2016 Şubat Anneleri

Gebelik sırasında günde 250 mcg omega 3 alınması önerilmektedir. Bebeğin beyin ve sinir gelişimi özellikle gebeliğin son 3 ayında olduğu için bu aylarda omega 3 alınması önerilir. Doğumdan sonra emzirirken de 3 ay omega 3 alınması önerilir. Bende sunu okumustum canim
Kizlar sizde de kasikmi diyeyim neresi anlatamiyorum da bogle ani sancilar oluyormu?

Her omega3 içilemez zaten, bazıları yeterince arındırılmamış olabiliyor.. Ben new life - efa S-1200 kullanıyorum ve doğumdan sonrada devam edicem lahusa dönemini hafif geçirmek için, psikolojikmi bilmiyorum ama artık kabus görmüyorum mesela..

168 85 kilo ile hamile kaldım bende su an 91 kiloyum :)
günde 2 kere o da pıt pıt gecen hafta ilk defa 5 dk durmadan attı ona şaşırmıştım o kadar

Kızlar karnım burnumda hissediyorum bayağı harfiyen.. Ağrılarım yok ama biraz ayakta birşey yapsam hemen yoruluyorum birde bu erken doğum riski beni tedirgin etti biraz sanırım :/ Dakkada bir akıntım varmı, suyum geldimi kontrol ediyorum.. Bu iki ay nasıl geçicek hiç bilmiyorum :/ Bebek tam gaz tekme atmaya devam.. Ama birşey keşvettim az su içince ve toilet ihtiyacım gelince kasılmalarım oluyor, toilete gidince kesiliyor, keza bol su içincede iyi geliyor.. Tavsiyem bol su için ve idrarınızı tutmayın

Canım ne yiyorsun bnm bebeğim 1400 gram seninle aynı haftada yız maşallah bebeğin e
Canim ben sabah 9 da kahvaltı yapıyorum.yumurta ve peynir mutlaka yiyorum.arada 2.5 bardak süt öğlen yemek ogleden sonra meyve . (Portakal mandalina elma ve muz.)şu cok iciyom cnm.akşam yemeği gece de 3 tane ceviz ve karışık kuruyemiş ve yatis

Sev hem de çok sev:) bizimkine Doğumu soruyoruz çünkü sayılı Dr var ve sezaryen yapıyor sadece,bizimki de dedi ki yaap normal Doğumu yap,ama yapanlar dayanamıyor kocamı çağırın sezaryen istiyorum diye bağırıyor,ben napim? Sonra da vay efendim bu neden hep sezaryen yapıyor diyorlar. çok destek oldu bana yani :) bir de hemen saygı duruşu uzunluğunda bir ultrason ve bir de foto ama çocuğumu tanıyamıyorum
Geçende de geniş ve dar açı yı öğretti bana:) o hep usg ye alıyor hemen diye koltuğun ucunda hazırolda bekledim de sen öğretmensin dar açıyı bilmen lazım öyle oturma dedi ve iki elini açıp kapatarak açıları işledik verimli bir ders oldu yani doğru söylemeye söylüyor da çok çenebaz.Allah sana çok şükür

İnşallah bnm bebeğim de alır kilo canım bende günlük yumurta ve çerez yiyorum demekki biraz daha artırmak lazım

Üşüyeceğiz tabiki. Zaten çatalda bacaklar açıkta kalacak.
Odaya gelir gelmez ayaklara çoraplar ve patikler giyilmeli.
Hatta bence gecelik vs çok ince kalır yataktan inerken kalkarken falan açılır birde.
Geceliği sadece ağustos sıcağında giyen biri olarak bence pijama en iyisi :)

Ay ilk günden üşütürsek gazlı bebeklere kucak açmış oluruz
Ben valizime çorap patik ve yelek koyacağım.

Bende dogumdan cikar cikmaz cokk usumustum kat kat ortturdum ne varsa o yuzden kalin seyler bulundurmakt fayda var

Benimki de ayni marka canim. Bana da dr son ay kullanma dedi ama benim hem ikiz hem 2. Sez.olacagindan en gec 38de olacak dogum o yuzden yine nerdeyse son 2aya denk gelmis oluyor

Bende aynı markayı kullanıyorum canım ocean plus demi.doktor özellikle önerdi kendi çocuğumada bunu kullanıyorm dedi biraz pahalı ama

Zeytin mi hiç duymamıştm canım yeşil siyah farkediyor mu

Ben normalde biraz basenliyim zaten canım üstüm ince omuz pek yok yani alt bedenim 40 üst 38 normalde ama pijamaları 42 aldım sabahlıkta olduğu için biraz bol olsun dedim
Bende aynı canım üst bedenm bir beden küçük alta göre :) ama sanırm lohusa pijaması yerine normal pijama alcam

Ben normalde biraz basenliyim zaten canım üstüm ince omuz pek yok yani alt bedenim 40 üst 38 normalde ama pijamaları 42 aldım sabahlıkta olduğu için biraz bol olsun dedim
Bende aynı canım üst bedenm bir beden küçük alta göre :) ama sanırm lohusa pijaması yerine normal pijama alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…