Haklısın canım bazen onlardan daha mantikli düşunebiliyoruz.abarttı dediğin gibi ebe.internet olmasa bişey ogrenemeyecegiz.bize katkıları pek bişey yokEn az 10 defa hareket etmeli deniyor da üst sınırı olmaz bence çok saçmalamış o ebe canım bazen coşuyolar bazen duruluyorlar normal değil mi? Yediklerimiz bile etkiliyo hareketlerini şekerli şeyler yediğimizde coşuyolar mesela :)
Masallah diyelim devami gelsin tabi biraz da para meselesi. Benim teyzem de torununa(oglunun ogluna) kendi ve esi icin ayri ayri besibiyerde takti ve bebegin herseyini aldi ördü gelini hastanedeyken hastaneye de gitti sonra evine geldi gelinin evini temizlediAllah onu netmesin, hakkatten erkekler acayip yaratıklar, ayy şimdi iş yerimde konuşuyoruz bu konuyu, bir arkadaşa sadece kp-kv set takmışlar hediye olarak.. abbooowwwwww
Aynı şeyi ben de yaşadım canım. Ağustostaydı evlilik yıldönümümüz ve ben daha nişanlıyken söylemeye başlamıştım ilk evlilik yıldönümünde tüm organizasyon sana ait diye. Ve de sürekli hatırlattım bak ilki sen kutlayacaksın 2. ye bana ait diye. Tamam sen hiç merak etme ben ayarlıyorum dedi hep. Ve o gün sabaha kadar kontrol ben de ben ayralıcam dedi. Ben de kendi kendime hayaller kurdum acaba şöyle mi yapacak böyle mi yapacak diye. O gün akşama kadar merakla bekledim sonuç KOCAMAN BİR HİÇ. Neymiş aklına bişey gelmemiş. O gün o kadar çok incinip kırıldım ki. Arabanın anahtarını aldım geç yana dedim bastım şehir dışına gittim güzelce yemeğimi yedim, kızılırmak kenarında kahvemi içtim. DEdim tek yapacağın buydu ama sen bunu bile beceremedin ve bu günü benim için gerçekten kalbimden silinmeyecek bir gün yaptın çok sağol.Istiyorim tabi istemez olur muyum doğumda diyo ama doğum hediyesiyle mihiri aynı ana getirmeyi planlıyor heralde bugün çok mutsuzum bu hediye mevzusu yüzünden bana evlilik yıl dönümü hediyesi bile almadı . Hemde ilk yılimiz ve 4aylik hamileyken . Ne istiyorsun diyo altin bileklik birseyler diyorum almadı. Ben onu bu kadar sevip önemserken yaptığına bak arkadaşlarim kocalarinin agzina ederken ben bunu tepemden indirmem bak yine agliyom ya moralim cok bozuk ki parasida var ): demekki yeteri kadsr degerli degilim
Benimde alyansimdan başka birsey yok yeni evli kocasina öküz gibi aşık daha 1.5 yilda his bana süpriz yapmadi ki istedigim beklediğimi dile getirdigim halde bugün bu yüzden hep ağlama modundayim. Anlamamazliktan geliyo beni demekki önemsizim .
set
kaynanam önce torununa 2 çorap alsın seti almasa da olur
Şimdide bu yolu buldularkocamın dediği gibi
lütfen kapitalizmin ürün satmak için yaptığı oyunlara gelmeyin özel şeyler için gün beklemeyin içinizden geldiğinde yapın, içinden gelmiyor ya da düşünemiyorsan sal gitsin sevin sevililin hediyelere takılmayın
( ahanda böyle oyalanıyorum) eskisi gibi zorumada gitmiyor
tek dileğim kalp gözü açık olsun beni ailesine ezdirmesin yeter
kendimi çirkin hissetmiyorum tam tersi göbekli halim bana çok şirin geliyor
ama beni üzen konu çenemin altında ki gebelik lekesi, 2ci ayımda çıkmaya başladı ve genişledi
bazıları gider bazıları ise gitmez diyor kendimi psikolij olrak alıştırayım en iyisi
ayyy çok kötüymüş ya. ben hiç yaşamadım oy üzden garip geldi. eminim çok zordur. Allah yardım etsin herkeseKabızlık sorunu olanlarda makat catlagı problemı oluyor. Benım de zorladıgımda kanar
onu deneyeceğim kesinlikle inşAllah gecercanım bana ananem tembihledi dogum terinle yüzünü sil diye bu lekeleri o geçiriyormuş terinle yüzünü iyice sil bende öyle yapacagım allah nasip kısmet ederse
ben de sadece nevresimini yıkadım o da deterjanı denemek içindiKızlar bn daha yıkamadım bebeğimin kıyafetlerini
günaydın canım, uykuyu unut yok öyle bişy artıkSıfır uykulu bir geceden günaydın anneler
Günaydın güzel annişler..
Bişey sorcam hani bu bebeğin doğum tarihi var ya bunu doktorumuz söylüyor sonuçta şu tarihte doğcak diye. Şimdi bu tarihler 40 mı yoksa 38. haftaya mı denk geliyor anlayamadım???
Demi canım hem daha güzel kokar dolapta durunca kokusu da değişiyor canım beşik korumalığını yıkayacak mısınonu deneyeceğim kesinlikle inşAllah gecer
ben de sadece nevresimini yıkadım o da deterjanı denemek içindi
annem bekle 2-3 hafta gecsin ben gelir hepsini yıkar ütülerim acele etme dedi
günaydın canım, uykuyu unut yok öyle bişy artık
Cnm bir arkadaşım 35. Hafta diğer iki arkadaşım 38. Hafta bir diğer arkadaşım da 40. Hafta doğum yaptı tamamen bebekle alakalıGünaydın güzel annişler..
Bişey sorcam hani bu bebeğin doğum tarihi var ya bunu doktorumuz söylüyor sonuçta şu tarihte doğcak diye. Şimdi bu tarihler 40 mı yoksa 38. haftaya mı denk geliyor anlayamadım???
40haftaya denk geliyor ancak ben sat ı söylediğimde hayır o olamaz yanlış biliyosun falan desi ama kesinlikle doğru sata göre nerdeyse 1 ay daha ilerde olmam gerekGünaydın güzel annişler..
Demi canım hem daha güzel kokar dolapta durunca kokusu da değişiyor canım beşik korumalığını yıkayacak mısın
Ben de yıkamdım canım. Oda takımım gelsin içinin örtüsünü diktireyim ondan sonra yıkayacağım. Yıkar ütüler yerine yerleştiririm inşallah diye düşündüm ben.Kızlar bn daha yıkamadım bebeğimin kıyafetlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?