- 6 Eylül 2009
- 6.749
- 3.471
- 373
- 38
Çok sağol bakayım oraya :) evde yer açmam lazım :) yenileri koyacak yer yok:)Canım bebecruz diye bir uygulama açılmış dun blogger anneler tanıtımını yapıyordu orda rahat satarsın gibi geliyor bana bi dene istersen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sağol bakayım oraya :) evde yer açmam lazım :) yenileri koyacak yer yok:)Canım bebecruz diye bir uygulama açılmış dun blogger anneler tanıtımını yapıyordu orda rahat satarsın gibi geliyor bana bi dene istersen
Kızlar bu dr alanında ün salmış biri falan mı neden hala ona gidiyorsunuz.. ben dr a bikac gün önce camasırımda ıslaklık hissettim sonra bi daha olmadı dedim de adam neden aramadın diye kızdı bana2 gun sonra mailime cevap verdi gebelik alerjisine benziyor cildiyeye görününüz diye :) ben numarasını istememiştim hiç o yuzden verip vermediğini bilmiyordum. Ama ulaşmak ta sıkıntı odana telefon kabul et bari.. Bugun 3 de randevum var acil bir durumda ne yapıcam diye sorucam bakalım ... Umarım beni tatmin eden bir cevap verir. Cunku ayda 1 görüşüyoruz. 15 gun once tahlillerimi göstermeye gittim asistanı alamam sizi bütün randevular bitecek öyle dedi şaka gibi altıüstü kağıda bakacak yorum yapacak .. Kıza dedim ki o Zaman ben sana versem bunları siz müsait olduğunuzda beni arayıp bilgilendirseniz olur ama 6 gibi ararız dedi tamam dedim aradan 2 gun gecti yine tık yok hastaneyi aradım asistanı bana geri döndü ben tahlıllerinizi kaybettim baska hasta kendinin sanıp dosyaya koymus dedi.. Tekrar hastanenizden cıkartıp getirirmisiniz :) rahatlığa bak yapardım ama bu sizin hatanız degılmı dedım? Fatmanur hanımın mailine tahlıl sonuclarını netten bulup attım. Doktor arar dıye düşündüm yine asistanı aradı sonuclarnız guzel sadece Demir hapını 2 ye çıkarın dedi fatmanur hanım yogun oldugundan sizi arayamadı dedi .. Çok sinirlendim doktor işi şuan muallakta benim için açıkçası.. Baya uzun yazdım k bakmayın kızlar ama bu konuda tedirginim((
Ahh ahh Bileydim almazdim valla bizde geçen hafta aldık concord içinÇok sağol bakayım oraya :) evde yer açmam lazım :) yenileri koyacak yer yok:)
Bu doktor ne böyle ya... Olur mu öyle şey. Siz özele gitmiyor musunuz? Asistanı kaybetti ve sakince yeniden çıkarın diyor. Ay ben sınır oldum. Eğer ulasamazsaniz doğum anında nasıl ulasacaksiniz? İyi düşünün derim... Devlette bile bundan iyi olan ilgilenen doktorlar var.
