2016 Şubat Anneleri

Buyuk ihtimal elyaftir bi sey olmaz ins.
Kızlar elleri ayağı şişen varmı ? Acaba şişmeden geçiren varmı hamileliği ben şişmek istemiyorum kendimi çok sisman hissederim .):
Canim kilo alma olayi degil de ayaklarimi cok sarkittigim zaman yani oturdugumda cok sisiyor misafirlige gittigimizde de mecbur oturuluyor uzanacak degilim ayakkabilarimi zor giyiyorum canim aciyor resmen ama evde oldugum surece en ufak firsatta ayaklarimi uzattigim icin sorun olmuyor cok sukur

Canım günaydın, kalemdekiler idare ediyorlar onlarda sıkıntı yok, sıkıntı yeni verilen geçici müdürde, ben en az 6 az kullanmak istiyorum ücretsiz izin ama dahasını bilemiyorum şuan

peki kızlar toplamda bi annenin kaç emzirme atleti olmalı acaba?
Evde de kullacaksan en az 3-4 tane al canim ama ben evde sutyenli kismindan dolayi kullanamiyorum bunaltiyor sadece disaricikarken sutyen kismina emzirme pedi koyup sutyensiz kullanirim yine. Evde hamilelikte kullandigim geniiiis atletlerimi ustten asagiya siyirip kullanmayi dusunuyorum yine

Kızlar üni baby den alacagim su pamuk vs olanları. Şampuan vs de. Peki temizlik ürünlerinde neleri alayim neleri almayayim? Tavsiye :) e bebekten gelen indirimi kullanayim onlara. Molfix alacaktim yokmuş orda.

Teşekkür ederim canım

Aynen canım bende çok sık gitmedim bebek tepik atana kadar :)).. Sen güzelce dinlenirsin ohh.. Hiç birşeycikte olmaz

Ayakkabi giyme olayi bende de cok sorun olmaya basladi yahu
Sislik pek yok ama egilmek sorun

bebek bakım ürünleri olarak olmazsa olmazlar neler kızlar

ben dalin sıvı deterjan aldım
dalan roxy sabun tozu aldım
pişik kremi olarak sebamed aldım
şampuan olarak da uni baby aldım
ıslak mendil de uni baby saf su pamuk alcam

bebek yağı almaya gerek var mı ya da başka ürünler?

Kızlar üni baby den alacagim su pamuk vs olanları. Şampuan vs de. Peki temizlik ürünlerinde neleri alayim neleri almayayim? Tavsiye :) e bebekten gelen indirimi kullanayim onlara. Molfix alacaktim yokmuş orda.

valla şu an ben de bunları düşünüyorum daha ne alcaz ne kaldı ilk gebelik olunca insan bilemiyo

bi sorum daha var arkadaşlar

yeni doğan bebeğin adına bankada vadesiz mevduat hesabı açılabiliyo mu birikim yapmak için yoksa kendi adımıza mı açmamız lazım

bebişlerin geleceği için 20 30 elime ne geçerse yatırmak istiyorum ilerde lazım olur diye

Bebek yagini ben kullanmistim kizimda cok kuruyor cildi ama bebek yagi cok kimyasal iceriyor onun yerine normal krem kullanin diyorlar ne yapmak gerekiyor ben de kararsizim acaba aktardan karisim yag mi alsam diye dusunuyorum kuru ciltler icin vardir heralde oyle bi yag

valla şu an ben de bunları düşünüyorum daha ne alcaz ne kaldı ilk gebelik olunca insan bilemiyo
Ikinci gebeligim ama ben de bilmiyorum cocuktan cocuga degisiyor hersey. Kizimin cildi cok kuruydu belki ikizlerinki kuru olmayacak. Kizimin hic bir beze alerjisi olmadi belki bunlarin primaya alerjisi olacak. Bebislerimiz bize yol gosterecek merak etmeyin herseyi her yerde bulabiliriz zaten. Her yer eczane dolu eczanede de bebekler icin gerekli hemen hemen hersey var

üstünde bebek yazan her ürün maalesef güvenilir değil paraben yok yazıyorlar paraveni millet iyice öğrendi diye paraben yok ama başka bir sürü koruyucu kimyasal var hele bebe yağında benim önerim saf kayısı yağı güvenilir bir aktardan hem kuruluğa birebir ayrıca saçında konak falan olursa da çok iyi geliyor.

tam bilmiyorum ama kendi adına aç bence. 2. çocuk olunca ona ayrı hesap falan derken abaya karışır. kendine hesap aç orada biriktir.

Kızlar e bebekin face sayfasını takip edin çekilişle hediye veriyor şimdi biberon veriyormuş. Büyük ihtimalle çıkmaz ama şansımızı deneyelim

merhaba güzel anne adayları... bende şubat annesi olacağım . bu siteden çok faydalandım ama daha bugün üye oldum . oğlum olacak... çok heyacanlıyımmm... alışveriş için geç kaldım galiba ben. neler aldınızz kaçar tane aldınız bilgilendirir misiniz beni???? bide hastane çantası derdim varrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…