2016 Şubat Anneleri

Ben netten sipariş veriyorum çoğu şeyi onla çıkıp kavga gürültü alışveriş yapmaktan iyi.ben sinir olacağıma kart ekstresi geldiğinde o sinir olsun sonuçta biz iki o tek
Yaa bizim net islerine de kocam bakiyor hatta kizimiz yuzunden artik o da bakamiyor 2 telefon 1 tablet 1 bilgisayar zararindan sonra kizim uyanik oldugu surece ozellikle bilgisayarlari cikaramiyoruz acil durumda saklamasi zor oluyor

Yatarken sorunum yok ama azcik is yapsam kac saat agriyor belim. Sanirim dogurana kadar boyle gidecek. Bi makine camasir asiyorum bi saat belim agriyo
Allah yardımcımız olsun ne diyeyim
Çok teşekkür ederim bi bakim yakın mi bana ben Sancaktepe de oturuyorum Via hospital ve Bölge hastanesine gittim bu hastaneler yakın ama iyi doktora denk gelmedim hastalar çok olduğundan fazla ilgi gostermiyorlar ((((
Ben pendik kaynarcada özel yüzyıl hastanesine gidiyorum. Neslihan şekere.... birde neslihan alan var. Orada çok methediliyorlar. Ben doktorumdan memnunum canım. İlk doğumumu 5 yıl önce o hastanede yaptım çok memnun kaldım.

Saol yavrum gideyim ben bu cuma bakıyım

Ay bu ne saygısızlık ..
Sancaktepe nereler pek bilemiyorum. Ama başka doktorlara da git kendini yorma iliskiye girme. Daha küçükler..

Canım günaydın, kalemdekiler idare ediyorlar onlarda sıkıntı yok, sıkıntı yeni verilen geçici müdürde, ben en az 6 az kullanmak istiyorum ücretsiz izin ama dahasını bilemiyorum şuan

İşin zor canım.. Şanssızlık olmuş boyle bir zamana denk gelmesi. Ne istiyorsan onu yap, en dogru kararı sen verirsin

kızlarrr sizlere bi sorum olacakkk fikirleriniz benim için önemli
dün kv lerdeydim. eskiden bebekleri tuzlarlarmış kokmasın terlemesin pişik olmasın vs. diye..
benim bebeğimi de tuzlayacağının sinyallerini verdi. ben zararlıymış dedim ama olur mu öyle şey dedi. zararlı diye biliyorum, sizden yapan oldumu yada benmle aynı durumu yaşayan.
sizce ne yapmalıyım. bu bebek tuzlama olayıı beni ürkütüyorr

Saol yavrum gideyim ben bu cuma bakıyım
Gerci ben hic cuma gitmedim iki kere salı gittim cuma pazar biraz değişiyor olabilir kumascilar geliyormus galiba ama normal tezgahlarda geliyo tabiki bende 18.inde cuma gidicem salı güzeldi bakalım cuma nasıl yazarsın bana ayrica dehşet ürünler var e bebekde 18 tlye gördüğüm zibin bady 7.5 du felaket bir pzar bayıldım

Sagol tatlım, beşik temiz. Evet, annem bugün ben sana alırım dedi sallanan olanlardan :))))
Bir sure kullanırım. Bende ihtiyacı olan birisine veririm.. :*

Teşekkür ederim ))))

:))) ben tuzlanmışım ama bebeğimi tuzlattırmam asla... zararını bilmemde bi faydası yok inanki

benim annemde söylüyor. ilk banyosunda suyuna kaya tuzu atıcaz dedi. ama geçenlerde televizyona çıktı kesinlikle yapmayın diye. kararsız kaldım bende.

Ay bu ne saygısızlık ..
Sancaktepe nereler pek bilemiyorum. Ama başka doktorlara da git kendini yorma iliskiye girme. Daha küçükler..
Sağol canım ilişkiye zaten girmiyorum ayda 1 kere belki zaten bundan böyle eşim elini sürmez bana)))) 13 yaşında kızım var hiçbişey yaptırıyor bana bu konuda şanslı yim ))))

Canim tuzlama olayını bende duyduğumda şaşırdım. İleride ter kokmasin diye yapılıyormuş, bence bebeğin yikanacagi suya 1-2 kaşık.dökülüp bebis öyle yıkanabilir ama bebeği tuzla ovup, sarmak. Bekletmek hiç sağlıklı değil ve ona musamma etmem eğer ki bebeğime öyle birşey yapılırsa. Büyükler geleceği için şimdiden onların nasıl.yaptığını bilemiyorum ben.

bu soruyu sağlıkcı olarak ve termeleme yüzünden ameliyat olan biri cevaplamak istiyorum:) tuzlamayı 2 şelikde yapıyorlar bi tuslu suyla yıkama yada koltuk altı el ayakları hafif tuzlayıp yıkama seklinde bunun bir zararı olmuyor... hatta terleme konusunda iyi oldugunu söyluyorlar.. bu konuda cok muzdarip bir kişşi olarak ben kv deme yaptıracağım:) bi işe yararsa en azında cocuklar rahat eder:) 2. si cocugu bariz salamura seklinde tuzda bekletmek.. işte o cok zararlı cunku tuz yani sodyum ciltten emiliyor kandaki miktarı artıyor su yetersiz kalıyor vucutta ve dehidratasyon denilen vücudun susuz kalması olayı oluyor o sıkıntı.. ben ilk yöntemi yaptıracağım o gun de her ihtimale karsı bolca emzireceğim :) bence zararsız sekilde yaptır anı olur güzel şeyler bunlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…