2016 Şubat Anneleri

Sancaktepede canım istanbul anadolu yakası buraya yeni tasindim 2 buçuk ay oldu ondan bu sorunları yaşıyorum .
kaynarcada özel yüzyılda neslihan alana ve esra günaya gittim. ikisi de hoş doktorlar, tercihim neslihan alandan yana oldu tabiki... neslihan şeker için de iyi diyorlar.

kurtköy ersoy hastanesinde de mine hanım var. soyadını bilmiyorum ama arkadaşım ona gidiyordu.

kızlar merhaba,
yükleme sonucum yüksek çıkmıştı. oyüzden doktor rejim yap dedi. bende yaptım. ama bu sefer de bu ay 1.5 kilo vermisim.
sizce bu dogal mı? acaba bebegim beslenemiyor mu?

Ay çok sevincliyim birmaxdan kargom geldi daha yapmadim ama temsili fotoğraf atayim ve gelen malzemeleri çok tatlilar ben 100tane biberonlu süs yapacağım tüm gelenlere vermek için Mevlüt icinde karton kutu aldim 60 adet içine zikirmatik koyacağım zikir matiklerede 2 3 taş yapıştıririm diyorum özel olsun diye

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-06-21-13-31.webp
    Screenshot_2015-12-06-21-13-31.webp
    10 KB · Görüntüleme: 240
  • 20151208_122216.webp
    20151208_122216.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 241
canım havuzlu han a bende gıttım ama ben orda pamuklu bebek urunu bulamadım hersey polyesterdı, pamuklu yazanlarda polyester dı.hanı hersey alınabılır tabıkı ama bana guvenılır gelmedı ozellıkle bebek tekstılını hıc tavsye etmem...sahte üründe fazlasıyla var.Herseyın ucuz olma sebebı de bu olabılır bence.Bıraz ucuzunu alacagız dıye bebıslerı saglıklarından etmeyelım.
aaa canım benım aldıgım hersey %100 pamuklu tek ben degıl cevremdekı tum arkadaslarım ordan aldı hepsıde cok memnun. hersey senın butcene bakar 10 lırayada takım var 40 lırayada kı burdanda anlarsın pamukmu polyestermı .ben cok sıteden alısverıs yaptım aynı urunler sıtelerden bana daha kotuye geldı pamuklu yazıpta polyester olanlar yanı dıyecegım ben begendım.en azından gittim gördüm begendıklerımı aldım.sahteden kastını anlamadım aziz bebe ürünleri cokta pahalıydı bır hastane cıkısı 150 lıra cıvarındaydı bunu kalkıp 70 falan satsa bende süphelenırdım ama dedigim gibi senin bütcenle alakalı iyiside var kötüsüde :)

doğum tarihimiz aynı bebıslerımızde erkek.tekmelerı dıger kadınlara gore bende daha az hıssedıyorum cnm ozellıkle gecen hafta hıc hıssetmemıstım ılk defa bu hafta sertleştı yogunlastı.. ama karın yagları hıssetmemıze cıddı engelmıs.korkma.ama yınede tedırgın oldukca benım gıbı doktorun kapısını da calmayı ıhmal etme :)

benim ki 18 şubat canım benim, bilemiyorum her dr gittiğimde soruyorum
yinede aklımda yer ediyor bazen, bu oğlan ya tembel ya keyfine düşkünyada ben anlamıyorum :)

Günaydın hatunlaaaaarrrr...
Kızlar dün akşamdan beri hastanedeyim. Kasılmalarım ve 1 cm acikligim var. Celestone ciğer gelistirici igne doğum önleyici serum filan yaptılar. Düzenli olmasa da kasılmalar var. Bize dua edin de gelmesin daha:KK43:
Canim ben ilk gebeligimde 34 ten 38 e kadar 3 cm aciklikla gezdim.Kalbini ferah tut Allahin izniyle zamanini bekler.

kaynarcada özel yüzyılda neslihan alana ve esra günaya gittim. ikisi de hoş doktorlar, tercihim neslihan alandan yana oldu tabiki... neslihan şeker için de iyi diyorlar.

