2016 Şubat Anneleri

Bazen Düşüyor insanın aklına işte hele evde yalnız kalınca....benim annem de öyle,ay dayımın eşini rahat ettirmek için delirir...ay ben 9.-10. Haftamda mı ne bir hafta kaldım annemde.hormonlar alt üst zaten.adet de olamayınca çok hassas oluyor insan..neden surat asıyormuşum ben ona mı asmışım ben Doğumu yalnız yaparmışım gelmezmiş böyle olursa,sanki geldi de çok...babamın yanında yerlere Attı kendini,tabii hep toparlıyor o çünkü onu...sebep de benim tüm gün asık suratla yatmayı istemem.napim kafam kalkmadı yani.suratımın da inan yani başıma bunların gelmeni bilsem sahteden sırıtırdım:)
Sonradan daha yeni anlıyorum salak ben.sebep o olamaz.sebep ne..huzursuzluk ile bebeğin sorumluluğundan uzaklaşmak...imkansız yani bağların o sebeple kopması..sonradan aylar sonra fark ettim ki ben yıllarca aramışım,ben gitmişim vs vs...kestim bunları aaa bi de baktım 10 gün aramasam haberleri olmıcak bişey olsa.çok geç anladım ama olsun...

Mrb anneler kontrolden geldik şükür iyi nst ye de girdik ama yine doğumu konuşmadı Dr.muz 20 gün sonraya kontrolumuz

Sende benim gibisin kendin yasiyorsun hesap sormuyorsun neden demiyorsn. Bende hic demedim kendimi sorguladigimda oldu ama dedigin gibi ben evlat olarak hatasiz bi evlattim hayatti buyuk yanlislarim olmadi.. Dugunume bir misafir gibi geldi ve gitti.. Benim esimde bugune kadar hic tarafli olmadi hep yanimdaydi. Bana hep destek oldu bu eksik yanimi her farkettiginde o benden cok uzuluyo. Geceleri bazen agliyip zirliyip yatiorm. Napalim boyle atioruz bizde duygulari. Ne kadar bastirmaya calissanda olmuyo. Dolmusta bir kiz cocugu babasina sarildiginda bile zoruma gittigi oluyordu. Simdiyse evladim ve babasini dusunup kendimi rahatlatiyorum ben evladima oyle bir baba sectimki benim yasadiklarimi yasamiycak.... İste sadece suan bunun icin cok ama cok mutluyum.. Ben eksik kaldim ama evladim kalmayacak..

Canim yazdiklarini okudum uzuldum tabii ama Rabbim de sana anne baba gibi kv kp vermis bi de bizimkileri konussam annem babam uzuntuden bihal oluyorlar bogle insanlarin yaninda oldugum icin. Bak ne guzel cicek cikolata benimkiler ne bilim ya en iyisi soglemiyim ancak hamallik bekliyorlar benden onlarin kiymet verdikleri gelin 24 saat robot gibi temizlik yemek yapib karsilarinda dinlenmeden ne isterseniz efenim cay kahve? Yapiyosun bi de yine kiymet bilen yok napalim hepimizde bi cins iste

Son düzenleme:
Aynen ben de aynı şeyi düşünüyorum.eşim karnımı sevmediği bir gün olunca hiiiiii diyor...ay diyorum sıçrayarak yerimden ne oldu? Ben bugün kızımı sevmedim diyor:) Allah seni napmasın vallahi bişey oldu sandım diyorum.çok şükür yani anlayacağın...Allah'a binlerce şükür.
Düğünümde de rezillik..ay hatırlayınca şimdi...içti içti yıkılıyordu en son gözüm çarptığında,çantaya da koymuş birkaç Şişe...biz Balayına gideceğimiz güne kadar kp de bekledik bir hafta.baktım insanlar mesafeli bana.eşime sordum nedir bu diye...başta demek istemedi ben zorladım....meğer eşimin akrabaları Görmüş bunu yaparken...tüm balayım herşeye rağmen babamı savunmakla geçti biliyomusun...değmezmiş...keşke es geçseymişim boşverseymişim,tatilime baksaymışım...