Kızlar bu dr alanında ün salmış biri falan mı neden hala ona gidiyorsunuz.. ben dr a bikac gün önce camasırımda ıslaklık hissettim sonra bi daha olmadı dedim de adam neden aramadın diye kızdı banaen ufak şeyde arayacaksin gerekli görürsem cagiracagim artık sonuna geldik ya suyun azalsaydi dedi
![]()
Malesef canım öyleb2 gun sonra mailime cevap verdi gebelik alerjisine benziyor cildiyeye görününüz diye :) ben numarasını istememiştim hiç o yuzden verip vermediğini bilmiyordum. Ama ulaşmak ta sıkıntı odana telefon kabul et bari.. Bugun 3 de randevum var acil bir durumda ne yapıcam diye sorucam bakalım ... Umarım beni tatmin eden bir cevap verir. Cunku ayda 1 görüşüyoruz. 15 gun once tahlillerimi göstermeye gittim asistanı alamam sizi bütün randevular bitecek öyle dedi şaka gibi altıüstü kağıda bakacak yorum yapacak .. Kıza dedim ki o Zaman ben sana versem bunları siz müsait olduğunuzda beni arayıp bilgilendirseniz olur ama 6 gibi ararız dedi tamam dedim aradan 2 gun gecti yine tık yok hastaneyi aradım asistanı bana geri döndü ben tahlıllerinizi kaybettim baska hasta kendinin sanıp dosyaya koymus dedi.. Tekrar hastanenizden cıkartıp getirirmisiniz :) rahatlığa bak yapardım ama bu sizin hatanız degılmı dedım? Fatmanur hanımın mailine tahlıl sonuclarını netten bulup attım. Doktor arar dıye düşündüm yine asistanı aradı sonuclarnız guzel sadece Demir hapını 2 ye çıkarın dedi fatmanur hanım yogun oldugundan sizi arayamadı dedi .. Çok sinirlendim doktor işi şuan muallakta benim için açıkçası.. Baya uzun yazdım k bakmayın kızlar ama bu konuda tedirginim((
Sanslisin canım. Biz kanamayla doktorumuzdan 3 gün sonrasına randevu alabiliyoruz.Kızlar bu dr alanında ün salmış biri falan mı neden hala ona gidiyorsunuz.. ben dr a bikac gün önce camasırımda ıslaklık hissettim sonra bi daha olmadı dedim de adam neden aramadın diye kızdı banaen ufak şeyde arayacaksin gerekli görürsem cagiracagim artık sonuna geldik ya suyun azalsaydi dedi
![]()
A
Malesef canım öyleb
Sanslisin canım. Biz kanamayla doktorumuzdan 3 gün sonrasına randevu alabiliyoruz.
Kızlar bu dr alanında ün salmış biri falan mı neden hala ona gidiyorsunuz.. ben dr a bikac gün önce camasırımda ıslaklık hissettim sonra bi daha olmadı dedim de adam neden aramadın diye kızdı banaen ufak şeyde arayacaksin gerekli görürsem cagiracagim artık sonuna geldik ya suyun azalsaydi dedi
![]()
Benimki pimpirikli baya ama cidden kızlar sonuna geldik Allah korusun acil durumda hazır olacak bir Dr araştırın. .Öyle doktora can feda ya
Bende her istediğimde doktoruma ulaşıyorum canım. Hem cepten hemde muayene sinden hangisinden ararsam cvp veriyor öylede olması lazım nie özele gidiyoruz ki o zaman her istediğimizde ulaşalım dieÖyle doktora can feda ya
Hihi iyiymiş canım. Çatı muayenesi yapmaz ama son haftanda her gittiğinde açılmalarına bakacakBugün doktora sordum Çatı muayenesi mevzusunu. Bir kere normal doğum yaşadı iseniz yapmaya gerek yok dedi. (Birinci doğumum normaldi )
"Yapmayacağım ben" dedi. Yirttim![]()
Sende bir dusun su doktor işini .. İçimiz rahatlasın. Pimpirik bi doktorum olsun istiyorum resmen suan[/QUOT
Canim cumaya randevu aldım. Burdan kızların tavsiyelerine göre bana en yakın hastaneyi seçtim.Sende bir dusun su doktor işini .. İçimiz rahatlasın. Pimpirik bi doktorum olsun istiyorum resmen suan
Ahh ahh Bileydim almazdim valla bizde geçen hafta aldık concord için![]()
Bende her istediğimde doktoruma ulaşıyorum canım. Hem cepten hemde muayene sinden hangisinden ararsam cvp veriyor öylede olması lazım nie özele gidiyoruz ki o zaman her istediğimizde ulaşalım die
Canim cumaya randevu aldım. Burdan kızların tavsiyelerine göre bana en yakın hastaneyi seçtim.
Evet canım özele gidiyoruz dogru dıyorsun annemde bırak o doktoru diyor :/ bugun gidip konusucam ona göre karar vericem artık ...![]()
Sende bir dusun su doktor işini .. İçimiz rahatlasın. Pimpirik bi doktorum olsun istiyorum resmen suan
Sancaktepede canım istanbul anadolu yakası buraya yeni tasindim 2 buçuk ay oldu ondan bu sorunları yaşıyorum .Nerede oturuyorsun ?