2016 Şubat Anneleri

Kızlar benim göbek deliğim dışarı çıktı, hiç hoşuma gitmedi boooyyyk :63:, Allahtan yaz değil tam bir fiyasko olurdu :KK70:

Arkadaşlarla selam,

Yaaa lohusa gecelik alicam 2 tane kadar..sonra bir daha giyemem ben cnk oyle gecelik onden dugmeli olsun yeter.. :)))) yanlız böyle çok pahalı olmayan fiyatlarda ve sade..dantelli falan değil..internetten nerden alabilirim?? Ayrıca İzmir deyim gidip hangi mağazadan bulurum??
Aynısından bende istiyorum.. Bulursan banada haber ver :)

Çok yüksek değil ama 50 kusurlerde olması gereken değer 60 kusurde.benim Dr da yağlı seyler yeme cuma günü tekrar test yapalım dedi

arkadaslar bebekler ıcın havlu mu aldınız yoksa bornoz mu artık son eksıkler... tamamlayayım dıyorum... bır de hangı marka havlu bornoz aldınız...
Canım bn havlu aldım civilde n bornoz bn olmaz daha diye düşündüm

Kızlar dün akşamdan beri hastanedeyim. Kasılmalarım ve 1 cm acikligim var. Celestone ciğer gelistirici igne doğum önleyici serum filan yaptılar. Düzenli olmasa da kasılmalar var. Bize dua edin de gelmesin daha:KK43:
geçmiş olsun canım dualarımız seninle

Arkadaşlarla selam,

Yaaa lohusa gecelik alicam 2 tane kadar..sonra bir daha giyemem ben cnk oyle gecelik onden dugmeli olsun yeter.. :)))) yanlız böyle çok pahalı olmayan fiyatlarda ve sade..dantelli falan değil..internetten nerden alabilirim?? Ayrıca İzmir deyim gidip hangi mağazadan bulurum??
Ben internetten dagi den aldim 35 tl :KK48:

Eklentiler

• images (1).webp
    images (1).webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 293
Kızlar dün akşamdan beri hastanedeyim. Kasılmalarım ve 1 cm acikligim var. Celestone ciğer gelistirici igne doğum önleyici serum filan yaptılar. Düzenli olmasa da kasılmalar var. Bize dua edin de gelmesin daha:KK43:

Canim ins.zamaninda dogacak kendini hep pozitif tutmaya calis bol bol dua et ins.zamaninda dogacakkk

Günaydın Anneler, nasılsınız bakalım
gece uyuyamayan gündüz uyanamayangillerdenim, hala canım sıkkın oğlumun nadir hafif tekmeleri yüzünden
dr bişy yok desede içim içimi yiyor, kilodan desek burda benden de kilolular vardı sanırım onlar çok güçlü hissediyor
insanın aklına binbir türlü şey geliyor :110:

kızlar ve ayreten alış veriş yapmak isterseniz havuzlu hanı tavsıye edebılırım ben butun bebişimin eksiklerını ordan aldım .tek seferde bıryerden alacaksanız cok ıyı bır yer tekstıl urunlerı cok ucuz:KK49:Eki Görüntüle 1708523

canım havuzlu han a bende gıttım ama ben orda pamuklu bebek urunu bulamadım hersey polyesterdı, pamuklu yazanlarda polyester dı.hanı hersey alınabılır tabıkı ama bana guvenılır gelmedı ozellıkle bebek tekstılını hıc tavsye etmem...sahte üründe fazlasıyla var.Herseyın ucuz olma sebebı de bu olabılır bence.Bıraz ucuzunu alacagız dıye bebıslerı saglıklarından etmeyelım.

Benim halam bel fitigi canim hem de ilwri derecede 3 cocugu var 3unu de normal dogum yapmis.
Oo maşallah yaa. Ben de diretmiyorum normal doğum diye doktorum çok iyi birisi eğer normal tehlikeli derse tabii de Sezeryan olurum. Sadece bel sağlığı da yetmiyor bunun çatı genişliği bebeğin kafa boyutu da var. İlk çocuk olunca insan pimpirikli oluyor istemeden

canım ulaşabildin mi sonradan :/

2 gun sonra mailime cevap verdi gebelik alerjisine benziyor cildiyeye görününüz diye :) ben numarasını istememiştim hiç o yuzden verip vermediğini bilmiyordum. Ama ulaşmak ta sıkıntı odana telefon kabul et bari.. Bugun 3 de randevum var acil bir durumda ne yapıcam diye sorucam bakalım ... Umarım beni tatmin eden bir cevap verir. Cunku ayda 1 görüşüyoruz. 15 gun once tahlillerimi göstermeye gittim asistanı alamam sizi bütün randevular bitecek öyle dedi şaka gibi altıüstü kağıda bakacak yorum yapacak .. Kıza dedim ki o Zaman ben sana versem bunları siz müsait olduğunuzda beni arayıp bilgilendirseniz olur ama 6 gibi ararız dedi tamam dedim aradan 2 gun gecti yine tık yok hastaneyi aradım asistanı bana geri döndü ben tahlıllerinizi kaybettim baska hasta kendinin sanıp dosyaya koymus dedi.. Tekrar hastanenizden cıkartıp getirirmisiniz :) rahatlığa bak yapardım ama bu sizin hatanız degılmı dedım? Fatmanur hanımın mailine tahlıl sonuclarını netten bulup attım. Doktor arar dıye düşündüm yine asistanı aradı sonuclarnız guzel sadece Demir hapını 2 ye çıkarın dedi fatmanur hanım yogun oldugundan sizi arayamadı dedi .. Çok sinirlendim doktor işi şuan muallakta benim için açıkçası.. Baya uzun yazdım k bakmayın kızlar ama bu konuda tedirginim:(((

