Gebelik sırasında günde 250 mcg omega 3 alınması önerilmektedir. Bebeğin beyin ve sinir gelişimi özellikle gebeliğin son 3 ayında olduğu için bu aylarda omega 3 alınması önerilir. Doğumdan sonra emzirirken de 3 ay omega 3 alınması önerilir. Bende sunu okumustum canimKızlar bugün gittik doktora balık falan yiyemiyorum diye omega3 istedim oceans diye bir marka yazdı kullanan var mı omega3 ben daha yeni içeceğim bu aylarda zeka gelişimi için iyiymiş . Bir yerde de okudum 7.aydan sonra vermiyolar yazıyo omega3 anlamadım. Biraz karışık oldu ama özetle omega3 kullanan ve devam eden var mı? Varsa hangi marka
Bende var cnm.2 günden beri.gaz mi ki acaba tedirgin oluyorum bendeKızlar karın Ağrı'nız oluyo mu tuvalet varmış gibi
Her omega3 içilemez zaten, bazıları yeterince arındırılmamış olabiliyor.. Ben new life - efa S-1200 kullanıyorum ve doğumdan sonrada devam edicem lahusa dönemini hafif geçirmek için, psikolojikmi bilmiyorum ama artık kabus görmüyorum mesela..Kızlar bugün gittik doktora balık falan yiyemiyorum diye omega3 istedim oceans diye bir marka yazdı kullanan var mı omega3 ben daha yeni içeceğim bu aylarda zeka gelişimi için iyiymiş . Bir yerde de okudum 7.aydan sonra vermiyolar yazıyo omega3 anlamadım. Biraz karışık oldu ama özetle omega3 kullanan ve devam eden var mı? Varsa hangi marka
Sakin bir cocuk demek ki ne guzel :)
Bende kilolu hamile kaldim. Boyun 173. 85 kilo ile hamile kaldimsuan 90 kilo oldum. 16+0 dan beri hareketlerini hissediyorum. Ama surekli her sakika degil. Bugun mesela sabah iste cok sikildim o sirada tekmeledi birde az once 2 dakika kadar. Gayet hissediyorum ama her dakika degil yani :)
Saglikliysa sorun yok
Canım ne yiyorsun bnm bebeğim 1400 gram seninle aynı haftada yız maşallah bebeğin eBugün kontrolümuz vardı 30+6 dayız.1836 gr 42 cm boy kızımız
Canım senin bebeğin kaç kilo
Canim ben sabah 9 da kahvaltı yapıyorum.yumurta ve peynir mutlaka yiyorum.arada 2.5 bardak süt öğlen yemek ogleden sonra meyve . (Portakal mandalina elma ve muz.)şu cok iciyom cnm.akşam yemeği gece de 3 tane ceviz ve karışık kuruyemiş ve yatisCanım ne yiyorsun bnm bebeğim 1400 gram seninle aynı haftada yız maşallah bebeğin e
Sev hem de çok sev:) bizimkine Doğumu soruyoruz çünkü sayılı Dr var ve sezaryen yapıyor sadece,bizimki de dedi ki yaap normal Doğumu yap,ama yapanlar dayanamıyor kocamı çağırın sezaryen istiyorum diye bağırıyor,ben napim? Sonra da vay efendim bu neden hep sezaryen yapıyor diyorlar.Ayy sezeryan acımaz mı yaww ne yapsın kız ayrıca naz da yapabiliriz sanki 100 kere hamile kalıyoruz.
Benim sevgili dr um herzaman ben kız tarafiyim esine naz yap yat dinlen hayatinda kac kere hamile olacaksin der. Bak pek bi sevmeye başladım adamiadam normal dogum yanlısı mesela ben esimin yaninda sakin normal demeyin ben korkuyorum dedim diye daha sesini cikarmadi.
