2016 Şubat Anneleri

merhaba... bende kumbara yaptım elime ne geçerse atıyorum:)

kızlar bende şu kodla ebebekten bişiler alcam ama ihtiyaçların çoğu bitti. bezlerde indirim yok stoklasam. manuel göğüs pompası işe yarar mı sizce ?

Canim ben ilk bebegime zeytinyagi surmustum cok cok iyi.gelmisti bebe yaglari ister istemez kimyasal.. guzel bi zeytinyagi buldunuz mu oh misss:) bide son durulama suyuna nisasta ve z.yagi atip onla da durulanabiliyo

merhaba annecikler. girmeyeli ne çok yazı olmuş.okuyamadım bile. şu e bebek indirimi çok konuşulmuş.ama benim alacaklarım bitti geç kaldı e bebek

Gunaydiiiinnn annişler 2 gun arafan sonra merhaba :)
Kötü bir hafta sonu geçirdikgeldik, Cumartesi kaza yaptık daha geçen bebek için full bakim yaptırdı simdi tampon göçtü. biz hamd olsun iyiyiz

pazar günüde kına cekimi vardi gelen çift cok cinsti zor gecti ve hava buz gibiydi dondum. Dünden beri yataktan çıkamadım insAllah grip olmam.

Alışveriş isinde acil ihtiyaçlar tamam. Hastahane cantamiz acil durum için hazir şimdilik :)

On tarafı açılıyorsa çok iyi değil mi gece daha rahat ilgilenirsin. Hiç üzme canım. Valla o kadar alınca şey var ki daha farklı bir şey alırsın yeni bir beşik alacagina :)

Öyle ya.. Sanki bugün daha güzel geldi gözüm e. İse gidemedim. Rahatsızim / sabah kalkıp odaya baktim da.. Fena değil.hani

Gecmis olsun

Merhaba Can'lar
Ben de bugün üye oldum. Aranızda bel fıtığı olan ya da tanıdığı bel fıtığı olup normal doğum yapabilen var mı? Doktorum henüz net bir şey diyemem diyor da bilgi edinmek istedim

Hakkaten bu adamlar oldurecek beni. Kizimin park yatagini ikizlerden biri kullanacak kizima yatacak yer yok yatak alalim diyorum ne gerek var diyordu Allah.tan artik razi ettim yoksa dogurana kadar bekleyecekti
Bizde çoğu şeyde anlaşamıyorz şampuanda bile ben şu marka olacak diyorum o yok bu olsa ne olur ille fazla para verecksn yoks için rahat etmez diyor.anlamıyorki bebeğim için herşeyn en iyisi olsn istiyorm ben

Merhaba Can'lar
Ben de bugün üye oldum. Aranızda bel fıtığı olan ya da tanıdığı bel fıtığı olup normal doğum yapabilen var mı? Doktorum henüz net bir şey diyemem diyor da bilgi edinmek istedim
?
Konu Hakkı'nda bilgisi olan yok mu acaba?

Bizde çoğu şeyde anlaşamıyorz şampuanda bile ben şu marka olacak diyorum o yok bu olsa ne olur ille fazla para verecksn yoks için rahat etmez diyor.anlamıyorki bebeğim için herşeyn en iyisi olsn istiyorm ben
Benimki de oyle pahalisi ucuzu hepsi birbirinin aynisi niye kaziklanalim diyor daha kozmetik adina hic bi sey almadik ben dogurunca evden cikamicam kendi bildigini alacak gelecek tabi

Slm kizlar bugun dr dayiz.30+3 1681 gr olmus yavrum.Kasilmalarim var deyince nst ye aldi ama orda birsey cikmadi cunku hic kasilmadim.36 da cati muayenesi yapacakmis.Dogum fiyatlarini sordum normal 1250 sezaryan 1750 dedi,ayni hastanede 2014 de 650 ye dogurmustum.Iki kati olmus

Slm kizlar bugun dr dayiz.30+3 1681 gr olmus yavrum.Kasilmalarim var deyince nst ye aldi ama orda birsey cikmadi cunku hic kasilmadim.36 da cati muayenesi yapacakmis.Dogum fiyatlarini sordum normal 1250 sezaryan 1750 dedi,ayni hastanede 2014 de 650 ye dogurmustum.Iki kati olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…