Normalde demir ve kan ilaçları aç karnına içilir canım. Hatta 2 saat süt ürünleri yememen laxım. Ama burada bulantısı olanlara akşam iç diyen doktor var. Sen hala kusuyormusun ki o günler geçmedimiKızlar yeni kan ilacı kullanmaya başladım sabah aç karnına diyor ama çok bulantı oluyor okulda duramiyorum akşamları yatarken falan içsem olmaz mi
Canım ben ilk 3 ay hiiic bulantı nedir bilmedim benim sonradan oldu çok şükür yine çok olmadı ara ara oluyordu ama bu kan ilacıyla daha sık olmaya başladıNormalde demir ve kan ilaçları aç karnına içilir canım. Hatta 2 saat süt ürünleri yememen laxım. Ama burada bulantısı olanlara akşam iç diyen doktor var. Sen hala kusuyormusun ki o günler geçmedimihem içtikten sonra ye bişeyler hemen.. sadece süt ü rünü yeme
Zaten çok hareketli bir yaşantım var. Sabah çocuğu okuluna bırak oradan kendi okuluna geç. Okul bitince evin eksiği için market fırın vs işlerini hallet, sonra çocuk al eve gel , ev işleri başlasın. Zaten gün içinde okulda ayakta ve dolaşır vaziyetteyim. Gerçi okul ev aralarını araba ile gidiyorum ama bu hareket bana yetiyor.Sanada kocaman bi aferim o zaman ya normal istiyorum ama hrrgun deli gibi cikip yurumek isime gelmiyo aksama kadar yatiş hafta 2 gun yada 1gun disari cikiyorum
Benim ilk doğumumda hastaneden ekstra ucret almamışlardı. Topuk kanı tahlil .. bunlar içindedir. Hatta 1 hafya sonra kontrole çagırırlar seni ve bebişi.. çoğu hastane böyle seninkide farklı degildir herhalde
2. Sezeryan ise yapmıyorlarda normalse bakıyorlar canım. Açılma varmı diye..
Kızlar yeni kan ilacı kullanmaya başladım sabah aç karnına diyor ama çok bulantı oluyor okulda duramiyorum akşamları yatarken falan içsem olmaz mi
Yat canım dinlen bol bol gerekirse hiç kalkma bence. 2.5 altı sıkıntı oluyor çünkü ama çokta korkma 1.5 kilo olmuş bebeğin bu saatten sonra dogsada yaşar Allahın izniyle ama tabiki her geçen gün anne karnında kar sayılır bizler için
aynen oyle... nefret ediyorum bu yonlerinden...iş hak talebine gelse ilk onların hakkıdır ama maddiyata gelince karşı tarafa yüklenir,
3 aylık hamileyim bana diyor seneye çalışacaksın sen bebeği bana konyada bırak ben bakarım
annen beceremez cocuk bakmayı o neden diyorum kolu ağrıyor ya (boyun fıtğı annem)
dedim sende diyorsun kolum ağrıyor diye sende mi bakamıcaksın , hemen dioo
aaaaaa olur mu beni yere değdirmem
gecen de diyor annene söyle örgü battaniye örsün ben öremiyorum kolum sakat annenin hakkı örsün
hangisi işe gelirse ordan çalıyor sazı
haklısın canım ya herkes bişe diyor işte. ikizde ayrı zor valla. araba kocaman oluyor :)Hayirli olsun gule gule kullan. Bizde baktik ama ikiz olunca alamadik. O fiyata kacirilmazdi zaten. Hic araba kullanilmaz olur mu ya
canim kaca kestirdiniz
Selam canim benim de bugun kontrol vardi 29+6 yim bende.. 1632 gr 39 cm bizim oğlan.. Kafasi asagida dinlenmen lazim kendini yoruyor musun dedi.. Aslinda yoruldugumu hissetmiyorum ama dikkat edecegim artik.. Zamaninda saglikla gelsinler insallahKızlar bugün kontrolumuz vardı. 29+6 yiz 1480 gr 41 cm olmuşuz. Bebiş iyi ama aşağıda. Serviks yani rahim ağzı da 24 mm ye düşmüş. 2 hafta once 30 mmdi.Canım çok sıkıldı. 2 hafta rapor verecek sonra izne ayıracak. Benim okul işi bitti yani. Erken doğum riskin var ama her aşağıdaki bebek erken doğacak diye bir şey yok, Dinleneceksin dedi. İnşallah erken gelmez bebeklerimiz.
