Bazen Düşüyor insanın aklına işte hele evde yalnız kalınca....benim annem de öyle,ay dayımın eşini rahat ettirmek için delirir...ay ben 9.-10. Haftamda mı ne bir hafta kaldım annemde.hormonlar alt üst zaten.adet de olamayınca çok hassas oluyor insan..neden surat asıyormuşum ben ona mı asmışım ben Doğumu yalnız yaparmışım gelmezmiş böyle olursa,sanki geldi de çok...babamın yanında yerlere Attı kendini,tabii hep toparlıyor o çünkü onu...sebep de benim tüm gün asık suratla yatmayı istemem.napim kafam kalkmadı yani.suratımın da inan yani başıma bunların gelmeni bilsem sahteden sırıtırdım:)Sanki kendi yazdıklarımı okudum
İnan annem ne nişanıma ne düğünüme adapte olmuştu. Çalışıyor olmasına verdim, psikolojik karmaşaya verdim, çok acele evlenme kararı almamıza verdim. Verdim de verdim :) napıcan başka...
Hamileliğim başlarında o kadar istedim ki annem sık sık arasın napıyorsun desin. Aramadı. Napayım aramazsan arama dedimhep hayalimdi annemlerde doğum yapacaktım, annem bakacaktı. Kv yok zaten görümcelerde ilgisiz çalışıyorlar zaten anne yerini tutar mı hiç. Annem baksın istesin ama ışık almayınca burada tek başıma doğum yapmaya karar verdim.
Annemin ilgisizliğini bir gün teyzemlerle konuşurken isyan ettim dile getirdim. Yıllardır dert yanarım şu eve yerleşemedim bir gelip düzen at bana diye. Evime 3 yılda 3kez geldiaramız 45dakika hee öyle çok da değil :)
Sanki komşu kızıyım, herkesin yardımına koşan annem benim ihtiyacıma koşmuyor diye çok üzgündüm.
Teyzem hala gel burada doğum yap diyor ama annemlerin evinde de kimsesiz olmaktansa, bir de orada gelen gidene hizmet etmektense kendi evimde doğururum gelenim gidenim olmazsa da olmaz olursa da olur :/
Ay neyse sana teselli verecektim konuyu dağıttım:)
Teyzemlere serzenişte bulunduktan sonra sanırım onlarda ilgi beklediğimi dile getirmişler.
annem geçen hafta bize geldiler. Yatılı kalmaya geldiler hemde.
İzin almış , evimi temizlemiş :) o kdar mutlu oldum ki kirlenecek diye kıyamıyorum
Ha tabii otururken baksana tekme atıyor dedim ay kalkamıcam şimdi dedi
Galiba onlara normal geliyor bu durum.
Boşver bak senin kv kp ilgili en azından :) ne güzel onlarla paylaş mutluluğunu :)
Rabbim annelerimize de inci düşünce nasip etsin inşallah :)
Sende benim gibisin kendin yasiyorsun hesap sormuyorsun neden demiyorsn. Bende hic demedim kendimi sorguladigimda oldu ama dedigin gibi ben evlat olarak hatasiz bi evlattim hayatti buyuk yanlislarim olmadi.. Dugunume bir misafir gibi geldi ve gitti.. Benim esimde bugune kadar hic tarafli olmadi hep yanimdaydi. Bana hep destek oldu bu eksik yanimi her farkettiginde o benden cok uzuluyo. Geceleri bazen agliyip zirliyip yatiorm. Napalim boyle atioruz bizde duygulari. Ne kadar bastirmaya calissanda olmuyo. Dolmusta bir kiz cocugu babasina sarildiginda bile zoruma gittigi oluyordu. Simdiyse evladim ve babasini dusunup kendimi rahatlatiyorum ben evladima oyle bir baba sectimki benim yasadiklarimi yasamiycak.... İste sadece suan bunun icin cok ama cok mutluyum.. Ben eksik kaldim ama evladim kalmayacak..Eşim şehir dışına çıkınca ve yalnız kalınca dalıyorum bu düşüncelere,dank ediyor kafama,bu kadar da olmaz diyorum.böyleymiş dediğin gibi..pay anlamında yani...ben şimdiye kadar hep açık kapı bırakarak