Yaa bizim net islerine de kocam bakiyor hatta kizimiz yuzunden artik o da bakamiyorBen netten sipariş veriyorum çoğu şeyi onla çıkıp kavga gürültü alışveriş yapmaktan iyi.ben sinir olacağıma kart ekstresi geldiğinde o sinir olsun sonuçta biz iki o tek
Allah yardımcımız olsun ne diyeyimYatarken sorunum yok ama azcik is yapsam kac saat agriyor belim. Sanirim dogurana kadar boyle gidecek. Bi makine camasir asiyorum bi saat belim agriyo
Ben pendik kaynarcada özel yüzyıl hastanesine gidiyorum. Neslihan şekere.... birde neslihan alan var. Orada çok methediliyorlar. Ben doktorumdan memnunum canım. İlk doğumumu 5 yıl önce o hastanede yaptım çok memnun kaldım.Çok teşekkür ederim bi bakim yakın mi bana ben Sancaktepe de oturuyorum Via hospital ve Bölge hastanesine gittim bu hastaneler yakın ama iyi doktora denk gelmedim hastalar çok olduğundan fazla ilgi gostermiyorlar ((((
Benim yüzümden korkum el ayak vok mu şişti ne diyim inşallah tez zamanda düzelir tuzu kessende artık şiş mi kalcak acaba
Vallahi en kolay gidilen pazar olur senin icin yürüme mesafesi sıfır metrodan çıkarken pazsr sesini duyarsin
Ay bu ne saygısızlık ..Benim için özel yada devlet fark etmez yeterki iyi doktor olsun canım. Cumartesi sabah kanama oldu gittim hastaneye doktor musait değilmiş 2 saat sonra gel dediler başka hastaneye gittik aynı durum şok oldum sonra ogleden sonra bölgede bi doktor baktı iyi hersey diyor sorun yok diyor kanama nedenini üstüme diyor alttan bakmadi bile. Karşıya kendi hastaneme gidemedim cumartesi trafik yogun oluyor diye (((( çok şükür kanamam durdu
Canım günaydın, kalemdekiler idare ediyorlar onlarda sıkıntı yok, sıkıntı yeni verilen geçici müdürde, ben en az 6 az kullanmak istiyorum ücretsiz izin ama dahasını bilemiyorum şuan
Gerci ben hic cuma gitmedim iki kere salı gittim cuma pazar biraz değişiyor olabilir kumascilar geliyormus galiba ama normal tezgahlarda geliyo tabiki bende 18.inde cuma gidicem salı güzeldi bakalım cuma nasıl yazarsın bana ayrica dehşet ürünler var e bebekde 18 tlye gördüğüm zibin bady 7.5 du felaket bir pzar bayıldımSaol yavrum gideyim ben bu cuma bakıyım
Canım gayet kullanıslı temizse bunda sorun yapacak birşey yok sende senden sonra baska birine verirsin. Eger bebegın sallanmak isterse o zaman sallanan alırsın bunuda elinden çıkarırsın bosa masraf etmemıs olursun ben ikeada bunu cok beğenmiştim ama ne olur ne olmaz sallansın diye düşünerek sallanan bir beşik aldım. Güle güle kullan :*
Teşekkür ederim ))))Allah yardımcımız olsun ne diyeyim
Ben pendik kaynarcada özel yüzyıl hastanesine gidiyorum. Neslihan şekere.... birde neslihan alan var. Orada çok methediliyorlar. Ben doktorumdan memnunum canım. İlk doğumumu 5 yıl önce o hastanede yaptım çok memnun kaldım.
:))) ben tuzlanmışım ama bebeğimi tuzlattırmam asla... zararını bilmemde bi faydası yok inankikızlarrr sizlere bi sorum olacakkk fikirleriniz benim için önemli
dün kv lerdeydim. eskiden bebekleri tuzlarlarmış kokmasın terlemesin pişik olmasın vs. diye..
benim bebeğimi de tuzlayacağının sinyallerini verdi. ben zararlıymış dedim ama olur mu öyle şey dedi. zararlı diye biliyorum, sizden yapan oldumu yada benmle aynı durumu yaşayan.
sizce ne yapmalıyım. bu bebek tuzlama olayıı beni ürkütüyorr
:))) sagol canım benimmm.. Valla dün moralim bozuldu. Sizler iyi geldiniz bana :)ben olsam kullanırdım valla
benim annemde söylüyor. ilk banyosunda suyuna kaya tuzu atıcaz dedi. ama geçenlerde televizyona çıktı kesinlikle yapmayın diye. kararsız kaldım bende.kızlarrr sizlere bi sorum olacakkk fikirleriniz benim için önemli
dün kv lerdeydim. eskiden bebekleri tuzlarlarmış kokmasın terlemesin pişik olmasın vs. diye..
benim bebeğimi de tuzlayacağının sinyallerini verdi. ben zararlıymış dedim ama olur mu öyle şey dedi. zararlı diye biliyorum, sizden yapan oldumu yada benmle aynı durumu yaşayan.
:))) sagol canım benimmm.. Valla dün moralim bozuldu. Sizler iyi geldiniz bana :)
Allah razı.oslun.. Rabbim hepimizi sağlıkla sihhatle huzurla bebislerimiz kavusmamizi nasip etsin
Sağol canım ilişkiye zaten girmiyorum ayda 1 kere belki zaten bundan böyle eşim elini sürmez bana)))) 13 yaşında kızım var hiçbişey yaptırıyor bana bu konuda şanslı yim ))))Ay bu ne saygısızlık ..
Sancaktepe nereler pek bilemiyorum. Ama başka doktorlara da git kendini yorma iliskiye girme. Daha küçükler..
kızlarrr sizlere bi sorum olacakkk fikirleriniz benim için önemli
Tuzlarla ovmak yerine yıkadığın suya birazcık tuz atabilirsin. ama yaptırmak istemiyorsan yaptırma tabiki.simsiyahhh jolianfemme bende tuzlanmışım zamanında ama saçma geliyor bana bebeğime aynı işlemi yaptırmak istemiyorum
bu soruyu sağlıkcı olarak ve termeleme yüzünden ameliyat olan biri cevaplamak istiyorum:) tuzlamayı 2 şelikde yapıyorlar bi tuslu suyla yıkama yada koltuk altı el ayakları hafif tuzlayıp yıkama seklinde bunun bir zararı olmuyor... hatta terleme konusunda iyi oldugunu söyluyorlar.. bu konuda cok muzdarip bir kişşi olarak ben kv deme yaptıracağım:) bi işe yararsa en azında cocuklar rahat eder:) 2. si cocugu bariz salamura seklinde tuzda bekletmek.. işte o cok zararlı cunku tuz yani sodyum ciltten emiliyor kandaki miktarı artıyor su yetersiz kalıyor vucutta ve dehidratasyon denilen vücudun susuz kalması olayı oluyor o sıkıntı.. ben ilk yöntemi yaptıracağım o gun de her ihtimale karsı bolca emzireceğim :) bence zararsız sekilde yaptır anı olur güzel şeyler bunlar :)kızlarrr sizlere bi sorum olacakkk fikirleriniz benim için önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?