2016 Şubat Anneleri

Yaa bizim net islerine de kocam bakiyor hatta kizimiz yuzunden artik o da bakamiyor 2 telefon 1 tablet 1 bilgisayar zararindan sonra kizim uyanik oldugu surece ozellikle bilgisayarlari cikaramiyoruz acil durumda saklamasi zor oluyor
Eşimde yeni bir bilgisayar almayı düşünüyordu dur yarın bebiş kırınca al yenisini deyim

İ
Bende karınca yumurtası çok duydum bilmem kaç gün sürünce bebişlere tüylenme olmuyormuş diye ama bilemiyorum başka duyan oldu mu acaba

İ

Bende karınca yumurtası çok duydum bilmem kaç gün sürünce bebişlere tüylenme olmuyormuş diye ama bilemiyorum başka duyan oldu mu acaba
karınca yumurtası yağını tüylenmeyi engellemesi için kullananları duydum ben de canım ama badem yağını bebe yağı yerine yani nemlendirmek için kullanıyormuş o bayan. normalde badem yağını kaşları az çıkanlar kullanır çoğaltsın diye. oyüzden kıllanma yapar mı diye tereddüt ettim ben de..

Canm badem yağı kullanan tanıdıklarm tek tek arayp sakn kullanma tüylenme yapıyo dedi istisnasız hepsi.. Ve satan yerlerde de bi kaç kişi aynı muhabbeti yaptı tüylenme yapıyo diye.

Canm badem yağı kullanan tanıdıklarm tek tek arayp sakn kullanma tüylenme yapıyo dedi istisnasız hepsi.. Ve satan yerlerde de bi kaç kişi aynı muhabbeti yaptı tüylenme yapıyo diye.
genç kız olup ağda kullanmaya başlayınca kızım bol bol saydırmasın bana :) bunu duyduğum iyi oldu canım :) teşekkür ederim :)

Ben yazdım bi saat kadar önce :) duyan oldu mu die olmuş demekki
Duydum ama etrafımda kullanan hiç yok maalesef senin var mı :)
genç kız olup ağda kullanmaya başlayınca kızım bol bol saydırmasın bana :) bunu duyduğum iyi oldu canım :) teşekkür ederim :)
Ben şuan Karınca yumurtası yağını araştırmadaym canm bol bol dua etsn diye

kızlar bu arada karnında sertleşme olan kişiler artmaya başladı aşağı yukarı aynı haftalarda olanlarımızda. demekki normal bişey bu. okudukça içim rahatlamaya başladı çok sağolun. sağlık ocağındaki ebem mümkün olduğunca dokunma karnına bebek uyarılıyor oyüzden de sertleşir dedi. haklı kadın ben bütün gün seviyodum kızım kızım deyip şimdi biraz daha dikkat ediyorum :)

Benim annemde ilk çocuğumun ilk banyolarında durulama suyuna biraz tuz atıyordu. Dediği e göre bizede atmış hep. Cidden çok agır ter kokmayız. Ama küçük kardeşimi tuzlamamış kimse, o terlediginde biraz agır kokuyor. Ne kadar doğru bilmiyorum. Ama durulama suyuna atılan tuz beni çok rahatsız etmedi. Bundada atarlarsa ses çıkarmam

Allah korusun bebek olumlerine kadar gidiyormus canim tursu muamelesi yaptirma bebisine bence. Bazisi azcik tuz katiyor ilk yikama suyuna onun zarari olacagini sanmiyirum ama faydasi da olmaz bazisi bildigin tursu kurar gibi tuzluyor o da bebeginin hucrelerinin asiri su kaybetmesine neden olur yakar cocugun icini disini

Eşimde yeni bir bilgisayar almayı düşünüyordu dur yarın bebiş kırınca al yenisini deyim
Bi yandan da iyi oluyor esim bilg.in basindan kalkmazdi simdi kizim uyurken acip isini bitirip hemen kaldiriyor bence de biraz daha bekleyin almak icin cocuklar her yonden zarara ugratiyor canlari sagolsun

Teşekkür ederim cevap icin kendi kendine mi dustu yoksa ilaç mi verdiler.internetten bakmistim o kadar korkutucu şeyler yazmışlar ki

Evet bende o dönem netten bakmıştım cok korkmustm :) bana yağlı beslenme dikkat et tekrar test isticem dedi dr bende dikkat ettim bol enginar yedim :) ne kadar etkisi olmuştur bilmiyorum ama sonrasında normal değerlerine inmişti. Normalin çok mu üstünde seninkiler ?

Ne guzel iste sonradan sarkmaz bence..ben oglumda heryerimden cok kilo almistim.goguslerim cok buyumustu vede emzirmeyi birakunca porsuyup sarkti.kendimi hic begenmiyordum.insallah bu sefer ya buyuk kalir yada porsumez vok can skici bi durum

Doğru diyorsun canım hiç o açıdan düşünmemiştim.. Göğüslerim ufak değil zaten ama sütümmü olmayacak acaba dedirtiyor bana bu durum :)) teşekkür ederim

Evet canım bende bu şekilde yapılacaksa karşı cikmiycam

Sadece suyunun içine 1 2 kaşık kadar atmasina izin veririm canım. Yoksa Turşu kurar gibi bebegi tuzlamak çok tehlikeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…