2016 Şubat Anneleri

Canım bende bakıyorum bugünlerde alcam ama anladığım kadarıyla hazır yorganlar genelde biraz daha büyük oluyor 95x145 gibi ben yataştan almaya karar verdim
Bende iyi birşey aliyim diyorum, e aldık yorganı kılıflar uymuyor, kendim dikicem o olucak :/

Bende iyi birşey aliyim diyorum, e aldık yorganı kılıflar uymuyor, kendim dikicem o olucak :/[/QUOTE
Bende mağazaya gidip bakmadım daha canım ama içime sinmezse yorgan büyüklüğü annem yaparız kendimiz dedi

Slm anneler Dr kontrolde kasintim oluyordu karaciğerle ilgili test istemişti bugün gosterdik bir tanesi yüksek çıkmış cuma günü bir daha yapılacak. Zaten pinpirikli biriyim,kafama takıldı.böyle olan varmi

Benim ikiside gebeliğimin basında yüksekti canım sonradan normal değerlere indiler korkmana gerek yok

Ben başkent hastanesine gidiyorm normal 400 sezeryan 600 burda doğumhanesini ve odalarını da gezdm çok güzel.4000 5000 alan yerler bile var
baskent iyi uyguna yapiyormus cnm muayene ucretleri nedir renkli mi bakiyor muayenelerde siyah beyaz mi¿ yenidogan unitesi var mi ¿

Kizlar engilish home bebek cocuk urunlerinde %50 indirimmmmm kaciranlar yakalasinnnnn

arkadaslar... kok hucre hakkinda ne dusunuyorsunuz... ben yaptirayim diyorum... ilerde bu kordon kani ile bircok seye care bulunacak diyorlar...

Kizlar engilish home bebek cocuk urunlerinde %50 indirimmmmm kaciranlar yakalasinnnnn
english homde sıkça oluyor mu canım indirim ? ben takip etmedim hiç. bu ay fazlaca masraf yaptık. öteki aya olur muki ? baktımda gerçekten nevresimler falan çok hoş.

Kızlar 12 kg almama ragmen şu göğüslerim de tık yok büyümediler neden acaba??
Ne guzel iste sonradan sarkmaz bence..ben oglumda heryerimden cok kilo almistim.goguslerim cok buyumustu vede emzirmeyi birakunca porsuyup sarkti.kendimi hic begenmiyordum.insallah bu sefer ya buyuk kalir yada porsumez vok can skici bi durum

Bende ilk yöntemi yaparsa karışmayacagim :) amaaa 2. Yöntem felaket bisey. yapmaya kalkarsa engel olurum

arkadaslar... kok hucre hakkinda ne dusunuyorsunuz... ben yaptirayim diyorum... ilerde bu kordon kani ile bircok seye care bulunacak diyorlar...
Valla canım paran varsa hiç durma çok güzel bir uygulama

Bende mağazaya gidip bakmadım daha canım ama içime sinmezse yorgan büyüklüğü annem yaparız kendimiz dedi
Ya aslında alırım olmadı daraltırım bilemedim :/ kendim dikişten anlasam yapardım yada dikişmakinem olsa, ama o kadar uğraşamam heralde :)

Kızlar araba almadıysanız papetto 039 italya süper bir araba bn çok beğendim bugün geldi :)

Bende düşünüyorum canım esime arastir dedim. Arkadasim onkim diye bir firmaya yaptirdi. Ben acibademde doguracagim onlardan da fiyat alacağım..

dün bi bayanla tanıştım 3 çocuğu var. bebeklerinde hep badem yağı kullanmış kızlar hiç kullananınız oldu mu yada duydunuz mu? bebe yağı zararlı olduğu için hiç kullanmadım dedi. badem yağı kıllanma yapmadı mı dedim yok kesinlikle yapmadı dedi.

Kizlarrrr sag tarafimdan bacagima dogru bir damar agriyor neden olabilir ki fikirlerinizi alayim

baskent iyi uyguna yapiyormus cnm muayene ucretleri nedir renkli mi bakiyor muayenelerde siyah beyaz mi¿ yenidogan unitesi var mi ¿
Muayene bir ayda iki kez gidiyorum 50 tl veriyorum canım.hem siyah beyaz hem renkli bakıyor. Ama büyük şehirlerdeki başkent hastaneleri daha pahalı galiba.yenidoğan ünitesini henüz sormadm ama varmış galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…