- 28 Mayıs 2014
- 489
- 449
- 103
geçmiş olsun canım, inşallah iyi gelir sıcak su torbası.Sağol canm bu sırt ağrısı öldürecek beni
Ayy kıyamam sıcağı mı seviyo kedilerde :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canım, inşallah iyi gelir sıcak su torbası.Sağol canm bu sırt ağrısı öldürecek beni
Ayy kıyamam sıcağı mı seviyo kedilerde :)
Başlıklı havlu aldım ben pierre cardinden. Bornozu tavsiye etmedilerarkadaslar bebekler ıcın havlu mu aldınız yoksa bornoz mu artık son eksıkler... tamamlayayım dıyorum... bır de hangı marka havlu bornoz aldınız...
Aynısından bende istiyorum.. Bulursan banada haber ver :)Arkadaşlarla selam,
Yaaa lohusa gecelik alicam 2 tane kadar..sonra bir daha giyemem ben cnk oyle gecelik onden dugmeli olsun yeter.. :)))) yanlız böyle çok pahalı olmayan fiyatlarda ve sade..dantelli falan değil..internetten nerden alabilirim?? Ayrıca İzmir deyim gidip hangi mağazadan bulurum??
Canım bn havlu aldım civilde n bornoz bn olmaz daha diye düşündümarkadaslar bebekler ıcın havlu mu aldınız yoksa bornoz mu artık son eksıkler... tamamlayayım dıyorum... bır de hangı marka havlu bornoz aldınız...
Canım tozlu.com da güzel gecelik ler varKızlar benim göbek deliğim dışarı çıktı, hiç hoşuma gitmedi boooyyyk, Allahtan yaz değil tam bir fiyasko olurdu
Aynısından bende istiyorum.. Bulursan banada haber ver :)
geçmiş olsun canım dualarımız seninleKızlar dün akşamdan beri hastanedeyim. Kasılmalarım ve 1 cm acikligim var. Celestone ciğer gelistirici igne doğum önleyici serum filan yaptılar. Düzenli olmasa da kasılmalar var. Bize dua edin de gelmesin daha![]()
Ben internetten dagi den aldim 35 tlArkadaşlarla selam,
Yaaa lohusa gecelik alicam 2 tane kadar..sonra bir daha giyemem ben cnk oyle gecelik onden dugmeli olsun yeter.. :)))) yanlız böyle çok pahalı olmayan fiyatlarda ve sade..dantelli falan değil..internetten nerden alabilirim?? Ayrıca İzmir deyim gidip hangi mağazadan bulurum??
Kızlar dün akşamdan beri hastanedeyim. Kasılmalarım ve 1 cm acikligim var. Celestone ciğer gelistirici igne doğum önleyici serum filan yaptılar. Düzenli olmasa da kasılmalar var. Bize dua edin de gelmesin daha![]()
kızlar ve ayreten alış veriş yapmak isterseniz havuzlu hanı tavsıye edebılırım ben butun bebişimin eksiklerını ordan aldım .tek seferde bıryerden alacaksanız cok ıyı bır yer tekstıl urunlerı cok ucuzEki Görüntüle 1708523
Oo maşallah yaa. Ben de diretmiyorum normal doğum diye doktorum çok iyi birisi eğer normal tehlikeli derse tabii de Sezeryan olurum. Sadece bel sağlığı da yetmiyor bunun çatı genişliği bebeğin kafa boyutu da var. İlk çocuk olunca insan pimpirikli oluyor istemedenBenim halam bel fitigi canim hem de ilwri derecede 3 cocugu var 3unu de normal dogum yapmis.
canım ulaşabildin mi sonradan :/
Bugün doktora sordum Çatı muayenesi mevzusunu. Bir kere normal doğum yaşadı iseniz yapmaya gerek yok dedi. (Birinci doğumum normaldi )Zormuş ya Allah yardımcın olsun..
Normal doğumsa evet kaçış yok![]()
kaç saat tokluk 140?canım merhaba
sen kullanıyordun sanırım şeker ölçüm cihazı
benım 50 mg da 140 çıkmıştı bu sabah şeker ölçüm cihazı aldım ama
hangi aralıklarla nasıl kullanıyorsun acaba? sabah aç karna hergün yapıyor musun_? birde akşam tok karna mı oluyor
Geçmiş olsun canım. Bizim gelinde de 32 haftasında açılma oldu ona da yine yapmışlardı senin gibi ama yok erken gelmedi bebis dün 39 haftasında geldi ben hala oldum))) inşallah seninde hayirlisiyla sağlıklı gelir dularimiz sizinleKızlar dün akşamdan beri hastanedeyim. Kasılmalarım ve 1 cm acikligim var. Celestone ciğer gelistirici igne doğum önleyici serum filan yaptılar. Düzenli olmasa da kasılmalar var. Bize dua edin de gelmesin daha![]()
Günaydın Anneler, nasılsınız bakalım
gece uyuyamayan gündüz uyanamayangillerdenim, hala canım sıkkın oğlumun nadir hafif tekmeleri yüzünden
dr bişy yok desede içim içimi yiyor, kilodan desek burda benden de kilolular vardı sanırım onlar çok güçlü hissediyor
insanın aklına binbir türlü şey geliyor![]()
Arkadaşlar maxi cosy ana kucağını satışa koydum.
concord almayı düşünüyordum, ama son anda başka bir araba alınca ve içinden çıkınca fazlalık oldu evde...
ilgilenen olursa
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-cosy-ana-kucagi-travel-sistem-uyumlu.884145/
2 gun sonra mailime cevap verdi gebelik alerjisine benziyor cildiyeye görününüz diye :) ben numarasını istememiştim hiç o yuzden verip vermediğini bilmiyordum. Ama ulaşmak ta sıkıntı odana telefon kabul et bari.. Bugun 3 de randevum var acil bir durumda ne yapıcam diye sorucam bakalım ... Umarım beni tatmin eden bir cevap verir. Cunku ayda 1 görüşüyoruz. 15 gun once tahlillerimi göstermeye gittim asistanı alamam sizi bütün randevular bitecek öyle dedi şaka gibi altıüstü kağıda bakacak yorum yapacak .. Kıza dedim ki o Zaman ben sana versem bunları siz müsait olduğunuzda beni arayıp bilgilendirseniz olur ama 6 gibi ararız dedi tamam dedim aradan 2 gun gecti yine tık yok hastaneyi aradım asistanı bana geri döndü ben tahlıllerinizi kaybettim baska hasta kendinin sanıp dosyaya koymus dedi.. Tekrar hastanenizden cıkartıp getirirmisiniz :) rahatlığa bak yapardım ama bu sizin hatanız degılmı dedım? Fatmanur hanımın mailine tahlıl sonuclarını netten bulup attım. Doktor arar dıye düşündüm yine asistanı aradı sonuclarnız guzel sadece Demir hapını 2 ye çıkarın dedi fatmanur hanım yogun oldugundan sizi arayamadı dedi .. Çok sinirlendim doktor işi şuan muallakta benim için açıkçası.. Baya uzun yazdım k bakmayın kızlar ama bu konuda tedirginim((
Kızlar benim göbek deliğim dışarı çıktı, hiç hoşuma gitmedi boooyyyk, Allahtan yaz değil tam bir fiyasko olurdu
Aynısından bende istiyorum.. Bulursan banada haber ver :)