2016 Şubat Anneleri

günaydın canım
adet gününden itibaren 40. hafta hesaplanıyor,
40cı hafta gelişimini tamamlayıp doğması gereken hafta
aama bazı bebekler erken bazı beklerde 40 dan sonra gelir

Cnm bir arkadaşım 35. Hafta diğer iki arkadaşım 38. Hafta bir diğer arkadaşım da 40. Hafta doğum yaptı tamamen bebekle alakalı

40haftaya denk geliyor ancak ben sat ı söylediğimde hayır o olamaz yanlış biliyosun falan desi ama kesinlikle doğru sata göre nerdeyse 1 ay daha ilerde olmam gerek

Hımmm yaaa benimde kafam karıştı işte.. ben sezeryan düşünüyorum mesela olursa çevremdekiler fazla bekletmezler o zaman 38. hftada alırlar çocuğu dediler... açıkcası bende balık burcuna denk gelsin istiyorum yoksa önemli değil. 20 şubattan önce doğarsa kova oluo istemiyorum 20 şubattan sonra ne zamn doğarsa doğsun önemli değil diyorum =)

gerçi bunu doktoruma söylesem sen manyak mısın falan der herhalde =)

hesaplarıma göre 39. hftaya denk geliyor doğumum bu tarihle ama ne bilim belli olmaz tabi yinede

Cnm o zaman bende de problem var bende gündüz pek hissetmiyorum akşamları hissediyorum anne karnındaki bebekler 12 saat uyurmuş demekki bizimkiler gündüz uykusunu seviyorlar

Canım bnm eşim balık burcu hiç özellikleri ni taşımıyor eger özelde yapacaksan doğumu sezaryan da istiyorsan istediğin güne veriyorlar

doğru söyluyorsun haklısın canım inşallah o günler biran önce gelir ve herşey düzene girer... ben o heyecanlı anne adaylarında olmak istiyorum artık herşey gözümde buyuyor hazırlık.. doğum.. sonrasında evime gelip düzenim oturana kadar olan süreç... dediğin gibi düşünmeye calışacağım çünkü sonra pişmanlık yasamak istemiyorum inş hakkımızda hayırlısı olur cok teşekkkür ederim..

Canım bnm eşim balık burcu hiç özellikleri ni taşımıyor eger özelde yapacaksan doğumu sezaryan da istiyorsan istediğin güne veriyorlar

Evet özelde yapcam umarım istediğim gibi olur. Sezzeryan istiyorum özellikle bakalım hayırlısı...

Evet burç özelliklerini taşır veya taşımaz bilemiyorum ama çevremde kova burcundaki kişiler hep dengesizler o yüzden balık olsun dedim ne bilim sakin düşünceli bi insan olur dedim hiç olmazsa

ayy bu arada isim olarak oğluma Ömer Kaan ya da Kaan Ömer düşünüyoruz.

eşim Ömer ismini bende Kaan ismini istiyorum. şimdi ikisini bir yazdırdığımızda jangisi daha uyumlu olur??

Ömer kaan daha uyumlu canım. Bnm eşim çok sakın ama sinirlendi mi hiçbir şey gözü görmüyor romantik değil her balık aynı olacak die de kaydı yok ama. Özel demiş doğumun istediğin güne yaparlar canım

önemsizlik değil canım ya bazı erkeklerde o kultur yok ilginçtir... bak bir istediğim iki olmaz kartlar elimde hrcarım sınırsız ne aldın ne kadara aldın olmaz ama bu konuda eksik erkeklerin coğu öyle... çevremde bir sürü es var hepsi öyle diyebilirim tek bir istisna gördüm böyle taksitle felan yılda 2 defa esine pırlanta felan alır...onun dısında hiç bir erkek bizleri yani eşlerini değil öyle değerli şeyleri önemsemiyorlar.. keyfin yerinde mutluysan hiç te üzülme maddiyata maddi şeylere takılma.. sana nasıl hissettirdiği önemli olan..

Vakti zamanında yapmış romantiklik bana gelince böyle oldu . Pasta aldi doğumgunumde hemde cok güzelde son nefesim ol yazdirmis kalp pasta. Hediyede aldı ama süpriz degil bilerek ihtiyacim olanı ama benim icimi acitan evlilik yil dönümü bu arada ağustostaydi ama hatirladikca deli oluyorumm . Ben hamileykem bile onu sevindirmek icin ne şebeklikler yaparken onun bu hali beni üzüyor. O istedigi bi zamanda özel bi gün yookken alirmis iyide öyle birgün hic olmadı.
Aynen öyle neler yapıyoruz kıymet bilen yok hep ben veriyorumm . Kibar biri ama memnuniyet problemi var bna verdiğim karşılığı vermediği düşündugum icin sabaha kadsr oturdum. Sabaha karşı uyudun ilkkez kahvalti hazirlamadim ugurlamadim 1.5 yıldır.

