Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canım. Kendin için hastaneye ne koyacaksın canım tecrübeli biri olarakBitti canim bi bebek bezi kendim icin de bi kac parça ivir zivir kaldi 33 haftadan sonra valizi hazirlarim ben
Iki takim pijamaMaşallah canım. Kendin için hastaneye ne koyacaksın canım tecrübeli biri olarak
Rica ederim canim 15 kiloysa sknti olcagni sanmiyorm benimkide 15 kg :)Üst kat yanlış hatırlamıyorsam 15 kilo diyordu. Başka bir arkadaş da aynı yatağı önermiş herhalde bende bundan alacağım. Teşekkür ederim bilgilendirmelerin için.
Kızlaar benim bebişlerime bakın
Ayy yaparken insan nasıl mutlu oluyor yaaaa![]()
annem almıştı bi tane aşağıda ki model baktım titreşimli şarkılı güzel bi model, ve içinden
makinasını cıkarıp oyuncağı makinaya atıp yıkıyorsun
http://www.annelutfen.com/urun/bondigo-kikirdayan-uyku-arkadasim-hipopotam
Benimkiler de ne acele ediyorsun yorma kendini acil ihtiyaclari aldiniz gerisini biz aliriz carsida oturuyoruz zaten deyip duruyorlar kizimda bi sey aldirmadilar hevesim icimde kaldi ikizlerimde de bi sey almayim istiyorlar torun heveslerini gecirmeye calisiyor iki taraf da. Ben cocuklarima bi sey alamicak miyim rahat birakin beni diyorumçoğu şeyi halletti sağolsun, bende bir iki spiarişi gizlice yapıp yolladım ona
bebek bezlerini, ıslak mendillerini, emzirme önlüğü, hastahane çıkışı 2 adet
bornoz takımı, 4-5 zıbın coraplar, banyo süngerleri, diş kayıcıları , 4 adet battaniye
pijama, tulum , ilk ayakkabısı, panduf bunlar akılma gelenlerkaynanam 4 yelek biri pembe
daha cocuk doğdun o zamana alırız demiş bakalım
Üst kat yanlış hatırlamıyorsam 15 kilo diyordu. Başka bir arkadaş da aynı yatağı önermiş herhalde bende bundan alacağım. Teşekkür ederim bilgilendirmelerin için.
Üst katında en fazla 6.7.8 aylığa kadar yatar canım. Çünkü tutup kalkmayı öğrendiklerinde yatırmamak lazım. O zamanda anca 7.8 kg oluyorlar.
bizde bondigonun bu gülen titrek arkadaşından almıştık, inceledik ama içindeki makineyi çıkarabileceğimiz yer bulamadık. rica etsem nerden çıkarıldığının fotosunu çekip paylaşır mısın?
Benimkiler de ne acele ediyorsun yorma kendini acil ihtiyaclari aldiniz gerisini biz aliriz carsida oturuyoruz zaten deyip duruyorlar kizimda bi sey aldirmadilar hevesim icimde kaldi ikizlerimde de bi sey almayim istiyorlar torun heveslerini gecirmeye calisiyor iki taraf da. Ben cocuklarima bi sey alamicak miyim rahat birakin beni diyorum![]()
Yüzlerini annem yaptı canım. Biraz uğraştırıyor maalesef ama uğraşmak çok eglencelicanım çok güzel olmuşlar, nasıl yaptın uzun sürüyor mu yapması?
Ben e bebekten normal yatak aldım canım visco önermiyorlar. Normal pamuk yatak aldım. Üsst kata koyduğumda zaten ne yumuşak ne sert oldu.. Alt tarafa geçtiğimde diğer alternatifleri düşünecegim. O zamn visco alırım.
Kızlar biz de park yatak aldık üst katına nasıl bir yatak lazım, ahşap beşiğimiz de var, içine hazır yatak aldık ama o yatak park yataktaki ilk kademe için uygun değil ölçüsü de farklı hem de çok kalın olur
Yün yatak mı yaptırsam ilk doğunca sert yatak olmalı diyolar yün yatak yumuşak mı olur zaten park yatakta 4 5 ay yatacak
bu erkek analari ne fena ya .... bizde mi oyle olacagiz .... vermeyi birak almasa o bile kafi...
Yün ve pamuk yatakları yumuşak oldukları için önermiyorlar. bir de yün yatak alerji yapabiliyormuş. bende önceki mesajlarda arkadaşların önerdikleri yatak vardı ya onu alacağım ya da bir mobilyacıdan 35 hr sünger kestireceğim
Kızlar biz de park yatak aldık üst katına nasıl bir yatak lazım, ahşap beşiğimiz de var, içine hazır yatak aldık ama o yatak park yataktaki ilk kademe için uygun değil ölçüsü de farklı hem de çok kalın olur
Yün yatak mı yaptırsam ilk doğunca sert yatak olmalı diyolar yün yatak yumuşak mı olur zaten park yatakta 4 5 ay yatacak
Amin canim amin benimki burnumun dibinde de ondan ogle altdan altdan gazi aliyorumaman uzak dursun hiç birşey almasın hak talep etmesin yeter bana valla![]()
e bebek ten aldım. merhaba bebek programında verilen indirim koduyla almıştımHangi siteden aldın canım
selam canım. bu ücret sadece hastane içinmi geçerli doktor için tekrar ne kadar ödeme yapılacak bilgi verdilermi? Birde ben hastaneyi aradığımda doktorunuz dışardan olduğu için herşey extra diye bilgi vermişlerdi.Böyle olunca da çok karışık oluyo keşke bi paket fiyatı olsa.Birde senin şekerin yüksekti sanırım kaç çıkmıştı?ben diyetteyim ama yinede çok düşmedi senin diyet ile düzelme oldumu?Canimm geç yazdım kusuura bakma... Çok sukur oğlumun hersyyi yoluında.. Beni nstye almadı. Nst için Tahlillere ve usg ye gore alıyormuş. Bu arada ücreti söyledi.. Normal doğum 2 bin sezeryan 2.5oo epidural olunca %5-%10 fark var.. Tabii bu yıl sonuna kadar geçerli hastane 2o16 zammini ne zaman yapar bilemiyoruz![]()
ben de sünger sağlıksız diye biliyorum. Nereye gitsem visko öneriyorlarkızlaar biz yatak olarak mobilyacıdan sünger kestireceğiz
hatta 32 ds mi 21 ds hatırlamıyorum öyle birde yumuşaklık ayarı varmış
bebek sağlığı için ilk 1 sene onu önerdiler, visko ortapedik yatak almaktan vazgectik bu yüzden
canım şimdi sayfaları gezerken gördüm mesajını. Karar vermenize çok sevindim sağlıkla gelsin bebişiniz