2016 Şubat Anneleri

Canim ben Delta Hospital Hakan Gurbuz e gidiyorum. Kucukyali da. Doktorumdan cok memnunum
Çok teşekkür ederim bi bakim yakın mi bana ben Sancaktepe de oturuyorum Via hospital ve Bölge hastanesine gittim bu hastaneler yakın ama iyi doktora denk gelmedim hastalar çok olduğundan fazla ilgi gostermiyorlar ((((

ben olsam kullanırdım valla

Çok teşekkür ederim bi bakim yakın mi bana ben Sancaktepe de oturuyorum Via hospital ve Bölge hastanesine gittim bu hastaneler yakın ama iyi doktora denk gelmedim hastalar çok olduğundan fazla ilgi gostermiyorlar ((((
Canim Cengelkoy Medivia hospital da iyi,Serpil hanim var hastanenin bashekimi iyi bir dr tavsiye ederim

Hangi ilçedesiniz

benim doktorum hastanede değil. Adatepe'de Ali Rıza Sözenoğlu diye bir doktor. doğum yapmak istediğin hastaneye geliyor.
ben çok memnunum. ama hastane olsun dersen Delta hastanesindeki Hakan beyi tavsiye ederim.

o kişi beniiimmmm.... Eller dolma ayaklar kafaya dönüştüüüüüü
Benim yüzümden korkum el ayak vok mu şişti ne diyim inşallah tez zamanda düzelir tuzu kessende artık şiş mi kalcak acaba

Ortasına mı cıkıyor :) ay öyleyse tam benlik olmuş evim metronun dibinde oh ohhhhh :))))
Vallahi en kolay gidilen pazar olur senin icin yürüme mesafesi sıfır metrodan çıkarken pazsr sesini duyarsin

Sanirim özel istiyorsun ben pendik tarafini biliyorum. Bizde yeni taşındık
.
Ben hem ozele em zeynep kamile gidiyorum doğumu devlette istiyorum ama bakalım hayırlısı
Benim için özel yada devlet fark etmez yeterki iyi doktor olsun canım. Cumartesi sabah kanama oldu gittim hastaneye doktor musait değilmiş 2 saat sonra gel dediler başka hastaneye gittik aynı durum şok oldum sonra ogleden sonra bölgede bi doktor baktı iyi hersey diyor sorun yok diyor kanama nedenini üstüme diyor alttan bakmadi bile. Karşıya kendi hastaneme gidemedim cumartesi trafik yogun oluyor diye (((( çok şükür kanamam durdu

Üşutme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…