2016 Şubat Anneleri

Haklısın canım bazen onlardan daha mantikli düşunebiliyoruz.abarttı dediğin gibi ebe.internet olmasa bişey ogrenemeyecegiz.bize katkıları pek bişey yok

Allah onu netmesin, hakkatten erkekler acayip yaratıklar, ayy şimdi iş yerimde konuşuyoruz bu konuyu, bir arkadaşa sadece kp-kv set takmışlar hediye olarak.. abbooowwwwww
Masallah diyelim devami gelsin tabi biraz da para meselesi. Benim teyzem de torununa(oglunun ogluna) kendi ve esi icin ayri ayri besibiyerde takti ve bebegin herseyini aldi ördü gelini hastanedeyken hastaneye de gitti sonra evine geldi gelinin evini temizledi tabi kiymetini bildi mi gelin dersen bu sefer de kv degil gelin pirt cikti

Aynı şeyi ben de yaşadım canım. Ağustostaydı evlilik yıldönümümüz ve ben daha nişanlıyken söylemeye başlamıştım ilk evlilik yıldönümünde tüm organizasyon sana ait diye. Ve de sürekli hatırlattım bak ilki sen kutlayacaksın 2. ye bana ait diye. Tamam sen hiç merak etme ben ayarlıyorum dedi hep. Ve o gün sabaha kadar kontrol ben de ben ayralıcam dedi. Ben de kendi kendime hayaller kurdum acaba şöyle mi yapacak böyle mi yapacak diye. O gün akşama kadar merakla bekledim sonuç KOCAMAN BİR HİÇ. Neymiş aklına bişey gelmemiş. O gün o kadar çok incinip kırıldım ki. Arabanın anahtarını aldım geç yana dedim bastım şehir dışına gittim güzelce yemeğimi yedim, kızılırmak kenarında kahvemi içtim. DEdim tek yapacağın buydu ama sen bunu bile beceremedin ve bu günü benim için gerçekten kalbimden silinmeyecek bir gün yaptın çok sağol.
Kendime söz verdim doğum gününde bişey yapmayacağım diye ve kendisine de söyledim benim yaşadığım hayal kırıklığını yaşama şimdiden söyleyim sana bişey yapmayacağım dedim sadece basit bi kazak aldım verdim. Ama akşama kadar beklemiş kesin bişey yapar diye akşam geldi baktı bişey yok bir pastada mı almadın diye bana iki gün küstü. Hiiiççç umursamadım sen hediyeyi bile hak etmiyordun ama ben aldım yine sen bana onu bile yapamadın dedim. Sen yaa ben bu kıza ne yaşatmışım deyip mahcup olacağına daha arsız arsız üste çıkıyorsun dedim tartıştık konuştuk derken bir şekilde geçti gitti ama ben yine dayanamadım 1 hafta sonra kuzenleri bize çağırıp sürpriz bir şekilde kutladım doğum gününü. Ama o hiçbir zaman telafi etmek gibi birşey düşünmedi. Ben de yazarken yeniden ağladım. Ksura bakma canım kafanı şişirdim ama yaram kanadı resmen

kocamın dediği gibi
lütfen kapitalizmin ürün satmak için yaptığı oyunlara gelmeyin özel şeyler için gün beklemeyin içinizden geldiğinde yapın, içinden gelmiyor ya da düşünemiyorsan sal gitsin sevin sevililin hediyelere takılmayın

( ahanda böyle oyalanıyorum ) eskisi gibi zorumada gitmiyor
tek dileğim kalp gözü açık olsun beni ailesine ezdirmesin yeter

Şimdide bu yolu buldular

canım bana ananem tembihledi dogum terinle yüzünü sil diye bu lekeleri o geçiriyormuş terinle yüzünü iyice sil bende öyle yapacagım allah nasip kısmet ederse

canım bana ananem tembihledi dogum terinle yüzünü sil diye bu lekeleri o geçiriyormuş terinle yüzünü iyice sil bende öyle yapacagım allah nasip kısmet ederse
onu deneyeceğim kesinlikle inşAllah gecer

Kızlar bn daha yıkamadım bebeğimin kıyafetlerini
ben de sadece nevresimini yıkadım o da deterjanı denemek içindi
annem bekle 2-3 hafta gecsin ben gelir hepsini yıkar ütülerim acele etme dedi

Sıfır uykulu bir geceden günaydın anneler
günaydın canım, uykuyu unut yok öyle bişy artık

Günaydın güzel annişler..

Bişey sorcam hani bu bebeğin doğum tarihi var ya bunu doktorumuz söylüyor sonuçta şu tarihte doğcak diye. Şimdi bu tarihler 40 mı yoksa 38. haftaya mı denk geliyor anlayamadım???

günaydın canım
adet gününden itibaren 40. hafta hesaplanıyor,
40cı hafta gelişimini tamamlayıp doğması gereken hafta
aama bazı bebekler erken bazı beklerde 40 dan sonra gelir

Demi canım hem daha güzel kokar dolapta durunca kokusu da değişiyor canım beşik korumalığını yıkayacak mısın

Cnm bir arkadaşım 35. Hafta diğer iki arkadaşım 38. Hafta bir diğer arkadaşım da 40. Hafta doğum yaptı tamamen bebekle alakalı

40haftaya denk geliyor ancak ben sat ı söylediğimde hayır o olamaz yanlış biliyosun falan desi ama kesinlikle doğru sata göre nerdeyse 1 ay daha ilerde olmam gerek

Demi canım hem daha güzel kokar dolapta durunca kokusu da değişiyor canım beşik korumalığını yıkayacak mısın

daha beşiği almadım o sbebten korumalık olacak mı olmayacak mı modeline bağlı olacak
ama yıkarsan güzel olur

Ya kızlar bu bebeğin saatte 10 kere hareket etmesi meselesi nedir? Benim gün içinde mümkün değil 10'u bulmaz. Çalışıyorum çoğu Zaman ayakta ya da masabaşındayım nadir hissediyorum o yüzden saatte 10 u mümkün değil bulmaz benim hissettiklerime göre ama ne zamanki akşam eve gidip ayaklarımı uzatıyorum başlıyor fıldır fıldır hareketlenmeye en net o Zaman hissediyorum.
Valla eğer gündüz de her durumda (ayakta otururken yürürken flan) hissetmek gerekiyorsa bende bir problem var

Kizlar Günaydın bende subat annesiyim 28+4 deym bebeğim 1 hafta geriden geliyo sizde böyle bsey yasayan var mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…