, diyo hakkını kullandıno yüzden bi daha da pırlanta ilgimide çekmez oldu, ama sahte bi 5 taşa da hayır demem
Ya bebeğimiz cok hareketli onla bile ilgilenmiyo 1 dakika izlemek zor geliyo ben cok Üzgünüm hic iyi degilim . Allah sonumuzu hayr etsin.Canim seni dusunuyordur da hediye almayi dusunemiyordur erkeklerin genetiginde yok boyle seyler
Yemege götürdü çünkü zaten açlıktan ölmek uzereydim bulantilarim vardi disarida bazi seyler yiyordum ama sevildigimi hatirlatacak bi bileklikdi bekledigim ne alayim diyo ne istiyorsun . Hele o soru beni delirtiyor altın takı dedim utanmadan ama almadı.Aynı şeyi ben de yaşadım canım. Ağustostaydı evlilik yıldönümümüz ve ben daha nişanlıyken söylemeye başlamıştım ilk evlilik yıldönümünde tüm organizasyon sana ait diye. Ve de sürekli hatırlattım bak ilki sen kutlayacaksın 2. ye bana ait diye. Tamam sen hiç merak etme ben ayarlıyorum dedi hep. Ve o gün sabaha kadar kontrol ben de ben ayralıcam dedi. Ben de kendi kendime hayaller kurdum acaba şöyle mi yapacak böyle mi yapacak diye. O gün akşama kadar merakla bekledim sonuç KOCAMAN BİR HİÇ. Neymiş aklına bişey gelmemiş. O gün o kadar çok incinip kırıldım ki. Arabanın anahtarını aldım geç yana dedim bastım şehir dışına gittim güzelce yemeğimi yedim, kızılırmak kenarında kahvemi içtim. DEdim tek yapacağın buydu ama sen bunu bile beceremedin ve bu günü benim için gerçekten kalbimden silinmeyecek bir gün yaptın çok sağol.
Kendime söz verdim doğum gününde bişey yapmayacağım diye ve kendisine de söyledim benim yaşadığım hayal kırıklığını yaşama şimdiden söyleyim sana bişey yapmayacağım dedim sadece basit bi kazak aldım verdim. Ama akşama kadar beklemiş kesin bişey yapar diye akşam geldi baktı bişey yok bir pastada mı almadın diye bana iki gün küstü. Hiiiççç umursamadım sen hediyeyi bile hak etmiyordun ama ben aldım yine sen bana onu bile yapamadın dedim. Sen yaa ben bu kıza ne yaşatmışım deyip mahcup olacağına daha arsız arsız üste çıkıyorsun dedim tartıştık konuştuk derken bir şekilde geçti gitti ama ben yine dayanamadım 1 hafta sonra kuzenleri bize çağırıp sürpriz bir şekilde kutladım doğum gününü. Ama o hiçbir zaman telafi etmek gibi birşey düşünmedi. Ben de yazarken yeniden ağladım. Ksura bakma canım kafanı şişirdim ama yaram kanadı resmen
Evet benim hep geri geç döllenme zaten siklus araligimda geniş yani hep geç oluyordu yumurtlama tarihim. Birde kimyasal gebelik gecirdim hamile kalmadan önceki ayda onun kanamasi gec olmuştu döllenmede gec oldu.Kizlar Günaydın bende subat annesiyim 28+4 deym bebeğim 1 hafta geriden geliyo sizde böyle bsey yasayan var mi ?
Ya kızlar bu bebeğin saatte 10 kere hareket etmesi meselesi nedir? Benim gün içinde mümkün değil 10'u bulmaz. Çalışıyorum çoğu Zaman ayakta ya da masabaşındayım nadir hissediyorum o yüzden saatte 10 u mümkün değil bulmaz benim hissettiklerime göre ama ne zamanki akşam eve gidip ayaklarımı uzatıyorum başlıyor fıldır fıldır hareketlenmeye en net o Zaman hissediyorum.
Valla eğer gündüz de her durumda (ayakta otururken yürürken flan) hissetmek gerekiyorsa bende bir problem var
Cnm o zaman bende de problem var bende gündüz pek hissetmiyorum akşamları hissediyorum anne karnındaki bebekler 12 saat uyurmuş demekki bizimkiler gündüz uykusunu seviyorlar
Bende henüz yıkamadım canım kısmetse bu haftasonu yıkamayı düşünüyorum çalışıyorum haftaiçi vakit ve hal olmuyor haliyle şimdiden yapmalıyım annem var sağolsun yardımcı olur ama ben kendim yapmak istiyorumm bu heyecanı yaşamak istiyorum inşallahKızlar bn daha yıkamadım bebeğimin kıyafetlerini
Evet benim canım... Değişen bişey yok aynen devam işte 2 ay geçsin diye bekliyorum elimden hiç bişey gelmiyor hakkımda hayırlısı olsun diyorum teşekkür ederim hatırlayıp sorduğun için :)
Evet marketten aldım ben 6.50 lira onla yıkadim marketi kız onunla yıkanmış bebeğinin elbiselerini o önerdi banada.yumuşatıcı kullanma dedi.alerji yapıyormuş sanırım. Etiketleride çıkar elbiselerdeki cnmMarketlerde satılıyor mu canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?