konuştum ama yok yani...Sezar'ın hakkı Sezar'a bundan sonra.kendime çok haksızlık ettim.artık tarafsız bakmıcam.eşim bile o kadar şimdiye dek hep ortaya konuşurdu.fakat o da diyor yeter kendine bunu neden yapıyosun sen ya yeter diye isyan etti,söyle şu insanlara kardeşine neden aramıyorsun de! Neden özel günümü kutlamıyosun de! Diyor...babam aramıyor,diyorum ki bak biz de aramıyoruz gene telefon etcek bağırcak çağırcak dedim,ilk kez duydum eşimin ağzından: bırak arama,ya niye aramıyor kendisi,sitem etcek kişi kim burda,haline bak karnın burnunda hala ne diyosun diyor.3yıldır hiç böyle şeyler duymadım ondan ve ben de farkındayım artık.ben kötü evlat olmadım.bundan eminim.bundan sonra onlar kendilerine baksınlar canım ya...merak ettiğim ne biliyo musun? Kardeşim hiç kopmadı ama elbet çıkacak o evden bir sebepten...o da iş sahibi olacak yaşta,yarın öbürgün gidecek başka yerlere ya da evlencek...umarım anlarlar ama hiç sanmam.
Senin için de üzüldüm canım...insanın beyninin bir tarafında duruyor hep işte.örtüyorsun üstünü.hepsi o...
Canim yazdiklarini okudum uzuldum tabii ama Rabbim de sana anne baba gibi kv kp vermis bi de bizimkileri konussam annem babam uzuntuden bihal oluyorlar bogle insanlarin yaninda oldugum icin. Bak ne guzel cicek cikolata benimkiler ne bilim ya en iyisi soglemiyim ancak hamallik bekliyorlar benden onlarin kiymet verdikleri gelin 24 saat robot gibi temizlik yemek yapib karsilarinda dinlenmeden ne isterseniz efenim cay kahve? Yapiyosun bi de yine kiymet bilen yok napalim hepimizde bi cins isteAminnnnn âmin! İnşallah...sağolsunlar kv kp 24 Kasım'da Çok duygulandırdılar.okuluma çiçek çikolata gönderdiler.görümcem facete harika bir yazı yazmış.öyle mutlu oldum ki,herşey karşılıklı...saygı sevgi göster saygı sevgi gör.kardeşim aramadı bile.gece 11 de mesaj attı öğlen aradım ulaşamadım dedi.ne olur akşam yine arasaydın diyemedim.olsun dedim..ne diyim...Allah'a şükür bebeğimi seven Büyük'leri olacak.ne yapalım onlar da öyle...
Ben orada yapacağım doktorum Leyla hanım , hayırdır bir şeymi vardı kiislm kızlar koşuyolu medipol hastanesinde doğum yapacak olan varmı aranızda bide doktorunuz kim varsa
Aynen ben de aynı şeyi düşünüyorum.eşim karnımı sevmediği bir gün olunca hiiiiii diyor...ay diyorum sıçrayarak yerimden ne oldu? Ben bugün kızımı sevmedim diyor:) Allah seni napmasın vallahi bişey oldu sandım diyorum.çok şükür yani anlayacağın...Allah'a binlerce şükür.Sende benim gibisin kendin yasiyorsun hesap sormuyorsun neden demiyorsn. Bende hic demedim kendimi sorguladigimda oldu ama dedigin gibi ben evlat olarak hatasiz bi evlattim hayatti buyuk yanlislarim olmadi.. Dugunume bir misafir gibi geldi ve gitti.. Benim esimde bugune kadar hic tarafli olmadi hep yanimdaydi. Bana hep destek oldu bu eksik yanimi her farkettiginde o benden cok uzuluyo. Geceleri bazen agliyip zirliyip yatiorm. Napalim boyle atioruz bizde duygulari. Ne kadar bastirmaya calissanda olmuyo. Dolmusta bir kiz cocugu babasina sarildiginda bile zoruma gittigi oluyordu. Simdiyse evladim ve babasini dusunup kendimi rahatlatiyorum ben evladima oyle bir baba sectimki benim yasadiklarimi yasamiycak.... İste sadece suan bunun icin cok ama cok mutluyum.. Ben eksik kaldim ama evladim kalmayacak..