kurtköy ersoy hastanesinde de mine hanım var. soyadını bilmiyorum ama arkadaşım ona gidiyordu.
Ben 3 yıl boyunca devlet hastanesinde esra günay la beraber çalıştım çok çok iyi bir doktor dur eli çabuk çok becerikli ve çok bilgilidir istanbul da olsam kesin tercih ederdim bide hisar hastanesinde ayşe kara var oda aynen öyle

aaa canım benım aldıgım hersey %100 pamuklu tek ben degıl cevremdekı tum arkadaslarım ordan aldı hepsıde cok memnun. hersey senın butcene bakar 10 lırayada takım var 40 lırayada kı burdanda anlarsın pamukmu polyestermı .ben cok sıteden alısverıs yaptım aynı urunler sıtelerden bana daha kotuye geldı pamuklu yazıpta polyester olanlar yanı dıyecegım ben begendım.en azından gittim gördüm begendıklerımı aldım.sahteden kastını anlamadım aziz bebe ürünleri cokta pahalıydı bır hastane cıkısı 150 lıra cıvarındaydı bunu kalkıp 70 falan satsa bende süphelenırdım ama dedigim gibi senin bütcenle alakalı iyiside var kötüsüde :)

hersey cok ucuz yazmıssın cnm ona ıstınaden dedım ben.pek bısey begenemedıgım ıcın fıyatlarınıda sormadım cok bılgım yok.% 100 pamuk yazan urunler bıle pamuk degıldı...bende cok pahalı seyler almıyorum tabıkı ama kalıtelı ve alerjı yapmayacak cıldıne zarar vermeyecek seyler almaya cok dıkkat edıyorum.

benim ki 18 şubat canım benim, bilemiyorum her dr gittiğimde soruyorum
yinede aklımda yer ediyor bazen, bu oğlan ya tembel ya keyfine düşkünyada ben anlamıyorum :)[/QUOT

kafanı takıpta üzülme canım.bende sırf bu yuzden 2-3 defa hastaneye gıtmıslıgımde var.doktor hareketlerı normal dıyorsa sorun olmaz :) bızım gobusler yuzunden :D

Hanımlar dagi'de ındırım vardı 2 tane gecelık aldım hastane ıcın. Benım mıyomdan dolayı sezeryan ıhtımalı yuksek o yuzden pıjama degılde gecelık aldım. Gecelıkler bugun geldı baktım gayet de genıs kalıbı, bırını 44 bırını 42 aldım hatta gozume buyuk geldı ama genıs olması raha ıyıdır dıye dusunuyorum ratahlık acısından. Yesıl olan dırek logusa gecelıgı dıye gecıyor ama murdum olan normal gecelık ama onden dugmelı oldugu ıcın ben hastanede de kullanıcam. Yalnız kafama takılan hstae soguk olurmu? Bır tane de yedek gecelık alıcam ama onu sabahlıklı mı almam lazım sizce

Bır de hastane ıcın yuksek bel ıccamasırı aldım, sezeryan olursa hangı tur ıccamasırı daha ıyı olur. Sezeryan yarası gobegın baya altında oluyor degılmıo_O

Eklentiler

• 1.webp
    1.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 352
  • 2.webp
    2.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 257
Hanımlar dagi'de ındırım vardı 2 tane gecelık aldım hastane ıcın. Benım mıyomdan dolayı sezeryan ıhtımalı yuksek o yuzden pıjama degılde gecelık aldım. Gecelıkler bugun geldı baktım gayet de genıs kalıbı, bırını 44 bırını 42 aldım hatta gozume buyuk geldı ama genıs olması raha ıyıdır dıye dusunuyorum ratahlık acısından. Yesıl olan dırek logusa gecelıgı dıye gecıyor ama murdum olan normal gecelık ama onden dugmelı oldugu ıcın ben hastanede de kullanıcam. Yalnız kafama takılan hstae soguk olurmu? Bır tane de yedek gecelık alıcam ama onu sabahlıklı mı almam lazım sizce

Bır de hastane ıcın yuksek bel ıccamasırı aldım, sezeryan olursa hangı tur ıccamasırı daha ıyı olur. Sezeryan yarası gobegın baya altında oluyor degılmıo_O
Canım güle güle kullan güzelmiş ikiside bende sabahlıklı pijama takımı aldım haftasonu benimkilerde çok kalın değil hatta üstü kısa kollu ben geçen kış safradan ameliyat olmuştum hastaneler sıcak oluyor başka bir pijama yada gecelik almak yerine bir sabahlık al uzun kollu daha rahat edersin benimde iki tane daha önden düğmeli pijama var birde sabalıklı aldım 3takım oldu birde gecelik alıp almamakta kararsızım

Kızlar dün akşamdan beri hastanedeyim. Kasılmalarım ve 1 cm acikligim var. Celestone ciğer gelistirici igne doğum önleyici serum filan yaptılar. Düzenli olmasa da kasılmalar var. Bize dua edin de gelmesin daha:KK43:

sakın stres yapma canım benim. gelmez daha. dr.lar bi şekilde önler. 1cm açık çok değil sonuçta. bundan sonra hep yat derler ama doğuma almazlar. dualarım seninle arkadaşımmmm

Bide Şubat ayında :)) :KK70: valla kızım olsa aramaya calışırdım...