Allah onu netmesin, hakkatten erkekler acayip yaratıklar, ayy şimdi iş yerimde konuşuyoruz bu konuyu, bir arkadaşa sadece kp-kv set takmışlar hediye olarak.. abbooowwwwww
Ayyy bide kp kv var oda iki hirka orcem dedi birini ormus digerini bilemem dedi vaz gecti heralde kimsenin beni düşündugune inanmiyorum artik. Psikolojim cok bozuk goz yaşım durmuyo

Benimde agustosdu aynen öyle normal zamanda alirmis ay sinirlerim çok bozuk çok çok. E dün bilezik al dedim aleni doğumda diyo ah aklıma gelmedi ki normal zamanda al ne doğumu diye dün zaten hep bana dediklerini dedim yani davrandigi gibi davrandigim icin konusmuyoruz.
Iliskiyi yürüten polyanaymisim ben işte

Canim seni dusunuyordur da hediye almayi dusunemiyordur erkeklerin genetiginde yok boyle seyler
Ya bebeğimiz cok hareketli onla bile ilgilenmiyo 1 dakika izlemek zor geliyo ben cok Üzgünüm hic iyi degilim . Allah sonumuzu hayr etsin.

Yemege götürdü çünkü zaten açlıktan ölmek uzereydim bulantilarim vardi disarida bazi seyler yiyordum ama sevildigimi hatirlatacak bi bileklikdi bekledigim ne alayim diyo ne istiyorsun . Hele o soru beni delirtiyor altın takı dedim utanmadan ama almadı.
Kizlar Günaydın bende subat annesiyim 28+4 deym bebeğim 1 hafta geriden geliyo sizde böyle bsey yasayan var mi ?
Evet benim hep geri geç döllenme zaten siklus araligimda geniş yani hep geç oluyordu yumurtlama tarihim. Birde kimyasal gebelik gecirdim hamile kalmadan önceki ayda onun kanamasi gec olmuştu döllenmede gec oldu.
Önemli olan gelişim geriliği yok oluşumuyla uyumlu gidiyor elhamdurillah

Cnm o zaman bende de problem var bende gündüz pek hissetmiyorum akşamları hissediyorum anne karnındaki bebekler 12 saat uyurmuş demekki bizimkiler gündüz uykusunu seviyorlar

Ayyy alın bendende o kadar bacım. bende çalışıyorum masabaşı hep. inanır mısın gündüz hareketi 1 kese oluyor ya da hiç olmuyor. sabah alarm çalarken benimki hareketleniyor. uyanıo o da hemen hazırlanıyorum ewden çıkıyorum işe geliyorum bebekte tık yok çok nadir bazen hareket ediyor o da saniyeler sürüyor. akşam ewde ayaklarımı uzatıyorum hareketleniyor. sonra babası geliyor bazen hiç durmuyor bazende babası konuşunca hemen hareketleniyor ya da karnımı öpünce benimki maşallah herşeyi anlıyor da çok mu tembel keyfine düşkün anlamadım gitti

ilgiyi seven bi bebek ama konuşmazsan hareket yok canı sıkılıyordur kesin işyerinde

Kızlar bn daha yıkamadım bebeğimin kıyafetlerini
Bende henüz yıkamadım canım kısmetse bu haftasonu yıkamayı düşünüyorum çalışıyorum haftaiçi vakit ve hal olmuyor haliyle şimdiden yapmalıyım annem var sağolsun yardımcı olur ama ben kendim yapmak istiyorumm bu heyecanı yaşamak istiyorum inşallah

Evet benim canım... Değişen bişey yok aynen devam işte 2 ay geçsin diye bekliyorum elimden hiç bişey gelmiyor hakkımda hayırlısı olsun diyorum teşekkür ederim hatırlayıp sorduğun için :)

bebeğin hareketlerini hissediyomusun? duyguların nasıl oluyor hissettiğinde. canım.... acaba başka birşeye kızıyor olabilirmisin? eşine ailene bi arkadaşına. bu yüzden kendini ve bebeğini cezalandırıyor olabilirsin. Sana tavsiyem eğer etrafında konuşup dertleşebileceğin kimse yoksa bütün derdini bebeğinle konuş. ona ağla. aranızda bi bağ kurulmasına izin ver...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…