şimdi bu tuzlama olayını görünce aklıma geldi.. tamamen duydugum bişey arastırmadım ama size soreyım merak ettim.. kuznimiz evlendi yazın ben o zaman yeni öğrenmiştim bebek haberini neyse yeni gelinimiz diyarbakırlı cinsiyetini sordu kız olursa dedi benim annem bana ve en buyuk ablam dısında ablalarıma dedi yeni doğdugumuz zamanlar karınca yumurtası yağıyla kasık ve koltukaltı bacaklarımıza sürmüş dedi ve gerçekten bizim bu bölgelerimiz ipek gibi dedi lazerli gibiyldi gösterdi... enn buyuk ablama yapmamış o böyle değil dedi kızın olursa sende sür dedi.. benimki erkek ama duyunca ilginç geldi ağdayla lazerle boğuşan bi insan olarak:) hani karınca yumurtası yağı yetişkinlerde bu amaçlı kullanılıyor ve doğal bişe ya bilemedim.. sonrada erkekoldugunu öğrenince erkek olmanın rahatlığını şimdiden gördüm boşver dedim
kızlar bugun karnım taş gibi oluyor sürekli sertleşiyor, hemen göğsümün altında birde kasığımın orda sertleşme var. bu da biraz batar sancı gibi yapıyor, böyle olması normal mi ki?
Benmde kuyruk sokumunun ucundaki kemiğim eğri doktora sormuştum önemsiz bi kemik engel olursa doğum esnasında ben kırarım onu çok yaptm dedi Keşkee sormasaydım
Kızlar bir sorum olucak ben sallanılanilir beşik alıcam 60x120 ebatlarında ama ona uygun yorgan yada kılıf bulamıyorum, acaba nerden temin edebilirim bir fikriniz varmı?
Zaten eğildiği zaman yeterince sıkıntı çektm bide bu çıktı şimdi. İnşallah engel olmazda müdahale etmek zorunda kalmaz. Beni asıl korkutan o elini nereye ne kadr sokacak nasl kıracak
Zaten eğildiği zaman yeterince sıkıntı çektm bide bu çıktı şimdi. İnşallah engel olmazda müdahale etmek zorunda kalmaz. Beni asıl korkutan o elini nereye ne kadr sokacak nasl kıracak
Bebeğin doğmasına engelmi olur diyo doktorun, ay kuzum bilemedim ya.. İlk defa böyle birşey duyuyorum.. Ama doktorunun alanı değilki sen yinede iyice bir araştır bence
Bebeğin doğmasına engelmi olur diyo doktorun, ay kuzum bilemedim ya.. İlk defa böyle birşey duyuyorum.. Ama doktorunun alanı değilki sen yinede iyice bir araştır bence
O kemik doğum esnasında esnekleşiyo gibi bişeymiş geriye itiliyomuş bebek rahat çıksn diye.. İşte o durumda geriye itilmezse kırarz sorun değl dedi ama başka doktorla kesn görüşecem bu konuyu..
Çok tuz yemiyorum ki. yani sanıyorum yemiyorumdur:) bol su da içiyorum. Dr. albümin yükselmiş olabilir dedi. Tahlil yaptık o da normal çıktı. İşyerinde bol bol ayaklarını uzat dedi. Öyle yapıyorum bakalım nolucaakkkk
Evde de kullacaksan en az 3-4 tane al canim ama ben evde sutyenli kismindan dolayi kullanamiyorum bunaltiyor sadece disaricikarken sutyen kismina emzirme pedi koyup sutyensiz kullanirim yine. Evde hamilelikte kullandigim geniiiis atletlerimi ustten asagiya siyirip kullanmayi dusunuyorum yine
Bende bugunaldım çarşıdan şahinler marka çok kaliteliydi ve hesaplıydı 2 tane tanesi 15tl siyah ve beyaz sütyen, 1 tanede krem atletli sütyen aldım 20tl. Benim straplez atletlerim var sütyenleri o şekilde de rahat kullanabilirim göbüşüm açılmadan :) fikir olsun sizlerede
O şekilde olduğunda çatlama Önleyici yağımla 10dk masaj yapıyorum.bir taşta 2 kuş Hesabı.çok bastırmadan aşağıdan yukarıya doğru ve yanlardan ortaya doğru.iyi geliyor.alıştım şimdi artık her gün yapıyorum.bebeğin rahatladığını hissediyorum.hele hele banyodan sonra..
Slm anneler Dr kontrolde kasintim oluyordu karaciğerle ilgili test istemişti bugün gosterdik bir tanesi yüksek çıkmış cuma günü bir daha yapılacak. Zaten pinpirikli biriyim,kafama takıldı.böyle olan varmi
Kızlar bir sorum olucak ben sallanılanilir beşik alıcam 60x120 ebatlarında ama ona uygun yorgan yada kılıf bulamıyorum, acaba nerden temin edebilirim bir fikriniz varmı?
Canım bende bakıyorum bugünlerde alcam ama anladığım kadarıyla hazır yorganlar genelde biraz daha büyük oluyor 95x145 gibi ben yataştan almaya karar verdim
Canım bende bakıyorum bugünlerde alcam ama anladığım kadarıyla hazır yorganlar genelde biraz daha büyük oluyor 95x145 gibi ben yataştan almaya karar verdim