canım merhaba
sen kullanıyordun sanırım şeker ölçüm cihazı
benım 50 mg da 140 çıkmıştı bu sabah şeker ölçüm cihazı aldım ama
hangi aralıklarla nasıl kullanıyorsun acaba? sabah aç karna hergün yapıyor musun_? birde akşam tok karna mı oluyor
kaç saat tokluk 140?
diyet verdi mi yoksa takip mi verdi sadece?

ben sabah aç ve tok ölçüyordum. tokluk için hem bir saat hem iki saat ölçüordm. ama çok zorlayıcı oluyor öyle. ben şeker yklemesi yaptırmamak için sık sık ölçüyordum.
doktor başka birşey söylemediyse bence sadece 2 saatlik ölçüm yap.

sabah aç tok
öğle aç tok
akşam aç tok

bir hafta böyle yapıp rutine girince azaltabilirsin. zaten mecburi azaltıma gidiyorsun parmakta yer kalmıyor :(

Geçmiş olsun canım. Bizim gelinde de 32 haftasında açılma oldu ona da yine yapmışlardı senin gibi ama yok erken gelmedi bebis dün 39 haftasında geldi ben hala oldum))) inşallah seninde hayirlisiyla sağlıklı gelir dularimiz sizinle

Günaydın Anneler, nasılsınız bakalım
gece uyuyamayan gündüz uyanamayangillerdenim, hala canım sıkkın oğlumun nadir hafif tekmeleri yüzünden
dr bişy yok desede içim içimi yiyor, kilodan desek burda benden de kilolular vardı sanırım onlar çok güçlü hissediyor
insanın aklına binbir türlü şey geliyor :110:

doğum tarihimiz aynı bebıslerımızde erkek.tekmelerı dıger kadınlara gore bende daha az hıssedıyorum cnm ozellıkle gecen hafta hıc hıssetmemıstım ılk defa bu hafta sertleştı yogunlastı.. ama karın yagları hıssetmemıze cıddı engelmıs.korkma.ama yınede tedırgın oldukca benım gıbı doktorun kapısını da calmayı ıhmal etme :)

2 gun sonra mailime cevap verdi gebelik alerjisine benziyor cildiyeye görününüz diye :) ben numarasını istememiştim hiç o yuzden verip vermediğini bilmiyordum. Ama ulaşmak ta sıkıntı odana telefon kabul et bari.. Bugun 3 de randevum var acil bir durumda ne yapıcam diye sorucam bakalım ... Umarım beni tatmin eden bir cevap verir. Cunku ayda 1 görüşüyoruz. 15 gun once tahlillerimi göstermeye gittim asistanı alamam sizi bütün randevular bitecek öyle dedi şaka gibi altıüstü kağıda bakacak yorum yapacak .. Kıza dedim ki o Zaman ben sana versem bunları siz müsait olduğunuzda beni arayıp bilgilendirseniz olur ama 6 gibi ararız dedi tamam dedim aradan 2 gun gecti yine tık yok hastaneyi aradım asistanı bana geri döndü ben tahlıllerinizi kaybettim baska hasta kendinin sanıp dosyaya koymus dedi.. Tekrar hastanenizden cıkartıp getirirmisiniz :) rahatlığa bak yapardım ama bu sizin hatanız degılmı dedım? Fatmanur hanımın mailine tahlıl sonuclarını netten bulup attım. Doktor arar dıye düşündüm yine asistanı aradı sonuclarnız guzel sadece Demir hapını 2 ye çıkarın dedi fatmanur hanım yogun oldugundan sizi arayamadı dedi .. Çok sinirlendim doktor işi şuan muallakta benim için açıkçası.. Baya uzun yazdım k bakmayın kızlar ama bu konuda tedirginim:KK43:((

Bu doktor ne böyle ya... Olur mu öyle şey. Siz özele gitmiyor musunuz? Asistanı kaybetti ve sakince yeniden çıkarın diyor. Ay ben sınır oldum. Eğer ulasamazsaniz doğum anında nasıl ulasacaksiniz? İyi düşünün derim... Devlette bile bundan iyi olan ilgilenen doktorlar var.

Kızlar benim göbek deliğim dışarı çıktı, hiç hoşuma gitmedi boooyyyk :63:, Allahtan yaz değil tam bir fiyasko olurdu :KK70:

Aynısından bende istiyorum.. Bulursan banada haber ver :)

Tozlu giyime baktin mi internetten canım? Kumaşı nasıl bilmiyorum ama

Back
X