Zormuş ya Allah yardımcın olsun..Canım ben ilk 3 ay hiiic bulantı nedir bilmedim benim sonradan oldu çok şükür yine çok olmadı ara ara oluyordu ama bu kan ilacıyla daha sık olmaya başladı
Kaçış yok yani.
Vee ben de catlak gobisliler grubuna katildim
Nasıl olduVee ben de catlak gobisliler grubuna katildim
Yok canım,eşim çok iyi yaklaşıyor.o sadece beni yalnız bırakıp gitmek istemediği için birisi olsun yanında diyor tamamen iyi niyetle.o yüzden annemi çağırmak istiyor ara ara.eğer kastettiğin buysa...neden öyle davranıyor derken neyi kastettiğini anlamadım?iletişim ile ilgili? Canım onu da anlamadım:) Bir problemimiz yok çok şükür.Allah bir taraftan alıp öteki taraftan veriyor.seni çok iyi anlıyorum canım.. bende buna benzer seylerden cok bahsetmiştim ne yazııki aile demek sadece kan bağı demek değilmiş bunu anladım yada doğuran kişi anne değilmiş.. bak benim hamile oldugumu sadece duymudtur bizimkiler.. hiç görmediler bile görüşmüyorum ırak hal hatır sormayı bişeyler almayı.. oysa ben onların her doğum özel gün vs hep yanlarınd olup herşeyi yapmıstım ne yazıkki aile bile olsa işlerine göre silebiliyor seni hele hamileyken ne kadar acıtıyor insanın içini bu durum anlıyorum seni.. söylemesi kolay biliyorum ama inan baska care yok
yapacağın tek sey tek basın güçlü olmayı bilmek yoksa sen uzuldugunle kalıyorsun nasıl madden onlara ihtiyac duymuyorsan manevi olarak da onlarsız hatta insansız olabilmeyi öğretiyor hayat artık ben böyle düşünuyorum.. geriye bakıyorum ne arkadaslarımın en zor zamanlarında en özel zamanlarında yanlarındaydım ailem kardeşlerim iinde aynı sekild.. sonu ne mi? duğunumd kardeslerim dahil tek bir arkadas yada akrabam yoktu sonrasındada ve şimdi hamileykende.. yok cok ağır biliyorum ama inan kimsenin umurunda değil yapacak pek bişeyde yok... benim tek ve Allaha şükür en iyi yanı ilgili bir eşim var yani işte bir erkeğin olabildiği kadar.. ama senin eşinin neden böyle oldugunu sorguladım şimdi.. cunku görüyor yalnızsın ondan baska kimsen yok neden böyle davranıyor ki? işleri mi cok stresli? farkında mı değil? yosa seni depresif görüyor iletişim kurmaya mı hevesi kalmıyor? yanlış anlama sadece akılma gelen olabilecek seyleri yazıyorum çünkü erkekler karsılarında her daim şen sakrak birini istiyorlar derdini analtırken bile öyle olmazsan sıkılıyorlar.. bence bebek olup eşinle ister istemez biraz daha uzaklaşmadan ona ne kadar ihtiyacın oldugunu ve ailen annen baban dahil ondan baska kimsen olmadığını acık acık konus muhtac oldugunu söyle.. belkide seni güçlü görüyor ve hiç bişeyin farkında değil zayır oldugunu ihtiyacın oldugunu bilsin.. bebekten sonra cok daha artacak cunku.. tabi bunlar benim dusuncelerim benim hayatımdan cıkardıklarım yanlış bişe söylediysem k. bakma.. kendi kendine yetebildiğine inan madden ve en önemlisi manevi olarak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?