İşte yeni evlenen kuzenimizin eşi düğün arası sohbette anlattı bana o zaman cinsiyeti belli değildi benim oğlusun kız olursa mutlaka yap dedi annesi onlara yapmış gerçekten lazerli gibiydi :))
Aktarlarda satılıyordu bu karınca yağı bi ara ben agdadab sonra hep suruyodum azalma olmuştu baya hatta geç cikaryodu denemek lazm :)

kızlar merhaba,
yükleme sonucum yüksek çıkmıştı. oyüzden doktor rejim yap dedi. bende yaptım. ama bu sefer de bu ay 1.5 kilo vermisim.
sizce bu dogal mı? acaba bebegim beslenemiyor mu?

hemen söyliyim, hamılelık boyunca aşermelerim yüzünden 4 ayda 7 kilo verdim.5. aydan itibaren 1 er kılo aldım, suan 8. ayımdayım toplam 3 kılo aldım.ama bebegımın kılo alısı herseyı normal,etımı sutumu peynırımı balıgımı meyvemı herseyımı tuketıyorum.hıc sorun yok. kılolu olmama ragmen seker yuklemesınde sekerım cıkmadı.
ama ablamın cıkmıstı. bebegın senden beslendıgı ıcın herhangı bır sorun olmaz sen hıc merak etme.
yalnız sana dıyetı kım verdı o cok onemlı.kadın dogumcu dıyet vermemelı dıyetısyenle ortak harket etmelı dıye bılıyorum.dedıgım gıbı bebek senden beslenır sakın beslenemezmı acaba dıye uzulme.ama senın kendı saglıgın acısından dıyet yaparken sen eksık kalma.

arkadaslar bebekler ıcın havlu mu aldınız yoksa bornoz mu artık son eksıkler... tamamlayayım dıyorum... bır de hangı marka havlu bornoz aldınız...

canım bana herkes bornoz 1 yaş sonrası kullanılıyor dedi ben de 1 tane civilden 1 tane de ebebekten başlıklı havlu aldım

Bugün doktora sordum Çatı muayenesi mevzusunu. Bir kere normal doğum yaşadı iseniz yapmaya gerek yok dedi. (Birinci doğumum normaldi )
"Yapmayacağım ben" dedi. Yirttim:KK45:

oo gözünaydın :)

Bugün çok yorgunum ve de keyifsizim kızlar

hayırdır canım, moralin mi bozuldu bişeye, bebek etkilenir aman diyim ;)

güle güle giy hayırlı olsun cnm halen dagide indirim var mı

kızlar dr kontrolumuz vardı bugün. ordan geldik. prensesim 1700 gram olmuş. :KK36: 41 cm boyu. sanırım normal değerlerde.. bi önceki kotrolde 1 hafta öndeydik oysa ama sağlıklı olsunda gerisi mühim değil.
ben 48 kiloyla başlamışken 59 olmuşum. son 1 ayda 5 kilo almışım :KK57: doktor uyardı beniii kii haklı kadın. yine unuttum ben doktora soracaklarımıııı ooofff bi ton şey vardı soracağımm :KK43: doktorumu da değiştirmek istiyorum biraz ilgisizzz ama bu saatten sonra uğraşamıycam galibaa :KK42:

kızlar dr kontrolumuz vardı bugün. ordan geldik. prensesim 1700 gram olmuş. :KK36: 41 cm boyu. sanırım normal değerlerde.. bi önceki kotrolde 1 hafta öndeydik oysa ama sağlıklı olsunda gerisi mühim değil.
ben 48 kiloyla başlamışken 59 olmuşum. son 1 ayda 5 kilo almışım :KK57: doktor uyardı beniii kii haklı kadın. yine unuttum ben doktora soracaklarımıııı ooofff bi ton şey vardı soracağımm :KK43: doktorumu da değiştirmek istiyorum biraz ilgisizzz ama bu saatten sonra uğraşamıycam galibaa :KK42:
canım soracaklarını bi kağıda liste yap ben her kontrol öncesi mutlaka bi liste hazırlıyorum böylece ne soracağmı hiç unutmuyorum :)

bu arada maşallah bebişine;)

canım soracaklarını bi kağıda liste yap ben her kontrol öncesi mutlaka bi liste hazırlıyorum böylece ne soracağmı hiç unutmuyorum :)

bu arada maşallah bebişine:KK66:

sağol canımm.. ben telefona not etmiştm soracaklarımı ve buna rağmen unuttum :KK64:bide doktorum hemen başından savmak istermiş gibi ilgisiz davranınca kafa iyice gidiyor. bi telaş içinde oluyor herşey

Back
X