Çok şükür canım.elbette bizim de ufak tefek birbirimize söylemediğimiz alınganlıklar olabiliyor ama hep bir bütün olduk onlarla.bunu hep hissettim.Allah bir yerden alıyor bir yerden veriyor işte...Canim yazdiklarini okudum uzuldum tabii ama Rabbim de sana anne baba gibi kv kp vermis bi de bizimkileri konussam annem babam uzuntuden bihal oluyorlar bogle insanlarin yaninda oldugum icin. Bak ne guzel cicek cikolata benimkiler ne bilim ya en iyisi soglemiyim ancak hamallik bekliyorlar benden onlarin kiymet verdikleri gelin 24 saat robot gibi temizlik yemek yapib karsilarinda dinlenmeden ne isterseniz efenim cay kahve? Yapiyosun bi de yine kiymet bilen yok napalim hepimizde bi cins iste
Aynen canim Rabbim iyi insanlarain ysrdimcisi olsunÇok şükür canım.elbette bizim de ufak tefek birbirimize söylemediğimiz alınganlıklar olabiliyor ama hep bir bütün olduk onlarla.bunu hep hissettim.Allah bir yerden alıyor bir yerden veriyor işte...
Ogle canim malesef erkekler bizim gibi degiller
Odun milleti canimhadi bizi düşünmüyolar bari masum bebişleri düşünüp bazı şeyleri alttan alsalar...
Aynen olacak is değil o benimde öyle bir durum vardı canım kV lerin eve yakın benim kadın doğum Hastanesi şimdiden götürmeyi dedi.ben yok dedim benimkide iyi ama öz ana baba gibi olmuyor be anneme ben mesela anne şunu getirir misin alır misin diyorum uzanamadigim yere ona diyemiyorum yani nedense insan çekiniyor.son ay taşınmak niyetindeyim bende Allah in izniyle bir sıkıntı cikmazsaAynen canm el üstünde tutsalarda asla rahat edemiyosun.. oraya gittiğimde 31 haftalık olacağm nasl bekleyim doğumu yani
Bana öyle söylediler canım.Yırtarak çıkarıldığını biliyordumda baştan takarkende bebek bezi gibimi takılıyor?
Canım ablam normal doğum yaptı ben sezeryan onun benden biraz daha fazla kanaması olldu. Ama ilk gün sadece... ben ilk gün pede geçmiştim. O ertesi gün geçti.. normal doğumdan sonra hep ayakta rahat dolaşabildiğin için sık sık pedini degiştirirsen problem olmaz
O hastanenin odaları çok kasvetli gelmişti bana arkadaşım doğum yapmıştı. Yanındaki refakatçi için bile küçücük yer vardı.
