2016 Şubat Anneleri

Kızlar yeni kan ilacı kullanmaya başladım sabah aç karnına diyor ama çok bulantı oluyor okulda duramiyorum akşamları yatarken falan içsem olmaz mi
Normalde demir ve kan ilaçları aç karnına içilir canım. Hatta 2 saat süt ürünleri yememen laxım. Ama burada bulantısı olanlara akşam iç diyen doktor var. Sen hala kusuyormusun ki o günler geçmedimi hem içtikten sonra ye bişeyler hemen.. sadece süt ü rünü yeme

Canım ben ilk 3 ay hiiic bulantı nedir bilmedim benim sonradan oldu çok şükür yine çok olmadı ara ara oluyordu ama bu kan ilacıyla daha sık olmaya başladı

Sanada kocaman bi aferim o zaman ya normal istiyorum ama hrrgun deli gibi cikip yurumek isime gelmiyo aksama kadar yatiş hafta 2 gun yada 1gun disari cikiyorum
Zaten çok hareketli bir yaşantım var. Sabah çocuğu okuluna bırak oradan kendi okuluna geç. Okul bitince evin eksiği için market fırın vs işlerini hallet, sonra çocuk al eve gel , ev işleri başlasın. Zaten gün içinde okulda ayakta ve dolaşır vaziyetteyim. Gerçi okul ev aralarını araba ile gidiyorum ama bu hareket bana yetiyor.

Kaçış yok yani.

Kızlar yeni kan ilacı kullanmaya başladım sabah aç karnına diyor ama çok bulantı oluyor okulda duramiyorum akşamları yatarken falan içsem olmaz mi

Uyumadan önce almak çok iyi oluyor. Gece rahatsız etmiyor. Ben o şekilde kullanıyorum.
Bazen unutunca sabah erkenden alıyorum ama bulantı başlıyor ilk 20 dk yarım saat içinde.

Aynen canım bende sabah alınca ders anlatamıyorum ağzımi açsam çıkacak gibi oluyor...bugün bende yatarken alicam o zaman..zaten doktorum bulantı yapar şu vakitte iç dedi ama ben tam anlamamistim.

Evet canım. Kendimi de korkutmak istemiyorum. Çok risk olsa bi şey yapardı heralde. Öylece yollamazdi eve heralde. BAşka bi doktora da görüneyim diye geçiyor aklımdan. Erken dogurmaktan çok korkuyorum. Minicik daha yavrularimiz. Bol bol yatisş yapacak bir şey yok gibi

aynen oyle... nefret ediyorum bu yonlerinden...

Hayirli olsun gule gule kullan. Bizde baktik ama ikiz olunca alamadik. O fiyata kacirilmazdi zaten. Hic araba kullanilmaz olur mu ya
haklısın canım ya herkes bişe diyor işte. ikizde ayrı zor valla. araba kocaman oluyor :)

Selam canim benim de bugun kontrol vardi 29+6 yim bende.. 1632 gr 39 cm bizim oğlan.. Kafasi asagida dinlenmen lazim kendini yoruyor musun dedi.. Aslinda yoruldugumu hissetmiyorum ama dikkat edecegim artik.. Zamaninda saglikla gelsinler insallah

Kek yaptım yandı evde sinirden patlıyorummmm kocam gülüyor yaaaaa. Ayy ne Zaman normale döncem

Çok kızıyorum su an kendime hüngür hüngür ağlıyorum

Karsi komşu da tepsim vardi, borek yapcam diye alayım dedim gittim kapıyı çaldım kocası açtı ve hemen içeri girdi karşıda ayna var kendimi gördüm meğerse eşarp takmayı unutmuşum koşa koşa eve geldim. Eşime söyledim niye dikkat etmedin ki dedi işine geri döndü her iki durumda çok üzdü beni :'(

Kızlar bazen karnım sertleşiyor ikiz gebeliğim birini daha çok hissediyorum diğeri daha az neden ki? Napabilirim

Ya bu sistem ne kadar sacma ya.. Özellerde genelde dr lar hastaya bırakıyor doğum şeklini seçmeyi öncelikle mesela benim dr um sağlıklı olduğumuzu biliyo eşimin ve benim direk nasıl istersen diye sordu.. Neyse benim takip ettiğim bi gebe vardı kadın resmen geldi ağladı sağlık ocağında eşiyle gebeliklerinde diyabet cıkıyor insülin oluyor cocuklari 4 kg ustu oluyormuş ben 6. gebeliğin takip ettim kadın diyor ki ben normal cok zor oluyor forsepsle oluyor cok kötü oluyorum sezaryen olmak istiyorum hemde bağlanmak ama hiç bi Dr yapmıyor normal doğur tüplerini sonra kapalı ameliyatla bağlayalım diyorlar diye anlatti (bulunduğum yerde ilçede bir kadın doğumcu var ciddi sorumsuzlukları ve yanlışları var allah kimseyi eline düşürmesin) merkeze git devlette tüm dr lara sor dedim özele gücü yetmiyor... Sonuç olarak ne oldu biliyor musunuz kadın ağlaya ağlaya normal doğuma gitti zor ve forsepsli bit doğumu oldu... Ee ne anladım ben devletin sezaryen yapmamasını?? Şimdi bugun basıma gelen olayda yine bir gebe ilk doğumu normal 2. Doğumu sezaryen olmuş 3. Gebeliği 6 ay sonra olmuş 2 yıl bile değil ve normal doğurmuş rahat bir şekilde 4. Gebeliğini gecen yıl takip ettim bu sorunlu dr sezaryen yapcam diyordu normal doğurduğunu duyunca hastanın normal doğuma alacam deyip 2 gün sancı çektirip sonunda bebek yoruldu diye sezaryene alacakken önlüğü giyince tekrar bi muayene edeyim demiş sonra takılırken demiş bu normal doğar ama sakın ıkınma rahmin yırtılır diyip zorla forsepsle almış cocugu tonla dikiş tabi kadın 2 ay iyilesemedi dr hava atıyormuş ssvd yaptırdım sana diye.. Ve bu kadın tekrar hamile ve aynı dr A gidiyor diyeceğim o ki neden coğu yerde bu derece etik dısı dr lar var... allahım kimseyi eline düşürmesin böyle insanların kötü şeyler yaşatmasın... Bunlqrı sizi korkutmak için anlatmadım yanlış anlamayın sadece dr ları eleştirin araştırın hakkınızı arayın lütfen

Yok canım,eşim çok iyi yaklaşıyor.o sadece beni yalnız bırakıp gitmek istemediği için birisi olsun yanında diyor tamamen iyi niyetle.o yüzden annemi çağırmak istiyor ara ara.eğer kastettiğin buysa...neden öyle davranıyor derken neyi kastettiğini anlamadım?iletişim ile ilgili? Canım onu da anlamadım:) Bir problemimiz yok çok şükür.Allah bir taraftan alıp öteki taraftan veriyor.
Herşeye rağmen depresif değilimdir aslında:) ara ara o evde yokken yalnızlığım,ailem aklıma geliyor hepsi o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…