Kızlar merhaba Hayırlı Cumalar herkese, size danışmak istediğim bir husus var, kamu kurumunda çalışıyorum, 21 Aralıkta doğum iznine ayrılabiliyorum, aslında ben en azından 35.haftaya kadar çalışmayı düşünüyordum, ancak geçici olarak verilen bir müdür var, gece doğru düzgün uyuyamadığım için sabah kalkmalarda sıkıntı yaşıyorum, işe geç kalıyorum, daha öncesinde sıkıntı olmuyordu, ancak şimdi verilen müdür sıkıntı yapıyor, benim hamilelik stresim yetiyor zaten bi de müdürü çekemiycem sanırım. sizce 32.haftada ayrılayım mı? yoksa 35.haftaya kadar devam mı edeyim karar veremedim. Siz olsaydınız ne yapardınız?
canim kaca kestirdinizkızlaar biz yatak olarak mobilyacıdan sünger kestireceğiz
hatta 32 ds mi 21 ds hatırlamıyorum öyle birde yumuşaklık ayarı varmış
bebek sağlığı için ilk 1 sene onu önerdiler, visko ortapedik yatak almaktan vazgectik bu yüzden
Yat canım dinlen bol bol gerekirse hiç kalkma bence. 2.5 altı sıkıntı oluyor çünkü ama çokta korkma 1.5 kilo olmuş bebeğin bu saatten sonra dogsada yaşar Allahın izniyle ama tabiki her geçen gün anne karnında kar sayılır bizler içinoznur65 canım ben bugün eşi yine sormadım. Çünkü bebek aşağıda dedi. Este bir sorun yok heralde. Bir sey demedi.Ve izne ayırdı beni. Yani bebek aşağıda ve rahim ağzı 24 mm. Korktum doğrusu. Bol yatmali günler başladı. Bu arada 1480 gr.olmuşuz. bi 6 haftayi barı atlatsak
Aynen oyle oluyor :) bu hormonlar bizi bitirdiİnsan hamileyken daha hassas oluyor değilmi... Su doğum filmleri. Com u actım bi bilm izleyim diye aileler anneler felan benim nasıl içim acıdı millet orada doğum bebek Vs duygulanıp izledi ben aileleri anneleri görünce üzüldüm
Mevla bi yerden alip bi yerden vermis bizlere canim ne mutlu bize.. Ömürlük huzurumuzla evlenmisiz.. Hamd olsun. Hersey geride kaldi artk.Aynen ben de aynı şeyi düşünüyorum.eşim karnımı sevmediği bir gün olunca hiiiiii diyor...ay diyorum sıçrayarak yerimden ne oldu? Ben bugün kızımı sevmedim diyor:) Allah seni napmasın vallahi bişey oldu sandım diyorum.çok şükür yani anlayacağın...Allah'a binlerce şükür.
Düğünümde de rezillik..ay hatırlayınca şimdi...içti içti yıkılıyordu en son gözüm çarptığında,çantaya da koymuş birkaç Şişe...biz Balayına gideceğimiz güne kadar kp de bekledik bir hafta.baktım insanlar mesafeli bana.eşime sordum nedir bu diye...başta demek istemedi ben zorladım....meğer eşimin akrabaları Görmüş bunu yaparken...tüm balayım herşeye rağmen babamı savunmakla geçti biliyomusun...değmezmiş...keşke es geçseymişim boşverseymişim,tatilime baksaymışım...
Canım bizimkiler şimdiye kadar aile üzerine yaptıkları şeyleri sırf eşime mahçup olmamak için yaptılar.yaptıkları da ne işte....o da ten gelen şeyler olmadığından bir yere kadar sürdü tabii...benimkiler ikisi de emekli ama oldum olası borçlular,çocukluğumdan beri para yok zaten onlarda ama ... Başka şeylere para var.yemeye içmeye düşkün olunca tabii...neyse ya...daha çok şey var aklıma gelen de kelimelere sığmıyor.Bende de çok farklı değil durumlar 8 yıldır evliyim 8. tüp bebek tedavimde gebe kaldım ilk haberi anneme verdik o günden beri çağırdık annemleri ancak bu hafta geldiler istanbul dan yanıma bebeğim için bir mendil dahi almamışlar çok şükür durumumuz çok iyi bizim ama insan maneviyat olarak bekliyor ışte bari yelek örüp ağız bezi yapsaydı oda yok çok borçları varmış çünkü dükkan aldılar 2 ay önce bayağı laf carpincada ben alacaktım ama şimdi öznur hevesle herşeyini almıştır sen alma demişler hele bir dogsunda alırız dedi çok kırıldim yani bende yalnız değilsin canim çok ozeniyorum bende annesi herşeyiyle yanında olanlara
Boşver insan dile getirdikçe bitmiyor daha yenileri ekleniyor. Rabbim bizlerin yüzüne başka yerlerden gülsün inşallah :)Canım bizimkiler şimdiye kadar aile üzerine yaptıkları şeyleri sırf eşime mahçup olmamak için yaptılar.yaptıkları da ne işte....o da ten gelen şeyler olmadığından bir yere kadar sürdü tabii...benimkiler ikisi de emekli ama oldum olası borçlular,çocukluğumdan beri para yok zaten onlarda ama ... Başka şeylere para var.yemeye içmeye düşkün olunca tabii...neyse ya...daha çok şey var aklıma gelen de kelimelere sığmıyor.
