2016 Şubat Anneleri

2 gun sonra mailime cevap verdi gebelik alerjisine benziyor cildiyeye görününüz diye :) ben numarasını istememiştim hiç o yuzden verip vermediğini bilmiyordum. Ama ulaşmak ta sıkıntı odana telefon kabul et bari.. Bugun 3 de randevum var acil bir durumda ne yapıcam diye sorucam bakalım ... Umarım beni tatmin eden bir cevap verir. Cunku ayda 1 görüşüyoruz. 15 gun once tahlillerimi göstermeye gittim asistanı alamam sizi bütün randevular bitecek öyle dedi şaka gibi altıüstü kağıda bakacak yorum yapacak .. Kıza dedim ki o Zaman ben sana versem bunları siz müsait olduğunuzda beni arayıp bilgilendirseniz olur ama 6 gibi ararız dedi tamam dedim aradan 2 gun gecti yine tık yok hastaneyi aradım asistanı bana geri döndü ben tahlıllerinizi kaybettim baska hasta kendinin sanıp dosyaya koymus dedi.. Tekrar hastanenizden cıkartıp getirirmisiniz :) rahatlığa bak yapardım ama bu sizin hatanız degılmı dedım? Fatmanur hanımın mailine tahlıl sonuclarını netten bulup attım. Doktor arar dıye düşündüm yine asistanı aradı sonuclarnız guzel sadece Demir hapını 2 ye çıkarın dedi fatmanur hanım yogun oldugundan sizi arayamadı dedi .. Çok sinirlendim doktor işi şuan muallakta benim için açıkçası.. Baya uzun yazdım k bakmayın kızlar ama bu konuda tedirginim:KK43:((
Kızlar bu dr alanında ün salmış biri falan mı neden hala ona gidiyorsunuz.. ben dr a bikac gün önce camasırımda ıslaklık hissettim sonra bi daha olmadı dedim de adam neden aramadın diye kızdı bana :KK53: en ufak şeyde arayacaksin gerekli görürsem cagiracagim artık sonuna geldik ya suyun azalsaydi dedi :KK17:

Bu doktor ne böyle ya... Olur mu öyle şey. Siz özele gitmiyor musunuz? Asistanı kaybetti ve sakince yeniden çıkarın diyor. Ay ben sınır oldum. Eğer ulasamazsaniz doğum anında nasıl ulasacaksiniz? İyi düşünün derim... Devlette bile bundan iyi olan ilgilenen doktorlar var.

Evet canım özele gidiyoruz dogru dıyorsun annemde bırak o doktoru diyor :/ bugun gidip konusucam ona göre karar vericem artık ...:(

Kızlar bu dr alanında ün salmış biri falan mı neden hala ona gidiyorsunuz.. ben dr a bikac gün önce camasırımda ıslaklık hissettim sonra bi daha olmadı dedim de adam neden aramadın diye kızdı bana :KK53: en ufak şeyde arayacaksin gerekli görürsem cagiracagim artık sonuna geldik ya suyun azalsaydi dedi :KK17:

Evet alanında iyi diye duyup gittim bende çok arastırdım birde hastanenin Bebek dostu hastane seçilmiş olması beni cezbetti.. Ben Nasıl olsa ulasamıycam diye aramıyorum bile hastaneyi o dereceye geldim. Bugun ki randevudan sonra karar vericem artık dogru diyorsunuz yaa

A
2 gun sonra mailime cevap verdi gebelik alerjisine benziyor cildiyeye görününüz diye :) ben numarasını istememiştim hiç o yuzden verip vermediğini bilmiyordum. Ama ulaşmak ta sıkıntı odana telefon kabul et bari.. Bugun 3 de randevum var acil bir durumda ne yapıcam diye sorucam bakalım ... Umarım beni tatmin eden bir cevap verir. Cunku ayda 1 görüşüyoruz. 15 gun once tahlillerimi göstermeye gittim asistanı alamam sizi bütün randevular bitecek öyle dedi şaka gibi altıüstü kağıda bakacak yorum yapacak .. Kıza dedim ki o Zaman ben sana versem bunları siz müsait olduğunuzda beni arayıp bilgilendirseniz olur ama 6 gibi ararız dedi tamam dedim aradan 2 gun gecti yine tık yok hastaneyi aradım asistanı bana geri döndü ben tahlıllerinizi kaybettim baska hasta kendinin sanıp dosyaya koymus dedi.. Tekrar hastanenizden cıkartıp getirirmisiniz :) rahatlığa bak yapardım ama bu sizin hatanız degılmı dedım? Fatmanur hanımın mailine tahlıl sonuclarını netten bulup attım. Doktor arar dıye düşündüm yine asistanı aradı sonuclarnız guzel sadece Demir hapını 2 ye çıkarın dedi fatmanur hanım yogun oldugundan sizi arayamadı dedi .. Çok sinirlendim doktor işi şuan muallakta benim için açıkçası.. Baya uzun yazdım k bakmayın kızlar ama bu konuda tedirginim:KK43:((
Malesef canım öyleb
Sanslisin canım. Biz kanamayla doktorumuzdan 3 gün sonrasına randevu alabiliyoruz.

Öyle doktora can feda ya

Ben bir tane tozludan aldım penyesi çok iyi değildi benim aldigim.suven den aldığımı daha çok beğendim indirim vardi

Bugün doktora sordum Çatı muayenesi mevzusunu. Bir kere normal doğum yaşadı iseniz yapmaya gerek yok dedi. (Birinci doğumum normaldi )
"Yapmayacağım ben" dedi. Yirttim:KK45:
Hihi iyiymiş canım. Çatı muayenesi yapmaz ama son haftanda her gittiğinde açılmalarına bakacak ;) kaçış yok yani :KK48:

Bende her istediğimde doktoruma ulaşıyorum canım. Hem cepten hemde muayene sinden hangisinden ararsam cvp veriyor öylede olması lazım nie özele gidiyoruz ki o zaman her istediğimizde ulaşalım die

Evet öyle olması gerekıyor zaten. İşte insan acil bir durum yasamadan anlamıyor sanırım. Ben ki bugüne kadar hıc arama ihtiyacı duymamış biri olarak ilk defa ulaşmaya calıstm o da hüsran Oldu

Evet canım özele gidiyoruz dogru dıyorsun annemde bırak o doktoru diyor :/ bugun gidip konusucam ona göre karar vericem artık ...:KK43:

Bence de canım. Doktorum başta bana da vermedi telini. Hastanefen ulqsabilirsin dedi. Sonra yer değiştirdi o zaman verdi. Vermese idi birkaç kez sorun yaşadım o durumda ne yapardım dedim. Watsaptan yazıyorum kısa surede geri dönüyor. Ondan önce de muayene odasını aralığımda asistanı değil kendi konuşurdu. Asistaninin sonuçları kaybettiğini de söyleyin lütfen. Sorumsuz insanlara tahammulum hiç yok...

Sende bir dusun su doktor işini .. İçimiz rahatlasın. Pimpirik bi doktorum olsun istiyorum resmen suan

Bak benim dokrltorum bu arada hiç pimpirikli degil. Kadın öyle rahat ki geleneksel biraz. Ama insan ulaşabiliyor soruyor. Esim çok memnun. Çünkü benim her sikayetime bunlar çok normal diyo r :)

Back
X