36. Hafta gibi bakıyor Parmak ile bakıyor canım. Alttan muayene işte. .. doğum yollarının dar olup olmadığını söylüyor.
İnşallah bi sıkıntı olmaz canm rahatça taşınırsın :) Bu gidiişle bi çirkefleşicem göreceklerAynen olacak is değil o benimde öyle bir durum vardı canım kV lerin eve yakın benim kadın doğum Hastanesi şimdiden götürmeyi dedi.ben yok dedim benimkide iyi ama öz ana baba gibi olmuyor be anneme ben mesela anne şunu getirir misin alır misin diyorum uzanamadigim yere ona diyemiyorum yani nedense insan çekiniyor.son ay taşınmak niyetindeyim bende Allah in izniyle bir sıkıntı cikmazsa
Ay gözlerim doldu kim bilir ne kadar güzel kokar evlat...Allah hepimize bebislerimizi buyutmeyi nasip etsin. Gece 27aylik kizim sessizce yanima geldi sokuldu sarildim koynumda uyudu o kadar guzel bir duygu ki gerci cisini yapacak diye odum koptu ama cok sukur dalana kadar bir sorun cikmadi. Onun bizim kokumuza huzurumuza varligimiza o kadar cok ihtiyaci var ki Rabbim hic bir cocugu annesiz babasiz birakmasin. Cocugum olmadan once cocugu icin kocalarina katlananlari anlamazdim cok sukur oyle bi durumum yok ama cocuklarim icin herseyi yapabilirim
Bende de çok farklı değil durumlar 8 yıldır evliyim 8. tüp bebek tedavimde gebe kaldım ilk haberi anneme verdik o günden beri çağırdık annemleri ancak bu hafta geldiler istanbul dan yanıma bebeğim için bir mendil dahi almamışlar çok şükür durumumuz çok iyi bizim ama insan maneviyat olarak bekliyor ışte bari yelek örüp ağız bezi yapsaydı oda yok çok borçları varmış çünkü dükkan aldılar 2 ay önce bayağı laf carpincada ben alacaktım ama şimdi öznur hevesle herşeyini almıştır sen alma demişler hele bir dogsunda alırız dedi çok kırıldim yani bende yalnız değilsin canim çok ozeniyorum bende annesi herşeyiyle yanında olanlaraÖyle üzülüyorum ki kiminin annesi yanında, kimininki ilgili,kimininki Dayanamayıp habire bişeyler almış,yakın olanlar haftasonu bir arada.benim annem bir o kadar ilgisiz.eşim iş seyahatinde ve bırak buraya gelmeyi,arama gereksinimi bile yok.kp kv Arıyor her akşam sağolsunlar.2 saatlik yol var aramızda ama eşim Arıyor gitmeden gelmesini rica ediyor fakat resim kursuna başladığını,8 marta sergiye resim yetiştireceğini önce hocaya sorması gerektiğini söylüyor.eşime kızdım,ihtiyacım yok ben biliyorum onun böyle yapcanı,lütfen dile getirme bir daha gelmesini dedim.gerçekten de şimdilik ihtiyaç yok ama insan diyor ki hiç mi heves olmaz bu insanda???? Bir kere karnıma dokunmadı,sevmedi,2 ay önce bi geldi...cd ve ultrason resmi verdi Dr dedim,çıkart bakayım demedi.kıyafetleri dolapta hazırdı,çıkart bir bakayım ne eksik var kızım hani ne bileyim yok yani...dün kv bere Patik Örneği çıkartmaya çalışcakmış onu söylüyor.minnet duyuyorum...ama benim annem neden böyle...bana telefonda dedi ki başım ağrıyor gelemicem,fakat tüm gün facete Saçma sapan şeylerle uğraşıyor ve bana dedi ki bebeğin kıyafetlerini yıkayacağın zaman gelirim,öyle anlaşalım seninle...ya ben komşu kızı mıyım? Ne anlaşması....( inanın çok şükür ihtiyacım yok şu an,zaten Nazlı biri de değilimdir çok ağrım sızım olmadıkça fakat bu bahaneler,bu ilgisizliği çok sinirlendiriyor beni...ben evden çıkalı çok oldu eğitimim sebebiyle fakat anladım ki annem-babam - kardeşim üçü de birbirinin karakterini almış.babam da daha 2 hafta önce GÖRDÜ beni ilk kez,kardeşim de...annem nasıl başardı bunu...karnımın bu kadar hızlı büyüdüğüne inanamadıklarını Gözlerinden okudum...inanamıyorum,her gün daha çok şaşırıyorum,nasıl bu kadar olur...ben Ufacık birşeyde dayanamıyorum ,akşam 2.kez arıyorum nasıl oldunuz diye...öf neyse çok uzun oldu pardon ama içimi Döktüm,iyi geldi...