Düzenli yürüyüş yapmıyorum. hatta düzenli hiç bişey yapmıyorum. ne beslenmem ne de ilaç kullanımım düzenliDuzenli yuruyus yapan varmi bu arada aranizda ve yuruyunce sanki bebiş gobuşumu delip cijacak gibi oluyo sizde durum nedir
Ben de şaka karışık bir iki kere ima ettim :))Kizlaaaaaarrrrrrrr, size birşey diyeceğim....
Ben esimden hediye istiyorum sizlerde hediye istiyor musunuz
Sanada kocaman bi aferim o zaman ya normal istiyorum ama hrrgun deli gibi cikip yurumek isime gelmiyo aksama kadar yatiş hafta 2 gun yada 1gun disari cikiyorumDüzenli yürüyüş yapmıyorum. hatta düzenli hiç bişey yapmıyorum. ne beslenmem ne de ilaç kullanımım düzenli
Ama bazen işim olunca dışarlarda yürüdüğüm oluyor. O zaman benim de karnım sertleşiyor. Sanki bebek rahatsız olup bir yerde tortop oluyormuş gibi.
Doktoruna ya da olması sağlık ocağındaki ebeye göstermelisin.Bu nedir ya böyle(
Aminnnn inşallah :) bilmem kıskanırlar mı ama kıskanmazlar :) paylaşılamayan bişey yok bence:)Boşver insan dile getirdikçe bitmiyor daha yenileri ekleniyor. Rabbim bizlerin yüzüne başka yerlerden gülsün inşallah :)
Kv lerin ilgisini kıskanırlar belki
Nst ye ne için girdin canım.? Benim ikinci gebeliğim ve ilk gebeliğimde bu dönemlerde girdiğimi hiç hatırlamıyorum.Kızlar ben de dun disim agriyor diye disciye gittim. Sağlam disim kökünden sallanmaya baslamis çekilmesi lazim dedi. Ama o uyuşturucu iğneler erken doğuma yol aciyormus. Biz de biraz dursun dedik. Cunku bebek daha cok kucuk. ltihabi kurutmak için antibiyotik iciyorum. Disimin sismemesi gerekiyormus. Yoksa mecburen alacaklar o dişiDun ilk kez nst ye girdim. Sikinti cikmadi gayet hareketliydi. Gitmeden önce meyve suyu ya da çikolata yemek gerekiyormus bilginiz olsun.
ikincidoğumda da bakılıyor mu çatı muayenesi için, iğrenç bişey o ya, kaç gün kendime gelememiştim ben...Yırtarak çıkarıldığını biliyordumda baştan takarkende bebek bezi gibimi takılıyor?
Canım ablam normal doğum yaptı ben sezeryan onun benden biraz daha fazla kanaması olldu. Ama ilk gün sadece... ben ilk gün pede geçmiştim. O ertesi gün geçti.. normal doğumdan sonra hep ayakta rahat dolaşabildiğin için sık sık pedini degiştirirsen problem olmaz
O hastanenin odaları çok kasvetli gelmişti bana arkadaşım doğum yapmıştı. Yanındaki refakatçi için bile küçücük yer vardı.
36. Hafta gibi bakıyor Parmak ile bakıyor canım. Alttan muayene işte. .. doğum yollarının dar olup olmadığını söylüyor.
Benim de salı günü kontrolüm var. Ben de soracağım bebeğin suyunu pozisyonunu. Doğumu konuşmak erken mi acaba?Mrb anneler kontrolden geldik şükür iyi nst ye de girdik ama yine doğumu konuşmadı Dr.muz 20 gün sonraya kontrolumuz
Hayirli olsun gule gule kullan. Bizde baktik ama ikiz olunca alamadik. O fiyata kacirilmazdi zaten. Hic araba kullanilmaz olur mu ya
casual cadillac air travel sistem
teyzeleri biz bu arabayı aldık. şu toker bebeden. indirim günü 1200 den 900 tl ye düşmüştü. bunu alan var mı ? niye çok para ödediniz arabaya zaten çok kullanılmıyor diyor arkadaşlar. öyle mi ya çok kullanmıcak mıyız ?
Benim ilk doğumumda hastaneden ekstra ucret almamışlardı. Topuk kanı tahlil .. bunlar içindedir. Hatta 1 hafya sonra kontrole çagırırlar seni ve bebişi.. çoğu hastane böyle seninkide farklı degildir herhaldemerhaba canım. hastanede
Merhaba canım, bu ücret herşey içerisinde olan ücret. Ya tabii bebekten topuk kani alındığında ücret verilir mi veya tahliller istenir mi onların ücreti ayrı midir bilemiyorum. Ya evet bence de paket fiyat olsaydı, ücret te esneklik olsaydı daha iyi olurdu.benim şeker 187 idi sanırım. Diyete devam ediyorum, birebir uyamiyorum tabii ama hamur işi ekmek, makarna pilav çok yemiyorum gece yemek yemiyorum, çay icmemeye dikakt ediyorum..
2. Sezeryan ise yapmıyorlarda normalse bakıyorlar canım. Açılma varmı diye..ikincidoğumda da bakılıyor mu çatı muayenesi için, iğrenç bişey o ya, kaç gün kendime gelememiştim ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?