Çok şükür canım.elbette bizim de ufak tefek birbirimize söylemediğimiz alınganlıklar olabiliyor ama hep bir bütün olduk onlarla.bunu hep hissettim.Allah bir yerden alıyor bir yerden veriyor işte...

Çok şükür canım.elbette bizim de ufak tefek birbirimize söylemediğimiz alınganlıklar olabiliyor ama hep bir bütün olduk onlarla.bunu hep hissettim.Allah bir yerden alıyor bir yerden veriyor işte...
Aynen canim Rabbim iyi insanlarain ysrdimcisi olsun

Aynen canm el üstünde tutsalarda asla rahat edemiyosun.. oraya gittiğimde 31 haftalık olacağm nasl bekleyim doğumu yani
Aynen olacak is değil o benimde öyle bir durum vardı canım kV lerin eve yakın benim kadın doğum Hastanesi şimdiden götürmeyi dedi.ben yok dedim benimkide iyi ama öz ana baba gibi olmuyor be anneme ben mesela anne şunu getirir misin alır misin diyorum uzanamadigim yere ona diyemiyorum yani nedense insan çekiniyor.son ay taşınmak niyetindeyim bende Allah in izniyle bir sıkıntı cikmazsa

Bana öyle söylediler canım.

İnşallah bi sıkıntı olmaz canm rahatça taşınırsın :) Bu gidiişle bi çirkefleşicem görecekler

Ay gözlerim doldu kim bilir ne kadar güzel kokar evlat...

Bende de çok farklı değil durumlar 8 yıldır evliyim 8. tüp bebek tedavimde gebe kaldım ilk haberi anneme verdik o günden beri çağırdık annemleri ancak bu hafta geldiler istanbul dan yanıma bebeğim için bir mendil dahi almamışlar çok şükür durumumuz çok iyi bizim ama insan maneviyat olarak bekliyor ışte bari yelek örüp ağız bezi yapsaydı oda yok çok borçları varmış çünkü dükkan aldılar 2 ay önce bayağı laf carpincada ben alacaktım ama şimdi öznur hevesle herşeyini almıştır sen alma demişler hele bir dogsunda alırız dedi çok kırıldim yani bende yalnız değilsin canim çok ozeniyorum bende annesi herşeyiyle yanında olanlara

Hadi birden burda sancım tutarsaymışş.. Napıyım canm tutarsa tutar yani kim bilir ne zaman doğacak bebek.. Hem eşimden ayrılmakta istemiyorum.. Söyledm ona zaten canm durmam diye oda sen nasl istersen dedi..
Esinle konusuysan hic takma kafana kv istedigi kadar konussun :) orda sancin tutar dogarsa dogar nasip sonucta Allahtan baskasi bilemez

oznur65 canım ben bugün eşi yine sormadım. Çünkü bebek aşağıda dedi. Este bir sorun yok heralde. Bir sey demedi.Ve izne ayırdı beni. Yani bebek aşağıda ve rahim ağzı 24 mm. Korktum doğrusu. Bol yatmali günler başladı. Bu arada 1480 gr.olmuşuz. bi 6 haftayi barı atlatsak

İnsan hamileyken daha hassas oluyor değilmi... Su doğum filmleri. Com u actım bi bilm izleyim diye aileler anneler felan benim nasıl içim acıdı millet orada doğum bebek Vs duygulanıp izledi ben aileleri anneleri görünce üzüldüm

merhaba canım. hastanede
Merhaba canım, bu ücret herşey içerisinde olan ücret. Ya tabii bebekten topuk kani alındığında ücret verilir mi veya tahliller istenir mi onların ücreti ayrı midir bilemiyorum. Ya evet bence de paket fiyat olsaydı, ücret te esneklik olsaydı daha iyi olurdu.benim şeker 187 idi sanırım. Diyete devam ediyorum, birebir uyamiyorum tabii ama hamur işi ekmek, makarna pilav çok yemiyorum gece yemek yemiyorum, çay icmemeye dikakt ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…