Esinle konusuysan hic takma kafana kv istedigi kadar konussun :) orda sancin tutar dogarsa dogar nasip sonucta Allahtan baskasi bilemezHadi birden burda sancım tutarsaymışş.. Napıyım canm tutarsa tutar yani kim bilir ne zaman doğacak bebek.. Hem eşimden ayrılmakta istemiyorum.. Söyledm ona zaten canm durmam diye oda sen nasl istersen dedi..
Ay takmıyorum canm artk en son tutarım ben doğurmam merak etme dedm o olduEsinle konusuysan hic takma kafana kv istedigi kadar konussun :) orda sancin tutar dogarsa dogar nasip sonucta Allahtan baskasi bilemez
İnsan hamileyken daha hassas oluyor değilmi... Su doğum filmleri. Com u actım bi bilm izleyim diye aileler anneler felan benim nasıl içim acıdı millet orada doğum bebek Vs duygulanıp izledi ben aileleri anneleri görünce üzüldümSende benim gibisin kendin yasiyorsun hesap sormuyorsun neden demiyorsn. Bende hic demedim kendimi sorguladigimda oldu ama dedigin gibi ben evlat olarak hatasiz bi evlattim hayatti buyuk yanlislarim olmadi.. Dugunume bir misafir gibi geldi ve gitti.. Benim esimde bugune kadar hic tarafli olmadi hep yanimdaydi. Bana hep destek oldu bu eksik yanimi her farkettiginde o benden cok uzuluyo. Geceleri bazen agliyip zirliyip yatiorm. Napalim boyle atioruz bizde duygulari. Ne kadar bastirmaya calissanda olmuyo. Dolmusta bir kiz cocugu babasina sarildiginda bile zoruma gittigi oluyordu. Simdiyse evladim ve babasini dusunup kendimi rahatlatiyorum ben evladima oyle bir baba sectimki benim yasadiklarimi yasamiycak.... İste sadece suan bunun icin cok ama cok mutluyum.. Ben eksik kaldim ama evladim kalmayacak..
merhaba canım. hastanedeselam canım. bu ücret sadece hastane içinmi geçerli doktor için tekrar ne kadar ödeme yapılacak bilgi verdilermi? Birde ben hastaneyi aradığımda doktorunuz dışardan olduğu için herşey extra diye bilgi vermişlerdi.Böyle olunca da çok karışık oluyo keşke bi paket fiyatı olsa.Birde senin şekerin yüksekti sanırım kaç çıkmıştı?ben diyetteyim ama yinede çok düşmedi senin diyet ile düzelme oldumu?
Merhaba canım, bu ücret herşey içerisinde olan ücret. Ya tabii bebekten topuk kani alındığında ücret verilir mi veya tahliller istenir mi onların ücreti ayrı midir bilemiyorum. Ya evet bence de paket fiyat olsaydı, ücret te esneklik olsaydı daha iyi olurdu.benim şeker 187 idi sanırım. Diyete devam ediyorum, birebir uyamiyorum tabii ama hamur işi ekmek, makarna pilav çok yemiyorum gece yemek yemiyorum, çay icmemeye dikakt ediyorum..selam canım. bu ücret sadece hastane içinmi geçerli doktor için tekrar ne kadar ödeme yapılacak bilgi verdilermi? Birde ben hastaneyi aradığımda doktorunuz dışardan olduğu için herşey extra diye bilgi vermişlerdi.Böyle olunca da çok karışık oluyo keşke bi paket fiyatı olsa.Birde senin şekerin yüksekti sanırım kaç çıkmıştı?ben diyetteyim ama yinede çok düşmedi senin diyet ile düzelme oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?