2016 Şubat Anneleri

Merhaba arkadaşlar nasılsınız umarım herşey yolundadır . uzun süredir giremeedim yine

Canimm üzüldüm.. Halbu ki böyle olmaması gerek .. Ya aslında konussan yuzyuze mudure Hnm ile. Sağlıklı hissediyorsan kendini 35 de ayrılmak daha iyi tabii bebekle daha çok.vakit geçireceksin. Kalemdekiler idare etme imkânı yok mi peki?
Ya baktın oluru Yok cik canım izine, havalar da bozuyor iyice, evde dinlenirsin..
Ücretsiz doğum iznini ne kadar kullanacaksin bu arada

Yat canım dinlen bol bol gerekirse hiç kalkma bence. 2.5 altı sıkıntı oluyor çünkü ama çokta korkma 1.5 kilo olmuş bebeğin bu saatten sonra dogsada yaşar Allahın izniyle ama tabiki her geçen gün anne karnında kar sayılır bizler için

Aynen oyle oluyor :) bu hormonlar bizi bitirdi

Mevla bi yerden alip bi yerden vermis bizlere canim ne mutlu bize.. Ömürlük huzurumuzla evlenmisiz.. Hamd olsun. Hersey geride kaldi artk.

Canım bizimkiler şimdiye kadar aile üzerine yaptıkları şeyleri sırf eşime mahçup olmamak için yaptılar.yaptıkları da ne işte....o da ten gelen şeyler olmadığından bir yere kadar sürdü tabii...benimkiler ikisi de emekli ama oldum olası borçlular,çocukluğumdan beri para yok zaten onlarda ama ... Başka şeylere para var.yemeye içmeye düşkün olunca tabii...neyse ya...daha çok şey var aklıma gelen de kelimelere sığmıyor.

Boşver insan dile getirdikçe bitmiyor daha yenileri ekleniyor. Rabbim bizlerin yüzüne başka yerlerden gülsün inşallah :)
Kv lerin ilgisini kıskanırlar belki

Duzenli yuruyus yapan varmi bu arada aranizda ve yuruyunce sanki bebiş gobuşumu delip cijacak gibi oluyo sizde durum nedir
Düzenli yürüyüş yapmıyorum. hatta düzenli hiç bişey yapmıyorum. ne beslenmem ne de ilaç kullanımım düzenli
Ama bazen işim olunca dışarlarda yürüdüğüm oluyor. O zaman benim de karnım sertleşiyor. Sanki bebek rahatsız olup bir yerde tortop oluyormuş gibi.

Sanada kocaman bi aferim o zaman ya normal istiyorum ama hrrgun deli gibi cikip yurumek isime gelmiyo aksama kadar yatiş hafta 2 gun yada 1gun disari cikiyorum

Boşver insan dile getirdikçe bitmiyor daha yenileri ekleniyor. Rabbim bizlerin yüzüne başka yerlerden gülsün inşallah :)
Kv lerin ilgisini kıskanırlar belki
Aminnnn inşallah :) bilmem kıskanırlar mı ama kıskanmazlar :) paylaşılamayan bişey yok bence:)

Nst ye ne için girdin canım.? Benim ikinci gebeliğim ve ilk gebeliğimde bu dönemlerde girdiğimi hiç hatırlamıyorum.

ikincidoğumda da bakılıyor mu çatı muayenesi için, iğrenç bişey o ya, kaç gün kendime gelememiştim ben...

Mrb anneler kontrolden geldik şükür iyi nst ye de girdik ama yine doğumu konuşmadı Dr.muz 20 gün sonraya kontrolumuz
Benim de salı günü kontrolüm var. Ben de soracağım bebeğin suyunu pozisyonunu. Doğumu konuşmak erken mi acaba?

Hayirli olsun gule gule kullan. Bizde baktik ama ikiz olunca alamadik. O fiyata kacirilmazdi zaten. Hic araba kullanilmaz olur mu ya

Kızlar yeni kan ilacı kullanmaya başladım sabah aç karnına diyor ama çok bulantı oluyor okulda duramiyorum akşamları yatarken falan içsem olmaz mi

Benim ilk doğumumda hastaneden ekstra ucret almamışlardı. Topuk kanı tahlil .. bunlar içindedir. Hatta 1 hafya sonra kontrole çagırırlar seni ve bebişi.. çoğu hastane böyle seninkide farklı degildir herhalde
ikincidoğumda da bakılıyor mu çatı muayenesi için, iğrenç bişey o ya, kaç gün kendime gelememiştim ben...
2. Sezeryan ise yapmıyorlarda normalse bakıyorlar canım. Açılma varmı diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…