İnşallah bnm bebeğim de alır kilo canım bende günlük yumurta ve çerez yiyorum demekki biraz daha artırmak lazımCanim ben sabah 9 da kahvaltı yapıyorum.yumurta ve peynir mutlaka yiyorum.arada 2.5 bardak süt öğlen yemek ogleden sonra meyve . (Portakal mandalina elma ve muz.)şu cok iciyom cnm.akşam yemeği gece de 3 tane ceviz ve karışık kuruyemiş ve yatis
Kızlar düşündümde hastane ortamı sıcak filan olsada kan kaybedince her türlü üşüyeceğiz gibi geliyor bana, bir tane gecelik bir tanede pijama şart.. Bende evde oturmaktan iyice alışverişe sardım .. pehhh
Bende dogumdan cikar cikmaz cokk usumustum kat kat ortturdum ne varsa o yuzden kalin seyler bulundurmakt fayda varÜşüyeceğiz tabiki. Zaten çatalda bacaklar açıkta kalacak.
Odaya gelir gelmez ayaklara çoraplar ve patikler giyilmeli.
Hatta bence gecelik vs çok ince kalıryataktan inerken kalkarken falan açılır birde.
Geceliği sadece ağustos sıcağında giyen biri olarak bence pijama en iyisi :)
Ay ilk günden üşütürsek gazlı bebeklere kucak açmış oluruz
Ben valizime çorap patik ve yelek koyacağım.
Benimki de ayni marka canim. Bana da dr son ay kullanma dedi ama benim hem ikiz hem 2. Sez.olacagindan en gec 38de olacak dogum o yuzden yine nerdeyse son 2aya denk gelmis oluyorKızlar bugün gittik doktora balık falan yiyemiyorum diye omega3 istedim oceans diye bir marka yazdı kullanan var mı omega3 ben daha yeni içeceğim bu aylarda zeka gelişimi için iyiymiş . Bir yerde de okudum 7.aydan sonra vermiyolar yazıyo omega3 anlamadım. Biraz karışık oldu ama özetle omega3 kullanan ve devam eden var mı? Varsa hangi marka
Bende aynı markayı kullanıyorum canım ocean plus demi.doktor özellikle önerdi kendi çocuğumada bunu kullanıyorm dedi biraz pahalı amaKızlar bugün gittik doktora balık falan yiyemiyorum diye omega3 istedim oceans diye bir marka yazdı kullanan var mı omega3 ben daha yeni içeceğim bu aylarda zeka gelişimi için iyiymiş . Bir yerde de okudum 7.aydan sonra vermiyolar yazıyo omega3 anlamadım. Biraz karışık oldu ama özetle omega3 kullanan ve devam eden var mı? Varsa hangi marka
Kilosu normal ki 1400 az mı sence canım maşallah 3 kilo olsalar doğuma dek yeter.Sağlıklı olsunlarda.İnşallah bnm bebeğim de alır kilo canım bende günlük yumurta ve çerez yiyorum demekki biraz daha artırmak lazım
Zeytin mi hiç duymamıştm canım yeşil siyah farkediyor muCanım ben 3 ay hamileyken imom omega 3 balık yağı hapı kullanmaya başladım, önceleri balıktan tiksiniyodum çünkü ama 3 ay sonra bıraktım artık her hafta somon yiyorum
Arkadaşım ocean ve efa daily kullandı, 2 marka da çok güvenilir, rahat ol, ben yaşadığım yerde 2sini de bulamadığım için imom içtim inş işe yaramıştur
Ayrıca günde 3 ceviz 5 zeytin de aynı etkiyi yapıyomuş
Doktor da öyle dedi normal dedi :)tabi sağlıklı olsunda zayıf olsun canımKilosu normal ki 1400 az mı sence canım maşallah 3 kilo olsalar doğuma dek yeter.Sağlıklı olsunlarda.)
Bende aynı canım üst bedenm bir beden küçük alta göre :) ama sanırm lohusa pijaması yerine normal pijama alcamBen normalde biraz basenliyim zaten canım üstüm ince omuz pek yok yani alt bedenim 40 üst 38 normalde ama pijamaları 42 aldım sabahlıkta olduğu için biraz bol olsun dedim
Bende aynı canım üst bedenm bir beden küçük alta göre :) ama sanırm lohusa pijaması yerine normal pijama alcamBen normalde biraz basenliyim zaten canım üstüm ince omuz pek yok yani alt bedenim 40 üst 38 normalde ama pijamaları 42 aldım sabahlıkta olduğu için biraz bol olsun dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?